swkratis Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 Αυτό λέτε να ισχύει (τιμή και ημερομηνία κυκλοφορίας)? http://www.wap5.gr/product_info.php?products_id=9248&s=1 Kαλησπερα παντως περα απο την ημερομηνια και την τιμη, το συγκεκριμενο e shop οπως και το e germanos αναφερουν στα χαρακτηριστικα του κινητου τον επεξεργαστη στα 1 ghz ..................! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 Το οτι η 512 μνημη ειναι ανεπαρκης, ειναι γεγονος. Αλλα το οτι θα ειναι πιο Fast λογω των Dual memory + Dual channel + DDR2 , κι αυτο ομως ειναι γεγονος και δεν χωραει αμφισβητηση. Παρε ενα πολυ απλο παραδειγμα, εχουμε ενα PC που εχει 2 GB RAM, KAI απο DDR1 το αναβαθμισαμε σε DDR2 και επειτα, σε DDR3. Αναμφισβητητα πιο γρηγορη η DDR3, και στη πραξη μα και σε απλη λογικη ετσι ειναι. ;) Δεν ξέρω γιατί ακριβώς μιλάς αλλά όταν λες PC εννοείς με Windows ; Γιατί από τα λίγα που ξέρω η διαχείριση μνήμης είναι αρκετά διαφορετική στα linux :O Η Samsung να ξέρετε όμως διαφημίζει συνήθως άλλα πράγματα και υπάρχει πιθανότητα να έχει DDR2 μιας και στο πρώτο δεν είχαν αναφέρει καν το Tv-out και μερικά άλλα Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 (edited) Δεν ξέρω γιατί ακριβώς μιλάς αλλά όταν λες PC εννοείς με Windows ; Γιατί από τα λίγα που ξέρω η διαχείριση μνήμης είναι αρκετά διαφορετική στα linux :O Η Samsung να ξέρετε όμως διαφημίζει συνήθως άλλα πράγματα και υπάρχει πιθανότητα να έχει DDR2 μιας και στο πρώτο δεν είχαν αναφέρει καν το Tv-out και μερικά άλλα Το οτι βοηθαει γενικοτερα στην ταχυτητα ειναι αναμφισβητητο, κι οσο για το Galaxy S2, καπου ειχα διαβασει σε καποιο site πριν λιγες μερες, οτι η samsung τωρα ετοιμαζεται να κατασκευασει μνημες DDR2, οποτε (αν αληθευει), το Galaxy S2 θα βγει με DDR1, και το επομενο Galaxy με DDR2. Edited April 25, 2011 by aby Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 , καπου ειχα διαβασει σε καποιο site πριν λιγες μερες, οτι η samsung τωρα ετοιμαζεται να κατασκευασει μνημες DDR2, οποτε (αν αληθευει), το Galaxy S2 θα βγει με DDR1, και το επομενο Galaxy με DDR2. Eπειδη το θυμαμαι καλα το συγκεκριμενο.... Αρχες Μαρτιου οι νεες μνημες εμπαιναν στην παραγωγη. Οποτε λογικα προλαβαινε να τις περασει στο galaxy. Δεν ξερω μηπως ομως εως τοτε ειχε ηδη ετοιμες αρκετες συσκευες οποτε δεν την συνεφερε κ αφησε το DDR1... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 Eπειδη το θυμαμαι καλα το συγκεκριμενο.... Αρχες Μαρτιου οι νεες μνημες εμπαιναν στην παραγωγη. Οποτε λογικα προλαβαινε να τις περασει στο galaxy. Δεν ξερω μηπως ομως εως τοτε ειχε ηδη ετοιμες αρκετες συσκευες οποτε δεν την συνεφερε κ αφησε το DDR1... Οχι δεν την συνεφερε.. Δεν προλαβαινε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ASDF Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 (edited) Παρε ενα πολυ απλο παραδειγμα, εχουμε ενα PC που εχει 2 GB RAM, KAI απο DDR1 το αναβαθμισαμε σε DDR2 και επειτα, σε DDR3. Αναμφισβητητα πιο γρηγορη η DDR3, και στη πραξη μα και σε απλη λογικη ετσι ειναι. ;) Βασικά δε δουλεύει ακριβώς έτσι. Ναι η DDR2 έχει διαφορά από την 1, αλλά δεν είναι κατι που ισχύει απαραίτητα για τη μεταβαση από DDR2 σε DDR3. H βασική διαφορά της 3 είναι πως καταναλώνει λιγότερο ρεύμα, από εκει και μετά στις ταχύτητες στις οποίες ασχολούμαστε (και θα ασχολούμαστε) στα κινητά πιθανότατα δε θα δεις διαφορά. Το ίδιο είχε συμβει και πιο παλιά με τα PC, και γι αυτό οι πλατφόρμες των Phenom 2 και Core i5 άρχισαν από Dual Channel DDR2 αντί για Triple Channel DDR3. Το κέρδος σε επιδόσεις τότε ήταν ακόμα μηδαμινό. Περισσότερο κέρδος θα δεις σε επιδόσεις αναμεσα σε DDR2 και DDR3 αν π.χ., με την ίδια μνήμη, η Samsung βάλει καλύτερο memory controller. Edited April 25, 2011 by ASDF Όχι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 (edited) Βασικά δε δουλεύει ακριβώς έτσι. Ναι η DDR2 έχει διαφορά από την 1, αλλά δεν είναι κατι που ισχύει απαραίτητα για τη μεταβαση από DDR2 σε DDR3. H βασική διαφορά της 3 είναι πως καταναλώνει λιγότερο ρεύμα, από εκει και μετά στις ταχύτητες στις οποίες ασχολούμαστε (και θα ασχολούμαστε) στα κινητά πιθανότατα δε θα δεις διαφορά. Το ίδιο είχε συμβει και πιο παλιά με τα PC, και γι αυτό οι πλατφόρμες των Phenom 2 και Core i5 άρχισαν από Dual Channel DDR2 αντί για Triple Channel DDR3. Το κέρδος σε επιδόσεις τότε ήταν ακόμα μηδαμινό. Περισσότερο κέρδος θα δεις σε επιδόσεις αναμεσα σε DDR2 και DDR3 αν π.χ., με την ίδια μνήμη, η Samsung βάλει καλύτερο memory controller. Δηλαδη μια μνημη DDR1 στα 350 MHZ Data Rate (οπως το galaxy s) απο μια μνημη DDR2 στα 600 MHZ Data Rate (οπως το optimus 2X) δεν εχει σημαντικη διαφορα στην ταχυτητα μεταφορας δεδομενων? :blink: Επετρεψε μου να εχω τις "καθετες" αντιρησεις μου φιλε μου. Edited April 25, 2011 by aby Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ASDF Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 (edited) Διάβασε λίγο τι έγραψα, το λέω στη 1η γραμμή ότι η μεταβαση απο DDR1 σε DDR2 έχει διαφορές. Η μεταβαση από 2 σε 3 είναι που δεν προσφέρει επιδόσεις στις ταχύτητες που δουλεύουν (ακόμα) τα κινητά. Το νόημα είναι πως σε κάποια θεματα το ότι κότσαραν ένα νούμερο λόγω νεότερης έκδοσης δεν συνεπάγεται πάντα και καλύτερες επιδόσεις σε καθημερινη χρήση. Υπάρχουν βελτιώσεις και σε άλλους τομείς που μερικές φορές δεν φαίνονται στον μέσο χρήστη. Edited April 25, 2011 by ASDF Όχι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 Διάβασε λίγο τι έγραψα, το λέω στη 1η γραμμή ότι η μεταβαση απο DDR1 σε DDR2 έχει διαφορές. Η μεταβαση από 2 σε 3 είναι που δεν προσφέρει επιδόσεις στις ταχύτητες που δουλεύουν τα κινητά. Λυπαμαι αλλα θα διαφωνησω. Υπαρχουν διαφορες. Τελος το Off topic απο μενα γιατι θα μας κραξουν οι mod. :offtopic: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 ?!?!? Ποιο offtopic; Είναι σημαντικό να ξέρουμε τι παίζει με τον διάδοχο! Όχι πως δεν θα τον πάρουμε αλλά ενημερωτικά ;) Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 (edited) ?!?!? Ποιο offtopic; Είναι σημαντικό να ξέρουμε τι παίζει με τον διάδοχο! Όχι πως δεν θα τον πάρουμε αλλά ενημερωτικά ;) Εχω πει τις αποψεις μου για τις διαφορες μεταξυ μνημων DDR, οποιος θελει περισσοτερες πληροφοριες για τις μνημες, υπαρχει και το google. Δεν ειναι μονο χαμηλοτερη η καταναλωση ενεργειας. Υπαρχει διαφορα και στην διαμεταγωγη δεδομενων, παει και τελοιωσε Edited April 25, 2011 by aby Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 Εχω πει τις αποψεις μου για τις διαφορες μεταξυ μνημων DDR, οποιος θελει περισσοτερες πληροφοριες για τις μνημες, υπαρχει και το google. και γιατί δεν το χρησιμοποιείς ; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 και γιατί δεν το χρησιμοποιείς ; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Συγνωμη, αλλα ας το χρησιμοποιησει οποιος δεν πιστευει οτι υπαρχει διαφορα στο data rate.. ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 Κάτι άλλο ρε παιδιά. Μια απορία - ερώτηση . Είναι τόσο τιποτένιοι και γελοίοι εδώ στην Ελλάδα που δεν ξέρουν πότε ακριβώς θα βγεί στην ελληνική αγορά? Η απάντηση από την Samsung Hellas για το πότε θα κυκλοφορήσει το GS2 είναι "από τα μέσα Μαιου και μετά". Πουλάς ένα προιον που θα κοστίζει 600 ευρώ και είσαι τόσο ασόβαρος που δεν ξέρεις καν την ακριβή ημερομηνία ? Να αναφέρω σαν παραδειγμα ότι εδω και μέρες ξέρουμε ότι : Ρωσία -> 18 Μαιου Αγγλία - > 1 Μαιου Κορέα -> 25 Απριλίου κτλ.... Και δεν είναι μόνο η samsung hellas... το LG Optimus 2X από εβδομάδα σε εβδομάδα το πήγαιναν... Το ιphone 4 από την άλλη θυμάμαι ότι ήξεραν ακριβή ημερομηνία αρκετές μέρες πριν. Αν κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω απο τον τρόπο που δουλέυει η εισαγωγή - εμπόριο ηλεκτρονικών συσκευών στην Ελλάδα ας με διορθώσει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 Συγνωμη, αλλα ας το χρησιμοποιησει οποιος δεν πιστευει οτι υπαρχει διαφορα στο data rate.. ;) Αν πίστευα οτι έχει κάποια σημασία θα το έψαχνα :p Από εκεί και πέρα δεν ξέρω ποιοι έχετε/είχατε το Galaxy S, αλλά από τι δείχνουν τα πράγματα ο διάδοχος διορθώνει τα σημεία που υστερούσε το πρώτο. Δηλαδή; Ραμ Πλαστικά Flash στην κάμερα Περισσότερα subpixels - μεγαλύτερη ευκρίνεια Και βελτιώνει τα χαρακτηριστικά που ήταν ήδη δυνατά όπως επεξεργαστής/οθόνη/βάρος κτλπ Συγνώμη που ακόμα και εμένα που είμαι power user δεν με νοιάζει αν θα φοράει ddr2/3 ;) Παρόλαυτα εδώ είναι φόρουμ και καλό είναι να ακουστούν όλες οι απόψεις. :D Κάτι άλλο ρε παιδιά. Μια απορία - ερώτηση . Είναι τόσο τιποτένιοι και γελοίοι εδώ στην Ελλάδα; Ναι. Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 Αν πίστευα οτι έχει κάποια σημασία θα το έψαχνα :p Από εκεί και πέρα δεν ξέρω ποιοι έχετε/είχατε το Galaxy S, αλλά από τι δείχνουν τα πράγματα ο διάδοχος διορθώνει τα σημεία που υστερούσε το πρώτο. Δηλαδή; Ραμ Πλαστικά Flash στην κάμερα Περισσότερα subpixels - μεγαλύτερη ευκρίνεια Και βελτιώνει τα χαρακτηριστικά που ήταν ήδη δυνατά όπως επεξεργαστής/οθόνη/βάρος κτλπ Συγνώμη που ακόμα και εμένα που είμαι power user δεν με νοιάζει αν θα φοράει ddr2/3 ;) Παρόλαυτα εδώ είναι φόρουμ και καλό είναι να ακουστούν όλες οι απόψεις. :D Σωστος.. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 (edited) Αν πίστευα οτι έχει κάποια σημασία θα το έψαχνα :p Από εκεί και πέρα δεν ξέρω ποιοι έχετε/είχατε το Galaxy S, αλλά από τι δείχνουν τα πράγματα ο διάδοχος διορθώνει τα σημεία που υστερούσε το πρώτο. Δηλαδή; Ραμ Πλαστικά Flash στην κάμερα Περισσότερα subpixels - μεγαλύτερη ευκρίνεια Και βελτιώνει τα χαρακτηριστικά που ήταν ήδη δυνατά όπως επεξεργαστής/οθόνη/βάρος κτλπ Συγνώμη που ακόμα και εμένα που είμαι power user δεν με νοιάζει αν θα φοράει ddr2/3 ;) Παρόλαυτα εδώ είναι φόρουμ και καλό είναι να ακουστούν όλες οι απόψεις. :D Ναι. ραμ ρε παιδια δεν ειναι και τοσο προβλημα στο samsung galaxy...... βασικα εγω ποτε δεν ειχα προβλημα....σε αυτο το θεμα.... δεν θα ανοιξω 666 εφαρμογες ταυτόχρονα.....δεν με νοιαζει κατι τετοιο.... και μετα απο πολυ διαβασμα :p ειδα οτι αν πειραξεις κατι νουμερα:p:p μπορεις να εχεις πολλες εφαρμογες ανοιχτες και να μην κλεινουν....... στην καμερα απλα παιρνω πλεον την φωτογραφικη μου μαζι...αν θελω να στειλω μια photo σε μαιλ/mms βαζω την καρτα μνημης στο samsung και τελείωσε το θεμα(παιρνουν την ιδια καρτα και τα 2...)...οποτε και αυτο το ξεπερασα...πριν θεωρουσα την καμερα σε ενα κινητο must...... εμενα αυτο που με τραβαει απιστευτα στο samsung 2 ειναι το usb on the go...αυτο το πραγμα μου λειπει απίστευτα.....το ειχα στο n8 και τωρα πραγματικα νιωθω οτι κατι λειπει στο κινητο μου.... αν μου το εδινες αυτο στο galaxy που εχω τωρα δυσκολα θα το αλλαζα....:) τελος τα πλαστικα δεν με νοιαζουν επισης!! σε θηκη το εχω συνεχεια..οποτε δεν καταλαβαινω διαφορα.. Edited April 25, 2011 by freddaras Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 Πιθανότατα να έκανα την δουλειά μου με ένα απλό alcatel των 40 ευρώ, αλλά επειδή δεν πάει έτσι καλό είναι να μην μπούμε σε επιχειρηματολογία για το αν μας χρειάζεται η όχι. Άλλο gadget lust και άλλο ανάγκη ;) εξάλλου ο διάδοχος είναι τόσο ανώτερος από όλα τα υπόλοιπα που κυκλοφορούν που είναι αμαρτία να τον συγκρίνουμε με τον προκάτοχο του.:( Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 Πιθανότατα να έκανα την δουλειά μου με ένα απλό alcatel των 40 ευρώ, αλλά επειδή δεν πάει έτσι καλό είναι να μην μπούμε σε επιχειρηματολογία για το αν μας χρειάζεται η όχι. Άλλο gadget lust και άλλο ανάγκη ;) εξάλλου ο διάδοχος είναι τόσο ανώτερος από όλα τα υπόλοιπα που κυκλοφορούν που είναι αμαρτία να τον συγκρίνουμε με τον προκάτοχο του.:( δεν διαφωνω....:):) ειναι αψογο κινητο... απλα και το απλο samsung ειναι αψογο επισης....:) προσωπικά εχω παθει πλακα φαντασου αν παρω και το 2 τι θα παθω.... απλα ηθελα να πω οτι ενα τοσο ομορφο κινητο οπως ειναι ο προκάτοχος...δυσκολα το αφηνεις αν δεν βεβαιωθείς οτι ολα τρεχουν ρολοι στο διάδοχο... και μεταξυ μας κρατας λιγο παραπάνω τον προκάτοχο και σε ενα χρονο απο τωρα οταν θα πεσει η τιμη του διάδοχου τον χτυπας με την μια ανετα και με τον νομο....:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 και μεταξυ μας κρατας λιγο παραπάνω τον προκάτοχο και σε ενα χρονο απο τωρα οταν θα πεσει η τιμη του διάδοχου τον χτυπας με την μια ανετα και με τον νομο....:p εεεεε.... Μετα θα εχει βγει το ΙΙΙ... Αμαρτια να παρεις το ΙΙ οταν το ΙΙΙ θα χρησιμοποιειται κ σαν περιστροφο γι αυτους που πανε να σε κλεψουνε στο δρομο!:lol::p:p:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 δεν διαφωνω....:):) ειναι αψογο κινητο... απλα και το απλο samsung ειναι αψογο επισης....:) προσωπικά εχω παθει πλακα φαντασου αν παρω και το 2 τι θα παθω.... απλα ηθελα να πω οτι ενα τοσο ομορφο κινητο οπως ειναι ο προκάτοχος...δυσκολα το αφηνεις αν δεν βεβαιωθείς οτι ολα τρεχουν ρολοι στο διάδοχο... και μεταξυ μας κρατας λιγο παραπάνω τον προκάτοχο και σε ενα χρονο απο τωρα οταν θα πεσει η τιμη του διάδοχου τον χτυπας με την μια ανετα και με τον νομο....:p Α ρε samsung με το hardware σου, ο γαλαξιας εγινε πιο ενα "απλο" κινητο:) (δεν το λεω ειρωνικα φιλε μου μην παρεξηγησεις τα λεγομενα-απλα ακουστηκε αστεια) Προσωπικα θα κρατησω τον προκατοχο προς το παρον γιατι με καλυπτει και με το παραπανω και σε ενα χρονο απο τωρα που λες θα ετοιμαζουν τον διαδοχο του διαδοχου οποτε...Παντως δεν ειναι κακο το σκεπτικο σου. Τελος να τονισω οτι το galaxy απολαμβανει πλεον τοσο μεγαλης υποστηριξης απο τους devs που οποτε βαριεσαι λιγακι, ανοιγεις το xda, ψαχvεσαι λιγο, περνας μια custom και ω του θαυματος εχεις ενα εντελως καινουριο κινητο! Ειναι η πρωτη συσκευη με την οποια το παθαινω αυτο (προφανως αφου δεν ειχα παρει ο βλακας HD2 τοτε, το οποιο εχει παρει ακομα και android 2.3!!) edit - ο LeonG ηταν μεσα στο μυαλο μου φαινεται:) Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ASDF Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 Συγνωμη, αλλα ας το χρησιμοποιησει οποιος δεν πιστευει οτι υπαρχει διαφορα στο data rate.. ;) /sigh Οκ ενα τελευταιο οφφτοπικ (όσο είναι δηλαδή), γιατί πάλι δεν καταλαβαίνεις τι εννοούσα. Μην κολλάς απλα σε επιφανειακα νούμερα. Ναι έχει μεγαλύτερο Data rate, όταν όμως δεν γεμίζεις ούτε το μισό τότε το άλλο μισό πάει χαμένο. (Όπως είπα και στη 2η σειρά του πρώτου ποστ: ) Δεν μιλάμε για Quad-Cores στα 3 GHz, μιλάμε για κινητά με Dual Cores στα 1.2 GHz με πολύ λιγότερο bandwidth. Εσύ βασίζεσαι σε νούμερα τα οποία προκύπτουν από συσκευές υπολογιστών με 10πλάσιο bandwidth. Αν το κινητό δε μπορεί να χρησιμοποιήσει όλη την ταχύτητα του διαύλου μιας DDR2 τότε μην περιμένεις να δεις διαφορά βάζωντας μια DDR3, με όταν λέω διαφορά να εννοώ FPS στο Quadrant ή ανάλογη τέτοια που να είναι οφθαλμοφανής, θα δεις όμως στη θερμότητα. Αυτό. Για να δούμε πραγματική διαφορά ανάμεσα σε DDR2 και DDR3 θα πρέπει να φτάσουμε σε bandwidth της τάξεως Core i3, για το οποίο έχουμε καιρό ακόμα. Πιθανότατα στο Galaxy S4 :p Ενδεικτικα: http://www.anandtech.com/show/2232/1 Όχι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 εεεεε.... Μετα θα εχει βγει το ΙΙΙ... Αμαρτια να παρεις το ΙΙ οταν το ΙΙΙ θα χρησιμοποιειται κ σαν περιστροφο γι αυτους που πανε να σε κλεψουνε στο δρομο! :lol::lol::lol::lol: Α ρε samsung με το hardware σου, ο γαλαξιας εγινε πιο ενα "απλο" κινητο :) (δεν το λεω ειρωνικα φιλε μου μην παρεξηγησεις τα λεγομενα-απλα ακουστηκε αστεια) Προσωπικα θα κρατησω τον προκατοχο προς το παρον γιατι με καλυπτει και με το παραπανω και σε ενα χρονο απο τωρα που λες θα ετοιμαζουν τον διαδοχο του διαδοχου οποτε...Παντως δεν ειναι κακο το σκεπτικο σου. Τελος να τονισω οτι το galaxy απολαμβανει πλεον τοσο μεγαλης υποστηριξης απο τους devs που οποτε βαριεσαι λιγακι, ανοιγεις το xda, ψαχvεσαι λιγο, περνας μια custom και ω του θαυματος εχεις ενα εντελως καινουριο κινητο! Ειναι η πρωτη συσκευη με την οποια το παθαινω αυτο (προφανως αφου δεν ειχα παρει ο βλακας HD2 τοτε, το οποιο εχει παρει ακομα και android 2.3!!) απλο το ειπα για να κανω διαχωρισμό με το 2...εννοείται οτι μονο "απλο" δεν ειναι....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 Σκεύτομαι να το παραγγείλω από το Expansys.co.uk αλλά σκεύτομαι την εγγύηση... Θα ισχύει στην Ελλάδα;:worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argam Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 (προφανως αφου δεν ειχα παρει ο βλακας HD2 τοτε, το οποιο εχει παρει ακομα και android 2.3!!) Και μια που το αναφέρεις χθες βράδι του πέρασα μια nand 2.3.3 και μπορώ να πω ότι είναι άψογη πετάει κυριολεκτικά :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts