Jump to content

Sony Ericsson Xperia Pro

BMW116i
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
Ποτε κυκλοφορει ελλαδα?

Όπως θα δεις παραπάνω έχουν ενδιαφερθεί και άλλοι για το ίδιο θέμα. Αν έχουμε κάποιο νεότερο... θα το μάθετε εδώ σίγουρα.

Modpic.gif

• Απαντήσεις 497
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τελικά έχει κάμερα μπροστά???

Στο επίσιμο σιτε λέει όχι βιντεοκλήση...

επειδη ηρθε στα χερια μου σου λεω οτι εχει σιγουρα μπροστα καμερα.

Ευχαριστώ παιδια για τις πληροφωρίες...

Μάλλον θα είναι το επόμενο κινητό μου...

(αν κ' με μονοπύρηνο επεξεργαστή κ' android 2.3 κ' όχι 3)

@ gvg

Καλά, εσύ που το βρήκες???

Η 2.3 είναι η τελευταία έκδοση του Android για κινητά. Η 3.0, 3.1 είναι για tablets.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Πως εφτασε στα χερια σου αν επιτρεπεται?

Μπορεισ να μου πεις αν εχει ραδιοφωνο?

http://pocketnow.com/android/sony-ericsson-xperia-pro-slides-back-to-late-july

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα.

Γιατί είναι link προς αγγελία στο forum του Buy and Sell στο οποίο προς το παρόν δεν έχεις πρόσβαση. Για να αποκτήσεις πρόσβαση θα πρέπει να συμπληρώσεις 100 μέρες παραμονής στο site και 150 post.

Επιστροφή στο θέμας μας.

• 3 weeks later...

Το κινητό μου αρέσει πολύ για την τιμή του. Μελανά σημεία για'μενα τα 512 ram και η έλλειψη φωτιζομενου hardware πληκτρολογιου. Διατηρώ ακομα μια επιφύλαξη για το πως θα αποδίδει ο 1000αρις στις 3,7.

Αν και κάτι μου λέει πως στην κατηγορια/τιμή του δεν θα έχει ανταγωνιστή.

Philips Savvy -> Ericsson A2618 -> S.E. T630 -> Nokia 3510 -> S.E. K700 -> S.E. K800 -> S.E. XPERIA X1 -> S.E. C510 -> S.E. XPERIA X8->Samsung Galaxy S

Να ρωτησω κατι.....Τα "σπλαχνα" του κινητου ειναι τα ιδια με του ARC η κατωτερα???? Δεν εννοω σε χρονισμο επεξεργαστη η κατι τετοιο αλλα αν εχουν ιδιο μοντελο επεξεργαστη, μνημης κτλ... Γιατι αν ειναι ουσιαστικα ενα ARC με πληκτρολογιο θα πηγαινει πολυ καλα πιστευω γιατι το εχω χρησιμοποιησει λιγο το ARC και ηταν πολυ ικανοποιητικο
CURRENT DEVICES: ONEPLUS 3 64GB, Nexus 5X 32GB, iPad 2, Macbook Pro 13'' (Early 2015)

Να ρωτησω κατι.....Τα "σπλαχνα" του κινητου ειναι τα ιδια με του ARC η κατωτερα???? Δεν εννοω σε χρονισμο επεξεργαστη η κατι τετοιο αλλα αν εχουν ιδιο μοντελο επεξεργαστη, μνημης κτλ... Γιατι αν ειναι ουσιαστικα ενα ARC με πληκτρολογιο θα πηγαινει πολυ καλα πιστευω γιατι το εχω χρησιμοποιησει λιγο το ARC και ηταν πολυ ικανοποιητικο

Χωρίς να είμαι απόλυτος, πιστεύω ότι θα είναι ένα κλικ πιο κάτω από το Arc. Δες τη σύγκριση Arc-Neo. Μπορεί να είναι παρόμοια κινητά, αλλά όσοι είχαν την εμπιρια να τα δοκιμάσουν και τα δύο, το NEO υστερεί σε σχέση με το ARC. Άλλωστε, το ARC είναι και ο "σημαιοφόρος" της εταιρίας με ότι συνεπάγεται αυτο

I fly with ASICS DynaFlyte 2

Το Arc προς το παρόν είναι η ναυαρχίδα της SE. Οτιδήποτε άλλο είναι λιγότερο ή περισσότερο υποδεέστερο.

• 1 month later...

βρε παιδιά κανε΄να νέο γι'αυτό τηλεφωνάκι.. δε θα εμφανιστεί ποτέ;; σχεδόν όλα βγήκανε.. πού είναι;;

πραγματικά έχουν χαθεί τα ίχνη του λοιπόν.. άδικα το προσμένω;; να το πιάσω στα χεράκια μου... να πάω για το μίνι; :(

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα
'cause somewhere in the crowd there' s you!..

πραγματικά έχουν χαθεί τα ίχνη του λοιπόν.. άδικα το προσμένω;; να το πιάσω στα χεράκια μου... να πάω για το μίνι; :(

Η S-E ειχε ανακοινωσει οτι θα κυκλοφωρησει κατα το Νοεμβριο.

Μαλλον θα κυκλοφωρησει κατα το Νοεμβριο

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.

Edited by athanaso77
I fly with ASICS DynaFlyte 2

• 2 weeks later...

wtf???

(μέσω σκρουτζ): http://www.mobilehellas.com/index.php?dispatch=products.view&product_id=7969

Και σε κόκκινο και σε ασημί! Ισχύει;

πηρα τηλεφωνο μονο κατοπιν παραγγελιας μου ειπαν .οποτε υπαρχει εχει ερθει!!!:):):)

και ειπα κ το αλλο εχω 20 ημερων το mini pro sk17i ποσο μου το κρατατε

και να δοσω τη διαφορα για να παρω το xperia pro μου ειπαν θα με καλεσουν αυτοι

ακομη με καλουν!!!

ελεος τελικα 110 ευρω το κρατανε ...μαλλον ο κοσμος εκει μεσα δεν ειναι στα τοσο καλα τους.

Edited by ddesign

Motorola Moto X 2014

Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink:

Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377

LG V490 4G

• 2 weeks later...
άντε βρε παιδιά, τι θα γίνει μ'αυτό το τηλέφωνο... κουράστηκα να το περιμένω.. θέλω να το πιάσω να δω αν προτιμώ αυτό ή το μίνι.... βέβαια θα έχουν διαφορά και στην τιμή αλλά άμα δεν το πιάσω δεν πάω να πάρω το μίνι έτσι.. θέλω να δω πόσο πιο εύχρηστο μπορεί να μου φαίνεται το μεγάλο ή πόσο πιο βολικό το μικρό.. το μόνο τηλ που δεν έχει κυκλοφορήσει είναι πια.. αμάν αυτή η Σ.Ε... :wacko:
'cause somewhere in the crowd there' s you!..

άντε βρε παιδιά, τι θα γίνει μ'αυτό το τηλέφωνο... κουράστηκα να το περιμένω.. θέλω να το πιάσω να δω αν προτιμώ αυτό ή το μίνι.... βέβαια θα έχουν διαφορά και στην τιμή αλλά άμα δεν το πιάσω δεν πάω να πάρω το μίνι έτσι.. θέλω να δω πόσο πιο εύχρηστο μπορεί να μου φαίνεται το μεγάλο ή πόσο πιο βολικό το μικρό.. το μόνο τηλ που δεν έχει κυκλοφορήσει είναι πια.. αμάν αυτή η Σ.Ε... :wacko:

Βρισκομαι ακριβως στην ιδια θεση.αλλα δεν ξερω για ποσο ακομα θα περιμενω,οποιον και αν εχω ρωτηση δεν ξερει ουτε ποτε βγαινει ουτε σε τι τιμη θα κυμαινεται.....

Το τηλέφωνο έχει κυκλοφορήσει. Απλά μένει να έρθει στην Ελλάδα. Μέσα Νοεμβρίου το υπολογίζω.

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia Pro