Jump to content

HP TouchPad

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ελαβα και εγω πριν λιγες μερες το touchpad...

Θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει καποιος καποιον εναλλακτικο αξιοπιστο pdf reader επειδη ο adobe reader που εχει ειναι ψιλοχαλια

Δοκιμασα ενα patch που βρηκα σε ενα ξενο φορουμ για τον adobe reader αλλα δεν παρατήρησα διαφορά.

Ξερει κανεις?

• Απαντήσεις 530
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καλησπέρα, είμαι νέος κάτοχος HP Touchpad, και σαν πρώτη εμπειρία καθώς το παρέλαβα σήμερα προσπάθησα να το συνδέσω στο pc.

windows 7 64bit, σε MoBo asus p8p67

με το που συνδέετε στο pc ακούγετε ήχος επιτυχούς εγκατάστασης χωρίς να βγάλει παράθυρο επιλογής. στο touchpad επιλέγω USB DRIVER

κατόπιν εμφανίζετε στον "υπολογιστή" μου σαν εξωτερική μονάδα αποθήκευσης, όμως αν προσπαθήσω να το ανοίξω δεν μου επιτρέπει εμφανίζοντας μήνυμα να τοποθετήσω δίσκο στην μονάδα.

Εμφανίζει και μια δεύτερη επιλογή " Άνοιγμα έως φορητής συσκευής" με την οποία ανοίγει αλλά στην επικόλληση εμφανίζει ότι η συσκευή σταμάτησε να λειτουργεί ή να αποκρίνεται, χωρίς κάτι να αλλάζει στο touchpad ( καθ όλη την διάρκεια εμφανίζετε το σύμβολο του USB)

μήπως έχει κανείς καμιά παρόμοια εμπειρία ή ιδέα;

ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας

και στις θύρες της μητρικής δοκίμασα, και σε usb3 και σε usb2 panel και βασικά τις περισσότερες φορές καρφί πάνω στην μητρική σε "κανονικές" (usb2) θύρες

Ρε παιδιά λίγη βοήθεια εδώ.... μου στείλανε ένα Ηp Touchpad από αμερική ένας φίλος, αλλά δεν έχει έρθει ο μετατροπέας... τι μπορώ να κάνω? από τον υπολογιστή δεν φορτίζει...

ενα adapter παλιό που έχω δεν του κάνει... υπάρχει καμιά λύση εντός ελλάδος ή θα πρέπει να αγοράσω από το εξωτερικό?

βασικά η διαφορά ειναι στην έξοδο: o ac adapter της HP δίνει 5.3V με 2Α ενώ όλοι οι άλλοι των κινητών δίνουν 5V με 1Α....

Edited by stsdema28

6610 --> 7610(RH-51) --> (Legendary) N900 --> Galaxy SIII --> HTC 10 --> Pixel 2 XL --> Xperia 1 ii

HP Touchpad (dual boot: webOS and Android)

Πώς σα φαίνεται η συγκεκριμένη περίπτωση πώλησης http://www.ebay.com/itm/HP-TouchPad-Wi-Fi-32-GB-9-7-Inch-Tablet-Computer-BRAND-NEW-FACTORY-SEALED-/180750964409?pt=US_Tablets&hash=item2a1598d6b9 ;

Είναι ικανοποιητικό το feedback του πωλητή; Θα πρέπει πέρα από τα έξοδα αποστολής να πληρώσω και τελωνείο,αν ναι η τιμή σε τι επίπεδα θα κυμαίνεται; Υπάρχει τρόποτς να αποφύγω το τελωνείο;

Sony Ericsson T610i - Nokia 6680 - iPhone 1st generation - HTC Desire - Samsung Galaxy S - HTC HD2 - Samsung Galaxy S3 - Nokia Lumia 920 - Xiaomi Mi2s

Πώς σα φαίνεται η συγκεκριμένη περίπτωση πώλησης http://www.ebay.com/itm/HP-TouchPad-Wi-Fi-32-GB-9-7-Inch-Tablet-Computer-BRAND-NEW-FACTORY-SEALED-/180750964409?pt=US_Tablets&hash=item2a1598d6b9 ;

Είναι ικανοποιητικό το feedback του πωλητή; Θα πρέπει πέρα από τα έξοδα αποστολής να πληρώσω και τελωνείο,αν ναι η τιμή σε τι επίπεδα θα κυμαίνεται; Υπάρχει τρόποτς να αποφύγω το τελωνείο;

Έχει λίγες πωλήσεις γενικά. Παρ' όλα αυτά είδα ότι έχει δώσει ήδη άλλα δύο TP και οι αγοραστές είπαν ότι όλα είναι ΟΚ. Το feedback που έχει είναι θετικό, μόνο μία αρνητική.

Το αν θα πληρώσεις τελωνείο είναι λίγο ρίσκο. Πιθανόν επειδή είναι μικρή η συσκευή να τη γλιτώσεις. Είναι τι θα σου τύχει. Το ίδιο και για το ποσό. Αν ψάξεις υπάρχουν σχετικά τόπικς για ebay-τελωνείο εδώ και σε άλλα φόρουμ να δεις.

Ρε παιδιά λίγη βοήθεια εδώ.... μου στείλανε ένα Ηp Touchpad από αμερική ένας φίλος, αλλά δεν έχει έρθει ο μετατροπέας... τι μπορώ να κάνω? από τον υπολογιστή δεν φορτίζει...

ενα adapter παλιό που έχω δεν του κάνει... υπάρχει καμιά λύση εντός ελλάδος ή θα πρέπει να αγοράσω από το εξωτερικό?

βασικά η διαφορά ειναι στην έξοδο: o ac adapter της HP δίνει 5.3V με 2Α ενώ όλοι οι άλλοι των κινητών δίνουν 5V με 1Α....

Αυτός ο αντάπτορας κάνει. Έναν τέτοιο πήρα και εγώ, 1 ευρώ από τον ηλεκτρολόγο της γειτονιάς μου. Μια χαρά δουλεύει.

Αυτός ο αντάπτορας κάνει. Έναν τέτοιο πήρα και εγώ, 1 ευρώ από τον ηλεκτρολόγο της γειτονιάς μου. Μια χαρά δουλεύει.

Φίλε μάλλον δεν εξήγησα σωστά...

μου έχουν στείλει μόνο το USB καλώδιο.... δεν έχω λάβει τον ac adapter.... που είναι μέσα στο κουτί...

αν δεν τον βρούνε να μου το στείλουν θα βάλω παραγγελία από το amazon και τέλος....

Edited by stsdema28

6610 --> 7610(RH-51) --> (Legendary) N900 --> Galaxy SIII --> HTC 10 --> Pixel 2 XL --> Xperia 1 ii

Γιατί δεν χρησιμοποιείς κάποιον άλλης εταιρείας (Apple, Samsung, HTC κλπ) αν έχεις; Αλλιώς πας σε κάποιον τρίτου κατασκευαστή. Edited by BestMan

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

αυτό σκέφτηκα αλλά δεν του κάνουν.... o ac adapter της HP δίνει 5.3V με ενώ όλοι οι άλλοι των κινητών δίνουν 5V με ....

το έχω δοκιμάσει... και βγάζει μήνυμα να συνδέσω και καλά τα εργοστασιακά...

στο forum του pre λένε οτι με 1Α έξοδο αν καταφέρεις και φορτίζει, κάνει περίπου 1 ώρα για 10%... με τίποτα, δεν αξίζει!

ούτε με usb 2.0 στο υπολογιστή μπορώ...

• 4 weeks later...

Socrates P.

Palm IIIxe > IBM WorkpadC3 > PalmOne Tungsten/T > Sony Clie UX-50 > Treo 650 > Treo 680

Είμαι κι εγώ κάτοχος TP πλέον. Παρ' ότι οι ταμπλέτες μου είναι κομματάκι αδιάφορες, η τιμή που το βρήκα ήταν πολύ καλή. Το πήρε ένας φίλος μου που είναι στην Αμερική και μου το έφερε.

Μια χαρά μου φαίνεται σαν συσκευή.

Επίσης συγχαρητήρια σε όποιο παλικάρι έφτιαξε το ελληνικό keyboard που είναι άψογο.

Παιδια ανοιγει ελληνικα αρχεια office; επεξεργασια μπορει να κανει;

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Παιδια ανοιγει ελληνικα αρχεια office; επεξεργασια μπορει να κανει;

Μόλις τώρα δοκίμασα ένα αρχείο .doc με ελληνικά και το διάβασε κανονικά.

Ναι με το νέο Quick Office κάνεις κανονικά επεξεργασία.

To παιρνει κανονικα με update;

Mπορει να δει το pre σαν σκληρο;

Eπισης τι ακριβως συνεργασια μπορει να εχει με το pre 3;

Edited by nikosxeng3

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

To παιρνει κανονικα με update;

Mπορει να δει το pre σαν σκληρο;

Eπισης τι ακριβως συνεργασια μπορει να εχει με το pre 3;

To Quick Office έρχεται ενσωματωμένο με το TP. Απλά αν δεν κάνω λάθος στην πορεία βγήκε το update του Quick Office που επιτρέπει πλέον και την επεξεργασία. Το κάνεις κανονικά update το App και έχεις επεξεργασία. Στο βγάζει και μόνο του δηλαδή, εγώ μόλις το παρέλαβα με ειδοποίησε ότι έχει update.

Για το δεύτερο από όσο ξέρω όχι.

Δεν έχω Pre3 οπότε δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά. Αυτά που είχα διαβάσει είναι τα: Touch to Share (δηλαδη στέλνεις urls από το ένα στο άλλο) και bluetooth pairing μέσω του οποίου στέλνεις τα σμς σου και τις κλήσεις σου στο TP.

Να πω ότι με το τελευταίο update του Pre2 το bluetooth pairing γίνεται και με αυτή τη συσκευή. Προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει γιατί δεν είναι συμβατά τα patches με το 2.2.4 προς το παρόν και δεν έχω κάνει update.

Οπως καταλαβα το TouchPad δεν μπορει να στειλει στον εκτυπωτη με USB, οπως και κανενα αλλο tablet φανταζομαι.

Δεν το έχω ψάξει. Ξέρω ότι έχει δυνατότητα να τυπώσει ασύρματα με κάποιους εκτυπωτές πάντως.

• 2 weeks later...

καλησπερα παιδια,

ψαχνω για ενα tablet και παρ'ολο που το συγκεκριμενο ειχε καποτε στην αμερικη 99$ τα 224 ευρω για ελληνικα δεδομενα ειναι ακομα καλη τιμη πιστευω για τα συγκεκριμενα specs. το μονο θεμα μου ειναι το λειτουργικο του, ειχα ακουσει οτι γινονται προσπαθειες για porting ανδροιδ λειτουργικου αλλα δεν ασχοληθηκα εκ τοτε.. ξερει κανεις αν εχει γινει εφικτο κατι τετοιο? κατι πηρε το ματι μου πως ΘΑ του κανουν port και την ICS. αν ισχυει κατι τετοιο τοτε i might as well stop looking :)

http://images.e-shop.gr/images/PER/PER.900923.jpg

το tablet στα 224 ειναι στις προσφορες του e-shop @crazy sundays

edit: διαβασα πως:

The code behind the mobile operating system, WebOS, is being released to open source software developers by Hewlett Packard.

οποτε σιγουρα θα υπαρξουν αρκετες διαθεσιμες επιλογες για το touchpad

Edited by c0rpse_grinder
Coolpad F1 (8297W)

καλησπερα και χρονια πολλα.φιλε μου καπου διαβασα οτι το συγκεκριμενο tablet εχει πατωσει(λογω λειτουργικου)και οσα υπαρχουν στα μαγαζια μεινανε στοκ και τα δινουνε οσο οσο.αν μπορεσεις να αλλαξεις λειτουργικο χτυπα το αλλα απο την στιγμη που η hp το παρατησε το μηχανημα δεν νομιζω με το υπαρχων λειτουργικο να πετυχεις και μεγαλη υποστηριξη..

καλησπερα και χρονια πολλα.φιλε μου καπου διαβασα οτι το συγκεκριμενο tablet εχει πατωσει(λογω λειτουργικου)και οσα υπαρχουν στα μαγαζια μεινανε στοκ και τα δινουνε οσο οσο.αν μπορεσεις να αλλαξεις λειτουργικο χτυπα το αλλα απο την στιγμη που η hp το παρατησε το μηχανημα δεν νομιζω με το υπαρχων λειτουργικο να πετυχεις και η υποστηριξη..[/QUote]

χρονια πολλα!

δεν ειχα σκοπό να κρατησω το webOs της HP στο μηχάνημα.. :-)

Coolpad F1 (8297W)

.φιλε μου καπου διαβασα οτι το συγκεκριμενο tablet εχει πατωσει

Χωρις παρεξηγηση, παιδια, αφηστε να το παρει καποιος που δε διαβασε καπου, καπως, καποτε οτι το συγκεκριμενο tablet εχει πατωσει...

και εγω δεν ξερω τι να κανω με αυτο...να το παραγγειλω? εχει αντιστοιχο φορουμ εδω...απ'οτι διαβασα μπορεις να κανεις πολλες αλλαγες πανω του αλλα ειναι ακαταλαβιστικα για μενα...δεν εχει πολλες εφαρμογες σε μαρκετ...παντως η τιμη ειναι καλη...αλλα ακομα και για ελληνικο πληκτρολογιο θελει διαδικασια....δεν ξερω...εχω μπερδευτει αν αξιζει πραγματικα να το αγορασει καποιος...

• The title was changed to HP TouchPad