Jump to content

[Επίσημο] LG Optimus 3D (P920)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

εβαλα την 2.3.5 χτες βραδυ
Την επισημη απο την Lg εννοεις φιλε μου? Γιατι για ελλαδα ακομη δε βγηκε πριν λιγο που ειδα

ναι αλλα εμενα ειναι νομιζω ολανδικο μηπως για αυτο παντος εχω ελληνικα κανονικα
Ελληνικα εχουν ολες , αρα ειναι ολλανδικο. Ναι για ολλανδια βγηκε χθες

εβαλα την 2.3.5 χτες βραδυ

....Κάποιες περαιτέρω πληροφορίες;

Μέσω Η/Υ την έβαλες ή FTΑ;

Πως σου φαίνεται απο θέμα ταχύτητας;Στο 3D άλλαξε κάτι;

Keep calm it just works.

μεσω pc χτες βραδυ το 3δ δεν το εχω δοκιμαση κατα τα αλα ειναι πιο γρηγορο στο ανοιγμα του αλμπουμ και γενικα νομιζω πως ειναι πιο smooth στην λιτουργεια του χτες την εβαλα και τωρα ανοικσα

Ελληνικα εχουν ολες , αρα ειναι ολλανδικο. Ναι για ολλανδια βγηκε χθες

που βγηκε ρε παιδια?στο επισημο?δεν βλεπω κατι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα.

https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber

Guest XristisFol

Παιδια καλημερα.

Θα ηθελα να κανω καποιες ερωτησεις και θα ημουν ευγνωμων αν μπορουσατε να μου απαντησετε.

Αρχικα ξερω πως ολοι μας λιγο πολυ περιμενουμε την GB, αλλα τι γινεται με αυτο. Στην LG Hellas αναφερει

διαφορες πςριπτωσεις. Δλδ εχει αλλη ημερομηνια για vodafone και αλλη για cosmote. Θα ηθελα λοιπον να ρωτησω τι εννοει?

Τι ειναι αυτο? Αναλογα τι καρτα sim εχεις μεσα? Απο ποια εταιρια το εχεις αγορασει? τι? Γιατι εγω εχω cosmote sim και λεει οτι θα βγει στις 21 Δεκεμβριου. Αισχος δλδ...

Επισης ηθελα να ρωτησω: Βρηκα στο xda-developers (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1287236) μια εκδοση την "V21A". Υποτιθεται πως ειναι η original GB. Την εχει δοκιμασει κανεις. Κανει για τα κινητα μας ή οχι ακομη? Και αν ναι πως μπορω να την περασω? Εχει εναν τροπο εκει αλλα δεν καταλαβα τι ειναι αυτα τα .exe αρχεια που λεει. Μπορω να την κατεβασω και να την flashαρω απο το recovery menu? (το αρχειο ειναι .kdz και οχι .zip)

Τελος κατι ακομη. Εχω βαλει μια custom rom στο κινητο και φυσικα ειναι root και τα σχετικα. Για οταν με το καλο βγει η αυθεντικη GB και για εμας διαβασα πως για να γινει η αναβαθμιση απο το lg update θα πρεπει να κανω την συσκευη unroot. Αρχικα λοιπον πως την κανω unroot? Με το προγραμμα που γινεται και root απλως παταω το κουμπι "unroot"? Γιατι το δοκιμασα και το προγραμμα του "superuser" παρεμιμεινε στη συσκευη μου. Οποτε μαλλον κατι δεν εκανα σωστα. Μηπως ομως θα υπαρξει προβλημα οταν προσπαθησω να περασω την original ενω εχω πανω μια custom? Γιατι λογικα δεν θα μπορεσω να κανω αναβαθμιση μεσω wi-fi ετσι. Οποτε μπορει καποιος να με βοηθησει για το πως μπορω να επιστρεψω στην original rom (σε οποιαδηποτε εννοειται, απλως να εχω πανω την original και βλεπουμε).

Ευχαριστω εκ των προτερων παιδια και ελπιζω να μην σας κουρασα. Ειναι αρκετα αλλα θεωρω πως ειναι σημαντικα για να παρακολουθησουμε λιγο τις εξεληξεις γιατι το χανω σιγα σιγα.

Guest XristisFol

Μαλιστα. Και πως ακριβως ξερεις που ανηκει η imei σου? Εχει καποια κωδικοποιηση ή κατι τετοιο? Αλλα λογικα για να μην γινται ακομη σε μενα εχω την cosmote ετσι?

Οταν λες οτι δεν η rom δεν ειναι για τη χωρα μας? Δλδ δε μπορω να την βαλω? Μπορω αλλα δεν θα υποστηριζει καποιες λειτουργιες?

Για την επιστροφη στην original εχεις να προτηνες τιποτε?

Ευχαρισω παντως για την γρηγορη απαντηση σου..

Παροτι ειναι Ασχετο με την GB, θα ηθελα να μου πειτε τι κανει απο camera , foto etc τοσο σε 3d οσο και 2d βγαζει καλες φωτο?video? Δεν βρηκα κατι σχετικο μεχρι τωρα, παροτι διαβασα ολα τα ποστ Ευχαριστω

Imei ειναι ο μοναδικος δεκαεξαψηφιος νομιζω κωδικος της συσκευης.αν αλλαχτει πλακετα αλλαζει και αυτος.εαν ηταν Ολλανδικο το κινητο θα ειχες παρει την αναβαθμιση.η rom απο xda μαλλον μπορει να μπει αλλα θα επηρεασει καποιες ρυθμισεις.αυτο ειναι ολο.εγω περιμενω.για root δεν ασχολουμαι με τετοιες επεμβασεις.

Καλη η καμερα σε 2d αξιοπρεπης αλλα οχι κατι το special.σε 3d καλυτερη του evo,αλλα να ξερεις ακομη ειναι στα σπαργανα η τεχνολογια σε 3d ,3 μegapixels ειναι η αναλυση σε 3d καλυτερη ομως του htc evo 3d.

Ευχαριστω , αναρωτιεμε ,αν το ιδιο ισχειει και για τις 3d digital cameras αλλα μαλλον πρεπει να ρωτησω σε αλλο forum :)

• Administrators
Ευχαριστω , αναρωτιεμε ,αν το ιδιο ισχειει και για τις 3d digital cameras αλλα μαλλον πρεπει να ρωτησω σε αλλο forum :)

Ορθόν, ας μην βγαίνουμε off topic εδώ.

Modpic.gif

Βγηκε η επισημη αναβαθμιση για τα ελληνικα optimus 3D παιδια αν λεει το κουτι σας απο κατω " GRC " . Mολις την εκανα. Μιλαμε τεραστια διαφορα στο σκρολινγκ και στη ταχυτητα και γενικα. πολυ καλη δουλεια εκανε αυτη τη φορα η Lg

Βγηκε η επισημη αναβαθμιση για τα ελληνικα optimus 3D παιδια αν λεει το κουτι σας απο κατω " GRC " . Mολις την εκανα. Μιλαμε τεραστια διαφορα στο σκρολινγκ και στη ταχυτητα και γενικα. πολυ καλη δουλεια εκανε αυτη τη φορα η Lg

πως την περασες;;; απο pc? γιατι εμενα που το κουτι λεει GRC δεν μου την εβγαλε ακομα απο το κινητο (OTA).

History:apple iphone 1.alcatel one touch easy,motorola star tac 70,star tac 130,motorola e770m,Tel.Me. T919.panasonic gd90,nokia 3310. 3330.5210.N-Gage,6600,e71,N85. Ericsson 377,T68,W800, Xperia 10 mini.Sony Ericsson "Live with Walkman".UBiQUiO 401 . Qtek 1010,2020i,s100.HTC TANAGER SPV E100,artemis p3300,HTC X7500.touchcruise.DesireHd.SamsungS5510,i900Omnia,I8000 Omnia II.Galaxy Tab.Zte Blade.LG optimus e900. optimus 3D. etc...

Παιδιά έκανα την αναβάθμιση.Πήρεε περίπου τα 20' και περιλαμβάνει:

1.ταχύτητα ιντερνετ 21Mbps HSPA+

2.Πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο 3D,βελτιωμένη δυνατότητα μετατροπής 2D σε 3D για εικόνες και βίντεο,Μετατροπή παιχνιδιών OpenGL πο 2D σε 3D.

3.Βελτιωμένη εγραφή βίντεο 3D πλέον σε 12Mbps HD,Σταθεροποίηση εγγραφής βίντεο και στα 2 mode,Ταχύτερη ενεργοποιήση λευκώματος με εστίαση υψηλής ανάλυσης,και μεγαλύτερη διάρκεια αναπαραγωγής ήχου.

Και βέβαια ολα τα λοιπά καλουδια που περιλαμβάνει η 2.3 τα οποία και ξέρουμε.

Αυτά!:p

Keep calm it just works.

πως την περασες;;; απο pc? γιατι εμενα που το κουτι λεει GRC δεν μου την εβγαλε ακομα απο το κινητο (OTA).
Απο το Pc φιλε μου. OTA δεν κανει

Mόλις αναβαθμίζω κι εγώ ένα Ελληνικό. Χρειάζεται αρκετές προσπάθειες μέχρι να βρεί την αναβάθμιση. Δοκιμάστε πολλές φορές απανωτές!

YΓ: Πολυ ωραία! Μετά απο 40 λεπτά, κατέβασε και μου ξαναπερασε την ίδια 2.2.2! Είμαι έξω φρενών!:angry:

Γραφει στο κουτι στο κατω μερος , " GRC " , φιλε μου? γιατι αν δεν γραφει , τοτε ειναι cosmote η vodafone , οποτε θα περιμενεις. Δεν εχει βγει γι αυτες ακομη η 2.3 , γι αυτο σου περναει την 2.2 παλι.

προσπαθησα να κανω αναβαθμιση αλλα μου εγραψε οτι η συσκευη μου δεν υποστηριζει την αναβαθμιση. το πηρα απο wind

και γω σημερα που παιδευτικα δεν μπορεσα να την βρω μεσω ΟΤΑ ελπιζω στο αυριο
Μεσω ( ΟΤΑ ) παιδια ξεχαστε το, μη περιμενετε αδικα. Μονο μεσω Pc.

Τελικα την περασα μεσω pc. Το κινητο εγινε πιο γρηγορο επισης το λευκωμα με τις φωτο φορτωνει αμεσως.

εχει επιτελους φλας σε 3d mod και στο βιντεο και σε κατασταση φωτογραφικης.:)

μια χαρα.

Edited by alx255
History:apple iphone 1.alcatel one touch easy,motorola star tac 70,star tac 130,motorola e770m,Tel.Me. T919.panasonic gd90,nokia 3310. 3330.5210.N-Gage,6600,e71,N85. Ericsson 377,T68,W800, Xperia 10 mini.Sony Ericsson "Live with Walkman".UBiQUiO 401 . Qtek 1010,2020i,s100.HTC TANAGER SPV E100,artemis p3300,HTC X7500.touchcruise.DesireHd.SamsungS5510,i900Omnia,I8000 Omnia II.Galaxy Tab.Zte Blade.LG optimus e900. optimus 3D. etc...

οταν περασουμε την νεα εκδοση να κανουμε factory reset ή δεν χρειαζεται;

Πως μπορουμε να αποθηκευσουμε τις επαφες ωστε να μην καθομαστε να τις ξαναγραφουμε απο την αρχη με καθε αναβαθμιση;