silencer51 Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Λένε QWERTY επειδή έτσι έχει καταλήξει να χαρακτηρίζονται (για κάποιο λόγο που δεν θα καταλάβω ποτε, π.χ. ενα software keyboard δεν είναι QWERTY;) τα hardware keyboards γενικότερα. Αλλά η διάταξη δυστυχώς όσων Xperia Pro πωλούνται αυτή την στιγμή στην Ελλάδα είναι QWERTZ... Παράθεση Xperia Z5 Premium, Xperia Z2, Xperia Z4 Tablet, Asus Nexus 7 (2013) 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irkaso Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 Να κάνω μια ερώτηση για όποιον ξέρει: Το κινητό έχει κάρτα μνήμης 8gb. Εγώ θέλω να πάρω μια κάρτα 16gb. Εννοείτε ότι θα περάσω όλα τα αρχεία από τη παλιά στην καινούρια. Θα χάσω τις ρυθμίσεις μου από ημερολόγιο και αντιστοιχία ringtones με τις επαφές? Οι εφαρμογές θα παραμείνουν εγκατεστημένες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 5, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 Ναι, δεν θα έχεις πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lisa Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 (edited) ρε παιδιά για πείτε τίποτε... έχω αρχίσει να σκέφτομαι την πιθανότητα της παραγγελίας, αλλά θα ήθελα να το πιάσω πρώτα ρε γμτ να δω πώς είναι... φοβερό.. irkaso σε παρακαλώ πες μας κάτι παραπάνω για τη συνύπαρξη μαζί του.. πώς λειτουργεί; γενικα είσαι οκ; αναβαθμίσεις κλπ;; δεν έχεις πρόβλημα πουθενά;; με τα ελληνικά εννοώ, όλα οκ; νέα ερώτηση: παρατήρησα στο σάιτ της σονυ ερικσον ότι στα χαρακτηριστικά του προ στην επικοινωνία δε σου δίνει την βιντεοκλήση, παρότι έχει κάμερα μπροστά μιας και μπορείς όπως λέει να τη χρησιμοποιείς για τσατ. Ξέρω ότι προς το παρόν κανένα κινητό xperia δεν κάνει βιντεοκλήσεις -κανονικές βιντεοκλήσεις, χωρίς ιντερνετ δλδ, αλλά αυτό είναι κάτι που πιστεύω θα διορθωθεί. το ρωτάω ειδικώς γιατί στο μίνι προ και στο νεοΒ στο ίδιο σημείο, δλδ στα τεχνικά χαρακτηριστικά> επικοινωνία τα έχει και τα δύο. και το τσατ μέσω εφαρμογών και την βιντεοκλήση με ειδική κάμερα όπως λέει. ξέρει κανείς αν υπάρχει διαφορά; Edited December 6, 2011 by lisa Παράθεση 'cause somewhere in the crowd there' s you!.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irkaso Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Καλημέρα!! Πράγματι βίντεο κλήσεις όπως τις ξέραμε δεν έχει. Μόνο μέσω ίντερνετ. Θα πω μόνο ένα πράγμα: έκανα πολύ καλή επιλογή!! Γιαυτά που ήθελα είναι ότι πρέπει. Το μονο μείον είναι οι βίντεο κλήσεις. Για να πω την αλήθεια δεν έχω ξεκολλήσει έχω τρελαθεί μαζί του!! Η μεγάλη οθόνη με βοηθάει παρα πολύ στο ίντερνετ και στο μάρκετ έχω βρει εφαρμογές ανάλογα με το τι θέλω να κάνω. Η κάμερα παιδιά είναι απίστευτη!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lisa Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 αχ κάθε μέρα νιώθω όλο και πιο κοντά του!!! βιντεοκλήσεις δεν γίνονται πια γενικά με τον παραδοσιακό τρόπο (ακόμα...) μόνο με ιντερνετ, το ξέρω, ισχύει για όλα. και πιστεύω ότι θα αλλάξει. αλλά έχει μπροστινή κάμερα, έτσι;; λογικά, αφού λες ότι με ιντερνετ γίνονται. άρα θέλω να πιστεύω ότι εφόσον υπάρχει μπροστιονή κάμερα όταν θα γίνεται γι αόλα τα υπόλοιπα (το 'χω απόφασίσει εγώ, θα το φτιάξουν) θα γίνεται και γι'αυτό... ουουουφ!!!! σε καμιά βδομάδα θα πρέπει να αποφασίσω πια... (συγκεντρώνεται το χρήμα!!)... Παράθεση 'cause somewhere in the crowd there' s you!.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 irkaso Η φωτογραφική κομπρεσάρει πολύ τις φωτογραφίες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lisa Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 εντάξει, το ομολογώ.. το παρήγγειλα μέσα στο ΣΚ και σήμερα το έχω στα χέρια μου.. ε δεν άντεχα άλλο.. ουφ!! πήρα το ασημίζον... λοιπόν πρώτες εντυπώσεις γιατί ακόμα δεν έχει τεθεί σε πλήρη λειτουργικότητα. Στην αρχή έμοιαζε σαν ψεύτικο και είχε παράξενη υφή. μετά συνειδητοποίησα ότι έχει μπρος πίσω κάτι περίεργες μεμβράνες. την πίσβω την έβγαλα και μετά έγινε υπέροχο, το πίσω μέρος είναι λείο και γυαλιστερό, δεν κάνει δαχτυλιές νομίζω. αυτήν που έχει πάνω στην οθόνη δε θέλω να τη βγάλω παρ'ότι από κάτω έχει την κανονική μεμβράνη που είναι σχεδόν μοιάζει σα να μην υπάρχει. και τώρα φοβάμαι, αμα βγάλω αυτήν από πάνω που είναι σίγουρ απολύ προστατευτική ματά τι θα μου πάθει το τηλεφωνάκι μου! :rolleyes::p ξέρω έχω αρχίσει να τρελαίνομαι.. οκ... πάντως από το απόγευμα που θα αρχίσω τη σοβαρή εργασία σας θέλω βοηθούς εντάξει;; πω, ούτε κάμερα έψαξα ακόμα ούτε τίποτε, του έκανα απλώς την αναβάθμιση και το θαυμάζω... είναι και το ρουτ στη μέση.. πρέπει να τα θυμηθώ πάλι... αυτά προς το παρόν παιδιά, χαίρομαι πολύ που το έχω επιτέλους και περιμένω τα καλύτερα, για να δούμε.. α, και νομίζω είναι γερμανικό. το πήρα από το birdplace.. δείτε skroutz.. αυτά για την ώρα! Παράθεση 'cause somewhere in the crowd there' s you!.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 καλοριζικο lisa.επιτελους το ονειρο σου πραγματοποιηθηκε..χεχε!!για μενα καλα εκανες και το πηρες απο σκρουτζομαγαζο γιατι δεν ξερει ποτε και αν ερχοταν απο επισημες αλυσιδες και σε τι τιμη..;) η πανω μεμβρανη λογικα ειναι αυτη που εχουν ολα τα κινητα με το κοκκινο να προεξεχει.χαχα!στη θεση σου θα την εβγαζα αφου εχει και αλλη απο κατω.η θα την κρατουσα μεχρι να αγορασω μια καλη! οσο για τις βιντεοκλησεις gsm,υπαρχουν αντροιντ που κανουν.οπως το SGSII και το optimus 2X. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naruto14 Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 εντάξει, το ομολογώ.. το παρήγγειλα μέσα στο ΣΚ και σήμερα το έχω στα χέρια μου.. ε δεν άντεχα άλλο.. ουφ!! πήρα το ασημίζον... λοιπόν πρώτες εντυπώσεις γιατί ακόμα δεν έχει τεθεί σε πλήρη λειτουργικότητα. Στην αρχή έμοιαζε σαν ψεύτικο και είχε παράξενη υφή. μετά συνειδητοποίησα ότι έχει μπρος πίσω κάτι περίεργες μεμβράνες. την πίσβω την έβγαλα και μετά έγινε υπέροχο, το πίσω μέρος είναι λείο και γυαλιστερό, δεν κάνει δαχτυλιές νομίζω. αυτήν που έχει πάνω στην οθόνη δε θέλω να τη βγάλω παρ'ότι από κάτω έχει την κανονική μεμβράνη που είναι σχεδόν μοιάζει σα να μην υπάρχει. και τώρα φοβάμαι, αμα βγάλω αυτήν από πάνω που είναι σίγουρ απολύ προστατευτική ματά τι θα μου πάθει το τηλεφωνάκι μου! :rolleyes::p ξέρω έχω αρχίσει να τρελαίνομαι.. οκ... πάντως από το απόγευμα που θα αρχίσω τη σοβαρή εργασία σας θέλω βοηθούς εντάξει;; πω, ούτε κάμερα έψαξα ακόμα ούτε τίποτε, του έκανα απλώς την αναβάθμιση και το θαυμάζω... είναι και το ρουτ στη μέση.. πρέπει να τα θυμηθώ πάλι... αυτά προς το παρόν παιδιά, χαίρομαι πολύ που το έχω επιτέλους και περιμένω τα καλύτερα, για να δούμε.. α, και νομίζω είναι γερμανικό. το πήρα από το birdplace.. δείτε skroutz.. αυτά για την ώρα! καλομιλητο lisa. περιμένουμε εντυπώσεις βρουν πληκτρολόγιο να δούμε τι χάσαμε εμείς με το neo v. πάντως την έχω καταβρει με το πληκτρολόγιο τηλεφώνου και το τ9! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lisa Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 λοιπόν γενικά έχω να πω, επειδή έχω πιάσει και χειριστεί λίγο το NeoV της αδερφής μου ότι εκείνο είναι λίιιγο πιο κομψό ως σχήμα και μορφη και λίγο πιο λεπτό φυσικά και έχει έναν αέρα πιο σικ-θα το έλεγα. το μίνι πάλι είναι πιο σπορτίφ (γαλλιστί) και πιο γλυκούλι. Ετούτο δω, το μεγάλο είναι ωραίο, δεν μπορώ να πω, αλλά να σα ςπω την αλήθεια ακόμα μου φαίνεται περίεργο. είναι που δεν έχουμε γίνει οικογένεια ακόμα; :lol: είναι που δεν το έχω φέρει στα μέτρα μου ακόμα... θα δείξει.. πάντως ακόμα δεν έχω ενθουσιαστεί τρελά. ίσως πάλι είναι που είχα τόσο καημό να το πάρω τόσο καιρό και τώρα που το κατάφερα απομυθοποιήθηκε -δεν ξέρω... Πέραν τούτων, το πληκτρολόγιο είναι "χωράμε, ελάτε κι άλλοι" δλδ γράφεις και κινείσαι με την απόλυτη άνεση... δε στριμώχνονται χέρια, δάχτυλα πουθενά... Α-ΝΕ-ΤΑ... όλα. είναι λίγο ψυχεδέλεια που έχει το γραμμα ζ κι όταν το πατάς βγάζει το υ και τούμπαλιν αλλά το συνηθίζεις, μπορώ να πω ότι έχει ακόμα και πλάκα, εννοείται δεν έχει πάνω ελληνικούς χαρακτήρες, αλλά έχει ωραίο φωτισμό. Αυτό που με ξενέρωσε λίγο είναι που δε βρίσκω τη δυνατότητα να γράφω σε ελληνικ΄αμε 160 χαρακτηρες, δε βρίσκω την επιλογή με τους εθνικούς χαρακτήρες και έχω εκνευριστεί λίγο αλλ΄αμπορεί αν βάλω κάποιο app όπως το handsent sms να κάνω τη δουλειά μου, θα δούμε... στο μίνι που εξερευνούσα το είχα βρει πολύ εύκολα, εδώ ίσως δεν το έχειλόγω του ότι δεν προορίζεται για Ελλάδα. πάντως δεν το βρίσκω - δυστυχώς. το αστείο είναι ότι μέσα στο κουτί είχε βιβλιαράκι οδηγιών μεγέθους όσο 2 σπιρτόκουτα ενωμνένα. για να διαβάσεις θέλεις μικροσκόπιο...:lol: κατά τα άλλ αδεν έχω προλάβει να κάνω πολλά ακόμα, δούλευα όλη μέρα. το ηχείο είναι καλό, οι κλήσεις καμπάνα, από κει και πέρα ένα ένα που θ αμου ρχονται θα το γράφω.. και αν θέλετε να ρωτήσετε κάτι ευχαρίστως. Σαν γενικό συμπέρασμα δεν λέω με σιγουριά ότι αξίζει περισσότερο από το ΝεοΒι. σε πρώτη φάση ήθελα πληκτρολόγιο κανονικό και γι'αυτό το επέλεξα αλλά η πορεία θα δείξει. Ωστόσο προς το παρόν έχω δουλειά να κάνω μαζί του οπότε έιμαι ακόμα στη μέση... Παράθεση 'cause somewhere in the crowd there' s you!.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 πάντως ακόμα δεν έχω ενθουσιαστεί τρελά. ίσως πάλι είναι που είχα τόσο καημό να το πάρω τόσο καιρό και τώρα που το κατάφερα απομυθοποιήθηκε -δεν ξέρω... Γυναίκες!!! :p:p Αυτό που με ξενέρωσε λίγο είναι που δε βρίσκω τη δυνατότητα να γράφω σε ελληνικ΄αμε 160 χαρακτηρες, δε βρίσκω την επιλογή με τους εθνικούς χαρακτήρες και έχω εκνευριστεί λίγο Όπως το είπες. Μην ψάχνεις. Βάλε το handcent να τελειώσει η ιστορία. Όσον αφορά τις οδηγίες χρήσης κατέβασε το εγχειρίδιο από το site της SE. Το PRO αξίζει σε σχέση με το V μόνο αν θες το hardware πληκτρολόγιο. Κι από τη στιγμή που το πήρες με βάση αυτό το κριτήριο είναι ότι πρέπει για σένα. Μην αμφιταλαντεύεσαι. ;):) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naruto14 Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 Γυναίκες!!! :p:p Όπως το είπες. Μην ψάχνεις. Βάλε το handcent να τελειώσει η ιστορία. Όσον αφορά τις οδηγίες χρήσης κατέβασε το εγχειρίδιο από το site της SE. Το PRO αξίζει σε σχέση με το V μόνο αν θες το hardware πληκτρολόγιο. Κι από τη στιγμή που το πήρες με βάση αυτό το κριτήριο είναι ότι πρέπει για σένα. Μην αμφιταλαντεύεσαι. ;):) Και αυτός είναι ο λόγος που αν έβρισκα το xperia pro με 250 ευρώ μπορεί και να το έπαιρνα. Με ενδιαφέρει αρκετά το πληκτρολόγιο. Αλλά δεν μπορούσα να περιμένω και πήρα το neo v.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lisa Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 χα χα χα.. γέλασα πολύ με το γυναίκες!! και τολμώ να πω δεν έχεις άδικο! αλλά ευτυχώς δεν κάνω έτσι σε όλα τα θέματα... :wink: στην απόδειξη που μου έστειλε το μαγαζι πάντως το τηλέφωνο όντως κοστίζει στα 250 κάτι, όλο το υπόλοιπο είναι ΦΠΑ... Παράθεση 'cause somewhere in the crowd there' s you!.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lisa Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 έχω το xperia pro το μεγάλο αλλά δ ενομίζω να υπάρχουν σοβαρές διαφορές, γι'αυτό γράφω εδώ που μπαίνετε όλοι και μπορώ να επικοινωνώ πιο άμεσα. ερώτηση: επειδή χρησιμοποιώ το handcent sms έχω το εξής θέμα. κάθε φορά που έρχονται-στέλνονται πράγματα μου βγάζει διπλές ειδοποιήσεις. διπλά χτυπήματα, διπλό ήχο κλπ. προφανώς με ειδοποιεί και μέσω του κανονικού προγράμματος. τι πρέπει να κάνω για να με ειδοποιεί μόνο το handcent; στις ρυθμίσεις του το έχω βάλει προεπιλεγμένη λειτουργία, αλλά εξακολουθεί να μου δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιώ και τα δύο. επίσης σε κάθε επαφή ξεχωριστά μπορώ να το βάλω πατώντας το φακελάκι να βγαίνει μόνο το handcent αλλά όταν πηγαινοέρχονται σμσ δε θέλω να με τρελαίνει με διπλά κουδουνίσματα κλπ... με εννοείτε;; επίσης έχω βγάλει τα ματάκια μου να καταλάβω τη διαφορά μεταξύ pop-up και ειδοποιήσεων, αλλά με τις τόσες ρυθμίσεις που έχει κοντεύω να τρελαθώ... πάντως όταν το φερενεις στα μέτρα σου πλέον είναι εξαιρετικό εργαλείο! το θαυμάζω κάθε μέρα και πιο πολύ πόσα έξυπνα ή χαζα πράγματα μπορεί να κάνει -και τα 2 ειναι υπέροχα! Παράθεση 'cause somewhere in the crowd there' s you!.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos1974 Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 έχω το xperia pro το μεγάλο αλλά δ ενομίζω να υπάρχουν σοβαρές διαφορές, γι'αυτό γράφω εδώ που μπαίνετε όλοι και μπορώ να επικοινωνώ πιο άμεσα. ερώτηση: επειδή χρησιμοποιώ το handcent sms έχω το εξής θέμα. κάθε φορά που έρχονται-στέλνονται πράγματα μου βγάζει διπλές ειδοποιήσεις. διπλά χτυπήματα, διπλό ήχο κλπ. προφανώς με ειδοποιεί και μέσω του κανονικού προγράμματος. τι πρέπει να κάνω για να με ειδοποιεί μόνο το handcent; στις ρυθμίσεις του το έχω βάλει προεπιλεγμένη λειτουργία, αλλά εξακολουθεί να μου δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιώ και τα δύο. επίσης σε κάθε επαφή ξεχωριστά μπορώ να το βάλω πατώντας το φακελάκι να βγαίνει μόνο το handcent αλλά όταν πηγαινοέρχονται σμσ δε θέλω να με τρελαίνει με διπλά κουδουνίσματα κλπ... με εννοείτε;; επίσης έχω βγάλει τα ματάκια μου να καταλάβω τη διαφορά μεταξύ pop-up και ειδοποιήσεων, αλλά με τις τόσες ρυθμίσεις που έχει κοντεύω να τρελαθώ... πάντως όταν το φερενεις στα μέτρα σου πλέον είναι εξαιρετικό εργαλείο! το θαυμάζω κάθε μέρα και πιο πολύ πόσα έξυπνα ή χαζα πράγματα μπορεί να κάνει -και τα 2 ειναι υπέροχα! Άνοιξε την εφαρμογή εκεί ποθ σου δείχνει τα άτομα που σου έχουν στείλει μηνύματα και πάτα το μενού (το κάτω δεξιά κουμπί αφής). Μπες στις ρυθμίσεις και μετά πάτα ρυθμίσεις εφαρμογής. Ύστερα μπες στο "προεπιλεγμένη εφαρμογή" και επέλεξε all. Το pop-up είναι η ειδοποίηση που σου βγάζει μπροστά από όλα. Δηλαδή ότι και να έχεις ανοιχτό, όταν σου έρχεται ένα μήνυμα, σου το "πετάει" μπροστά. Ελπίζω να βοήθησα. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lisa Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 ευχαριστώ! ναι αυτό το έχω κάνει, έκανα και μια επανεκκίνηση τώρα να δούμε. μάλιστα αυτό είναι το ποπ απ. δλδ και μουσική και βίντεο να παίζει μου το πετάει μπροστά μπροστά, αλλά θα μπορώ να το ρυθμίσω να μη φαίνεται και το κείμενο του μηνύματος; θα το ψάξω πάλι.. αλλιώς στην μπάρα πάνω ε; πάντως έχει άπειρες ρυθμίσεις... αλλά θα έλεγα ότι μάλλον δεν υπακούει σε όλε ςτο τηλ. πχ το χρώμα του λεντ δε μου το βάζει ό,τι θέλω, εξακολουθεί να βάζει τα δικα΄του κι ας το έχω ρυθμίσει. ωστόσο πιστεύω ότι μπορεί να βοηθήσει και η επανεκκίνηση γιατί το τρέλαν ατο καημένο με τόσες αλλαγές που του έκανα για να τα δοκιμάσω όλα και να μη το ματιάσω δεν τα παιξε.. ζει ακόμα.. Παράθεση 'cause somewhere in the crowd there' s you!.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyprianou Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 αλλά θα έλεγα ότι μάλλον δεν υπακούει σε όλε ςτο τηλ. πχ το χρώμα του λεντ δε μου το βάζει ό,τι θέλω, εξακολουθεί να βάζει τα δικα΄του κι ας το έχω ρυθμίσει. Βάλε το blink απο το μαρκετ Παράθεση Xperia SP..... https://www.youtube.com/user/vrefcd/videos?flow=grid&view=0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos1974 Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 ευχαριστώ! ναι αυτό το έχω κάνει, έκανα και μια επανεκκίνηση τώρα να δούμε. μάλιστα αυτό είναι το ποπ απ. δλδ και μουσική και βίντεο να παίζει μου το πετάει μπροστά μπροστά, αλλά θα μπορώ να το ρυθμίσω να μη φαίνεται και το κείμενο του μηνύματος; θα το ψάξω πάλι.. αλλιώς στην μπάρα πάνω ε; πάντως έχει άπειρες ρυθμίσεις... αλλά θα έλεγα ότι μάλλον δεν υπακούει σε όλε ςτο τηλ. πχ το χρώμα του λεντ δε μου το βάζει ό,τι θέλω, εξακολουθεί να βάζει τα δικα΄του κι ας το έχω ρυθμίσει. ωστόσο πιστεύω ότι μπορεί να βοηθήσει και η επανεκκίνηση γιατί το τρέλαν ατο καημένο με τόσες αλλαγές που του έκανα για να τα δοκιμάσω όλα και να μη το ματιάσω δεν τα παιξε.. ζει ακόμα.. Δεν παθαίνει τίποτα μη φοβάσαι. Για το κείμενο του μηνύματος τώρα, δεν νομίζω να μπορείς να το κάνεις να μη φαίνεται. Θα στο βγάζει κανονικά. Δυστυχώς ή ευτυχώς (μάλλον δυστυχώς από ότι κατάλαβα :p) το βγάζει κανονικά. Για το χρώμα του Led μπορείς να κατεβάσεις την εφαρμογή Blink από το μάρκετ και να ρυθμίσεις τα χρώματα κλήσης και μηνύματος όπως ακριβώς θέλεις ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 έχω το xperia pro το μεγάλο αλλά δ ενομίζω να υπάρχουν σοβαρές διαφορές, γι'αυτό γράφω εδώ που μπαίνετε όλοι και μπορώ να επικοινωνώ πιο άμεσα. ερώτηση: επειδή χρησιμοποιώ το handcent sms έχω το εξής θέμα. κάθε φορά που έρχονται-στέλνονται πράγματα μου βγάζει διπλές ειδοποιήσεις. διπλά χτυπήματα, διπλό ήχο κλπ. προφανώς με ειδοποιεί και μέσω του κανονικού προγράμματος. τι πρέπει να κάνω για να με ειδοποιεί μόνο το handcent; στις ρυθμίσεις του το έχω βάλει προεπιλεγμένη λειτουργία, αλλά εξακολουθεί να μου δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιώ και τα δύο. επίσης σε κάθε επαφή ξεχωριστά μπορώ να το βάλω πατώντας το φακελάκι να βγαίνει μόνο το handcent αλλά όταν πηγαινοέρχονται σμσ δε θέλω να με τρελαίνει με διπλά κουδουνίσματα κλπ... με εννοείτε;; επίσης έχω βγάλει τα ματάκια μου να καταλάβω τη διαφορά μεταξύ pop-up και ειδοποιήσεων, αλλά με τις τόσες ρυθμίσεις που έχει κοντεύω να τρελαθώ... πάντως όταν το φερενεις στα μέτρα σου πλέον είναι εξαιρετικό εργαλείο! το θαυμάζω κάθε μέρα και πιο πολύ πόσα έξυπνα ή χαζα πράγματα μπορεί να κάνει -και τα 2 ειναι υπέροχα! αν καταλαβα καλα θες να μην ειδοποιεισαι απο την μαμισια εφαρμογη. μπαινεις λοιπον στην μαμα εφαρμογη πας στις ρυθμισεις με δεξι κλικ και ξετικαρεις τις ειδοποιησεις..:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lisa Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 α μπράβο, αυτό είναι... ναι αυτό έψαχνα! χα, πώς δε το σκέφτηκα... παιδιά σας ευχαριστώ πολύ, είστε άμεσως δράση.. θα δοκιμάσω και το blink.. αλλά δεν έχουεμ θέμα; πχ, στο handcent έχω βάλει διάφορα εκεί στο λεντάκι, άμα χρησιμοποιώ και το μπλινκ δεν αλληλοσυγκρούονται αυτά μεταξύ τους, μηχάνημα είναι κι αυτό μη του βγάλω τα ματάκια :p σχετικά με το ποπ απ... επειδή είμαι καθηγήτρια και περιστοιχίζομαι από παιδιά -που σπανιώς είναι διακριτικά ναι καλό θα ήταν να μην πετἀγονται διάφορα.. καταλαβαίνεις... από το τι θα φας της μάνας μου -λέμε τώρα.. μέχρι... :love:... ου ουου ..... ευχαριστώ πάντως Παράθεση 'cause somewhere in the crowd there' s you!.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 α μπράβο, αυτό είναι... ναι αυτό έψαχνα! χα, πώς δε το σκέφτηκα... παιδιά σας ευχαριστώ πολύ, είστε άμεσως δράση.. θα δοκιμάσω και το blink.. αλλά δεν έχουεμ θέμα; πχ, στο handcent έχω βάλει διάφορα εκεί στο λεντάκι, άμα χρησιμοποιώ και το μπλινκ δεν αλληλοσυγκρούονται αυτά μεταξύ τους, μηχάνημα είναι κι αυτό μη του βγάλω τα ματάκια :p σχετικά με το ποπ απ... επειδή είμαι καθηγήτρια και περιστοιχίζομαι από παιδιά -που σπανιώς είναι διακριτικά ναι καλό θα ήταν να μην πετἀγονται διάφορα.. καταλαβαίνεις... από το τι θα φας της μάνας μου -λέμε τώρα.. μέχρι... :love:... ου ουου ..... ευχαριστώ πάντως επιλεγεις ενα συγκεκριμενο χρωμα στο led και σου βγαζει αλλο?(μιλαμε για το handcent παντα) περιεργο.εμενα αυτο μου το κανει στο blink. μην αγχωνεσαι δεν θα τσακωθουν τα προγραμματα...:lol: τσεκαρε εκει στις επιλογες pop up ολο και κατι θα χει να μην πεταγεται! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lisa Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 ναι παιδιά, ούτε το μπλινκ αποδίδει. το λεντάκι έχει αποφασἰσει, θαλασσί για ειδοποιήσεις (παντώς είδους, πράσινο για ολοκλήρωση φόρτισης και πορτοκαλί για άδειασμα μπαταριούλας... ... :cry: αλλά δεν πειράζει πολύ, εμένα το έχει στο πλάι το λεντάκι οπότε μικρό το κακό δε θα το βλεπα και φάτσα φόρα ούτως ή άλλως.. αρκεί που το έχει... αλλά δεν επογοητεύομαι, μπορεί και στα ξεκούδουν κάποια στιγμή άσχετη που θα ψάχνω κάτι άλλο να βρεθεί λύση.. Παράθεση 'cause somewhere in the crowd there' s you!.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 ναι παιδιά, ούτε το μπλινκ αποδίδει. το λεντάκι έχει αποφασἰσει, θαλασσί για ειδοποιήσεις (παντώς είδους, πράσινο για ολοκλήρωση φόρτισης και πορτοκαλί για άδειασμα μπαταριούλας... ... :cry: αλλά δεν πειράζει πολύ, εμένα το έχει στο πλάι το λεντάκι οπότε μικρό το κακό δε θα το βλεπα και φάτσα φόρα ούτως ή άλλως.. αρκεί που το έχει... αλλά δεν επογοητεύομαι, μπορεί και στα ξεκούδουν κάποια στιγμή άσχετη που θα ψάχνω κάτι άλλο να βρεθεί λύση.. το πορτοκαλι και το πρασινο της μπαταριας δεν νομιζω οτι μπορουν να αλλαξουν ουτε μεσω blink Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lisa Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 ξέρουμε καμιά καλή εφαρμογή για την κίνηση στους δρόμους; και καμιά για τις συγκοινωνίες; λίγο έψαξα στο μάρκετ αλλά μπορώ να πω με το traffic μου βγάζει κυρίως παιχνίδια Παράθεση 'cause somewhere in the crowd there' s you!.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts