Jump to content

[ΠΡΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ] Samsung Galaxy S II

kyrillos13
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στην κατάσταση παραγγελίας μου έγγραφε "αναμένεται σε 8 ημέρες" και τώρα μου γράφει "αναμένεται σε 11 ημέρες":!:

Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι έχουν πολλές παραγγελίες και γι'αυτό γράφει έτσι.

Όμως με διαβεβαίωσε ότι την Δευτέρα (το πολύ Τρίτη) θα έχουν παραλάβει και ότι Τρίτη-Τετάρτη θα το έχω στα χέρια μου... Για να δούμε......:rolleyes:

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επειδή σκέφτομαι σοβαρά να το αγοράσω από handtec , φέρνουν μαζί απόδειξη ή κατι τέτοιο που να πιστοποιεί την αγορά ? έχει βρει κανένας κάπου ποιο φθηνά από handtec για το GS2 μηπως ?

Απ'οτι βλέπω με μεταφορικά το έχει στα 570 ευρώ , απλά δεν ξέρουμε an το site είναι έμπιστο και πότε θα έχει το stock !

Αν οι διαφορές της νέας συσκευής είναι μόνο αυτές που αναφέρονται για μένα προσωπικά είναι σχετικά αδιάφορες. Αυτό το ζήτημα της ανάλυσης που όλοι συζητάνε, για τα προσωπικά μου γούστα είναι σχετικά υπερβολή τώρα που υπάρχει η νέα SAmoled+ χωρίς pentile matrix. Νομίζω γίνεται κυρίως για λόγους marketing, όπως και πολλά άλλα πράγματα, χωρίς αντίστοιχη σημαντική πρακτική ανάγκη (για τις προσωπικές μου ανάγκες μιλάω πάντα). Επίσης μια μεγαλύτερη οθόνη με μεγαλύτερη ανάλυση θα οδηγήσει μάλλον σε μειωμένη αυτονομία αν διατηρηθεί η ίδια μπαταρία... πράγμα που εμένα μ' ενδιαφέρει πολύ περισσότερο... Αυτό με την κατάργηση εντελώς των κουμπιών πρέπει να το δούμε στην πράξη για να μιλήσουμε. Τώρα για το μεταλλικό σώμα (που δεν είναι σίγουρο), γούστα είναι αυτά. Το δικό μου χέρι δεν έχει μεγάλη αλλεργία στα "φθηνά" πλαστικά. Αντίθετα έχει πολύ μεγαλύτερη αλλεργία στις μεγάλες διαστάσεις των νέων συσκευών, όπως του SGS2 πχ.

Θα συμφωνήσω με τον Karles εδώ. Το ότι η SAMOLED+ δεν έχει Pen-Tile και άρα 50% παραπάνω pixels, σαν τελικό αποτέλεσμα στο μάτι σου θα είναι σαν να αυξάνεις την ανάλυση από την αντίστοιχη οθόνη του SGS. Επίσης φαντάζομαι θα μειωθούν αρκετά hues που είχε η SAMOLED λόγω έλλειψης RGB. Λογικά η διαφορά είναι μεγάλη, και το λευκό της θα είναι πολύ πιο λευκό από την απλη SAMOLED.

Αντιθέτως έχουν αρχίσει να ξεχνούν ότι κάποτε αποκαλούσαμε τα κινητα "παντόφλες" και τις εξελίξεις επί πόσα χρόνια που προσπαθούσαν να μικρύνουν τα μεγέθη. Για εμένα προσωπικά οι 4" οθόνη είναι το μέγιστο όριο, αλλά οκ τις 4,3" του SGS2 ίσως να τις συγχωρήσω γιατί από συγκριτικά βίντεο φαίνεται να μην είναι πολύ μεγαλύτερο απο το SGS μιας και έκοψαν από αλλού.

Όχι.

Απ'οτι βλέπω με μεταφορικά το έχει στα 570 ευρώ , απλά δεν ξέρουμε an το site είναι έμπιστο και πότε θα έχει το stock !

Το unlocked-mobiles μαζι με clove και handcent είναι τα πιο γνωστά και έμπειστα e-shops της Αγγλίας. Γράφει για προσδωκόμενη ημερομηνία 3-5. Καλύτερα να περιμένεις όμως να το φέρουν όλα τα μαγαζιά γιατί μπορεί να έχουν ήδη αρκετές προπαραγγελίες και μπορεί να περιμένεις...

Eρωτηση: H εκδοση με tegra και NFC chip τι διαφορα εχει απο αυτην με exynos διχως NFC? Πρακτικα εννοω.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Eρωτηση: H εκδοση με tegra και NFC chip τι διαφορα εχει απο αυτην με exynos διχως NFC? Πρακτικα εννοω.

περα απο το nfc με τον tegra θα εχεις την δυνατοτητα να σκοραρεις υψηλοτερα σε διαφορα benches :lol: καποιες καλυτερες επιδοσεις σε παιχνιδια και το tegra zone

φυσικα θα πρεπει να δουμε και με την μπαταρια τι γινεται...

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

περα απο το nfc με τον tegra θα εχεις την δυνατοτητα να σκοραρεις υψηλοτερα σε διαφορα benches :lol: καποιες καλυτερες επιδοσεις σε παιχνιδια και το tegra zone

φυσικα θα πρεπει να δουμε και με την μπαταρια τι γινεται...

Με καλυψες. :)

Εχει αρχισει να με γλυκαινει η συσκευη αυτη (κατι μου λεει πως δεν επρεπε να δω το unboxing), αλλα ειναι νωρις ακομα να κανω την μεταβαση.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

καθολου εμπιστο δεν ειναι... δοκιμασε να τους παρεις τηλ και κρινε μονος σου

Στο άδειο δωμάτιο και στον κρύο αέρα

Να σ’ αγαπώ το μόνο που μου μένει

Να ‘μαι για σένα η ζωή που περιμένει

Να κλέψει να σου δώσει

Να σε στείλει να σε νοιώσει...

Με καλυψες. :)

Εχει αρχισει να με γλυκαινει η συσκευη αυτη (κατι μου λεει πως δεν επρεπε να δω το unboxing), αλλα ειναι νωρις ακομα να κανω την μεταβαση.

και μενα με κολαζει αλλα θα περιμενω μεχρι τελη καλοκαιριου σιγουρα να δω τι εχει να πει και ο ανταγωνισμος :D

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

Στην έκδοση με το NFC Chip θα είναι πιο παχιά η συσκευή. Οπότε καλύτερα χωρίς NFC αν θέλεις την γνώμη μου.

Επίσης στην έκδοση με Tegra θα επιτρέψει η nvidia στην samsung να υπερχρονίσει τον επεξεργαστή της όπως έκανε με τον Exynos? Αλλιώς θα έιναι dual core στο 1Ghz.

Εμενα παντως δεν με χαλαει να βγει το Galaxy S III απο Σεπτεμβριο που λενε για να πεσει και η τιμη του 2 .

Η εκδοση με Tegra ξερουμε ποτε θα ρθει Ελλαδα ?

Εχει και αναγνωριση γραφης ειδα στο βιντεο ... ωραιο

Edited by kprse

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Να το σβησεi καποιος mod κολλησε το ιντερνετ και το βγαλε 2 φορες Edited by kprse

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Επειδή σκέφτομαι σοβαρά να το αγοράσω από handtec , φέρνουν μαζί απόδειξη ή κατι τέτοιο που να πιστοποιεί την αγορά ? έχει βρει κανένας κάπου ποιο φθηνά από handtec για το GS2 μηπως ?

Ναι, εννοειται πως συνοδευεται απο αποδειξη και μαλιστα μια φορα που την ειχα χασει τους ζητησα μεσω email ενα αντιγραφο και μου εστειλαν εντος μιας ωρας. Απολυτα ευχαριστημενος και απο τα 3 καταστηματα που ανεφερα παραπανω.

Επειδη γινεται λογος για την οθονη. Επειδη τα ειχα για ωρα διπλα διπλα με το 4αρι για να αντιληφθω τις διαφορες θα πω πως αυτη του iphone 4 εξακολουθει να ειναι ελαχιστα ανωτερη σε θεματα ευκρινειας - καθαροτητας κειμενου, χρωματικα στο ιδιο επιπεδο, αλλα τελικα σε αποζημιωνει το μεγεθος της (για εμενα οι 4.3 ιντσες ειναι μια χαρα για να μη θυσιαζεται η φορητοτητα και αρκουντως ικανοποιητικες για να κανεις μερικες δουλειες παραπανω απο τις "στεναχωρες" 3.5 του iphone 4).

To πισω καπακι οχι δεν ειναι με λαστιχενια επιστρωση, ουτε καν μαλακο πλαστικο. Ειναι αστειο το καπακι του, αλλα ευτυχως δεν καμπτεται ευκολα κι ακριβως επειδη ειναι πολυ λεπτο σου δινει την αισθηση του στιβαρου το ολο πακετο - οι μικτροτριγμοι δε λειπουν ομως).

Y.Γ. Για οσους θελουν να το παραγγειλουν απο expansys, το εκπτωτικο κουπονι (-10 ευρω) EASTER2011 ισχυει ακομα απο οτι ειδα...

Υ.Γ. 2 Το ελληνικο expansys δινει ανταπτορα για το φορτιστη, απο τα υπολοιπα θα πρεπει να αγορασεις εσυ εναν (χαμηλο κοστος).

Edited by v@gelis

Guys μια βοηθεια...

Εκανα παραγγελεια απο handtec και επειδη ειναι η πρωτη φορα που ψωνιζω απο εκει μου ζητησαν να τους στειλω στοιχεια για να επιβεβαιωσουν οτι ειμαι ο κατοχος της καρτας.Τι να τους στειλω?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σ'αυτο το video http://www.youtube.com/watch?v=91ua4rsHDOg δείχνει οτι στο κουτι κατω απο το samsung galaxy s2 γραφει οτι ειναι στο 1.2 Ghz καλα ποτε προλαβαν να το τυπώσουν και το κουτί!

Στην κατάσταση παραγγελίας μου έγγραφε "αναμένεται σε 8 ημέρες" και τώρα μου γράφει "αναμένεται σε 11 ημέρες":!:

Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι έχουν πολλές παραγγελίες και γι'αυτό γράφει έτσι.

Όμως με διαβεβαίωσε ότι την Δευτέρα (το πολύ Τρίτη) θα έχουν παραλάβει και ότι Τρίτη-Τετάρτη θα το έχω στα χέρια μου... Για να δούμε......:rolleyes:

και μενα παο εξπαν μου ειπαν τριτη θα το εχω

Guys μια βοηθεια...

Εκανα παραγγελεια απο handtec και επειδη ειναι η πρωτη φορα που ψωνιζω απο εκει μου ζητησαν να τους στειλω στοιχεια για να επιβεβαιωσουν οτι ειμαι ο κατοχος της καρτας.Τι να τους στειλω?

Το κανουν την πρωτη φορα που κανεις παραγγελια για θεματα ασφαλειας (το ιδιο κανουν κι αυτοι και το expansys) οταν παραγγελνεις με πιστωτικη. Προσωπικα το προτιμω που εχουν αυτη τη δικλειδα καποια ηλεκτρονικα καταστηματα, γιατι τελικα για τη δικη μας προστασια ειναι, εστω κι αν ειναι κουραστικο.

Φυσικα μη δωσεις φωτοτυπια ταυτοτητας η καρτας (το αποφευγω), αλλα στειλε μεσω email ενα αντιγραφο (η φωτογραφια) ενος λογαριασμου η καποιου αλλου επισημου εγγραφου...

@ v@agelis

Έχεις στα χέρια σου τελική συσκευή ή προ-παραγωγής;

Αν έχεις τελική, επειδή έχω διαβάσει διάφορες αντικρουόμενες κριτικές για την αυτονομία της συσκευής (άλλοι λένε ότι είναι κατώτερη του μετρίου, άλλοι μέτρια, άλλοι καλή και άλλοι πολύ καλή :wacko: ), η δικιά σου άποψη ποια είναι συγκρίνοντας με άλλες hi end συσκευές android γενικότερα (πχ Atrix, LG 2X ), το πρώτο SGS και iphone4;

Το τελευταίο δεν το βάζω σαν μέτρο σύγκρισης αλλά για να καταλάβω γενικότερα τι είδους χρήση κάνεις. Ποια είναι η προσωπική σου άποψη για την αυτονομία;

Edited by karlesg

Το κανουν την πρωτη φορα που κανεις παραγγελια για θεματα ασφαλειας (το ιδιο κανουν κι αυτοι και το expansys) οταν παραγγελνεις με πιστωτικη. Προσωπικα το προτιμω που εχουν αυτη τη δικλειδα καποια ηλεκτρονικα καταστηματα, γιατι τελικα για τη δικη μας προστασια ειναι, εστω κι αν ειναι κουραστικο.

Φυσικα μη δωσεις φωτοτυπια ταυτοτητας η καρτας (το αποφευγω), αλλα στειλε μεσω email ενα αντιγραφο (η φωτογραφια) ενος λογαριασμου η καποιου αλλου επισημου εγγραφου...

Thanks....

[sIGPIC][/sIGPIC]

@ v@agelis

Έχεις στα χέρια σου τελική συσκευή ή προ-παραγωγής;

Αν έχεις τελική, επειδή έχω διαβάσει διάφορες αντικρουόμενες κριτικές για την αυτονομία της συσκευής (άλλοι λένε ότι είναι κατώτερη του μετρίου, άλλοι μέτρια, άλλοι καλή και άλλοι πολύ καλή :wacko: ), η δικιά σου άποψη ποια είναι συγκρίνοντας με άλλες hi end συσκευές android γενικότερα (πχ Atrix, LG 2X ), το πρώτο SGS και iphone4;

Το τελευταίο δεν το βάζω σαν μέτρο σύγκρισης αλλά για να καταλάβω γενικότερα τι είδους χρήση κάνεις. Ποια είναι η προσωπική σου άποψη για την αυτονομία;

Δεν την εχω αυτη τη στιγμη στα χερια μου και ειναι δυσκολο να κρινω ενα τετοιο θεμα, πολλω δε μαλλον που απαιτειται αρκετος χρονος, παρατηρηση, μερικες φορτισεις κλπ για να βγαλεις καποια συμπερασματα.

Αλλα μπορω να κανω μια εκτιμηση απο αυτα που ειδα. Ειναι λογικο να διαβαζεις αντικρουομενες αποψεις, γιατι ειδικα σε android συσκευες παντα ετσι γινεται. Μπες και στα φορα των optimus 2X, Desire HD κλπ και θα διαβασεις τα ιδια. Αλλοι θα θαβουν, κι αλλοι θα εκθειαζουν. Ειδικα οι android συσκευες δινουν τελειως διαφορετικη αυτονομια, αναλογα το προφιλ του χρηστη (3g, wifi, sync, gps, καλη ληψη (π.χ. δεν υπαρχει ανδροειδες που να μη "γονατιζει" τη μπαταρια σε 3g και περιοχες με κακο σημα -κλπ).

Εγω θα σου πω οτι κυμαινεται στο μεσο ορο της κατηγοριας. Εκτιμηση μου ειναι οτι θα ειναι ελαφρως κατωτερη απο αυτη του galaxy s, αλλα καλυτερη απο 2X, Desire HD. Η ελαφρως αυξημενη τελικη χωρητικοτητα θα το βοηθησει να "βγαζει τη μερα", με καλη χρηση, αλλα μεχρι εκει. Την αυτονομια του Atrix δεν υπαρχει περιπτωση να τη "χτυπησει" κι ειμαι κατηγορηματικος για αυτο...

Edited by v@gelis

To Atrix δεν περίμενα να το χτυπήσει ούτως ή άλλως, αλλά είχα μια μικρή ελπίδα ότι με τα κατάλληλα tweaks-ρυθμίσεις το χάσμα να μην είναι τεράστιο.

Όσο για το SGS φυσικά και δεν πιστεύω τους αστείους ισχυρισμούς του Eldar περί διπλάσιας αυτονομίας, αλλά και το Engadget στο review του στα περί αυτονομίας αναφέρει το εξής "It also marks a definite improvement in longevity over the original Galaxy S". Και με βάση τα specs μπορεί κάποιος να υποθέσει ότι ίσως η αυτονομία του SGS2 να είναι σχετικά καλύτερη συγκριτικά με το SGS. Εννοείται βέβαια πάντα ότι πολύ μεγάλο ρόλο παίζει το σενάριο χρήσης που κάνει ο καθένας...

Τεσπα μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε να κυκλοφορήσει ευρέως, ώστε μεγάλος αριθμός χρηστών να το δουν και να το χρησιμοποιήσουν για ένα ικανοποιητικό διάστημα και να το συγκρίνουν, και ίσως έτσι βγει ένα πιο σίγουρο συμπέρασμα.

To Atrix δεν περίμενα να το χτυπήσει ούτως ή άλλως, αλλά είχα μια μικρή ελπίδα ότι με τα κατάλληλα tweaks-ρυθμίσεις το χάσμα να μην είναι τεράστιο.

Όσο για το SGS φυσικά και δεν πιστεύω τους αστείους ισχυρισμούς του Eldar περί διπλάσιας αυτονομίας, αλλά και το Engadget στο review του στα περί αυτονομίας αναφέρει το εξής "It also marks a definite improvement in longevity over the original Galaxy S". Και με βάση τα specs μπορεί κάποιος να υποθέσει ότι ίσως η αυτονομία του SGS2 να είναι σχετικά καλύτερη συγκριτικά με το SGS. Εννοείται βέβαια πάντα ότι πολύ μεγάλο ρόλο παίζει το σενάριο χρήσης που κάνει ο καθένας...

Τεσπα μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε να κυκλοφορήσει ευρέως, ώστε μεγάλος αριθμός χρηστών να το δουν και να το χρησιμοποιήσουν για ένα ικανοποιητικό διάστημα και να το συγκρίνουν, και ίσως έτσι βγει ένα πιο σίγουρο συμπέρασμα.

Ετσι ειναι. Παντως, μου εδωσε μια ξεκαθαρη εντυπωση πως δεν εχει καλυτερη αυτονομια απο ενα Galaxy S καλοστημενο.

H οθονη του, οσο "battery conservative" και να διαφημιζεται, μου εδωσε την εντυπωση οτι καταναλωνει αρκετη περισσοτερη ενεργεια απο τον προκατοχο του (ειναι τοσο "χορταστικη" και "eye candy" ομως, που το παραβλεπεις).

Την αλλη βδομαδα που θα παρουν στα χερια τους τις πρωτες συσκευες (αναμεσα τους και παιδια απο εδω μεσα) θα μαθουμε...

Edited by v@gelis

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...