nikosr78 Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 nikosr78, έχεις να προτείνεις κάποια δοκιμασμένη rom σε ics που δεν έχει προβλήματα? Δεν έχω δοκιμάσει κάποια custom ICS rom γιατί το O3D από τον Ιανουάριο που πήρα το Nexus 4, το χρησιμοποιώ πλέον σαν δεύτερο κινητό μόνο για πλοήγηση και 3D και γι' αυτά η stock κάνει μια χαρά τη δουλειά της. Αλλά απ' ότι βλέπω στο xda, υπάρχουν πια αρκετές ICS custom roms και οι περισσότερες δουλεύουν απροβλημάτιστα. Για ακόμα περισσότερη ισχύ μπορείς βέβαια να δοκιμάσεις και το συνδυασμό stock ή custom rom με έναν custom kernel, υπάρχουν ήδη μερικοί στο xda. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokpip Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 nikosr78, ευχαριστώ για την απάντηση. προσπαθώ βασικά να κάνω root το κινητό, αλλά είμαι ψιλοαρχάριος και ενώ έχω μπει στο xda σε πολλά threads, δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται. Κατ'αρχήν δεν μπορώ να καταλάβω πως μπαίνω σε recovery (προσπαθώ με vol up+3d button+power ή με vol up+home+power αλλά τίποτα, απλά μου μπαίνει το κινητό σε ασφαλή λειτουργία) και μετά να φλασάρω το αρχείο για root. Υπάρχει κανένας εύκολος οδηγός βημα-βημα για εμάς τους ψιλοάσχετους?? :O αυτό με το custom kernel σε stock rom πως το κάνω? μπορώ έτσι να κάνω overclock τον επεξεργαστή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrisxan Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Έκανα αναβάθμιση το google talk σε hangouts και δεν κάνει login με τίποτα... Υπάρχει λύση βρε παιδιά; :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antogr Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Έκανα αναβάθμιση το google talk σε hangouts και δεν κάνει login με τίποτα... Υπάρχει λύση βρε παιδιά; :cry: πάτα κατάργηση εγκατάστασης, κάνε σύνδεση με το google talk και ξανα κάνε αναβάθμιση το hangouts. Πάντως είναι πολύ χειρότερο απο το google talk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrisxan Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 πάτα κατάργηση εγκατάστασης, Αυτό και έκανα! Θενξ... κάνε σύνδεση με το google talk και ξανα κάνε αναβάθμιση το hangouts. Πάντως είναι πολύ χειρότερο απο το google talk Δεν το τολμάω λέμε! Με τίποτα! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antogr Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Τελικά κατάφερε κανεις να κάνει root σε stock 4.1.2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antogr Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 καλημέρα. έχω πρόβλημα με τη στάθμη της μπαταρίας. Δείχνει πραγματικά ότι να ναι. το φορτίζω όλη νύχτα και το πρωί δείχνει πως έχω 1% και κρατάει αρκετή ώρα όμως ανοιχτό. Παρόλα αυτά είναι ενοχλητικό γιατί δεν ξέρω πότε θα σβήσει. Τι μπορώ να κάνω για αυτό? καμιά ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeass Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Εδω και μερικες μερες δεν μπορω να κανω αναβαθμιση καμια εφαρμογη. Μου βγαζει "Insufficient storage available". Τι μπορω να κανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokpip Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Καλησπέρα σε όλους! Έχω βάλει custom rom στο κινητό και είμαι και root. Θέλω όμως να γίνω unroot και να βάλω την stock rom για να το πάω στο σέρβις! Μπορεί κάποιος να μου πει πως γίνεται? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
texanosgr Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 καλημέρα. έχω πρόβλημα με τη στάθμη της μπαταρίας. Δείχνει πραγματικά ότι να ναι. το φορτίζω όλη νύχτα και το πρωί δείχνει πως έχω 1% και κρατάει αρκετή ώρα όμως ανοιχτό. Παρόλα αυτά είναι ενοχλητικό γιατί δεν ξέρω πότε θα σβήσει. Τι μπορώ να κάνω για αυτό? καμιά ιδέα? Φιλε ειχα παλια το ιδιο προβλημα η μπαταρια ειχε προβλημα σε εμενα.Το φορτιζα ολη μερα και μετα εδειχνε οτι ηθελε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_296 Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Καλησπερα. Εχω προβλημα με το hdmi, δεν λειτουργει απο τοτε που εβαλα ics, ουτε με v28 αλλα ουτε και με v30. Το καλωδιο ειναι μια χαρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 Φιλε ειχα παλια το ιδιο προβλημα η μπαταρια ειχε προβλημα σε εμενα.Το φορτιζα ολη μερα και μετα εδειχνε οτι ηθελε. ενα καλιμπραρισμα μπαταριας ισως? Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisag Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Γνωρίζει κάποιος που είναι το service της LG στην Αθήνα; Δεν μου δουλεύει το ακουστικό. Ενώ στην ανοιχτή ακρόαση και από τα handsfree ακούω κανονικά από το ακουστικό ακούω με διακοπές η και καθόλου. :mad: Να το παω στον Γερμανό καλύτερα που το πήρα ή θα το αργήσουν περισσότερο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Γνωρίζει κάποιος που είναι το service της LG στην Αθήνα; Δεν μου δουλεύει το ακουστικό. Ενώ στην ανοιχτή ακρόαση και από τα handsfree ακούω κανονικά από το ακουστικό ακούω με διακοπές η και καθόλου. :mad: Να το παω στον Γερμανό καλύτερα που το πήρα ή θα το αργήσουν περισσότερο ; Νομιζω... http://www.procordia.gr/ Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisag Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Νομιζω... http://www.procordia.gr/ Ευχαριστώ! Αυτό πρέπει να είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis1908 Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 (edited) Γεια σας παιδια, εκανα μια μ@λ@κια στο κινητο μου και πλεον το μονο που κανει ειναι να αναβοσβηνει οταν το συνδεω στο pc και στο ρευμα...Για την ακριβεια το εκανα ρουτ και μετα πηγα να κανω φλας απο το ρομ μανατζερ και εμεινε τ κινητο,αναβε μεχρι το σημα της LG και εμενε εκει....οποτε το συνδεσα στο pc και του περασα το cwm για να του περασω το καινουριο λειτουργικο...εκτος του οτι δεν περασα το λειτουργικο το κινητο κανει τις επανεκκινησεις που προανέφερα...παω να το κανω φιξ με εναν οδηγο που βρηκα στο site (http://www.lg-phones.org/how-to-fix-a-bricked-lg-optimus-3d.html) αλλα καθως ξεκιναει το update μετα απο λιγο κανει επανεκκινηση το κινητο και το χανει...μηπως εχει παθει καποιος κατι παρόμοιο ή γνωριζει καποιος τι να κανω; Λογικα μετα το ρουτ δεν θα εχω και εγγυηση οποτε πρεπει να το φτιαξω μονος μου! :P Σας ευχαριστω πολυ! ΥΓ: Στο τελευταιο βημα πριν ολοκληρωθει η εγκατασταση κολαω,φτανει μεχρι το 28% και μετα επανεκκίνηση..! Edited July 29, 2013 by makis1908 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaforetikos Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 (edited) Καλησπερα σε ολους. Προσφατα αγορασα το εν λογω κινητο. Μεσω LG Mobile Support Tool συνδεεται κανονικα και μου αναφερει οτι υπαρχει νεα εκδοση λογισμικου (ηδη εχει την 2.3.5 οποτε υποθετω σαν νεα εκδοση εννοει την 4.0.4) Παρολα αυτα αφου παταω να κανει την αναβαθμιση σε καποιο σημειο μου εμφανιζει αυτο το μηνυμα στη παρακατω εικονα . Ακολουθω τα βηματα που αναφερει αλλα το προγραμμα ξαναζηταει τα ιδια ακριβως. Καμια ιδεα? EDIT: το προγραμμα οτι να ναι, το ξανατρεξα κ δεν εβγαζε την εικονα πλεον. Συνεχισε το update και κολλησε στο 6% με το κινητο να μην εμφανιζει τιποτα. Ουτε emergency screen ουτε τιποτα. Θα το αφησω κανα 20λεπτο να δουμε μηπως και ειναι φυσιολογικο... EDIT No2: Συνεχιζουν τα οτι να ναι! Εκλεισε το update, ανοιξα το κινητο, το ξανασυνδεσα και τωρα το περναει μαλλον κανονικα. Αθανατη LG :P Kαι ομως απιστευτο. Ολη αυτη η ιστορια και η εκδοση android παρεμεινε ιδια, απλα εγκατεστησε την V20D. Καληνυχτα χαχα Edited August 5, 2013 by diaforetikos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savdown Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 καλησπέρα, γνωρίζεται πως βάζουμε ράδιο στην ICS; Διάβασα τον οδηγό στο xda αλλά δεν μπορώ να πω πως κατάλαβα. Παράθεση Από Ομάδα Διαχείρισης: Απαγορεύονται οι υπογραφές εκτός των κανονισμών. Παρακαλώ προς συμμόρφωση σύμφωνα με τα ανωτέρω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis1908 Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 να κανεις ενημερωση τους drivers μεσα απο το lg tool.και αφου μετα απο επαννεκινηση δει το τηλεφωνο και την εκδοση λογισμικου και οχι να γραφει ok kai ok και εαν μετα σου βγαλει οτι εχει διαθεσιμη ενημερωση τοτε προχωρα.αλλιως καλυτερα να κολησει στο 28 % παρα να παει να κανει εγκατασταση και να κολησει μετα γιατι δεν βλεπει σωστα το κινητο και πας για service.Ολα αυτα ομως εαν διαβασεις αρκετα πιο πισω το νημα θα τα δεις και θα σου λυθουν οι αποριες. Ευχαριστω...το εφτιαξα! ;) Απο το LG tools...! Εχω μια αλλη ερωτηση ομως...Πως θα περασω αλλο android...του εβαλα το 4.0.4...αλλα θελω να του περασω το 4.1.2! Εχω το teamwin και οχι το clockworkmod,πως μπορω να το αλλαξω;Γιατι ενω παταω install του δεν μου κανει.. Οποιος μπορει να με βοηθησει θα το εκτιμουσα!(αν ειναι ευκολο βημα βημα) Ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 2 ερωτήσεις. 1. Βάζοντας μια Cyanogenmod χάνω εντελώς το 3D space και τη 3D camera; 2. Ξέρετε κάποια ROM που να βασίζεται στην επίσημη ICS της LG, να είναι ρουταρισμένη και να λειτουργεί καλά; Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Μη με γράφετε. :p Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisag Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 Εχει περασει κανεισ Jelly Bean V-4.1.2 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Greeceeeee Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Καλησπέρα πέρασα στο κινητό την ρομ cm10 nightly αλλά δεν <<βλέπει>> την κάρτα sim,μήπως ξέρετε ποιά baseband εκδοση θέλει?? Έχω την v20b! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeass Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Παιδιά χρειάζομαι βοήθεια. Προσπαθώ εδώ και 2 ώρες να συγχρονίσω τις επαφές του κινητού με το outlook μέσω του LG PC Suite. Κάθε φορά που κάνω ένα συγχρονισμό μου προσθέτει ένα ακόμη αντίγραφο τις επαφής. Τώρα έχω όλες τις επαφές μου σε 3 αντίγραφα και στο κινητό και στο outlook. Δοκίμασα και έσβησα όλες τις επαφές από outlook ώστε να περαστούν του κινητού και πάλι τα ίδια. (φοράω official ICS 4.0.4, win7 και LG PC Suite 5.03.06) Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrisxan Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Από όσα διαβάζω καταλαβαίνω ότι έχει βγει ICS επίσημα από την LG... Το ερώτημά μου είναι γιατί το LG mobile support tool μου λέει ότι έχω την τελευταία διαθέσιμη έκδοση λογισμικού (V20B); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts