one_tree_hill Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Παιδιά, τα τηλέφωνα απλά ΘΕΡΙΖΟΥΝ. Ξέρουμε αν θα έρθουν Ελλάδα από Vodafone; Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 21, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 Hands-on video... http://www.insomnia.gr/topic/399364-hp-pre-3-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B7-%CE%B5%CF%80%CE%B1%CF%86%CE%AE-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-web-os-video/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teras Δημ. March 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 (edited) Βλέπω live συνέντευξη του Rubinstein στο Engadget Live show (http://www.engadget.com/2011/03/25/the-engadget-show-live-with-jon-rubinstein-live-video) Από τα ενδιαφέροντα... Το Veer θα έχει hardware για Touch to share αλλά όχι το software όταν θα κυκλοφορήσει. Η λειτουργικότητα θα μπει στο πρώτο OTA update. Το Touch to share API θα δωθεί στους developers. Ο Rubinstein έχει επίγνωση του πόσο μικρού μεριδίου αγοράς έχουν. "It's so small it doesn't matter" Ούτε λόγος για τιμές ή ημερομηνίες κυκλοφορίας. "This spring" για το Veer, "this summer" για Touchpad/Pre 3, "will soon be announced" για τιμές. Το Touch to share στο Touchpad έχει μόνο ένα "touch point", δίπλα στο home button. "We are the easiest platform to develop for" Αγορά μουσικής από Amazon MP3 store. Το Touchpad θα κάνει sync με το iTunes (να το δούμε πρώτα...). Το desktop WebOS θα είναι ουσιαστικά εφαρμογή που θα τρέχει μέσα στα Windows και θα τρέχει όλα τα WebOS apps. MacOSX υποστήριξη ακόμα δεν έχει αρχίσει. Edited March 25, 2011 by teras Παράθεση Divide by cucumber error http://dtsomp.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 Απ' ότι φαίνεται το Veer είναι πιο "έτοιμο" από τα άλλα. Άλλωστε κι ο ίδιος ο Ρούμπι το είχε μαζί του και λέει ότι αυτό χρησιμοποιεί ως κινητό. Το θέμα είναι τι promotion θα κάνει η HP (μην συμπέσει με κανένα iPhone πάλι) και ΚΥΡΙΩΣ τι θα γίνει με developers. Το γεγονός ότι επιτέλους έδωσαν το webOS είναι θετικό, αλλά υπάρχει πολύ μέλλον ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsioutas Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 πάντως υπάρχει ελάχιστη (για να μην πώ καθολου) κινητικότητα γύρω από το Pre 3. Σε σημείο που η παρουσίαση έχει πια ξεχαστεί! Ομολογώ δεν την καταλαβαίνω την τακτική τους. Γιατί βγαίνουν τόσο συντηρητικά 2 τόσο μεγάλα ονόματα. Έτσι και τον Ιούνιο τους παρουσιάσει η Apple και το IP 5, δύσκολα τα πράγματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis36th Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 καμια πληροφορια για την τιμη του veer και του touchpad;και εχει σκοπο να τα φερει η hp στο ελλαντα;πραγματικα οσο τις ψαχνω τοσο τις λατρευω αυτες τις συσκευες. Παράθεση Anyone who has never made a mistake has never tried anything new nokia 6610,motorola c261,motorola razr v3i,nokia 5320 xpressmusic,sony ericsson w995,nokia c6-01,sony xperia u,nokia lumia 630 dual Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 Για τιμή δεν ξέρω τίποτα, μόνο εικασίες. Το Veer πάντως το φέρνει η Ο2 στη Γερμανία τον Μάιο αν δεν κάνω λάθος. Για Ελλάδα το κόβω λίγο χλωμό, ελπίζω στο γεγονός ότι πλέον μιλάμε για HP και όχι Palm και ότι αφού διαφημίζεται το Touch-To-Share δεν γίνεται να πουλάς μόνο Touchpads. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ringbearer Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 Μπορείς να ενεργοποιήσεις την επίσημη λειτουργία notify me (από το site http://www.hpwebos.com). Thanks for signing up. You'll receive the latest news about HP TouchPad, Veer and Pre3. Παράθεση Socrates P. Palm IIIxe > IBM WorkpadC3 > PalmOne Tungsten/T > Sony Clie UX-50 > Treo 650 > Treo 680 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 το καλο Palm Pre 2 γινεται καλυτερο και αν μου ανοιξουν τον καταλογο/apps για Ελλαδα τοτε θα το αγορασω αμεσως. μικρο σχετικα,ευχρηστο ποιοτικο και πανω απο ολα ,με το καλυτερο λειτουργικο που κυκλοφορει σημερα. Διαμαντι. Δεν θελω κατι παραπανω απο αυτο ,εκτος αν μου δωσουν το ιδιο χωρις πληκτρολογιο,αλλα και παλι καλυτερα με το πληκτρολογιο τελικα. Ελπιζω κατω απο 500Ε. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 2 Μαϊου "launch party" για το Veer http://www.cvent.com/events/hp-veer-launch-party-event-los-angeles/event-summary-76d037b7e6c4441e918fc2e801ffe4d7.aspx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsioutas Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 δεν θέλω να φανώ κακός, αλλά μόλις ανακοίνωσε η apple το λευκό iPhone 4 για τα τέλη Απριλίου, έχουμε το μικρό Veer (και όχι το Pre 3 που περιμένουν όλοι) στις 2 Μαΐου... τελικά, γιατί κανείς δεν τολμά να τα βάλει με την Apple? τί φοβούνται?? αρχίζω και προβληματίζομαι σοβαρά!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 δεν θέλω να φανώ κακός, αλλά μόλις ανακοίνωσε η apple το λευκό iPhone 4 για τα τέλη Απριλίου, έχουμε το μικρό Veer (και όχι το Pre 3 που περιμένουν όλοι) στις 2 Μαΐου... τελικά, γιατί κανείς δεν τολμά να τα βάλει με την Apple? τί φοβούνται?? αρχίζω και προβληματίζομαι σοβαρά!! το λευκο iphone ανακοινωνεται μηνες τωρα και ακομη να το δουμε... :rolleyes: Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 Γιατί είναι τρομερό γεγονός το... λευκό iphone; Aνακάλυψαν στην Apple καινούρια απόχρωση του λευκού; Δεν νομίζω ότι υπάρχει τέτοιο θέμα. Ήταν ήδη γνωστό ότι ο Veer θα βγει πρώτο. O Rubi είχε βγει στο engadget με αυτό στα χέρια του και έλεγε ότι είναι το κινητό του. Ήταν σίγουρο ότι το Pre 3 θα βγει αργότερα. Το θέμα ήταν μήπως συμπέσει με το iphone 5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ringbearer Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 2 Μαϊου "launch party" για το Veer http://www.cvent.com/events/hp-veer-launch-party-event-los-angeles/event-summary-76d037b7e6c4441e918fc2e801ffe4d7.aspx Το event αυτό ακυρώθηκε... This event has been cancelled. If you have any questions, please contact the event planner directly. δεν θέλω να φανώ κακός, αλλά μόλις ανακοίνωσε η apple το λευκό iPhone 4 για τα τέλη Απριλίου, έχουμε το μικρό Veer (και όχι το Pre 3 που περιμένουν όλοι) στις 2 Μαΐου... τελικά, γιατί κανείς δεν τολμά να τα βάλει με την Apple? τί φοβούνται?? αρχίζω και προβληματίζομαι σοβαρά!! Από την άλλη λίγο πριν την ανακοίνωση έχουμε λευκό HP Veer 4G... http://pocketnow.com/webos/white-hp-veer-4g-pictured-for-att-images http://pocketnow.com/html/portal/news/0000016366//att-hp-veer-4g-white.jpg Παράθεση Socrates P. Palm IIIxe > IBM WorkpadC3 > PalmOne Tungsten/T > Sony Clie UX-50 > Treo 650 > Treo 680 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsioutas Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 κρίμα... αντί να στρώσει η palm, άρχισε να χαλά η HP. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 εμφανιστηκε για preorder το pre3 στα 450ε καθολου ασχημα :D http://www.engadget.com/2011/05/19/hp-pre-3-listed-for-pre-order-on-amazon-de-449-for-the-best-of/ Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 Πάρα πολύ καλή τιμή αν είναι αληθινή. Το Veer στα 399 δεν θεωρώ ότι αξίζει (στο άλλο topic το link), αλλά τηλέφωνο με τέτοιες προδιαγραφές και τέτοιο λειτουργικό είναι μεγάλη ευκαιρία με τέτοια τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 To Pre 3 θα κυκλοφορήσει Ελλάδα ή θα αναγκαστούμε να το φέρουμε από Γερμανίες κτλ ???? Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 ελπιζω να εχεις υπομονη... Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 ελπιζω να εχεις υπομονη... Καλά δεν τίθεται τέτοιο θέμα, απλά θα θελα να ξέρω πότε θα ρθει για να είμαι και προετοιμασμένος οικονομικά ... :p Τα προηγούμενα μοντέλα δηλαδή τόσο αργούσανε ???? Θα το δούμε μέσα στο '11 ???? Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 To Pre2 ήρθε σχετικά γρήγορα στην Ευρώπη. Το Veer απ' ότι φαίνεται θα έρθει κι αυτό σχετικά γρήγορα (διαφορά 2 μηνών το πολύ). Για το Pre3 δεν ξέρω. Μακάρι να έρθει γρήγορα και να έρθει και Ελλάδα. Το βασικό είναι να υπάρχουν σε καλές τιμές. Το θετικό είναι ότι τουλάχιστον στην Αμερική το Veer αρχίζει η ΗP και το προωθεί κάπως. Διαφημίσεις σε μεγάλες εφημερίδες, events στο μετρό της Νέας Υόρκης κτλ. Πρέπει να προσπαθήσουν σε αυτόν τον τομέα πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Για το Pre3 έχω ψηθεί άσχημα ... Δεν έχω θέμα να αργήσει, απλά να μην καταφύγω σε μαγαζάκια εκτός Ελλάδας .... Θέλω να ξέρω τι αγοράζω .... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Κοίτα το Palm Eurostore από το οποίο πήρα το Pre 2 ήταν πάρα πολύ σωστό. Άμεση επικοινωνία (φαντάσου με ρώτησαν πρώτα αν είμαι σίγουρος ότι το θέλω καθώς το App Store δεν είναι εντελώς ανοιχτό και μετά επιβεβαίωσαν την αγορά) και πολύ γρήγορη αποστολή (μέσω DHL με πλήρες tracking). Το θέμα είναι ότι οι τιμές τους είναι ιδιαίτερα υψηλές. Aλλιώς οι λύσεις θα είναι είτε amazon, expansys, είτε κάποιο άλλο "μαγαζί" αν δεν έρθει εδώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 Από 30 Ιουνίου το Pre3 στο γερμανικό amazon με τιμή στα 423€ http://www.amazon.de/dp/B004YZF17Y/ref=pe_23451_25373901_pe_vfe_dt1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Και μία παραγγελία τι έξοδα θα χει ???? Θέλω να δω σύνολο πόσα θα δώσουμε με αυτόν τον τρόπο για την συσκευή .... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts