principe Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 (edited) Update: Δυστυχώς, ένα κακό το οποίο τελικώς το αναφέρω ως 100% επιβεβαιωμένο από 2 tabs (το δικό μου και ενός φίλου) είναι πως δεν μπορεί με τίποτα να κάνει αναπαραγωγή βίντεο μέσα από το youtube σε υψηλή ανάλυση 1080p. Να γίνω πιο αναλυτικός. Αν ανοίξει κάποιος τον browser και φορτώσει τη σελίδα του youtube, δεν θα μπορέσει σχεδόν ποτέ να δει βίντεο βάζοντας την ανάλυση στα 1080p ή στα 720p. Απλώς κολλάει και δείχνει μία φωτογραφία ενώ ο ήχος παίζει κανονικά. Μέσα όμως από την εφαρμογή Youtube της ταμπλέτας τα παίζει κανονικά όλα. Περίεργο. Το εξηγώ με μία απλή σκέψη... απλώς εκεί δεν έχει επιλογές να διαλέξεις αναλύσεις, έχει μόνο τη default και μία "hq". Η δεύτερη προφανώς είναι πάντα μία απλώς υψηλότερης ανάλυσης έκδοση και όχι η αντίστοιχη 1080p του youtube. Θα ήταν καλό να το επιβεβαιώσουν κι άλλοι. Σε γενικές γραμμές υπάρχουν προβλήματα όταν πάμε σε multitasking πράγματα, δηλαδή αν ανοίξουμε 2-3 παράθυρα στον browser. Στην ουσία απλώς παραμένουν ανοιχτά, αλλά δεν ενημερώνονται. Η αν ενημερώνονται, αυτό γίνεται με ταχύτητες χελώνας. Παρόλα αυτά, ομολογώ ότι η συσκευή είναι καταπληκτική και έχει αλλάξει τον τρόπο που περνάω τον ελεύθερο χρόνο στο σπίτι μου. Παρατήρηση: 2 φίλοι μου είχαν το ipad 2 (εδώ και μέρες δουλεύουν και το δικό μου tab), το πούλησαν μέσω e-bay και παρήγγειλαν το 10.1. "Καμία σχέση" όπως λένε. Το 30% των σελίδων στο ipad 2 δεν εμφανιζόταν σωστά λόγω έλλειψης υποστήριξης flash. Το Samsung είναι απλώς άψογο και τώρα μιλούν για λάθος που αγόρασαν το ipad 2. Βέβαια αυτά είναι όλα υποκειμενικά. Απλά το αναφέρω. Καθώς τα tabs δεν είναι μόνο για browsing, έτσι; :) Edited May 31, 2011 by principe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starback Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Να πω και εγώ με την σειρά μου ότι εδώ και 3 εβδομάδες που έχω to 10.1v δεν έχω πιάσει το iPad 1. Ίσως επειδή ακόμα είναι νέο "παιχνίδι"... πάντως αν την Δευτέρα 6/6 δεν ανακοινώσει κάτι δυνατό για το iOS 5 ο Jobs, πάει για πούλημα το iPad 1. (και είμαι και Apple fanboy)!! :rolleyes: Παράθεση Samsung Galaxy Note 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hyster32 Δημ. June 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 Εγώ θα έλεγα , αν δεν υποστηρίξει η Samsung το 10.1v το ίδιο με το 10.1 να μαζευτούμε όλοι που έχουμε 10.1v και να τα πάμε στην Samsung Ελλάς, τι άλλο μπορούμε να κάνουμε? :mad: Και ενώ περιμέναμε το 10.1 και το 8.9 το πλαίσιο από χθες πάλι έβγαλε διαθέσιμο το 10.1v μας κοροϊδεύουν ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starback Δημ. June 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 Τελικά έφυγε το iPad, συνεχίζω να είμαι ενθουσιασμένος με το Galaxy Tab (μόλις βγει και ένα καλό ελληνικό πληκτρολόγιο θα είμαι καλλυμένος), και περιμένω να δω πότε αν θα βγεί η 3.1 και για εμάς ή θα την "κλέψουμε" από το 10.1...! Επίσης έφυγε και το iPhone και πήρε την θέση του το Galaxy S2. Παράθεση Samsung Galaxy Note 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrsa Δημ. June 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 Έχει βρει κανείς λύση για να παίζουν κανονικά τα βίντεο σε .mkv; Με τον default player δεν έχω ήχο και με άλλους players έχω μεγάλη καθυστέρηση της εικόνας σε σχέση με τον ήχο και λίγα FPS (6-7). Απ' ό,τι διάβασα, αυτό οφείλεται στο Tegra 2 που δεν μπορεί να παίξει ήχο H.264 σε high profile... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hyster32 Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 Τελικά έφυγε το iPad, συνεχίζω να είμαι ενθουσιασμένος με το Galaxy Tab (μόλις βγει και ένα καλό ελληνικό πληκτρολόγιο θα είμαι καλλυμένος), και περιμένω να δω πότε αν θα βγεί η 3.1 και για εμάς ή θα την "κλέψουμε" από το 10.1...! Επίσης έφυγε και το iPhone και πήρε την θέση του το Galaxy S2. Εγώ έχω εγκαταστήσει ελληνικό πληκτρολόγιο και λειτουργεί τέλια, είναι το multiling keyboard μαζί μπορείς να κατεβάσεις και το plugin Greek για λεξικό την ώρα που γράφεις, μετά την εγκατάσταση θα πρέπει να πας ρύθμισης πληκτρολόγια και να το προσθέσεις κάνοντας τικ στην επιλογή multiling keyboard. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starback Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 Εγώ έχω εγκαταστήσει ελληνικό πληκτρολόγιο και λειτουργεί τέλια, είναι το multiling keyboard μαζί μπορείς να κατεβάσεις και το plugin Greek για λεξικό την ώρα που γράφεις, μετά την εγκατάσταση θα πρέπει να πας ρύθμισης πληκτρολόγια και να το προσθέσεις κάνοντας τικ στην επιλογή multiling keyboard. :) Ευχαριστώ για την βοήθεια! Το είχα ξαναδιαβάσει αλλά επειδή αφορούσε gingerbread keyboard ήμουν με την εντύπωση ότι θα ήταν σε μικρό μέγεθος κινητού αλλά το πληκτρολόγιο είναι καταπληκτικό! Το λύσαμε και αυτό! Παράθεση Samsung Galaxy Note 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rookie1 Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 Είναι διαθέσιμο το νέο tablet στην ελληνική αγορά και αν ναι παρακαλώ μου δίνετε μια ιδέα σε τι τιμές πωλείται? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 εγω το πηρα απο πλαισιο στα 589Ε και το εχει διαθεσιμο. αντε να το βρεις αλλου μεσο internet 5Ε πιο κατω. το εχω δει και στα 630Ε αλλα δεν αξιζει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starback Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 Είναι διαθέσιμο το νέο tablet στην ελληνική αγορά και αν ναι παρακαλώ μου δίνετε μια ιδέα σε τι τιμές πωλείται? Αν μιλάμε για το 10.1v τότε και εγώ το πήρα από Πλαίσιο στα €589. Αν μιλάς για το 10.1, ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει πουθενά. Παράθεση Samsung Galaxy Note 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zanat0s Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 παιδία το 3.1 θα βγει για το 10.1V(οι ******* που το πήραν πριν βγει η samsung και το αποσύρει)? άντε. το 3.0 χρειάζεται ΠΟΛΛΕΣ βελτιώσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hyster32 Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 παιδία το 3.1 θα βγει για το 10.1V(οι ******* που το πήραν πριν βγει η samsung και το αποσύρει)? άντε. το 3.0 χρειάζεται ΠΟΛΛΕΣ βελτιώσεις! φιλε, ποιες είναι οι διαφορές του 3.1:rolleyes:.1 με το 3.0.1 android ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 εχετε βρει πουθενα καμια θηκη?? δεν μπορω να βρω με τιποτα τοσο καιρο και δεν θελω να το εχω εκτεθειμενο.:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giotamike Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Εντύπωση μου έκανε που το Saturn χθες δεν είχε διαθέσιμο το Tab 10.1 αλλά μόνο την προηγούμενη έκδοση. Το έδιναν με προφορική έκπτωση 450 αντί 499 που ήταν στα ράφια. Επίσης το ipad2 το είχαν μόνο για να το βλέπεις και δεν υπήρχε διαθέσιμο στο κατάστημα. Δεν είναι περίεργο;; Παράθεση ZRX1200S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
principe Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 εχετε βρει πουθενα καμια θηκη?? δεν μπορω να βρω με τιποτα τοσο καιρο και δεν θελω να το εχω εκτεθειμενο.:O Εγώ πήρα τη θήκη που βλέπεις (μοιάζει με κάλτσα) γύρω στα 10 ευρώ από το Media Markt. Επιπλέον, για μεταφορά εκτός σπιτιού, πήρα και μία τσαντούλα για netbook. Μια χαρά ταιριάζει ;) Όσο αφορά στο θέμα που συζητιέται εδώ για 10.1v και 10.1 και ποιοι είναι κορόιδα κλπ... μια χαρά είναι το 10.1v και θα το ξαναγόραζα άνετα!!!! Θεωρώ ότι κάνετε πολλή κουβέντα για το τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 ευχαριστω...εγω ψαχνω κατι τετοιο http://www.unwiredview.com/2011/04/15/samsung-galaxy-tab-10-1v-launches-at-vodafone-australia-on-may-4-with-free-case/ αλλα δεν βρισκω. οσο για το 10.1v το προτιμω απο το 10.1:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 οσο για το 10.1v το προτιμω απο το 10.1:) Θα συμφωνήσω μαζί σου για την εμφάνιση, αλλά η έλλειψη sd card στο 10.1v, για εμένα, είναι πολύ μεγάλο μείον... Άσε που δεν ξέρουμε τι θα παίξει με τις αναβαθμίσεις στο 10.1v σε σχέση με το 10.1... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
principe Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 (edited) Θα συμφωνήσω μαζί σου για την εμφάνιση, αλλά η έλλειψη sd card στο 10.1v, για εμένα, είναι πολύ μεγάλο μείον... Άσε που δεν ξέρουμε τι θα παίξει με τις αναβαθμίσεις στο 10.1v σε σχέση με το 10.1... Συμφωνώ κι εγώ ότι η θήκη είναι πολύ όμορφη. Είναι η γνήσια της Samsung. Στο youtube βρήκα μερικά βίντεο με unboxing, παρουσίαση κλπ. Εγώ προσωπικά δεν χρειάζομαι καθόλου την sd card ή οτιδήποτε άλλο, καθώς έχω περάσει στο tab τον File Manager HD, βλέπω κανονικότατα το pc μου και μοιράζομαι οτιδήποτε θέλω. Το pad εξάλλου δεν το έχω για να το γεμίζω με διάφορα, έχω το pc. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με το tab και δεν θα το άλλαζα με τη νέα έκδοση, καθώς το ότι είναι πιο λεπτό... δεν με πείθει. Προτιμώ την πολύ καλύτερη κάμερα και την άψογη ποιότητα κατασκευής. Όσο αφορά στις αναβαθμίσεις, δεν νομίζω να το πιστεύεις αυτό που έγραψες. Φυσικά και θα υποστηρίζονται κανονικά και οι 2 εκδόσεις σε θέματα updating κλπ. Μόνο εμφανισιακά διαφέρουν. Από θέμα software, ακριβώς ίδια. Απλώς το νέο έχει υποδοχή sd και θυσιάζει την κάμερα (μόνο 3MP σε αντίθεση με το 10.1v που έχει 8ΜP). Edited June 13, 2011 by principe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starback Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Πάντως η έκδοση 10.1 πωλείται με 3.1 και όσοι developers έλαβαν το 10.1LE επίσης πήραν αναβάθμιση σε 3.1... άρα μείναμε εμείς...! Κυκλοφορεί μια φημολογία μετά από επικοινωνία κατόχου από Πορτογαλία με το customer care της Vodafone εκεί ότι θα αναβαθμιστούμε σε 3.1 μέσα στο καλοκαίρι. Είδωμεν... Παράθεση Samsung Galaxy Note 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zanat0s Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 λολ, ναι περίμενε να δώσει η vodafone 3.1!! root and again root! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starback Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 λολ, ναι περίμενε να δώσει η vodafone 3.1!! root and again root! Πίστεψε με δεν έχω καμία διάθεση να περιμένω καμία Vodafone, μόλις βγάλουν έναν ασφαλή τρόπο στο XDA έχω ακολουθήσει! Αλλά ζορίζονται ακόμα, η 3.1 από το 10.1 δεν τους κάθεται στο 10.1v. Παράθεση Samsung Galaxy Note 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phos Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 Πηγα στο πλαισιο,και ειδα το 10.1v απο κοντα.Πολυ καλο σχεδιασμο και λεπτη κατασκευη.Αλλα η ελειψη για θυρα microSd, αλλα και για USB ,τι να πω.Τοσα χρηματα και τετοιες ελλειψεις,δεν συμβαδιζουν.Εχω το 7ιντσο και σκεφτομαι να το πουλησω. Ακομη και το creative που ηταν διπλα στο ραφι,αν και χοντροκομενο,με κατωτερα χαρακτηριστικα,φαινοταν καλυτερη επιλογη ,λογω ευκολιων συνδεσιμοτητας. Ακομη και σ αυτο που εχω αν βαλω μια μεγαλη καρτα,η χωρητικοτητα εκτινασεται.Ειδικα για οσους θελουν να βλεπουν βιντεο σε HD.Ξερει κανεις τιποτα απο επισημα χειλη για το 10.1 ??Καμμια πληροφορια για χαρακτηριστικα και διαθεσιμοτητα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KofoE Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 Μημπως ξερει καποιος και φυσικα αν γινεται, ο explorer να μπαινει παντα στα κανονικα site και οχι στα mobile; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrsa Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Αυτό το κάνει ο Dolphin Browser. Μάλιστα, μπορείς να επιλέξεις να μπαίνεις στα sites ως Android, PC, iPhone, ή και iPad. Για τον stock Browser δεν ξέρω αν γίνεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cjvirus Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 τελικά κυκλοφόρησε η 10άρα πουθενά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts