mirrorofsorrow Δημοσιεύτηκε January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 28, 2011 (edited) http://st.gsmarena.com/vv/newsimg/11/01/samsung-galaxy-trio/offic/gsmarena_007.jpghttp://st.gsmarena.com/vv/newsimg/11/01/samsung-galaxy-trio/offic/gsmarena_008.jpghttp://st.gsmarena.com/vv/newsimg/11/01/samsung-galaxy-trio/offic/gsmarena_009.jpg To Samsung Galaxy Gio S5660 θα τρέχει την έκδοση 2.2 Froyo, διαθέτει οθόνη TFT ανάλυσης HVGA και διαγωνίου 3,2". Ο επεξεργαστής του είναι χρονισμένος στα 800MHz, ενώ η fixed-focus κάμερά του προσφέρει μέγιστη ανάλυση 3ΜΡ. Τεχνικά χαρακτηριστικά: http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_gio_s5660-3741.php Edited January 28, 2011 by mirrorofsorrow Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kitsis_6 Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 (edited) ξέρουμε αν υποστηρίζει flash player? από ότι κατάλαβα, για αυτό το κινητό δεν έχει να πει κανένας τίποτα... --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Edited June 9, 2011 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 φαινεται πολυ καλο-ωραιο κινητακι για την τιμη του.. μηπως δεν το εφεραν στην ελλαδα γι'αυτο κ το μειωμενο ενδιαφερον?? Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 ξέρουμε αν υποστηρίζει flash player? επειδη ο επεξεργαστης του ειναι αρχιτεκτονικης armv6 το πιο σιγουρο ειναι πως οχι. Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 9, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 επειδη ο επεξεργαστης του ειναι αρχιτεκτονικης armv6 το πιο σιγουρο ειναι πως οχι. Αυτό ακριβώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djalexb Δημ. July 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 Μια χαρα flash εχει με τη 2.3.3 Enhancements in Gingerbread 2.3.3 Update: Now, all new flash update of 10.3 Adobe flash comes packed along with this update and also most importantly the Google Maps are now updated with this update so as to deliver the 3D Map view. via Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 καλησπερα παιδια έχει κάποιος αυτο το κινητο...??? πολυ καλο αν και δεν εχω ξαναδουλεψει android απλα δεν ξερω πως να καθαρισω την βασικη μνημη και να μεταφερω καποια πραματα στην καρτα... ευχαριστω..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 17, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 Βάλε το app2sd. Όσες εφαρμογές μεταφέρονται στην κάρτα θα σε ενημερώσει για να τις περάσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tntslack Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 Μπορεί κάποιος να μου πιο ακριβός επεξεργαστή φορά το Gio? Γιατί έχω δει και με Arm v6 να γράφουν και με Arm 11 σε κάποια reviews... Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 Βάλε το app2sd. Όσες εφαρμογές μεταφέρονται στην κάρτα θα σε ενημερώσει για να τις περάσεις. ευχαριστω φιλε βοηθησε αρκετα μπορω να πω... μπορω να κανω κατι άλλο για να αυξησω rom ή εσωτερικη μνημη στο τηλεφωνο μου...??? ευχαριστω???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 παιδια εχω το συγκεκριμενο τηλεφωνο και καθε καμια δυο μερες κλεινει μονο του... εχετε ακουσει κατι παρομοιο?? μηπως φταιει κατι???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 μήπως κλείνει απο μπαταρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 μήπως κλείνει απο μπαταρία; οχι φιλε ειμαι σιγουρος.......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 οχι φιλε ειμαι σιγουρος.......... Το πρωτο που δοκιμαζεις σε αυτες τις περιπτωσεις ειναι ενα factory data reset μεσα απο settings->privacy.Μπορει και να ειναι θεμα με την sd card.Aν συνεχιστει το πας στο service. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 Το πρωτο που δοκιμαζεις σε αυτες τις περιπτωσεις ειναι ενα factory data reset μεσα απο settings->privacy.Μπορει και να ειναι θεμα με την sd card.Aν συνεχιστει το πας στο service. εδώ και 2-3 μέρες δεν το έχει κανει.... μήπως φταει ότι δεν το έκλεινα το βραδυ??? ευχαριστώ παντως...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 εδώ και 2-3 μέρες δεν το έχει κανει.... μήπως φταει ότι δεν το έκλεινα το βραδυ??? ευχαριστώ παντως......Oχι δεν έχει σχέση...εγω το δικό μου android εχω 1 μηνα να το κλεισω.Αν στο ξανακανει ρίξε ενα factory data reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panettone Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 Καλησπέρα, πήρα πρόσφατα το κινητό και δεν είναι ελληνικής εισαγωγής!! Σαν αποτέλεσμα δεν έχει ελληνικά στα μηνύματα! Ξέρετε πως θα βάλω?????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 Καλησπέρα, πήρα πρόσφατα το κινητό και δεν είναι ελληνικής εισαγωγής!! Σαν αποτέλεσμα δεν έχει ελληνικά στα μηνύματα! Ξέρετε πως θα βάλω??????????Bάλε καλύτερα άλλο keyboard: https://market.android.com/details?id=com.klye.ime.latin&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigant12 Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Γεια σας, αγορασα το gio και σχεδον απο τη στιγμη που το ανοιξα κανει μονο του επανεκκινησεις. Πιο συγκεκριμενα, η οθονη μαυριζει για 2-3 δευτερολεπτα και στην πανω γραμμη γραφει "σαρωση πολυμεσων καρτας sd". Το κανει αρκετα συχνα σε ασχετους χρονους και χωρις να εχω εγκαταστησει τιποτα στο κινητο. Μηπως γνωριζει καποιος αν φταιει κατι απλο η πρεπει να το επιστρεψω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 30, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Κάνε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και αν συνεχιστούν οι επανεκκινήσεις το επιστρέφεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigant12 Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 Δυστυχως το εχω κανει και τιποτα.. Ευχαριστω παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 1, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Του έχεις βάλει κάποια κάρτα μνήμης; Μπορείς να δοκιμάσεις με κάποια άλλη ή χωρίς κάρτα μνήμης καθόλου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigant12 Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 (edited) Οχι δεν ειχα αλλη να δοκιμασω και το εστειλα γιατι δεν ηθελα να το ρισκαρω. Και οι ιδιοι που ρωτησα αυτο μου ειπαν. Κατι αλλο αν ξερεις: το gio εχει κανονικα 2.2 android αλλα μου ηρθε με την τελευταια εκδοση σε σφραγισμενη συσκευασια. Πως γινεται αυτο, δεν πρεπει να το ανοιξουν? Edited January 7, 2012 by grigant12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 καλησπερα παιδια θελω να κανω ενα format σε αυτο το κινητο... τι πρεπει να κανω??? επαναφ εργ ρυθμισεων ή hard reset?? υπαρχει διαφορα?? και πως γινεται αυτο...?? ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Για factory reset πας στις Ρυθμίσεις> Απόρρητο> Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Με αυτόν τον τρόπο θα χάσεις εφαρμογές, ρυθμίσεις, επαφές και μηνύματα αλλά θα μείνουν ανέπαφα όλα τα αρχεία που έχεις στην εσωτερική και εξωτερική SDCard (φωτογραφίες, βίντεο κ.λ.π.). Αν θες να format και τις SDCard τότε πας Ρυθμίσεις> Αποθηκευτικός χώρος και επιλέγεις ποια SDCard θέλεις να διαγράψεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts