Jump to content

[Επίσημο] LG Optimus 3D (P920)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φοράω official 2.3.5, ούτε root δεν έχω κάνει. Όχι δεν έχω βάλει εφαρμογή task manager.

Εξακολουθώ να έχω το πρόβλημα. Αν έχει κανείς καμιά ιδέα.

Θέλω επίσης να ρωτήσω το εξής: Έχω περάσει το skype. Όταν πάω σε μία επαφή μου και επιλέξω το εικονίδιο για να στείλω sms μου ανοίγει το skype για να το στείλω από εκεί. Πως το αλλάζω αυτό;

πηγαίνεις διαχείρηση εφαρμογών /skype και πατάς διαγραφή προεπιλογών.Μετα όταν πας να στείλεις μήνυμα θα σου βγάλει τη λίστα με προγραμματα να επιλεξεις :)

Γίνεται να διαγράψω προηγούμενα τηλέφωνα μου απο το android market?Προσοχή λέω να διαγραψω όχι να απενεργοποιήσω

Επισης δοκίμασε κάποιος τη nighltly cm7 να μας πει ενυπώσεις?Εγώ περιμένω την cm9 γιατί μέχρι στιγμής ειμαι οκ

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• Administrators
Γίνεται να διαγράψω προηγούμενα τηλέφωνα μου απο το android market?Προσοχή λέω να διαγραψω όχι να απενεργοποιήσω

Όχι, να ενημερώσω ωστόσο ότι για ότι έχει να κάνε με το market, συζητάμε εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=288568

Στο gsm arena αναφέρει ότι έχει Corning Gorilla Glass. Ισχυει?

Ισχύει... http://www.corninggorillaglass.com/products-with-gorilla/lg

Άλλωστε νομίζω έχει γίνει deafult σε όλα τα smartphone να έχουν τέτοια προστασία,

Αυτό δεν ισχύει.

Modpic.gif

Απο αυτονομια πως τα παει το κινητο; Ποσο κραταει;

Ειναι καλυτερη απο του optimus 2x;

Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL

Απο αυτονομια πως τα παει το κινητο; Ποσο κραταει;

Ειναι καλυτερη απο του optimus 2x;

Είναι ίδια περίπου (όταν δεν χρησιμοποιείς το 3d φυσικά)

Καλημερα παιδια.

Ενα φιλαρακι μου πηρε το optimus 3d και εχω μια ερωτηση... Οταν πηγαινεις <<ρυθμισεις>Πληροφοριες σχετικα με το τηλεφωνο>χρηση μπαταριας>> στο πανω μερος που ειναι το διαγραμμα και λεει για την ωρα που ειναι ενεργοποιημενο εσας σας μετραει την ωρα μετα απο καθε ανοιγμα της οθονης ή την ωρα απο τοτε που ενεργοποιηθηκε το κινητο. Στο παιδι γινεται το πρωτο, δηλαδη καθε φορα που σβηνει και αναβει την οθονη ο χρονος μηδενιζεται και μετραει απο την αρχη, ενω αν πατησεις πανω στο διαγραμμα που μετα το διαγραμμα ανοιγει σε ολη την οθονη φαινεται ο σωστος χρονος, δηλαδη απο τοτε που ενεργοποιηθηκε το κινητο. 2.3.5 στοκ ειναι για να σας προλαβω.

Και σε εσας ετσι δουλευει ή καλα εκανε και μου τραβηξε την περιεργια το συγκεκριμενο φαινομενο.

Επισης και κατι ασχετο για rom απο gingerbread η καλυτερη ειναι του king και απο ics καποιο build απο cm9;

http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI

Καλημερα παιδια.

Ενα φιλαρακι μου πηρε το optimus 3d και εχω μια ερωτηση... Οταν πηγαινεις <<ρυθμισεις>Πληροφοριες σχετικα με το τηλεφωνο>χρηση μπαταριας>> στο πανω μερος που ειναι το διαγραμμα και λεει για την ωρα που ειναι ενεργοποιημενο εσας σας μετραει την ωρα μετα απο καθε ανοιγμα της οθονης ή την ωρα απο τοτε που ενεργοποιηθηκε το κινητο. Στο παιδι γινεται το πρωτο, δηλαδη καθε φορα που σβηνει και αναβει την οθονη ο χρονος μηδενιζεται και μετραει απο την αρχη, ενω αν πατησεις πανω στο διαγραμμα που μετα το διαγραμμα ανοιγει σε ολη την οθονη φαινεται ο σωστος χρονος, δηλαδη απο τοτε που ενεργοποιηθηκε το κινητο. 2.3.5 στοκ ειναι για να σας προλαβω.

Και σε εσας ετσι δουλευει ή καλα εκανε και μου τραβηξε την περιεργια το συγκεκριμενο φαινομενο.

Επισης και κατι ασχετο για rom απο gingerbread η καλυτερη ειναι του king και απο ics καποιο build απο cm9;

Δυστυχώς αυτό είναι άλλο ένα από τα bugs της GB. Για το άλλο και σοβαρότερο bug με τις χαμένες κλήσεις/SMS και data σου απάντησα στο νήμα που ρώτησες.

Επίσης τα ποσοστά της μπαταρίας λόγω αυτού του bug πολλές φορές φαίνονται τρελά (π.χ. apps και processes δείχνουν 1500% κλπ ποσοστά).

έφτιαξα ένα βιντεάκι πως να βάλεις cm7 nighly .

σε λίγω θα ανεβάσω και πως να κάνετε root

τελικα ειναι σταθερο με την cm7? εχει bugs με τα 3d χαρακτηριστικα του ?

αν μπορεις βαλε και το πως κανουμε root.:)

History:apple iphone 1.alcatel one touch easy,motorola star tac 70,star tac 130,motorola e770m,Tel.Me. T919.panasonic gd90,nokia 3310. 3330.5210.N-Gage,6600,e71,N85. Ericsson 377,T68,W800, Xperia 10 mini.Sony Ericsson "Live with Walkman".UBiQUiO 401 . Qtek 1010,2020i,s100.HTC TANAGER SPV E100,artemis p3300,HTC X7500.touchcruise.DesireHd.SamsungS5510,i900Omnia,I8000 Omnia II.Galaxy Tab.Zte Blade.LG optimus e900. optimus 3D. etc...

τελικα ειναι σταθερο με την cm7? εχει bugs με τα 3d χαρακτηριστικα του ?

αν μπορεις βαλε και το πως κανουμε root.:)

Λογικά σήμερα θα το ανεβάσω το βίντεο...

Η cm7 είναι ακόμα Nightly οπότε έχει ακόμα μερικά προβλήματα.το 3d δεν δουλεύει ούτε ο kernel υποστηρίζει o/c.Πάντως φαίνεται πιο γρήγορο από πριν .Εγώ το ξαναγύρισα στην official και θα περιμένω την stable έκδοση με full 3d support

Αυτή την rom του king την εχει βάλει κανείς? Εχει υποστήρηξη ελληνικών? Ψήνομαι για να την βάλω.

Παιδια καλημερα!

Απο custom roms ποια ειναι η πιο "διαδεδομενη" στη συσκευη αυτη? Ενδιαφερομαι για καποια που να δινει εξτρα ταχυτητα.

Επισης, σχετικα με τη uot kitchen, τα mods της περνανε και σε stock rom ή μοναχα σε custom deodexed?

Ευχαριστω :)

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Αυτή την rom του king την εχει βάλει κανείς? Εχει υποστήρηξη ελληνικών? Ψήνομαι για να την βάλω.

μια γρηγορη δοκιμή που είχα κάνει φαινόταν καλή και γρήγορη.Δεν έψαξα για τη γλώσσα, αλλά δεν χανεις τίποτα να τη δοκιμασεις

Παιδια γεια σας εκανα root το lg μου με το SuperOneClick 2.2.2 και εγινε root κανονικα.Ανοιγω το rom manager και παταω στο flash clockworkmod recovery και μου γραφει confirm phone model και απο κατω εχει μονο την επιλογη του optimus 2x.Γιατι;Ξερει κανεις πως μπορω να το κανω?Την πρωτη φορα επελεξα την επιλογη αυτη αλα μου κολησε το τηλεφωνο και δεν ανοιγε.Μετα απο πολες προσπαθειες το επανεφερα!!!

παιδια ξερει κανεις που μπορουμε να βρουμε digitizer για το συγκεκριμενο κινητο??γιατι το εχει ενας ξαδερφος και του εσπασε.απο ελλαδα ομως.απο ebay ειδα οτι το εχουν γυρω στα 35 δολαρια.

Eπισης (σε συνδυασμο με τις αλλες ερωτησεις), εχουμε κανενα mod για ηχογραφηση κλησης? Ή εστω καποιο προγραμμα που να ηχογραφει σωστα κλησεις στη συγκεκριμενη συσκευη? Αλλα ενα mod θα μου ηταν πιο χρησιμο :)

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Κάποιες φορές όταν σερφάρω (π.χ. http://www.myphone.gr) μου κλείνει ο browser.

Τον ξα-ανοίγω και ανοίγει αρχική σελίδα.

Επίσης παρατήρησα όταν το κάνει αυτό στη διαχείριση εφαρμοφών έχει κλείσει σχεδόν τα πάντα.

Σας έχει συμβεί;

Το παραπάνω πρόβλημά μου λύθηκε με τον Dolphin Browser. Δεν ξέρω αν είναι σύμπτωση πάντως σταμάτησε να κλείνει.

Τώρα θέλω να αναφέρω το πρόβλημα με τις χαμένες κλήσεις / sms. Διάβασα στο forum ότι κάποιοι το λύσανε γυρνώντας τη συσκευή σε 2G. Υπάρχει άλλη λύση; Ίσως κάποια cooked rom που να μη το κάνει;

(φοράω 2.3.5 official)

Ευχαριστώ!

Οσον αφορα αυτο που λετε για τις κλησεις και τα sms, εχει καταφερει κανεις (εστω κι απο xda) να κανει replicate το προβλημα για να δουμε σε ποιες συνθηκες προκαλειται, ή ειναι εντελως random?

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

σε 1,5 ώρα θα ανέβει βίντεο πως να κάνετε root τη συκευή.Κάλα θα ήταν να μπεί στην πρώτη σελιδα (είναι στα αγγλικά)

edit

Έτοιμο!!

Edited by johnko1

Παιδια γεια σας εκανα root το lg μου με το SuperOneClick 2.2.2 και εγινε root κανονικα.Ανοιγω το rom manager και παταω στο flash clockworkmod recovery και μου γραφει confirm phone model και απο κατω εχει μονο την επιλογη του optimus 2x.Γιατι;Ξερει κανεις πως μπορω να το κανω?Την πρωτη φορα επελεξα την επιλογη αυτη αλα μου κολησε το τηλεφωνο και δεν ανοιγε.Μετα απο πολες προσπαθειες το επανεφερα!!!

Φίλε πρώτον έπρεπε να ποστάρεις στο topic που είναι αποκλειστικά για το optimus 3d.

Τώρα το προβλημα σου το ξερω καλά γιατί το έπαθα και εγώ.Απλά κάνεις εγκατάσταση την εκδοση 5.0.14 γιατί η τελευταία έχει αυτό το bug (να βγάζει μόνο το O2X).Μείνε σ'αυτή την έκδοση μέχρι να βγει καινούρια και διορθωμένη

σε 1,5 ώρα θα ανέβει βίντεο πως να κάνετε root τη συκευή.Κάλα θα ήταν να μπεί στην πρώτη σελιδα (είναι στα αγγλικά)

edit

Έτοιμο!!

Να ΄σε καλά Φίλε μου. Με την ίδια απλή διαδικασία φαντάζομαι (πατώντας το παραδίπλα κουμπί) γίνεται unroot και επανέρχεται στη αρχική κατάσταση. Η μήπως υπάρχει και κάτι άλλο?

Να ΄σε καλά Φίλε μου. Με την ίδια απλή διαδικασία φαντάζομαι (πατώντας το παραδίπλα κουμπί) γίνεται unroot και επανέρχεται στη αρχική κατάσταση. Η μήπως υπάρχει και κάτι άλλο?

ακριβώς όπως το 'πες :) Πατάς Unroot και είσαι έτοιμος (για service :p)

Τώρα θέλω να αναφέρω το πρόβλημα με τις χαμένες κλήσεις / sms. Διάβασα στο forum ότι κάποιοι το λύσανε γυρνώντας τη συσκευή σε 2G. Υπάρχει άλλη λύση; Ίσως κάποια cooked rom που να μη το κάνει;

(φοράω 2.3.5 official)

Έχεις κανείς καμιά ιδέα με τις χαμένες κλήσεις;

Ακόμη το ψάχνω.

Έχεις κανείς καμιά ιδέα με τις χαμένες κλήσεις;

Ακόμη το ψάχνω.

νομίζω μια προσωρινη λύση μέχρι να βγει μια αναβάθμιση που να διορθώσει το πρόβλημα,είναι να περάσεις την froyo baseband που δεν έχει τέτοια προβλήματα.Δες στο xda για περισσότερα

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1287236

Edited by johnko1

Παιδια επειδη πουλαω τη συσκευη, μπορειτε να μου πειτε ποια ειναι η επισημη rom που πρεπει να της περασω? Ειμαι με 21Α, νομιζω πως ειναι επισημη αλλα επειδη δεν ειμαι 100% σιγουρος, παρακαλω επιβεβαιωστε :)

Η συσκευη ειναι ελληνικη και ερχοταν με Froyo, αλλα την αναβαθμισα σε GB με τον οδηγο απο xda.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος