Jump to content

[ΠΡΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ] Samsung Galaxy S II

kyrillos13
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτό γίνεται γιατί σύμφωνα με την χώρα αποστολής αλλάζει ο ΦΠΑ, οπότε από το 19,5% τις αγγλίας σε πάει στο 23% της ελλαδος.

Ερωτηση αν το παραγγειλω και εγω απο Expansys με αντικαταβολη και μετα απο 15 μερες το μετανοιωσω (εννοειτε πριν την αποστολη) μπορω να το ακυρωσω;

Sorry αλλα δεν εχω ξαναπαραγγειλει απο καταστημα του εξωτερικου και δεν ξερω τις διαδικασιες.

Ευχαριστω.

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κατά πάσα πιθανότητα ναι, δεν βλέπω τον λόγο να μην γίνεται! Βέβαια δεν χάνεις και τίποτα να πάρεις ένα τηλέφωνο να ρωτήσεις.... :-)

τελικα δε μου απαντησε κανεις, αν το παρω αγγλικο θα ειναι απολυτα λειτουργικο την ελλαδα(ελληνικο μενου, ελληνικα γραμματα , πληκρολογιο) η να περιμενω να ερθει στην ελλαδα?

ps3forums.gr

οτι θελετε να μαθετε για την αγαπημενη μας κονσολα... η μοναδικη κοινοτητα του ps3 στην ελλαδα...

τελικα δε μου απαντησε κανεις, αν το παρω αγγλικο θα ειναι απολυτα λειτουργικο την ελλαδα(ελληνικο μενου, ελληνικα γραμματα , πληκρολογιο) η να περιμενω να ερθει στην ελλαδα?

θελεις να μυρισουμε να νυχια μας φιλε???

αφου δεν το εχει πιασει κανεις πως θα ξερουμε?

λογικα θα εχει ελληνικο μενου, πληκτρολογιο χλωμο (αργοτερα θα μπορεις να το αλλαξεις λογικα)

αυτα που σου λεω τα λεω με βαση αλλες συσκευες android... :rolleyes:

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

• Administrators
Ερωτηση αν το παραγγειλω και εγω απο Expansys με αντικαταβολη και μετα απο 15 μερες το μετανοιωσω (εννοειτε πριν την αποστολη) μπορω να το ακυρωσω;

Ναι μπορείς.

Modpic.gif

Sorry αλλα δεν εχω ξαναπαραγγειλει απο καταστημα του εξωτερικου και δεν ξερω τις διαδικασιες.

Ευχαριστω.

Από το αγγλικό expansys που το έκανα preorder μου είχαν στείλει email που έλεγε ότι όταν γίνει διαθέσιμο θα έστελναν πάλι email για επιβεβαίωση, και ότι θα μπορούσα να το ακυρώσω χωρίς cancellation fees.

Λογικά το ίδιο θα ισχύει και από το ελληνικό.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Edited by georgios29

Γιώργος

Ericsson: GA 628 | Nokia: 3210, 6210, 6600 | Sony Ericcson: P990i | HTC: Touch Cruise, Hero, HD7 | Samsung: Galaxy S, Galaxy S II, Galaxy S III, Galaxy S5, Galaxy S7, Galaxy S9+, Galaxy Tab S2, Galaxy S21 Ultra, Galaxy Tab S8+ | Acer: Iconia A500 | ASUS: Nexus 7 (2013) | LG: G2 (32GB)

Αναφορά από τον Eldar Murtazin για την αυτονομία της συσκευής

Θα συμφωνήσω με ένα σχόλιο που έκανε κάποιος στο XDA...

"Either this phone is the phone of the year or this guy praises it too much . Or is it just me?" :)

Προσωπικά δε δίνω μεγάλη βαρύτητα σε αυτά που λένε οι διάφοροι "αντικειμενικοί" reviewers (ιδιαίτερα στην περίπτωση του Eldar με την πασίγνωστη αντικειμενικότητά του απέναντι στις συσκευές της Samsung :p ), αλλά αν τα μισά από αυτά που λέγονται είναι αλήθεια πραγματικά δείχνει πολλά υποσχόμενο το SGS2...

Edited by karlesg

Αναφορά από τον Eldar Murtazin για την αυτονομία της συσκευής

Θα συμφωνήσω με ένα σχόλιο που έκανε κάποιος στο XDA...

"Either this phone is the phone of the year or this guy praises it too much . Or is it just me?" :)

Προσωπικά δε δίνω μεγάλη βαρύτητα σε αυτά που λένε οι διάφοροι "αντικειμενικοί" reviewers (ιδιαίτερα στην περίπτωση του Eldar με την πασίγνωστη αντικειμενικότητά του απέναντι στις συσκευές της Samsung :p ), αλλά αν τα μισά από αυτά που λέγονται είναι αλήθεια πραγματικά δείχνει πολλά υποσχόμενο το SGS2...

αμα ειναι 2 φορες σαν του galaxy s πραγματικα θα ειναι φοβερο...

προσωπικα θα "συμβιβαζομουν" και ιση με το πρωτο γιατι εχει απο τις καλυτερες αυτονομιες στα smartphones, οποτε αν αυτη η δηλωση εχει καποια δοση αληθειας θα ειναι πολυ ευχαριστο :)

Από τις δυο φωτο που έχει αναρτήσει ο Eldar καταλαβαίνω ότι το κινητό δουλεύει με μπαταρία πρίπου 8 ώρες και έχει πέσει στο 50%... Κάνω λάθος? Γιατί αν είναι έτσι δεν είναι και πολύ καλή επίδοση, πόσο μάλλον όταν η ανάλυση χρήσης της μπαταρίας λέει 56% Android System και 39% Dialer (εκτός αν σε αυτά συμπεριλαμβάνονται το gaming και 3g). Όποιος μπορεί να καταλάβει περισότερα από αυτές τις φώτο ας δώσει τα φώτα του παρακαλώ. Thanx :)

Από τις δυο φωτο που έχει αναρτήσει ο Eldar καταλαβαίνω ότι το κινητό δουλεύει με μπαταρία πρίπου 8 ώρες και έχει πέσει στο 50%... Κάνω λάθος? Γιατί αν είναι έτσι δεν είναι και πολύ καλή επίδοση, πόσο μάλλον όταν η ανάλυση χρήσης της μπαταρίας λέει 56% Android System και 39% Dialer (εκτός αν σε αυτά συμπεριλαμβάνονται το gaming και 3g). Όποιος μπορεί να καταλάβει περισότερα από αυτές τις φώτο ας δώσει τα φώτα του παρακαλώ. Thanx :)

απο τις φωτο δεν μπορεις να καταλαβεις και πολλα...

στο galaxy s ας πουμε το android system καταναλωνει ελαχιστα σε σχεση με την οθονη πχ, αλλα και απο την αλλη να το εχει 8 ωρες idle με 2-3 κλησεις και να το θεωρει εξαιρετικες επιδοσεις μου φαινεται δυσκολο... :)

Το amazon.co.uk έκανε update το release date από 27 Απριλίου σε 1 Μαΐου :(

Ακόμα μου λέει dispatch estimate 26, αλλά μάλλον θα αλλάξει και αυτό :cry:

Για να δούμε και το expansys.co.uk...

Γιώργος

Ericsson: GA 628 | Nokia: 3210, 6210, 6600 | Sony Ericcson: P990i | HTC: Touch Cruise, Hero, HD7 | Samsung: Galaxy S, Galaxy S II, Galaxy S III, Galaxy S5, Galaxy S7, Galaxy S9+, Galaxy Tab S2, Galaxy S21 Ultra, Galaxy Tab S8+ | Acer: Iconia A500 | ASUS: Nexus 7 (2013) | LG: G2 (32GB)

Η αυτονομία πάντα είναι σχετική με τη χρήση που κάνει ο καθένας. Από τις 8 ώρες η κατανάλωση του κινητού σε αναμονή ήταν μόνο το 2%. Ο τύπος μάλλον έχει σηκωθεί από τις 6 το πρωί και λιώνει το κινητό με μόνη διακοπή για να πάει τουαλέτα ίσως... :p

Αν έκανε την ίδια χρήση με ένα SGS1 και η μπαταρία του το ανάλογο χρονικό διάστημα ήταν στα τελειώματα, μπορεί γι' αυτό το λόγο να μιλάει για διπλάσιο χρόνο αυτονομίας. (πράγμα που από μόνο του μάλλον είναι μεγάλη υπερβολή! είναι πραγματικά απίθανο το SGS2 να έχει διπλάσια αυτονομία από το SGS1! Είναι ανυπόστατος αυτός ο ισχυρισμός με βάση τα specs. Θα μιλάμε για θαύμα της φύσης!!!)

Όπως είπα και πριν προσωπικά δε θεωρώ αξιόπιστη μαρτυρία τα λόγια του Eldar. Όλα αυτά πρέπει να επιβεβαιωθούν στην πράξη και να τα διαπιστώσει κάποιος μόνος του σύμφωνα με τη χρήση που έχει συνηθίσει να κάνει αυτός. Αλλά έστω και το 2πλάσιο να μην ισχύει (που σίγουρα δεν ισχύει), ακόμα και με μια αύξηση στην αυτονομία της τάξης του 30% σε σχέση με το SGS1 προσωπικά θα ήμουνα απόλυτα ικανοποιημένος για μια τέτοια συσκευή.

Edited by karlesg

Το amazon.co.uk έκανε update το release date από 27 Απριλίου σε 1 Μαΐου :(

Ακόμα μου λέει dispatch estimate 26, αλλά μάλλον θα αλλάξει και αυτό :cry:

Για να δούμε και το expansys.co.uk...

Παντως το expansys στην παραγγελια που εχω κανει δινει χρονο αναμονης 21 μερες απο τις 29 που εδινε χτες.......

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Ναι, το ελληνικό λέει τώρα αναμένεται πέμπτη 5 Μαΐου. Το αγγλικό ακόμα τίποτα.

edit:

Και τώρα πήγε 13. Καλά, παίζουν εκεί; :p

Edited by georgios29

Γιώργος

Ναι, το ελληνικό λέει τώρα αναμένεται πέμπτη 5 Μαΐου. Το αγγλικό ακόμα τίποτα.

edit:

Και τώρα πήγε 13. Καλά, παίζουν εκεί; :p

Μετα απο επικοινωνια που ειχα μαζι τους μου επιβεβαιωσαν οτι οι παραγγελιες θα αρχισουν να στελνονται σιγουρα την πρωτη εβδομαδα του Μαιου.......

Αναμενομεν......

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Μάθαμε τίποτα για sar?

"Κατά τις δοκιμές, ο μέγιστος SAR που καταγράφηκε για αυτό το μοντέλο ήταν 0.338 watt ανά κιλό. "

Ψηλότερο από το Galaxy S (0.268 w/kg), αλλά και πάλι πολύ ικανοποιητικό... Η Samsung πάντα καλή σ'αυτό το θέμα...

- Alex

"Κατά τις δοκιμές, ο μέγιστος SAR που καταγράφηκε για αυτό το μοντέλο ήταν 0.338 watt ανά κιλό. "

Ψηλότερο από το Galaxy S (0.268 w/kg), αλλά και πάλι πολύ ικανοποιητικό... Η Samsung πάντα καλή σ'αυτό το θέμα...

Ε δώσε μας και την πηγούλα να έχουμε κάτι να διαβάζουμε :)

Υ.Γ. Μετά απο ψάξιμο βρήκα 0,16 στο κεφάλι και 0,96 στο σώμα. Δε ξέρω κατά πόσο είναι σωστό. Νομίζω το 0,16 είναι αυτό που μας ενδιαφέρει.

Πηγές

http://www.jawal123.com/publicpages/details.aspx?id=1264280525&lang=en-us&name=samsung-i9100-galaxy-s-ii

http://www.phonearena.com/phones/Samsung-Galaxy-S-II_id5106/fullspecs

Edited by voltaire

Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro  P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending!

Ε δώσε μας και την πηγούλα να έχουμε κάτι να διαβάζουμε :)

Υ.Γ. Μετά απο ψάξιμο βρήκα 0,16 στο κεφάλι και 0,96 στο σώμα. Δε ξέρω κατά πόσο είναι σωστό. Νομίζω το 0,16 είναι αυτό που μας ενδιαφέρει.

Πηγές

http://www.jawal123.com/publicpages/details.aspx?id=1264280525&lang=en-us&name=samsung-i9100-galaxy-s-ii

http://www.phonearena.com/phones/Samsung-Galaxy-S-II_id5106/fullspecs

Ναι, η δικιά μου πηγή όμως είναι το site της Samsung UK, νομίζω ότι θα τους εμπιστευτώ περισσότερο... sorry :p

Ούτως ή άλλως, αν ισχύουν οι τιμές που βρήκες, μάλλον είναι μετρημένες με αμερικάνικα standards (ανα 1γρ ιστού), και επομένως μπορούν μόνο να συγκριθούν με τιμές μετρημένες με τον ίδιο τρόπο.

Edited by Tyxerakias
- Alex

Σωστές είναι οι τιμές και είναι από τις επίσημες μετρήσεις της FCC που έχουν δημοσιευτεί. Σε ενδιαφέρουν και οι 2 τιμές.

Οι αντίστοιχες τιμές του SGS1 κατά FCC είναι:

0.33 W/kg Head

0.39 W/kg Body

http://www.phonearena.com/phones/Samsung-Galaxy-S_id4522/fullspecs

Εμείς για να έχουμε όμως σωστό μέτρο σύγκρισης με τα υπόλοιπα τηλέφωνα που κυκλοφορούν στην Ευρώπη και στην Ελλάδα πρέπει να μάθουμε το SAR κατά ICNIRP (αυτό αναφέρεται στα manual όλων των συσκευών που έρχονται εδώ)

Κατά ICNIRP το SAR για το SGS1 είναι:

0.238 W/kg Head

http://www.gsmarena.com/samsung_i9000_galaxy_s-3115.php

http://www.bfs.de/elektro/oekolabel.html

Για το SGS2 δεν έχω βρει μετρήσεις κατά ICNIRP

-edit τώρα είδα τη δημοσίευση του Tyxerakias. Αν το 0.338 είναι από Samsung UK, τότε είναι σύμφωνα με τα ICNIRP guidelines και αυτό πρέπει να λαμβάνουμε εμείς υπόψη. Πάντως οι τιμές που δίνονται από τα αμερικάνικα sites είναι και αυτές σωστές και οι διαφορές οφείλονται στη διαφορετική μεθοδολογία FCC- ICNIRP (τσεκάρετε αν θέλετε εδώ για επιβεβαίωση)

Edited by karlesg

Σωστές είναι οι τιμές και είναι από τις επίσημες μετρήσεις της FCC που έχουν δημοσιευτεί. Σε ενδιαφέρουν και οι 2 τιμές.

Οι αντίστοιχες τιμές του SGS1 κατά FCC είναι:

0.33 W/kg Head

0.39 W/kg Body

http://www.phonearena.com/phones/Samsung-Galaxy-S_id4522/fullspecs

Εμείς για να έχουμε όμως σωστό μέτρο σύγκρισης με τα υπόλοιπα τηλέφωνα που κυκλοφορούν στην Ευρώπη και στην Ελλάδα πρέπει να μάθουμε το SAR κατά ICNIRP (αυτό αναφέρεται στα manual όλων των συσκευών που έρχονται εδώ)

Κατά ICNIRP το SAR για το SGS1 είναι:

0.238 W/kg Head

http://www.gsmarena.com/samsung_i9000_galaxy_s-3115.php

http://www.bfs.de/elektro/oekolabel.html

Για το SGS2 δεν έχω βρει μετρήσεις κατά ICNIRP

Σημείωση. Το 0.238 ήταν και στα εγχειρίδια της Samsung για τα πρώτα μοντέλα του SGS... εδώ και καιρό το έχουν ανεβάσει στο 0.268 όπως είπα παραπάνω. Από την ίδια πηγή είναι και η τιμή 0.338, και γι'αυτό συγκρίνεται απ'ευθείας.

Επίσης αυτά που γράφει στο help παραθυράκι στο phonearena είναι άσχετα με το US SAR, είναι για το ευρωπαϊκό (το αμερικάνικο όριο είναι 1.6, όχι 2 w/kg), οπότε δεν ξέρω από που παίρνουν τις τιμές αυτές και κατά πόσο τις μπερδεύουν μεταξύ τους. Δεν μπορεί η τιμή FCC στο ένα να είναι χαμηλότερη και ταυτόχρονα η ΙCNIRP να είναι μεγαλύτερη. Ό,τι να'ναι.

P.S. Άσε που και λογικά να το πάρεις... 0.19 ??? Ντάξει, είπαμε.

Edited by Tyxerakias
- Alex

supercurio François Simond

Another good news! source say Samsung won't use locked bootloaders on future devices unless if Google would require it specifically.

48 seconds ago Favorite Retweet Reply

good news are good! :D

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

Σημείωση. Το 0.238 ήταν και στα εγχειρίδια της Samsung για τα πρώτα μοντέλα του SGS... εδώ και καιρό το έχουν ανεβάσει στο 0.268 όπως είπα παραπάνω. Από την ίδια πηγή είναι και η τιμή 0.338, και γι'αυτό συγκρίνεται απ'ευθείας.

Επίσης αυτά που γράφει στο help παραθυράκι στο phonearena είναι άσχετα με το US SAR, είναι για το ευρωπαϊκό (το αμερικάνικο όριο είναι 1.6, όχι 2 w/kg), οπότε δεν ξέρω από που παίρνουν τις τιμές αυτές και κατά πόσο τις μπερδεύουν μεταξύ τους. Δεν μπορεί η τιμή FCC στο ένα να είναι χαμηλότερη και ταυτόχρονα η ΙCNIRP να είναι μεγαλύτερη. Ό,τι να'ναι.

P.S. Άσε που και λογικά να το πάρεις... 0.19 ??? Ντάξει, είπαμε.

Αυτό για την αναθεώρηση σε 0.268 δεν το ξέρω. Ένα επίσημο manual που διάβασα έλεγε 0.238 Αλλά για να το λες ότι το αναθεώρησαν σίγουρα κάτι ξέρεις παραπάνω.

Για το 0.16 από FCC πάντως ισχύει.

Αν κοιτάξεις την τροποποίηση που έκανα παραπάνω στο link από FCC στο RF report

θα δεις ότι όντως στα GSM 1880 MHz στη θέση head left touch η χειρότερη τιμή είναι 0.157

Βέβαια δεν ξέρω τι ισχύει με τα σενάρια συνδυασμού WLAN - Hotspot κλπ. Αυτά τα σενάρια λαμβάνουν γενικά υπόψη τους ως χειρότερα; Αυτά έπρεπε να δώσουν; Δεν το γνωρίζω.

-edit πάντως για να μην το κουράζουμε και μπερδευόμαστε χωρίς κανένα λόγο... αν η Samsung UK δίνει 0.338 SAR, αυτή είναι η τιμή που εμείς γενικά πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας.

Edited by karlesg

supercurio François Simond

Source confirms: #GalaxySII uses Ext4. Final word guys. Bye bye lagfix, I won't miss you ;)

8 minutes ago Favorite Retweet Reply

YES! galaxy s 2 = ext4

Ο γίγαντας της samsung αρχίζει και ξυπνάει από τον λήθαργο ; :p

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...