Nikolas14 Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Πόσο καιρό το έχεις ; Και εγώ έχω ένα ίδιο,εδώ και κάτι μήνες και κρατάει αρκετά. Πως να δω εάν ταιριάζει η 1500 στο ace; Ενα χρονο το εχω,βαλε τις μπαταριες την μια πανω στην αλλη,αμα ειναι ιδιες σε μεγεθος.Την ιδια μπαταρια εχουν το Galaxy S Duos-S Duos 2,Trend Plus, s3 mini και αλλες... Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 (3) Αντιγράφουμε στην κάρτα SD την rom Touchwiz Revolutionized 5.0-V4.0 που βρίσκεται στο post #4 εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2202251 Ακολουθούμε τις οδηγίες που αναφέρονται για να την εγκαταστήσουμε. Ακολουθούμε όλες τις οθόνες μέχρι να ανοίξει το τηλέφωνο με το νέο μας Android. ενα λινκ που βρηκα ειναι μονο 130mb... ειναι δυνατον να ειναι τοσο μικρο μεγεθος η ρομ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 (5) Εγκαθιστούμε το αρχείο που βρίσκεται στο post #19 από CWM5, αφού πρώτα κάνουμε mount τα /cache, /data, /system, /sdcard και /sd-ext. αυτο το κανουμε στο βημα 2 που περιγραφεις πιο πανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 (edited) Έχω ένα ace και το χρησιμοποιώ μια στο τόσο μιας και δεν είναι η κυριαη συσκευή μου πλέον...... Αυτό που με ενοχλεί πολύ όμως είναι ότι η μπαταρία του δεν κρατάει σχεδόν καθόλου!!!!!! Του έχω κάνει 5-6 φορματ αλλά τίποτα!!!! Δεν έχει μέσα εφαρμογές κατεβασμένες από μένα το κινητό για να πω ότι αυτές μου τρώνε την μπαταρία τόσο γρήγορα....... Το μόνο που έχω βάλει Εγώ στην συσκευή είναι 20 τηλέφωνα στον τηλεφωνικό κατάλογο και το τηλέφωνο δεν κρατάει καθόλου η μπαταρία...... Τι μπορούμε να κάνουμε για να αυξήσουμε την ζωή της ? Σπάνια να κάνω μόνο κανένα τηλεφωνημα. Αν στέλνω μυνήματα και είμαι με 100% Μπαταρία, μέσα σεθση ώρα πέφτει στο 10% Η μπαταρία του είναι απελπισία Edited July 16, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 μηπως απλα εχει παλιωσει η μπαταρια του και θελει αλλαγη? η γυναικα μου το εχει 2,5 χρονια με πολυ απλη χρηση και ακομα την παλευει η μπαταρια καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 μηπως απλα εχει παλιωσει η μπαταρια του και θελει αλλαγη? η γυναικα μου το εχει 2,5 χρονια με πολυ απλη χρηση και ακομα την παλευει η μπαταρια καλα. Κ εγώ κάπου Εκεί στα 3 χρόνια το έχω. Στην αρχή που ήταν η κυρια συσκευή μου δεν το άφηνα από τα χέρια! Μπορεί να είναι αυτό που λες.... Να θέλει αλαγμα η μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kobulis Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 Αυτο που θελει σιγουρα το τηλεφωνακι ειναι μια rom βασισμενη στη stock και ελαχιστα πραγματα εγκατεστημενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scofild Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 εγώ το έχω 5 χρόνια νομίζω, τα τελευταία δύο με πιο μεγάλη-χοντρή μπαταρία που κρατάει μια βδομάδα και σήμερα πήρα καινούριο γιατί άρχισε να μου σβήνει χωρίς λόγο.. ίσως ήρθε η ώρα του.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALXGS Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Ξέρει κανείς αν η ΡΟΜ που αναφέρεται εδώ > http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5752388#post5752388 είναι για το S5830 ή το S5830i ? Εχω διαβάσει πως δεν κάνουν οι ΡΟΜ και για τα δυο. Παράθεση Oneplus5 8/128 Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis871 Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 Γεια σας!!!Χρειαζομαι την βοηθεια σας εχω το GT-S5830i παω να το ανοιξω και δεν ανοιγει κολλαει στην αρχικη οθωνη εκει που λεει SAMSYNG υπαρχει καποια λυσει?:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 Γεια σας!!!Χρειαζομαι την βοηθεια σας εχω το GT-S5830i παω να το ανοιξω και δεν ανοιγει κολλαει στην αρχικη οθωνη εκει που λεει SAMSYNG υπαρχει καποια λυσει?:D Βγάλε την μπαταρία και την κάρτα μνήμης (αν έχεις) για 4-5 λεπτά και ξαναδοκίμασε . Αν δεν ανοίξει και πάλι η μόνη λύση είναι να του κάνεις factory reset από το recovery. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis871 Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Εχω κανει απ αυτα που μου λες και τιποτα δεν γινετε...αλλη λυσει υπαρχει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 (edited) Γεια σας!!!Χρειαζομαι την βοηθεια σας εχω το GT-S5830i παω να το ανοιξω και δεν ανοιγει κολλαει στην αρχικη οθωνη εκει που λεει SAMSYNG υπαρχει καποια λυσει?:D Δοκίμασε να το βάλεις στην φόρτιση για 3-4 ωρες και ΜΗΝ προσπαθείς να το ανοίξεις στο μεσοδιαστημα!!!!! Άστο και δοκίμασε μετά από τις 4 ώρες να το ενεργοποιήσεις. Μπορεί με κάποιο τρόπο να "ξεζουμιστηκε" η μπαταρία του με αποτέλεσμα να σου ανοίγει μόνο μέχρι το logo και να μην έχει παραπάνω "δύναμη" για να σου ανάψει κανονικά και να μένει εκει. Δες το σαν τελευταία λύση! Δε χάνεις κάτι..... Αν δεν δεις αποτέλεσμα ούτε Έτσι, Μετά το επόμενο στάδιο είναι το σερβις νομίζω..... Αν έχει κανένα άλλο παιδί καμία ιδέα ας σου πει. Edited August 8, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis871 Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Γεια σας παιδια...Εχω το SAMSUNG GT-S5830I και εχει κολισει στην αρχικη οθονη SAMSUNG και δεν ανοιγει. Εβγαλα την μπαταρια την ξανα εβαλα δοκιμασα μια αλλη αλλα τα ιδια τιποτα δεν ανοιγει...ΒΟΗΘΕΙΑ!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gathens0 Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 γεια παιδια! θα παρω μεταχειρισμενο το ace GT-S5830 λογικα θα εχει την 2,3,6 πανω....δε το εχει κανει λεει root εκεινος ποτέ.... ποια ειναι η καλυτερη rom για το κινητακι ως τωρα απ οτη εμπειρια σας? να υπσοτηριζει τα ελληνικα πληρες....να τρεχει καλυτερα κα ιαν κρατα η μπαταρια καλυτερα ακομα καλυτερα. επισημα μεχρι την 2,36, ειχε μεινει το ace? νομιζω εχει rom 4,4 ή lollipop? θα με βοηθησετε με αναλυτικα βηματα με το που θα το εχω στα χερια μου? 1) πρωτα root φυσικα 2) μετα για rom την καλυτερη..... χιλια ευχαριστω! inbox.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corsair Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 οσα ευρο και να το παρεις το κινητο ειναι παλιο μοντελο και οτι και να κανεις θα σερνετε. το εχω και γω σε ενα συρταρι για πειραματισμους μονο. του εχω βαλει τα παντα απο 2.36 και πανω αλλα δεν....πεταμενα λεφτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 Ότι και να βάλεις, το "μυστικό" στις αρχαίες συσκευές είναι να μην βάλεις καν λογαριασμό για play store. Το θέμα γενικά είναι να μην αναβαθμιστούν τα Google apps. Με 2 3 εφαρμογές εκτός play store, δεν υπάρχει θέμα. Και προς Θεού, όχι facebook, messenger κλπ. Facebook lite απλά και όμορφα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gathens0 Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 ευχαριστω τους δύο σας για τις απαντησεις στο φορουμ εδω, μα καλως κακως θα το αποκτησω(το ειχ ακαινουργιο οταν υπηρχε στην αγορα και το εχω ξαναδουλεψει-οχι ομως με root κτλπ δε ξερω απο αυτα στη πραξη) γι αυτο πρακαλω καθοδηγηστε με για να το βελτιωσω τωρα που θα τ οπαρω τι να του βαλω rom κτλπ καπου λετε εδω για να μη ψαχνω....εσεις τι προτεινετε? αναλυτικα καπου... επισημα μεχρι ποια εκδοση android εχει.... παρει? * το ace 2 σε τι υπερεχει απο το απλο s5830? ή το s5830i ετσι για να ξερουμε... ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smpt Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 έτσι είναι. Εγώ εχω κάνει register στο play για να βάλω τις εφαρμογές που θέλω, αλλά δεν εχω κάνει κανένα update στις προεγκατεστημένες εφαρμογές. Τρώνε χώρο από την μνήμη. Παράθεση ------------ Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 (1) Χρειάζεται πρώτα να εγκαταστήσουμε κάποιο επίσημο (stock) Android 2.3.5 ή 2.3.6. Αν έχουμε ήδη κάποιο εγκατεστημένο, θα χρειαστεί να κάνουμε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων διαγράφοντας τα πάντα. Στη συνέχεια περνάμε την ClockworkMod Recovery 5.0.2.6 (CWM5), από την οποία θα κάνουμε όλες τις υπόλοιπες εγκαταστάσεις. Οδηγίες εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2609021 (post #1) καλησπερα! προσπαθω να κανω install το cwm5 αλλα μου βγαζει error E:error in /tmp/sideload/package.zip (status7) instalation aborted τι μπορω να κανω για να δουλεψει? το ξανακατεβασα αλλα τα ιδια μου βγαζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros88 Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 καλησπερα! προσπαθω να κανω install το cwm5 αλλα μου βγαζει error E:error in /tmp/sideload/package.zip (status7) instalation aborted τι μπορω να κανω για να δουλεψει? το ξανακατεβασα αλλα τα ιδια μου βγαζει... Ακολούθησες τις οδηγίες στο λινκ, στην ενότητα ... "How to install ClockworkMod Recovery?" ... και δεν? Μήπως αποσυμπίεσες το zip που κατέβασες? Γιατί ΔΕΝ πρέπει να το αποσυμπιέσεις ... Παράθεση SGS2 R.I.P. > SGS4 i9505 με Kushan ROM v.9.0 Ultra Lite > SGS6 flat με stock ROM ...και μάλλον τέλος από Samsung... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Ακολούθησες τις οδηγίες στο λινκ, στην ενότητα ... "How to install ClockworkMod Recovery?" ... και δεν? Μήπως αποσυμπίεσες το zip που κατέβασες? Γιατί ΔΕΝ πρέπει να το αποσυμπιέσεις ... οπως τα λεει τα εκανα. μπηκα recovery και μετα απο sd πατησα να εγκαταστησει το zip. αλλα αποτυγχανει. δεν το αποσυμπιεσα. καμια ιδεα τι να φταιει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros88 Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 οπως τα λεει τα εκανα. μπηκα recovery και μετα απο sd πατησα να εγκαταστησει το zip. αλλα αποτυγχανει. δεν το αποσυμπιεσα. καμια ιδεα τι να φταιει? Format την sd card σε fat32 στο pc. Αντιγραφη του αρχειου του cwm στην sd χυμα - οχι σε φακελο. Τοποθετηση της καρτας στο τηλ - μπες recovery και ακολουθησε τις οδηγιες στο xda. Αν δεν παιξει, κανε και επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων στο τηλ (εχεις καποια 2.3.x εγκατεστημενη ηδη, ετσι?) Παράθεση SGS2 R.I.P. > SGS4 i9505 με Kushan ROM v.9.0 Ultra Lite > SGS6 flat με stock ROM ...και μάλλον τέλος από Samsung... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Format την sd card σε fat32 στο pc. Αντιγραφη του αρχειου του cwm στην sd χυμα - οχι σε φακελο. Τοποθετηση της καρτας στο τηλ - μπες recovery και ακολουθησε τις οδηγιες στο xda. Αν δεν παιξει, κανε και επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων στο τηλ (εχεις καποια 2.3.x εγκατεστημενη ηδη, ετσι?) θα δοκιμασω το φορματ στο pc γιατι το εκανα απο το κινητο... ρομ εχει αυτη που ειχε απο οταν το πηρε απο την κοσμοτε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros88 Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 θα δοκιμασω το φορματ στο pc γιατι το εκανα απο το κινητο... ρομ εχει αυτη που ειχε απο οταν το πηρε απο την κοσμοτε... Εχεις κάνει τα updates που δίνει η Samsung με το Kies? Γιατί η 1η rom που είχε το Ace δεν ήταν 2.3.x, και δεν είμαι σίγουρος αν το αρχικό recovery είναι το ίδιο σε όλες τις rom. Παράθεση SGS2 R.I.P. > SGS4 i9505 με Kushan ROM v.9.0 Ultra Lite > SGS6 flat με stock ROM ...και μάλλον τέλος από Samsung... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts