Jump to content

[Επίσημο] LG Optimus 3D (P920)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και πως ξαναπερνάμε στην παλιά έκδοση;;; :confused:

Από http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1287236 κατεβάζεις και περνάς την 10K.

Καλή χρονιά!

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους! Είμαι κάτοχος ενός p920 εδώ και δυο βδομάδες και όλα είναι μιά χαρά μέχρι στιγμής! Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι πώς γίνετε να έχει 5mpix camera ένω το p990 να έχει 8 που θεωρείτε κατότερο του p920? Και κάτι άλλο, στα τεχνικά χαρακτηριστικά λέει οτι έχει 8giga μνήμη ενώ εμένα δίχνει 5! Και τέλος τι γίνετε με το ράδιο? υπάρχει κάποιο πρόγραμμα?

Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους! Είμαι κάτοχος ενός p920 εδώ και δυο βδομάδες και όλα είναι μιά χαρά μέχρι στιγμής! Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι πώς γίνετε να έχει 5mpix camera ένω το p990 να έχει 8 που θεωρείτε κατότερο του p920? Και κάτι άλλο, στα τεχνικά χαρακτηριστικά λέει οτι έχει 8giga μνήμη ενώ εμένα δίχνει 5! Και τέλος τι γίνετε με το ράδιο? υπάρχει κάποιο πρόγραμμα?

1.Δεν έχουν σημασία τα MPixels αλλά η ποιότητα του φακού

2.Από τα 8GB ,τα 1-1,2GB είναι για τις εφαρμογές του τηλεφώνου-δεν γίνεται Mount στο pc.Τα υπόλοιπα ,γύρω στα 5,6 GB,είναι διαθέσιμα για τον χρήστη.

3.Κάτι επίσημο δεν υπάρχει για το ράδιο

καλησπερα σε ολους και καλη χρονια!εχω το εξης προβλημα!αγορασα πριν λιγες μερες το lg optimus 3d και δεν μπορω με τιποτα να κατεβασω την εκδοση 2.3 !το κινητο ειναι παραεισαγωγης!κατεβαζω λοιπον το προγραμμα της lg για να κανω αναβαθμιση ομως ενω εγκαθιστω τους drivers κανονικα δεν μου βλεπει την συσκευη!το εκανα σε 2 υπολογιστες και παλι το ιδιο!γνωριζω να κανω αναβαθμιση καθως αναβαθμισα προσφατα μεσω του προγραμματος της lg το optimus 2x!

τι φταιει??μηπως οτι ειναι απο αλλη χωρα??μπορει καποιος να με βοηθησει!ευχαριστω!! :happy::happy:

• Administrators
Παραεισαγωγής θεωρούνται οι συσκευές που προορίζονται για αγορές εκτός Ευρώπης. Τέτοια είναι η δική σου συσκευή;

Modpic.gif

το αγορασα απο το καταστημα open365 μεσω του skroutz.gr!η παραγγελια εγινε τηλεφωνικα και με ενημερωσαν οτι το τηλεφωνο ειναι παραεισαγωγης!μπορει καποιος να με βοηθησει?

τωρα το τι σημαινει παραεισαγωγης δεν ξερω!το τηλεφωνο εχει κανονικα μεσα την ελληνικη γλωσσα και ολα δουλευουν μια χαρα!απλα δεν μπορει να συνδεθει το τηλεφωνο με το προγραμμα της lg!

Καλησπέρα σε όλους.

Αγόρασα και εγώ στις γιορτές το 3D και γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Διαβάζοντας το forum να αναφέρω και εγώ ότι το επειδή το κατάστημα που το πήρα τα εισάγει μόνος του στη συσκευασία δεν υπήρχε HDMI καλώδιο. Σφραγισμένο, εισαγωγή από Γερμανία.

Επίσης κατάφερα και έβαλα 2.3.5 απροβλημάτιστα.

Τώρα στο θέμα μου:

1. Μετά την αλλαγή σε 2.3.5 παρατήρησα στη Διαχείριση Εφαρμογών ότι πολλές εφαρμογές ανοίγουν μόνες τους. Τις κλείνω και ξανανοίγουν. Μου καταναλώνουν μνήμη άσκοπα. Το παρατήρησε κανείς; Αν ναι πως το διόρθωσε;

2. Το θέμα με την αυτονομία της μπαταρίας βελτιώθηκε ελάχιστα. Δυστυχώς συνήθως δε μου βγάζει τη μέρα. Έχει βάλει κανείς μεγαλύτερη (σε αυτονομία όχι μέγεθος) μπαταρία; Αν ναι ας πει εντυπώσεις.

Καλησπέρα σε όλους.

Αγόρασα και εγώ στις γιορτές το 3D και γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Διαβάζοντας το forum να αναφέρω και εγώ ότι το επειδή το κατάστημα που το πήρα τα εισάγει μόνος του στη συσκευασία δεν υπήρχε HDMI καλώδιο. Σφραγισμένο, εισαγωγή από Γερμανία.

Επίσης κατάφερα και έβαλα 2.3.5 απροβλημάτιστα.

Τώρα στο θέμα μου:

1. Μετά την αλλαγή σε 2.3.5 παρατήρησα στη Διαχείριση Εφαρμογών ότι πολλές εφαρμογές ανοίγουν μόνες τους. Τις κλείνω και ξανανοίγουν. Μου καταναλώνουν μνήμη άσκοπα. Το παρατήρησε κανείς; Αν ναι πως το διόρθωσε;

2. Το θέμα με την αυτονομία της μπαταρίας βελτιώθηκε ελάχιστα. Δυστυχώς συνήθως δε μου βγάζει τη μέρα. Έχει βάλει κανείς μεγαλύτερη (σε αυτονομία όχι μέγεθος) μπαταρία; Αν ναι ας πει εντυπώσεις.

1.Έτσι λειτουργεί το android.Φορτώνονται εφαρμογές στο παρασκήνιο για μικρότερο χρόνο εκίνησης τους.Δεν χρειαζεται να τις κλείνεις γιατί δεν καταναλώνουν ενεργεια (μπορεί ελάχιστη) και αν χρειαστεί κάπου αλλού η μνήμη φροντίζει το σύστημα γι'αυτο.Ασε που κάθε φορά που τις κλείνεις,αυτές θα ξαναφορτώνουν και θα καταναλώνουν μπαταρία (λόγω χρησης cpu για επανεκίνηση)

2.Δεν έχω βάλει άλλη μπαταρία,χρησιμοποιώ έναν φορητό φορτιστή και κάνω τη δουλειά μου :)

• Administrators
το αγορασα απο το καταστημα open365 μεσω του skroutz.gr!η παραγγελια εγινε τηλεφωνικα και με ενημερωσαν οτι το τηλεφωνο ειναι παραεισαγωγης!μπορει καποιος να με βοηθησει?

τωρα το τι σημαινει παραεισαγωγης δεν ξερω!το τηλεφωνο εχει κανονικα μεσα την ελληνικη γλωσσα και ολα δουλευουν μια χαρα!απλα δεν μπορει να συνδεθει το τηλεφωνο με το προγραμμα της lg!

Στο κουτί όπου βρίσκεται η ετικέτα, εκτός των άλλως έχει και τα τρία γράμματα της χώρας που προορίζεται ως συσκευή. Πχ. NLD (Ολλανδία), GRC (Ελλάδα) κτλ. Εσένα τι γράφει;

Modpic.gif

1.Έτσι λειτουργεί το android.Φορτώνονται εφαρμογές στο παρασκήνιο για μικρότερο χρόνο εκίνησης τους.Δεν χρειαζεται να τις κλείνεις γιατί δεν καταναλώνουν ενεργεια (μπορεί ελάχιστη) και αν χρειαστεί κάπου αλλού η μνήμη φροντίζει το σύστημα γι'αυτο.Ασε που κάθε φορά που τις κλείνεις,αυτές θα ξαναφορτώνουν και θα καταναλώνουν μπαταρία (λόγω χρησης cpu για επανεκίνηση)

2.Δεν έχω βάλει άλλη μπαταρία,χρησιμοποιώ έναν φορητό φορτιστή και κάνω τη δουλειά μου :)

Ευχαριστώ για την απαντηση. Το 1 δεν το ηξερα ( πρωτο μου android).

Αν καποιος αλλος εχει αλλαξει μπαταρια ας μας ενημερωσει.

Καλή χρονιά σε όλους. Εχω το κινητό εδω και μια εβδομάδα και μπορώ να πώ ότι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Το κινητό με την 2.3.5 τα παέι περίφημα και δεν έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα. Τώρα με την μπαταρία τι να σας πω, σε μένα όλα τα smartphones που περασαν από τα χέρια μου οι μπαταρίες τους κρατούσαν περίπου 2 μέρες. Με το lg κρατάει 1,5 και είναι επόμενο μιας και εχει περισσότερες ενεργειακές απαιτήσεις με το 3d. Εχω παραγγείλει απο το το ebay μια 2300mah (πιστεύω να χωράει) στα 8 ευρώ. Θα σας πω εντυπώσεις μόλις την δοκιμάσω. Πάντως και εμένα δεν περιείχε καλώδιο hdmi παρόλο που είναι GRC (απο πλαισιο).

Καλή χρονιά σε όλους. Εχω το κινητό εδω και μια εβδομάδα και μπορώ να πώ ότι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Το κινητό με την 2.3.5 τα παέι περίφημα και δεν έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα. Τώρα με την μπαταρία τι να σας πω, σε μένα όλα τα smartphones που περασαν από τα χέρια μου οι μπαταρίες τους κρατούσαν περίπου 2 μέρες. Με το lg κρατάει 1,5 και είναι επόμενο μιας και εχει περισσότερες ενεργειακές απαιτήσεις με το 3d. Εχω παραγγείλει απο το το ebay μια 2300mah (πιστεύω να χωράει) στα 8 ευρώ. Θα σας πω εντυπώσεις μόλις την δοκιμάσω. Πάντως και εμένα δεν περιείχε καλώδιο hdmi παρόλο που είναι GRC (απο πλαισιο).

Αν κρατουσε 1,5 μερα θα ημουν ευχαριστημενος. Δυστηχως εμενα κρατα περιπου 10 ωρες. Χρειαζομαι φορτηση μεσα στη μερα.

Αν κρατουσε 1,5 μερα θα ημουν ευχαριστημενος. Δυστηχως εμενα κρατα περιπου 10 ωρες. Χρειαζομαι φορτηση μεσα στη μερα.

και του εχεις βαλει την 2.3.5?

περιεργο εμενα κραταει 2μερες με νορμαλ χρηση.

History:apple iphone 1.alcatel one touch easy,motorola star tac 70,star tac 130,motorola e770m,Tel.Me. T919.panasonic gd90,nokia 3310. 3330.5210.N-Gage,6600,e71,N85. Ericsson 377,T68,W800, Xperia 10 mini.Sony Ericsson "Live with Walkman".UBiQUiO 401 . Qtek 1010,2020i,s100.HTC TANAGER SPV E100,artemis p3300,HTC X7500.touchcruise.DesireHd.SamsungS5510,i900Omnia,I8000 Omnia II.Galaxy Tab.Zte Blade.LG optimus e900. optimus 3D. etc...

Mε χρήση σχεδόν μόνο ως τηλέφωνο (40 - 50 λεπτά ομιλίας την ημέρα) διανύω ηδη την τρίτη μέρα και βρίσκομαι στο 40% (χωρίς να το κλείνω την νύχτα.) Επίσης έχω παρατηρήσει οτι και στο gps δεν καταναλώνει πολύ μπαταρία. Πάντα με την 2.3.5.

εγώ πάντως βγάζω 2 μερες με λιγο σερφάρισμα κάθε μέρα και 1 μερα αν παίζω και παιχνίδια

Εάν το χρησιμοποιείς μόνο για τηλέφωνα, φώτος και μηνύματα κρατάει άνετα 2 μέρες. To 3D,βίντεος, ιντερνετ και GPS το γονατίζουν.

Έχει βάλει κανείς το Don't Panic GPS και αν ναι του κολάει; Σε εμένα με την 2.2.2 δεν μπορώ να βγάλω μεγάλη διαδρομή χωρίς να κολλήσει και να χρειαστεί επανεκκίνηση το κινητό.

Και κάτι ακόμα έβαλα κατά λάθος σαν home screen άλλη από την default με αποτέλεσμα όποτε πατάω το δεύτερο εικονίδιο απο τα κάτω που δείχνει το σπίτι να με πηγαίνει εκεί αντί στην default, αυτό πως το αλλάζω;

Από Ομάδα Διαχείρισης: Απαγορεύονται οι υπογραφές εκτός των κανονισμών. Παρακαλώ προς συμμόρφωση σύμφωνα με τα ανωτέρω.

Κανοντας με τα δαχτυλα 'zoom out' στην αρχικη οθονη σου εμφανιζει κατω την επιλογη 'ορισμος αρχικης οθονης'.

Ωραίος μου είχε σπάσει τα νεύρα.:)

Από Ομάδα Διαχείρισης: Απαγορεύονται οι υπογραφές εκτός των κανονισμών. Παρακαλώ προς συμμόρφωση σύμφωνα με τα ανωτέρω.

ξερουμε πως μπορουμε να κανουμε το κινητακι μας ρουτ? προσπαθησα αλλ δε τα καταφερα με τον τροπο που εκανα τα χperia που εχω.

Αν μπορει καποιος ας μου πει θελω να σβησω πολλα προγραμματα της LG και δε μπορω.:(

History:apple iphone 1.alcatel one touch easy,motorola star tac 70,star tac 130,motorola e770m,Tel.Me. T919.panasonic gd90,nokia 3310. 3330.5210.N-Gage,6600,e71,N85. Ericsson 377,T68,W800, Xperia 10 mini.Sony Ericsson "Live with Walkman".UBiQUiO 401 . Qtek 1010,2020i,s100.HTC TANAGER SPV E100,artemis p3300,HTC X7500.touchcruise.DesireHd.SamsungS5510,i900Omnia,I8000 Omnia II.Galaxy Tab.Zte Blade.LG optimus e900. optimus 3D. etc...

ξερουμε πως μπορουμε να κανουμε το κινητακι μας ρουτ? προσπαθησα αλλ δε τα καταφερα με τον τροπο που εκανα τα χperia που εχω.

Αν μπορει καποιος ας μου πει θελω να σβησω πολλα προγραμματα της LG και δε μπορω.:(

Δες στην πρώτη σελίδα του παρόντος.

Κάποιες φορές όταν σερφάρω (π.χ. http://www.myphone.gr) μου κλείνει ο browser.

Τον ξα-ανοίγω και ανοίγει αρχική σελίδα.

Επίσης παρατήρησα όταν το κάνει αυτό στη διαχείριση εφαρμοφών έχει κλείσει σχεδόν τα πάντα.

Σας έχει συμβεί;

• Administrators
Κάποιες φορές όταν σερφάρω (π.χ. http://www.myphone.gr) μου κλείνει ο browser.

Τον ξα-ανοίγω και ανοίγει αρχική σελίδα.

Επίσης παρατήρησα όταν το κάνει αυτό στη διαχείριση εφαρμοφών έχει κλείσει σχεδόν τα πάντα.

Σας έχει συμβεί;

Είσαι με official rom; Έχεις βάλει κάποια περίεργη εφαρμογή τύπου task manager;

Modpic.gif

Είσαι με official rom; Έχεις βάλει κάποια περίεργη εφαρμογή τύπου task manager;

Φοράω official 2.3.5, ούτε root δεν έχω κάνει. Όχι δεν έχω βάλει εφαρμογή task manager.

Εξακολουθώ να έχω το πρόβλημα. Αν έχει κανείς καμιά ιδέα.

Θέλω επίσης να ρωτήσω το εξής: Έχω περάσει το skype. Όταν πάω σε μία επαφή μου και επιλέξω το εικονίδιο για να στείλω sms μου ανοίγει το skype για να το στείλω από εκεί. Πως το αλλάζω αυτό;

Edited by morfeass
νέα απορία

Στο gsm arena αναφέρει ότι έχει Corning Gorilla Glass. Ισχυει?

Ναι.

Άλλωστε νομίζω έχει γίνει deafult σε όλα τα smartphone να έχουν τέτοια προστασία, εδώ είχε το htc wildfire των 230€ που αγόρασα το 2009.