anipsios1 Δημοσιεύτηκε March 22, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 22, 2004 Σε ποια γειτονια μενετε στην Αθηνα? Παράθεση http://x2.putfile.com/3/6717061370.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ONR Δημ. March 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2004 Egw menw N.Smurni!!! Παράθεση AplA^ o OneiroS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anipsios1 Δημ. March 22, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2004 Εγω Γαλατσι Παράθεση http://x2.putfile.com/3/6717061370.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. March 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2004 Αμπελοcity,αμπελοgarden,γενικη κτλ... Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. March 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2004 Αγιος Δημητριος συνορα με Παλαιο Φαληρο και Νεα Σμυρνη :D :lol: Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. March 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2004 Nea Smyrnh egw!!! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaza Δημ. March 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2004 Voreia. Παράθεση Black black heart why would you offer more Why would you make it easier on me to satisfy I'm on fire I'm rotting to the core I'm eating all your kings and queens All your sex and your diamonds. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elen82 Δημ. March 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2004 E, θα κάνουμε ομάδες τώρα??? Αμπελόκηπους κι εγώ!!!Άλλος στο κλαμπ? Παράθεση H μουσική μιμείται τον αόρατο χαρακτήρα της ψυχής... Σωκράτης-απομνημονεύματα του Ξενοφώντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. March 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2004 Kαισαριανή, σκοπευτήριο. :) Θέλετε να σας πω και πώς το κάνουμε; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. March 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2004 Kallithea Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. March 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2004 Παγκράτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaza Δημ. March 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Trobocop® (23 Μάρ. 2004 , 00:31) Kαισαριανή, σκοπευτήριο. :) Θέλετε να σας πω και πώς το κάνουμε; :p :D :D :D Polu polu kalo!!! Twra mou thumises mia aporia pou eixe mia fili mou(kalufteite):" Giati ti to diaforetiko kanoun stin Kessariani?" Παράθεση Black black heart why would you offer more Why would you make it easier on me to satisfy I'm on fire I'm rotting to the core I'm eating all your kings and queens All your sex and your diamonds. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. March 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eLeKtriK EyE (23 Μάρ. 2004 , 00:38) Παγκράτι Fenesai kai sto doriforo...;) :cool: Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. March 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2004 Πέραμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. March 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2004 Παράθεση Αρχικό μήνυμα από elen82 E, θα κάνουμε ομάδες τώρα??? Αμπελόκηπους κι εγώ!!!Άλλος στο κλαμπ? Κι εγώ Αμπελοκήπους φανατικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. March 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2004 Ν.Κοσμο αλλα γιατι ρωτας;;;; Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_s Δημ. March 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος xpuser (23 Μάρ. 2004 , 00:31) Kallithea Γειτονάκι :) :rolleyes: Κι εγώ στην Καλλιθέα είμαι :cool: Παράθεση Entexnos Fm Το νέο μουσικό ραδιόφωνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosFL Δημ. March 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2004 Βέβαια οι περισσότερες περιοχές που έχουν αναφερθεί δεν είναι γειτονιές της Αθήνας αλλά δήμοι (του λεκανοπεδίου) της Αττικής. ;) Από όσο θυμάμαι τον εαυτό μου μένω στο Ίλιον (τέως Νέα Λιόσια). Γέννημα θρέμα δυτικής Αττικής (κάπου το έχω ξανακούσει αυτό) :p . Παράθεση Live Another Day, Climb A Little Higher, Find Another Reason To Stay... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. March 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2004 Γαυρος στους Αμπελοκηπους μππρρρρρρ :p Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. March 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eLeKtriK EyE (23 Μάρ. 2004 , 00:38) Παγκράτι Μe 2! :) Κανείς άλλος από Παγκράτι? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
squib Δημ. March 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2004 nea smyrni Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. March 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2004 Χαϊδαρι City, γεννημα Αμαρουσιου, θρεμα Δυτικης Αττικης! Τι να πω τωρα εγω λοιπον περι gucci-jacousi??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deos24 Δημ. March 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2004 ΒΥΡΩΝΑΣ Rulzzzzzzzzzzzzzz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manospipis Δημ. March 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2004 ΒΥΡΩΝΑΣ CITY Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. March 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2004 Αγία Παρασκευή Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts