Administrators athanaso77 Δημ. June 21, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Ποτε κυκλοφορει ελλαδα? Όπως θα δεις παραπάνω έχουν ενδιαφερθεί και άλλοι για το ίδιο θέμα. Αν έχουμε κάποιο νεότερο... θα το μάθετε εδώ σίγουρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvg Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Τελικά έχει κάμερα μπροστά??? Στο επίσιμο σιτε λέει όχι βιντεοκλήση... επειδη ηρθε στα χερια μου σου λεω οτι εχει σιγουρα μπροστα καμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BigRed Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 επειδη ηρθε στα χερια μου σου λεω οτι εχει σιγουρα μπροστα καμερα. Ευχαριστώ παιδια για τις πληροφωρίες... Μάλλον θα είναι το επόμενο κινητό μου... (αν κ' με μονοπύρηνο επεξεργαστή κ' android 2.3 κ' όχι 3) @ gvg Καλά, εσύ που το βρήκες??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Η 2.3 είναι η τελευταία έκδοση του Android για κινητά. Η 3.0, 3.1 είναι για tablets. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BigRed Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Thanks zxr... Δεν την ήξερα αυτη την λεπτομέρια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 (edited) επειδη ηρθε στα χερια μου σου λεω οτι εχει σιγουρα μπροστα καμερα. Πως εφτασε στα χερια σου αν επιτρεπεται? Μπορεισ να μου πεις αν εχει ραδιοφωνο? http://pocketnow.com/android/sony-ericsson-xperia-pro-slides-back-to-late-july --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited June 22, 2011 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvg Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 εχει ραδιοφωνο κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 γιατι δε μπορω α δω το link στο sign του gvg? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 Γιατί είναι link προς αγγελία στο forum του Buy and Sell στο οποίο προς το παρόν δεν έχεις πρόσβαση. Για να αποκτήσεις πρόσβαση θα πρέπει να συμπληρώσεις 100 μέρες παραμονής στο site και 150 post. Επιστροφή στο θέμας μας. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefan0s Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 Το κινητό μου αρέσει πολύ για την τιμή του. Μελανά σημεία για'μενα τα 512 ram και η έλλειψη φωτιζομενου hardware πληκτρολογιου. Διατηρώ ακομα μια επιφύλαξη για το πως θα αποδίδει ο 1000αρις στις 3,7. Αν και κάτι μου λέει πως στην κατηγορια/τιμή του δεν θα έχει ανταγωνιστή. Παράθεση Philips Savvy -> Ericsson A2618 -> S.E. T630 -> Nokia 3510 -> S.E. K700 -> S.E. K800 -> S.E. XPERIA X1 -> S.E. C510 -> S.E. XPERIA X8->Samsung Galaxy S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosf23 Δημ. July 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2011 Να ρωτησω κατι.....Τα "σπλαχνα" του κινητου ειναι τα ιδια με του ARC η κατωτερα???? Δεν εννοω σε χρονισμο επεξεργαστη η κατι τετοιο αλλα αν εχουν ιδιο μοντελο επεξεργαστη, μνημης κτλ... Γιατι αν ειναι ουσιαστικα ενα ARC με πληκτρολογιο θα πηγαινει πολυ καλα πιστευω γιατι το εχω χρησιμοποιησει λιγο το ARC και ηταν πολυ ικανοποιητικο Παράθεση CURRENT DEVICES: ONEPLUS 3 64GB, Nexus 5X 32GB, iPad 2, Macbook Pro 13'' (Early 2015) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiZiaNo Δημ. July 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2011 Να ρωτησω κατι.....Τα "σπλαχνα" του κινητου ειναι τα ιδια με του ARC η κατωτερα???? Δεν εννοω σε χρονισμο επεξεργαστη η κατι τετοιο αλλα αν εχουν ιδιο μοντελο επεξεργαστη, μνημης κτλ... Γιατι αν ειναι ουσιαστικα ενα ARC με πληκτρολογιο θα πηγαινει πολυ καλα πιστευω γιατι το εχω χρησιμοποιησει λιγο το ARC και ηταν πολυ ικανοποιητικο Χωρίς να είμαι απόλυτος, πιστεύω ότι θα είναι ένα κλικ πιο κάτω από το Arc. Δες τη σύγκριση Arc-Neo. Μπορεί να είναι παρόμοια κινητά, αλλά όσοι είχαν την εμπιρια να τα δοκιμάσουν και τα δύο, το NEO υστερεί σε σχέση με το ARC. Άλλωστε, το ARC είναι και ο "σημαιοφόρος" της εταιρίας με ότι συνεπάγεται αυτο Παράθεση I fly with ASICS DynaFlyte 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. July 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2011 Το Arc προς το παρόν είναι η ναυαρχίδα της SE. Οτιδήποτε άλλο είναι λιγότερο ή περισσότερο υποδεέστερο. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lisa Δημ. September 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2011 (edited) βρε παιδιά κανε΄να νέο γι'αυτό τηλεφωνάκι.. δε θα εμφανιστεί ποτέ;; σχεδόν όλα βγήκανε.. πού είναι;; πραγματικά έχουν χαθεί τα ίχνη του λοιπόν.. άδικα το προσμένω;; να το πιάσω στα χεράκια μου... να πάω για το μίνι; :( Edited September 10, 2011 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση 'cause somewhere in the crowd there' s you!.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiZiaNo Δημ. September 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2011 (edited) πραγματικά έχουν χαθεί τα ίχνη του λοιπόν.. άδικα το προσμένω;; να το πιάσω στα χεράκια μου... να πάω για το μίνι; :( Η S-E ειχε ανακοινωσει οτι θα κυκλοφωρησει κατα το Νοεμβριο. πραγματικά έχουν χαθεί τα ίχνη του λοιπόν.. άδικα το προσμένω;; να το πιάσω στα χεράκια μου... να πάω για το μίνι; :( Μαλλον θα κυκλοφωρησει κατα το Νοεμβριο --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Edited September 10, 2011 by athanaso77 Παράθεση I fly with ASICS DynaFlyte 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irkaso Δημ. September 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2011 Καλά Χριστούγεννα δηλαδή...:wacko::wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theodwroz Δημ. September 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2011 Όντως... :/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Lars Magnus Ericsson An Empire was born... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bampgs Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 wtf??? (μέσω σκρουτζ): http://www.mobilehellas.com/index.php?dispatch=products.view&product_id=7969 Και σε κόκκινο και σε ασημί! Ισχύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddesign Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 (edited) πηρα τηλεφωνο μονο κατοπιν παραγγελιας μου ειπαν .οποτε υπαρχει εχει ερθει!!!:):):) και ειπα κ το αλλο εχω 20 ημερων το mini pro sk17i ποσο μου το κρατατε και να δοσω τη διαφορα για να παρω το xperia pro μου ειπαν θα με καλεσουν αυτοι ακομη με καλουν!!! ελεος τελικα 110 ευρω το κρατανε ...μαλλον ο κοσμος εκει μεσα δεν ειναι στα τοσο καλα τους. Edited October 1, 2011 by ddesign Παράθεση Motorola Moto X 2014 Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink: Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377 LG V490 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Πολυ αργει.στην αγγλια νομιζω κυκλοφορησε ηδη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 http://blogs.sonyericsson.com/products/2011/10/12/trying-out-the-xperia-pro/#more-3774 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 http://www.xperiablog.net/2011/10/14/cyanogenmod-7-1-coming-to-xperia-pro-teaser-video/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lisa Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 άντε βρε παιδιά, τι θα γίνει μ'αυτό το τηλέφωνο... κουράστηκα να το περιμένω.. θέλω να το πιάσω να δω αν προτιμώ αυτό ή το μίνι.... βέβαια θα έχουν διαφορά και στην τιμή αλλά άμα δεν το πιάσω δεν πάω να πάρω το μίνι έτσι.. θέλω να δω πόσο πιο εύχρηστο μπορεί να μου φαίνεται το μεγάλο ή πόσο πιο βολικό το μικρό.. το μόνο τηλ που δεν έχει κυκλοφορήσει είναι πια.. αμάν αυτή η Σ.Ε... :wacko: Παράθεση 'cause somewhere in the crowd there' s you!.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 άντε βρε παιδιά, τι θα γίνει μ'αυτό το τηλέφωνο... κουράστηκα να το περιμένω.. θέλω να το πιάσω να δω αν προτιμώ αυτό ή το μίνι.... βέβαια θα έχουν διαφορά και στην τιμή αλλά άμα δεν το πιάσω δεν πάω να πάρω το μίνι έτσι.. θέλω να δω πόσο πιο εύχρηστο μπορεί να μου φαίνεται το μεγάλο ή πόσο πιο βολικό το μικρό.. το μόνο τηλ που δεν έχει κυκλοφορήσει είναι πια.. αμάν αυτή η Σ.Ε... :wacko: Βρισκομαι ακριβως στην ιδια θεση.αλλα δεν ξερω για ποσο ακομα θα περιμενω,οποιον και αν εχω ρωτηση δεν ξερει ουτε ποτε βγαινει ουτε σε τι τιμη θα κυμαινεται..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 Το τηλέφωνο έχει κυκλοφορήσει. Απλά μένει να έρθει στην Ελλάδα. Μέσα Νοεμβρίου το υπολογίζω. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts