lanc3lot Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Και πως ενεργοποιουμε τις ενδοκοινοτικες συναλλαγες?? ειναι διαδικασια που θα κινησει ο λογιστης? Λες στο λογιστή σου, και το κάνει, είναι δωρεάν, μέσα σε μια μέρα γίνεται. Βέβαια από όσο γνωρίζω, τα λεφτά που "γλιτώνεις" στο τέλος του έτους, θα τα πληρώσεις με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, οπότε δεν ξέρω αν τελικά γλιτώνεις ή απλά νομίζεις πως γλιτώνεις. --------------- https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 λοιπον κανει αναδιπλωση απλα πρεπει να κανεις tap η οπως λεγεται πανω στην οθονη οχι pinch to zoom οπως στο desire. οσον αφορα για το desire κανει κανονικα αναδιπλωση στο φορυμ με pinch to zoom τελικα ολα γινονται απλα το καθε κινητο εχει το δικο του τροπο αυτο εχω καταλαβει μεχρι στιγμης Το πρόβλημα που είχες με το γράψιμο λύθηκε κσι πως.Opera mobile δοκίμασες; Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Τωρα ξανα προσπαθω να γαψω απο το galaxy. Εξακολουθει να μη κανει οταν διαβζω ενα αρθρο αναδιπλωση αλλα τουλαχιστον γραφω ανετα και εδω χωρις θεμα. Βεβαια γραφω μεσω του dolphin και οχι του μαμα broswer. Το θεμα διαβασματος αρθρων ειναι ενοχλητικο αν προερχεσαι απο κινητο που μπορει να το κανει.... και κατι αλλο που παρατηρω ειναι οτι εχε λιγο lagg στην εμφανιση των γρμματων που πληκτρολογω αλλα δε ξερω που οφειλεται οσον αφορα το overflow οντως με tap ειναιμια χαρα ολεεεεε :D για οσους ερχονται απο κινητα με trackball (πχ desire) η απουσια του ισως δυσκολεψει λιγο την χρηση. πχ εμενα με δυσκολευει να μπορω να κινουμε σε ενα κειμενο εδω μεσα λιγο Επειδή δεν έχω καταλάβει ποιό ακριβώς είναι το πρόβλημα, τι εννοείς αναδίπλωση; Υπάρχει θέμα στο να γράφεις με τον μαμά browser? Και κάτι ακόμη, η ανάλυση της οθόνης πως σου φαίνεται, οι γραμματοσειρές φαίνονται καθαρά; Ευχαριστούμε πολύ για τις εντυπώσεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lanc3lot Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Μμμ ενταξει ειναι μεγαλυτερο κακα τα ψεμματα αλλα πιστευω το συνηθιζεις. Αν βεβαια δεν εχεις μεγαλες παλαμες ειναι πιο δυσκολο οπως εχω εγω δυστυχως αλλα συνηθιζεται γτ ειναι ελαφρυ και κυριως λεπτο ;) Δυστυχως ομως στην περιηγηση το dedire και με μαμα broswer και με τον dolphin απο θεμα ευκολιας διαβασματος γτ αναδιπλωνει το αρθρο αλλα και γτ ολο αυτο το κειμενο το εγραψα μεσω του desire.... τωρα απογοητευτικα λιγο :( Thnx again :) Βασικά σήμερα μου ράγισε η οθόνη του Desire οπότε παίζει να έρθω προς τα εδώ, αν στο σέρβις αύριο μου πουν κανά 200άρι.. Ότι άλλο παρατηρήσεις τις επόμενες μέρες, κάνε κανά post, πχ να δούμε λίγο την αυτονομία του σε μπαταρία :) Αλήθεια πόσο τελικά έχει εσωτερική μνήμη - χωρητικότητα; (αφού είσαι παλιός Desire, θα θυμάσαι τι τραβάμε με αυτό!) --------------- https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georpapa Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Το πρόβλημα που είχες με το γράψιμο λύθηκε κσι πως.Opera mobile δοκίμασες; το μονο θεμε με το γραψιμο ειναι ότι δε μπορω να βρω τροπο εφοσον το κειμενο που εχω γραψει ειναι μεγαλο κα ιδε φαινεται στο text area πως να παω πανω κατω. εκει δεν εχω βρει λυση αλλα το να γραφεις κειμενο γινεται ανετα τελικα με τον default-stock browser όνειρα σα τα καράβια στα ρηχά ξεπέσατε σας τα πήραν τα ταξίδια και στην άμμο δέσατε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georpapa Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Επειδή δεν έχω καταλάβει ποιό ακριβώς είναι το πρόβλημα, τι εννοείς αναδίπλωση; Υπάρχει θέμα στο να γράφεις με τον μαμά browser? Και κάτι ακόμη, η ανάλυση της οθόνης πως σου φαίνεται, οι γραμματοσειρές φαίνονται καθαρά; Ευχαριστούμε πολύ για τις εντυπώσεις. για το γραψιμο απαντησα ακριβως μετα το post σου, το μονο θεμα ειναι να κανεις "scroll" σε κειμενο που δεν φαινεται σε ολο το text area αλλα σιγουρα θα υπαρχει τροπος. οσο για την αναλυση εινια καλυτερη απο του desire βλεπεις πιο ανετα τα ψιλα γραμματα χωρις θεμα. τωρα αμα θες να δεις ωειρες δε γινεται εκει βλεπεις λιγο θολουρα αλλα και να ηταν δυνατη η τοοοσο υψηλη αναλυση subpixels θα σου εβγαιναν τα ματια οποτε για εμενα εινια πολυ καλα οπως ειναι πλεον τωρα η super amoled plus. τπτ ειπα αυτη τη φορα να κανω εγω την αρχη με ενα νεο κινητο και οτι ειναι να γινει ας γινει ;) όνειρα σα τα καράβια στα ρηχά ξεπέσατε σας τα πήραν τα ταξίδια και στην άμμο δέσατε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Στο iPhone γίνεται κάνωντας scroll με δύο δάκτυλα, λές να δουλεύει και εδώ;:worry: Το ηχείο του πως σου φαίνεται, σε κάποιο review διάβαζα ότι είναι πολύ δυνατό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georpapa Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Στο iPhone γίνεται κάνωντας scroll με δύο δάκτυλα, λές να δουλεύει και εδώ;:worry: Το ηχείο του πως σου φαίνεται, σε κάποιο review διάβαζα ότι είναι πολύ δυνατό. το μονο που βρηκα και δεν ξερω αν υπάρχει και σε αλλα forum εινια η δυνατοτητα αυξησης/μειωσης πλαισιου (ειναι κατι διπλα βελακια πανω δεξια) και με αυτα καπως βελτιωνεται η κατασταση αλλα σε διαφορετικες περιπτωσης νομιζω εχουμε θεμα όνειρα σα τα καράβια στα ρηχά ξεπέσατε σας τα πήραν τα ταξίδια και στην άμμο δέσατε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Bluetooth αδερφέ δοκίμασε. Την πικραμένη μου ιστορία στα iphone και ο λόγος που πάω στο galaxy. Πες μου τα ευχάριστα ότι συνεργάζεται και παίζει οκ με τα ακουστικά και κυρίως ότι οι συνομιλίες είναι απροβλημάτιστες. Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georpapa Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Bluetooth αδερφέ δοκίμασε. Την πικραμένη μου ιστορία στα iphone και ο λόγος που πάω στο galaxy. Πες μου τα ευχάριστα ότι συνεργάζεται και παίζει οκ με τα ακουστικά και κυρίως ότι οι συνομιλίες είναι απροβλημάτιστες. μμμ δεν το εχω συνδεσει ακομα αλλα φανταζομαι οτι δε θα εχει προβλημα κανενα android εχω την εντυπωση δεν εχει. μακαρι να μπορουσα να σας ελυαν ολες τις αποριες αλλα δυστυως σε λιγη ωρα φευγω απο ελλαδα και αθ ειμαι πσω απο τριτη :( ελπιζω μεχρι τοτε να σας εχουν λυθει οι αποριες και αν κανεις βρει λυση με το scrolling σε περιοχη οπως αυτη εδω που γραφω τωρα παρακαλω να μου στειλει inbox message :) ελπιζω να σας ελυσα καποιες αποριες. φυσικα η αληθεια ειναι οτι αν ενα κινητ τελικα ειναι καλο η οχι, δλδ αξιζει τα λεφτα του και ειναι λειτουργικο φαινεται με την παροδο του χρονου. πχ για το desire εχω να πω οτι τα αξιζε και με τα παραπανω και ειναι ενα τηλ που δυσκολα θα βγει ανταξιο του σε σχεση με αυτα που εχω δει μεχρι τωρα στην αγορα. για την συγκριση sgs2 με desire θα σας κανω μολις χρησιμοποιησω στην καθημερινοτητα μου τον νεο αρκετα! όνειρα σα τα καράβια στα ρηχά ξεπέσατε σας τα πήραν τα ταξίδια και στην άμμο δέσατε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Να 'σαι καλά, καλό ταξίδι και καλορίζικο. Ένα τελευταίο σχόλιο για το ηχείο, ακούγεται δυνατά; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Samsung’s Premium Smartphone GALAXY S II Features Corning Gorilla Glass Samsung Electronics Co. Ltd., a leading mobile phone provider, and Corning Incorporated (NYSE: GLW), a world leader in specialty glass and ceramics, announced today that Corning Gorilla Glass has been designed into the GALAXY S II, Samsung Electronics’ most powerful smartphone. The Samsung GALAXY S II, launched at February’s Mobile World Congress in Barcelona, Spain, is a dual-core-smartphone powered by the Android™ 2.3 (Gingerbread) platform, and packed with rich multimedia and data communication features. Thin, lightweight Corning Gorilla Glass, used as a damage-resistant cover, helps enable the sleek-yet-durable mobile design of Samsung GALAXY S II. Continuing a tradition of 160 years of innovation in materials science and technology, Corning Gorilla Glass is an environmentally friendly glass designed specifically to function as a cover glass for high-end display devices such as smartphones, tablets, notebook PCs, and televisions. Hankil Yoon, Vice President of Smartphone Product Planning, Samsung Electronics, said “GALAXY S II features the next-generation Super-AMOLED-Plus in strikingly slim and modern design, taking Samsung’s leadership in mobile screen technology to a whole new level. Corning Gorilla Glass has enabled super-slim mobility on the high-quality touch display on GALAXY S II.” “Corning Gorilla Glass has now become the leading strengthened glass standard for the continuously evolving mobile device market.” added James R. Steiner, senior vice president and general manager, Corning Specialty Materials. “Following last year’s cooperation on the GALAXY S and GALAXY Tab, we are excited to provide Corning’s unparalleled glass expertise for GALAXY S II.” Gorilla Glass is a thin-and light-weight material which supports the seamless full-glass fronts of the most sophisticated device designs. Because it is strengthened at the molecular level, its ability to resist damage creates a performance advantage over other cover materials. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Gorilla glass! Αυτό δεν είναι που όσο και να προσπαθούσαν να το χαράξουν ΔΕΝ χαραζόταν;:X Σύμφωνα με το DHL Tracking το πακέτο μου βρίσκεται στο αεροδρόμιο της Αγγλίας και ετοιμάζεται να φύγει σε λίγο.......:happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g4ssecca Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 @georpapa αδερφέ.. μια ερώτηση (επειδή δεν είδα κάποιον να την κάνει) η cpu είναι στα 1.2; ..το τσέκαρες; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 4, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Gorilla glass! Αυτό δεν είναι που όσο και να προσπαθούσαν να το χαράξουν ΔΕΝ χαραζόταν;:X Δεν είναι και τόσο πρωτότυπο αυτό... http://www.corninggorillaglass.com/#featured-products Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Θα παρακαλούσα τους κατόχους να μας ενημερώσουν σχετικά με αυτό που έγραψε ο φίλος για την χαμηλή ακουστικότητα στο συνομιλητή κατά τη κλήση και πως είναι το ηχείο-ακουστικό (ένταση, καθαρότητα). Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Διαβάζουν καλά τα μάτια μου ? Μπαίνετε στην διαδικασία να συγκρίνετε το galaxy s 2 με το desire ? Εντάξει....τι να πω πια. Θέλω να πιστεύω ότι κάνετε πλάκα. @georpapa για το browsing που αναφέρεις φίλε, πρέπει να μπεις στις ρυθμίσεις του μαμά browser. Έχει ρύθμιση για αυτόματη προσαρμογή της σελίδας. Επίσης για το θέμα του scrolling όταν γράφεις κείμενο στον browser, αυτό είναι θέμα της σελίδας και δεν υπάρχει πρόβλημα από την συσκευή. Για να μπορέσεις να κάνεις scrolling κάνε το εξής : Στο πληκτρολόγιο swype, σύρε με το δάχτυλο σου από το πλήκτρο με την μπλε γραμμή (είναι το τέρμα κάτω αριστερά πλήκτρο) προς το πλήκτρο SYM. Θα σου εμφανίζει βελάκια καθώς και άλλες χρήσιμες επιλογές. Με τα βελάκια θα μπορέσεις να πας πάνω κάτω και να δεις το κείμενο που έχεις γράψει. Θα σε βολέψει επίσης περισσότερο αν έχεις το κινητό στο πλαι, δηλαδή σε landscape mode. LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 4, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Από τη στιγμή που έφτασαν οι πρώτες συσκευές συνεχίζουμε σε νέο θέμα σχετικά με τη συγκεκριμένη συσκευή σε συνέχεια του παρόντος θέματος. [Επίσημο] Samsung Galaxy S II Παρακαλώ να περιοριστούν όσο είναι δυνατόν οι off-topic συζητήσεις μιας και αναμένεται αυξημένη κινητικότητα στο συγκεκριμένο θέμα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts