Jump to content

texanosgr

Banned
  • Δημοσιεύσεις

    48
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by texanosgr

  1. Τελικα ολοι θελουν να γυρισουν σε ics.Καποιος καποτε ειπε κατι εμπρος πισω και πεσατε να τον φατε...Πρεπει να παραδεχτουνε μερικοι οτι η jelly ηταν και ειναι μισοκουρεμενη..Σαν την ics δεν υπαρχει σε αυτο το τηλ.και μερικοι που λενε δεν εχουν προβληματα δεν το νομιζω...Καναμε με καποιον ειδικο ενα τεστ με jelly,περασμενη ισα με 10φορες για τον εξης λογο μηπως δεν πατησε καλα οπως λενε μερικοι"αλλα το αποτελεσμα ηταν παντα το ιδιο..Το ιδιο καναμε και με την ics μονο που την βαλαμε μια φορα και εγινε,αυτο που θελω να πω ειναι οτι πρεπει να παραδεχομαστε μερικοι μερικα πραγματα και να μην τρελαινουμε τους αλλους με διαφορα οτι ειναι καλη και απροβληματιστ,αυτο δεν υπαρχει,αντιθετα ειναι οτι ποιο χαλια εχει βγει.Γ αυτο ειναι πολλοι πλεον που πανε πισω!!!οταν ελεγε καποιος κατι δεν τον ακουγατε λοιπον τωρα εμπρος πισω...Γιατι τονιζω εδω μεσα εχουν γινει ολοι ειδηκοι,και στον λεο αναφερομαι επισης.Καλο βραδυ παλικαρια.
  2. Να σε ρωτησω ποσο καιρο εχεις το κινητο?
  3. Απο οτι γνωριζω επειδη το εχει ο ξαδερφος μου αυτο το κινητο,τον ρωτησα και μου ειπε οτι η jelly ειναι χαλια και οτι κολλαει σε αρκετα πραγματα πηγαινε πισω
  4. Για να δουμε θα το παρουμε καλη τυχη οπως και να χει...
  5. Μαλλον κατι δεν παει καλα φιλε μου ησυχος με αυτη την συσκευη δεν μπορεις να εισαι παντα θα εχεις καποιο προβλημα,δυστηχως η lg δεν θα σε βοηθησει σ αυτο.
  6. Φιλε σε καταλαβαινω εχω περασει τα ιδια με αλλο κινητο,μεχρι που το εδωσα και ησυχασα.Αλλη λυση δεν υπαρχει .Διαβασα το post σου πρεπει να το εγραψες χωρις ανασα.
  7. Φιλε ειχα παλια το ιδιο προβλημα η μπαταρια ειχε προβλημα σε εμενα.Το φορτιζα ολη μερα και μετα εδειχνε οτι ηθελε.
×
×
  • Create New...