Jump to content

[ΠΡΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ] Samsung Galaxy S II

kyrillos13
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια καλησπερα , ξερει κανεις κανενα ηλεκτρονικο καταστημα εκτος του expansys.com.gr που να το εχει φθηνοτερα και να μπορεις να το πληρωσεις μεσω αντικαταβολης ?

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

/sigh

Οκ ενα τελευταιο οφφτοπικ (όσο είναι δηλαδή), γιατί πάλι δεν καταλαβαίνεις τι εννοούσα. Μην κολλάς απλα σε επιφανειακα νούμερα. Ναι έχει μεγαλύτερο Data rate, όταν όμως δεν γεμίζεις ούτε το μισό τότε το άλλο μισό πάει χαμένο.

(Όπως είπα και στη 2η σειρά του πρώτου ποστ: ) Δεν μιλάμε για Quad-Cores στα 3 GHz, μιλάμε για κινητά με Dual Cores στα 1.2 GHz με πολύ λιγότερο bandwidth. Εσύ βασίζεσαι σε νούμερα τα οποία προκύπτουν από συσκευές υπολογιστών με 10πλάσιο bandwidth. Αν το κινητό δε μπορεί να χρησιμοποιήσει όλη την ταχύτητα του διαύλου μιας DDR2 τότε μην περιμένεις να δεις διαφορά βάζωντας μια DDR3, με όταν λέω διαφορά να εννοώ FPS στο Quadrant ή ανάλογη τέτοια που να είναι οφθαλμοφανής, θα δεις όμως στη θερμότητα. Αυτό.

Για να δούμε πραγματική διαφορά ανάμεσα σε DDR2 και DDR3 θα πρέπει να φτάσουμε σε bandwidth της τάξεως Core i3, για το οποίο έχουμε καιρό ακόμα.

Ο Exynos υποστηριζει μνημες ως και DDR3. Δηλαδη, αν ερθει με DDR1 αντι για DDR2, πιστευεις οτι δε θα εχει "Καμια" διαφορα στη ταχυτητα-διαμεταγωγη δεδομενων, απ οτι να ερχοταν με DDR2? Συγνωμη, αλλα δεν συμφωνω.

@Spireto Εγώ δεν έχω καταφέρει να βρω κάτι σε όσα έχω ψάξει, κυρίως γιατί σχεδόν όλα δεν το έχουν καν στις λίστες τους και όχι λόγω τιμής.

Ο Exynos υποστηριζει μνημες ως και DDR3. Δηλαδη, αν ερθει με DDR1 αντι για DDR2, πιστευεις οτι δε θα εχει "Καμια" διαφορα στη ταχυτητα-διαμεταγωγη δεδομενων, απ οτι να ερχοταν με DDR2? Συγνωμη, αλλα δεν συμφωνω.

Το κείμενο μου το έβαλες μέσα σε quote στο ίδιο σου το ποστ, ενώ σου έχω απαντήσει στο συγκεκριμένο ερώτημα ακόμα και στο προηγούμενο ποστ από αυτο που παρέθεσες, παρόλα αυτά δεν φαίνεται να του έδωσες ιδιαίτερη σημασία. Που βλέπεις να λέω κάτι τέτοιο για μετάβαση από DDR1 σε DDR2 δεν ξέρω, μιας και δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο μιας και υπάρχει bandwidth για να δικαιολογήσει μεταφορά από DDR1 σε 2 για τον Exynos. Εκτός και αν ο σκοπός σου είναι απλά να διαφωνείς οπότε πάσο :!: Αν θες πρώτα να διαβάσεις λίγο τι εννοώ έχει καλώς, αλλιώς δεν είναι ανάγκη να το συνεχίσουμε γιατί θα πάει σε κατι τελειως οφφ-τοπικ και θα πιάνουμε τζάμπα χώρο. Υπάρχουν και τα pm. Τέλος.

Edited by ASDF
Όχι.

Το κείμενο μου το έβαλες μέσα σε quote στο ίδιο σου το ποστ, ενώ σου έχω απαντήσει στο συγκεκριμένο ερώτημα ακόμα και στο προηγούμενο ποστ από αυτο που παρέθεσες, παρόλα αυτά δεν φαίνεται να του έδωσες ιδιαίτερη σημασία. Που βλέπεις να λέω κάτι τέτοιο για μετάβαση από DDR1 σε DDR2 δεν ξέρω, μιας και δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο μιας και υπάρχει bandwidth για να δικαιολογήσει μεταφορά από DDR1 σε 2 για τον Exynos. Εκτός και αν ο σκοπός σου είναι απλά να διαφωνείς οπότε πάσο :!: Αν θες πρώτα να διαβάσεις λίγο τι εννοώ έχει καλώς, αλλιώς δεν είναι ανάγκη να το συνεχίσουμε γιατί θα πάει σε κατι τελειως οφφ-τοπικ και θα πιάνουμε τζάμπα χώρο. Υπάρχουν και τα pm. Τέλος.
Αφου εδω μιλαμε για τη συγκεκριμενη συσκευη, και αφου εν μερει συμφωνεις, τοτε ποιος ο λογος να τα αναλυουμε ετσι? :p κι απο μενα τελος λοιπον :) Edited by aby

Βρηκα μειονεκτημα στο review .

Λεει δεν μπορεις να δεις τις κλησεις που χεις κανει και που χεις δεχτει

Επισης η καμερα δεν εχει κουμπι για ληψη στο πλαι

Edited by kprse

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Είναι δυνατόν να συμβαίνει κάτι τέτοιο? :blink: και 20 ευρώ να έκανε, αυτή τν επιλογή θα τν είχε.....

Γράφει συγκεκριμένα ότι δεν φαίνονται πουθενά οι κλήσεις που έχεις ΚΑΝΕΙ.. και απο πάνω έχει screenshot με την call list του. Ντεν καταλαβαίνει..

Γράφει συγκεκριμένα ότι δεν φαίνονται πουθενά οι κλήσεις που έχεις ΚΑΝΕΙ.. και απο πάνω έχει screenshot με την call list του. Ντεν καταλαβαίνει..
Αρχικο software προβλημα ειναι αυτο βρε παιδια (αν υπαρχει οντως) θα διορθωθει. Μη σκατε γι αυτο.

Απ'ότι κατάλαβα αυτό που λέει είναι οτι η εμφανίζονται σε μια ενιαία λίστα οι κλήσεις οι βιντεοκλήσεις και τα SMS (το γράφει ακρίβώς πάνω απο την εικόνα με την λίστα).

Samsung Galaxy S2

Rom: Omega v23

Αρχικο software προβλημα ειναι αυτο βρε παιδια (αν υπαρχει οντως) θα διορθωθει. Μη σκατε γι αυτο.

Πάντως το GS2 που χρησιμοποιεί στο review είναι τελική retail version αν εννοείς αυτό.

Απ'ότι κατάλαβα αυτό που λέει είναι οτι η εμφανίζονται σε μια ενιαία λίστα οι κλήσεις οι βιντεοκλήσεις και τα SMS (το γράφει ακρίβώς πάνω απο την εικόνα με την λίστα).

Πρέπει να έχεις δίκιο σε αυτό που λες .

Πάντως το GS2 που χρησιμοποιεί στο review είναι τελική retail version αν εννοείς αυτό.
Εννοουσα, μολις το δει η samsung με μια αναβαθμιση software να το διορθωσει. (Αν υπαρχει οντως) Edited by aby

πάτε καλά; λέτε να μην μπορείς να δεις τις κλήσεις σου στο sgs2;

που γινόταν κανονικά στο 1ο, που είναι ούτως η άλλως feature του android...

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

Ρε παιδια αυτο που λεει ειναι ότι εμφανίζει όλες τις κλησεις εισερχόμενες , εξερχόμενες και αναπαντητες μαζί σε ένα μενού και δεν εχεις την επιλογή να εμφανισεις μόνο την κατηγορία που θελεις πχ να βλέπεις μόνο τις εισερχομενες

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

στο amazon.de κατα τη διαιδικασια τησ προπαραγγελιας υπαρχει η δυνατοτητα επιλογης συσκευης (που ακομη δεν ειναι διαθεσιμη) "import europe". Γνωριζει καποιος εαν υπαρχει καποια διαοφορα?

Επισης η καμερα δεν εχει κουμπι για ληψη στο πλαι

γεια σου ρε κολομβε :lol: σε ολα τα android ετσι ειναι το call history και ΚΑΝΕΝΑ high-end android κινητο δεν εχει dedicated camera button... αν θεωρεις το arc high-end πανε παρε τo

Στο άδειο δωμάτιο και στον κρύο αέρα

Να σ’ αγαπώ το μόνο που μου μένει

Να ‘μαι για σένα η ζωή που περιμένει

Να κλέψει να σου δώσει

Να σε στείλει να σε νοιώσει...

Έχει review το Slashgear.

http://www.slashgear.com/samsung-galaxy-s-ii-review-26148446/

Δεν τους άρεσε το πληκτρολόγιο.

Ευτυχώς αυτό είναι κάτι που αλλάζει εύκολα.

Επίσης τους έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση η μπαταρία:

The standard 1,650 mAh battery took us through two days of use – from off the charger at 7am, through a full day with push email active, the display at maximum backlight while outdoors, lots of photography and some video recording, a couple of YouTube clips, GPS with Google Maps, browsing and some calls, then through the night (again, with push email switched on) and through the next day, only expiring that evening.

τελος μαιου θα ερθει και απο τα μερη μας... εχει ακουσει κανεις τιποτα για vodafone;

Στο άδειο δωμάτιο και στον κρύο αέρα

Να σ’ αγαπώ το μόνο που μου μένει

Να ‘μαι για σένα η ζωή που περιμένει

Να κλέψει να σου δώσει

Να σε στείλει να σε νοιώσει...

πραγματικα ολα τα reviews το εκθειαζουν μην μπορωντας να του βρουν κατι αρνητικο...

πρεπει να ειναι το πιο πληρες κινητο που εχει βγει

για να το δουμε και απο κοντα οταν ερθει :)

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

• Administrators
Θεωρητικά είναι το πιο πλήρες. Αν το δείξει και η πράξη αυτό... τότε όντως εκεί στη Samsung θα έχουν πολλούς λόγους για να χαίρονται! :rolleyes:

Modpic.gif

Θεωρητικά είναι το πιο πλήρες. Αν το δείξει και η πράξη αυτό... τότε όντως εκεί στη Samsung θα έχουν πολλούς λόγους για να χαίρονται! :rolleyes:

Ετσι ειναι. Αν θυμαστε περυσι τετοια εποχη λεγονταν ακριβως τα ιδια για το Galaxy S.

Αυτα διαβαζα και το αγορασα. Στην πραξη ομως ηταν διαφορετικα.

Δεν λεω οτι θα συμβει το ιδιο, αλλα θα πρεπει να το δουμε φορτωμενο με 120 εφαρμογες να δουλευει 2-3 24ωρα χωρις reboot και μετα να πουμε αν οντως ειναι η κορυφαια android συσκευη.

Το hardware του υποσχεται πολλα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Εγω παντως το παρηγγειλα μαζι με μεβρανες και κιτ αυτοκινητου...αναγκαστικα το 16 αν και ηθελα το 32...ελπιζω να φανει ανταξιο της φημης που εφτιαξε πριν καν βγει...

Εγω παντως το παρηγγειλα μαζι με μεβρανες και κιτ αυτοκινητου...αναγκαστικα το 16 αν και ηθελα το 32...ελπιζω να φανει ανταξιο της φημης που εφτιαξε πριν καν βγει...

Από που έκανες παραγγελία? Είχε διαθέσιμο και το 32Gb?:wacko:

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...