Jump to content

Samsung Galaxy Ace (S5830)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικά με τo S5839 τι γίνεται; Μπορούμε να του περάσουμε custom Rom?

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δυστυχως δεν με αφηνει να κανω resize partition

Το ειδε το EPM οπως μου ειπες αλλα σας βαζω ss με τις μονες επιλογες που μπορω να κανω με δεξι κλικ (σημειωση, στους δισκους του υπολογιστη κανονικα με δεξι κλικ και resize και απολα)

Ίσως να φταίει το γεγονός ότι την έχεις φορμαρισμένη σε FAT16. Εμένα σε FAT32 Μου δίνει την επιλογή για resise. Δοκίμασε να σώσεις ότι έχεις στην κάρτα κάπου αλλού, κάνε format σε FAT32 και ξαναδοκίμασε. Μετά ξαναπερνάς ότι είχες μέσα.

Τελικά με τo S5839 τι γίνεται; Μπορούμε να του περάσουμε custom Rom?

Φυσικά, αν δε βαριέσαι καιφτιάξεις μια.

Αλλιώς ότι υπάρχει στο xda στο sector του s5830 αλλά γράφει στον τίτλο για s5839i

Mπαίνει μόνο του εκεί μόλις βάζεις μπαταρία? Δε μπορεί... Μήπως πατάς να το ανοίξεις και μπαίνει εκεί? Για να το φλασάρεις τώρα λογικά δε θα πρέπει να το ανοίξεις έτσι, θέλει άλλη διαδικασία που δυστυχώς δε γνωρίζω για το ACE

Που μπορώ να βρώ καινούρια Firmaware για το samsung GT-S5839i?

λοιπόν... μετά από πειραματισμούς με την νέα custom rom CyanogenMod 10 και την απογοητευτική αυτονομία.. (ούτε μέρα δεν έβγαλε με 5 κλήσεις και wifi σχεδόν μια ώρα),

κατέληξα ότι καλύτερη από την "the Myth 2" δεν υπάρχει....

Δεν την εχω δοκιμασει ποτε! Βασικα περα απο την πολυαγαπημενη GR2 δεν εχω δοκιμασει ποτε καμια αλλη custom rom! Κι επειδη γενικα το τηλεφωνο εχει στρωσει πολυ καλα με την GR2 και δεν μου αρεσει να μπαινω στη διαδικασια να τα κανω ολα απο την αρχη συνηθως δεν πειραματιζομαι, αλλα μολις ειδα το post σου μου μπηκαν τα δαιμονια και θελω να ρωτησω αν εχει καλη υποστηριξη ελληνικων!

Περα απο αυτο τωρα, ηθελα να σας ρωτησω πως γινεται να σβησεις μονο τα contacts απο facebook! Δεν μπαινω σχεδον ποτε facebook απο το κινητο, μονο αν χρειαστει να βρω καποιον που δεν βρισκω αλλιως και του στειλω μηνυμα απο το fb (που φτασαμε ε?)! Καποιος φιλος μου ομως μπηκε απο το τηλεφωνο μου στο facebook δεν πατησε συγχρονισμο των επαφων, κι ομως εγω στον καταλογο μου βλεπω πολλα ακυρα ονοματα καταχωρημενα! Ξερει κανεις τι μπορει να εγινε? Ειμαι σιγουρος οτι δεν εκανε συγχρονισμο με το που συνδεθηκε στο facebook γιατι εγω πατησα την επιλογη να μη γινει συγχρονισμος!

Ίσως να φταίει το γεγονός ότι την έχεις φορμαρισμένη σε FAT16. Εμένα σε FAT32 Μου δίνει την επιλογή για resise. Δοκίμασε να σώσεις ότι έχεις στην κάρτα κάπου αλλού, κάνε format σε FAT32 και ξαναδοκίμασε. Μετά ξαναπερνάς ότι είχες μέσα.

Το δοκιμασα αλλα τζιφος, το εκανα FAT32 αλλα δεν μπορω resize

Μηπως καποιο Option του κινητου δεν επιτρεπει τετοιου ειδους προσβαση στην microSD? (θα μου πεις εδω του εκανες format, το resize σε πειραξε?)

Μηπως πρεπει να κατεβασω καποιο αλλο προγραμμα και οχι το EPM Home Edition?

Δεν την εχω δοκιμασει ποτε! Βασικα περα απο την πολυαγαπημενη GR2 δεν εχω δοκιμασει ποτε καμια αλλη custom rom! Κι επειδη γενικα το τηλεφωνο εχει στρωσει πολυ καλα με την GR2 και δεν μου αρεσει να μπαινω στη διαδικασια να τα κανω ολα απο την αρχη συνηθως δεν πειραματιζομαι, αλλα μολις ειδα το post σου μου μπηκαν τα δαιμονια και θελω να ρωτησω αν εχει καλη υποστηριξη ελληνικων!

έχει υποστήριξη ελληνικόν κανονικά !

επίσης αν χρειαστείς το πληκτρολογιο τις Samsung το βάζεις πανεύκολα !

A, και κατι ακομα, επελεξα τελικα μεσω ΕΡΜ να κανω ολο το partition της SD ext3

Αποτελεσμα? Δεν το βλεπει κανεις και τιποτα πλεον το καρτακι

Το ΕΡΜ δεν το αναγνωριζει, το κινητο λεει οτι ειναι κενο ή δεν υποστηριζεται, προσπαθω να συνδεθω με usb τζιφος, και οταν απο το κινητο μου λεει να μορφοποιησει την SD και του λεω ναι, δεν κανει τιποτα

Great...

A, και κατι ακομα, επελεξα τελικα μεσω ΕΡΜ να κανω ολο το partition της SD ext3

Αποτελεσμα? Δεν το βλεπει κανεις και τιποτα πλεον το καρτακι

Το ΕΡΜ δεν το αναγνωριζει, το κινητο λεει οτι ειναι κενο ή δεν υποστηριζεται, προσπαθω να συνδεθω με usb τζιφος, και οταν απο το κινητο μου λεει να μορφοποιησει την SD και του λεω ναι, δεν κανει τιποτα

Great...

Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις τον εντοπισμό σφαλμάτων από το μενού Ρυθμίσεις-Εφαρμογές-Ανάπτυξη. Κάνε ένα reboot στο κινητό και ξαναδοκίμασε να το συνδέσεις με usb στο pc σου.

Οκ, δοκιμασα να βγαλω την SD, να κανω restart και να την προσθεσω μετα για να μην την διαβασει κατα το ανοιγμα και ΟΚ, την ειδε το ΕΡΜ, την φορμαρα σε FAT32 και ξαναπερασα ολα οσα ειχα σωσει.

Το προβλημα βεβαια παραμενει οτι το EPM Home Edition δεν μου δινει την επιλογη resize με την καρτα στο κινητο, αρα θα πρεπει να βρω reader για microSD

έχει υποστήριξη ελληνικόν κανονικά !

επίσης αν χρειαστείς το πληκτρολογιο τις Samsung το βάζεις πανεύκολα !

Μαλλον θα την κανω τη δοκιμη! Για την υποστηριξη ελληνικων εννοουσα κυριως στα sms γιατι και η GR2 εχει τα παντα στα ελληνικα εκτος απο τα sms που δεν στελνει 8bit! Εχω και swiftkey και Greek Keyboard αν χρειαστει! αυριο θα την κανω τη δουλεια!

Οκ, δοκιμασα να βγαλω την SD, να κανω restart και να την προσθεσω μετα για να μην την διαβασει κατα το ανοιγμα και ΟΚ, την ειδε το ΕΡΜ, την φορμαρα σε FAT32 και ξαναπερασα ολα οσα ειχα σωσει.

Το προβλημα βεβαια παραμενει οτι το EPM Home Edition δεν μου δινει την επιλογη resize με την καρτα στο κινητο, αρα θα πρεπει να βρω reader για microSD

Δοκίμασες να απενεργοποιήσεις τον εντοπισμό σφαλμάτων? Επίσης αφού έχεις σωσμένα όσα είναι μέσα στην κάρτα μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις delete partition και μετά στο unallocated space να δημιουργήσεις 2 νέα partitions το καθένα με το επιθυμητό μέγεθος και κατόπιν να τα φορμάρεις, το ένα σε FAT32 και το δεύτερο σε EXT3.

Edited by Jplab1981

ενα ''μικρο'' προβληματακι...ψαχνει την λυση του... :)

ειχα 2 γιγα καρτα με 400 μεγα για το link2sd.

εβαλα μια 32 γιγα με 1γιγα για το link2sd. εκανα την αντιγραφη απο το400 στο 1 γιγα...

ομως τις καινουριες εφαρμογες μετα την καινουρια καρτα...δεν τις εκανε λινκ στο ext2...το partition του link2sd.

...και τα εσβησα ολα....απο την καρτα...και ολες τις εφαρμογες.... !!!

το προβλημα ειναι οτι ''χαθηκε'' kai to playstore !!!

οι εφαρμογες που εχει τωρα η συσκευη...ειναι ελαχιστες...πιο λιγες απο τις εργοστασιακες.

δεν με ενοχλει που εχασα το thinoffice.... αλλα το playstore... :)

τι πρεπει να κανω.?... :)

Δοκίμασες να απενεργοποιήσεις τον εντοπισμό σφαλμάτων? Επίσης αφού έχεις σωσμένα όσα είναι μέσα στην κάρτα μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις delete partition και μετά στο unallocated space να δημιουργήσεις 2 νέα partitions το καθένα με το επιθυμητό μέγεθος και κατόπιν να τα φορμάρεις, το ένα σε FAT32 και το δεύτερο σε EXT3.

Δοκιμασα την απενεργοποιηση εντοπισμου σφαλματων απο το κινητο και τιποτα

Το μονο που βλεπω διαφορετικο σε σχεση με τον οδηγο για το link2sd, ειναι οτι δεν μου βλεπει το κινητο ως ΜBR (οπως τους αλλους δισκους που ειναι στο desktop) οπως λεει ο οδηγος (ο οδηγος μιλαει βεβαια για card reader) αλλα σαν "Supper Floppy" (στα properties βεβαια διαβαζει κανονικα τι ειναι, ποιο μοντελο samsung εχω, oτι συνδεεται με usb κτλ κτλ)

Edited by dkni

παιδες καλησπερα ! περιπτωση που κατι παει στραβα με την cooked rom υπαρχει η αυθεντικη να την ξαναπερασουμε ;
Samsung galaxy ace-htc hd2 wm 7-Sony Ericsson walkman-nokia 5800-ipad2 white

παιδες καλησπερα ! περιπτωση που κατι παει στραβα με την cooked rom υπαρχει η αυθεντικη να την ξαναπερασουμε ;

φιλε μονο απο sammobile εγω εψαχνα για πολυ καιρο την ελληνικη stock version, την οποια δεν βρηκα ποτε και σταματησα να ψαχνω εδω και μερικους μηνες! Ισως να την βρεις εσυ :D

Δυστυχως εκανα μια μα**** και μου επεσε το κινητο, εκλεισε και τωρα δεν ανοιγει με τιποτα. Ουτε σε recovery mode, ουτε σε download mode ουτε οταν το φορτιζω δειχνει κατι η οθονη...:cry: Ειναι θεμα της οθονης ή εγινε κατι αλλο?

Αριθμομηχανή Δωρεάν, Γρήγορη χρησιμοποιώντας πολύ λίγη μνήμη και ΧΩΡΙΣ διαφημισεις.

e22dc34ff3.png

Κανοντας root το κινητο αφαιρεσα με το titaniun δυο εφαρμογες, ειδα ομως οτι το εικονιδιο των επαφων εξαφανιστηκε απο την κατω γραμμη και εμφανιστηκε σαν ενα απλο εικονιδιο μαζι με τα υπολοιπα στο μενου,

εκανα κατι λαθος χωρις να το καταλαβω ?

πως μπορω να το επαναφερω στην κατω γραμμη ?

Κανοντας root το κινητο αφαιρεσα με το titaniun δυο εφαρμογες, ειδα ομως οτι το εικονιδιο των επαφων εξαφανιστηκε απο την κατω γραμμη και εμφανιστηκε σαν ενα απλο εικονιδιο μαζι με τα υπολοιπα στο μενου,

εκανα κατι λαθος χωρις να το καταλαβω ?

πως μπορω να το επαναφερω στην κατω γραμμη ?

Μπαίνεις μενού, κουμπί μενού, επεξεργασία και το κατεβάζεις κάτω στο dock.

Το έβγαλες καταλάθος

Παντα ήταν στο μενού γιατί είναι απλά μια εφαρμογή τηλεφώνου

Δυστυχως εκανα μια μα**** και μου επεσε το κινητο, εκλεισε και τωρα δεν ανοιγει με τιποτα. Ουτε σε recovery mode, ουτε σε download mode ουτε οταν το φορτιζω δειχνει κατι η οθονη...:cry: Ειναι θεμα της οθονης ή εγινε κατι αλλο?

Μπορεί να έπαθε κάποια ζημιά το hardware από την πτώση (δεν μπορώ να ξέρω αν είναι η οθόνη ή κάτι άλλο). Σπάνιο αλλά συμβαίνει. Για βγάλε την μπαταρία κανένα δεκάλεπτο και ξαναδοκίμασε. Αν δεν ανοίξει και με αυτό και έχεις κάνει τα πάντα τότε μόνο στο service μπορείς να πας.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Θα το παω αυριο το πρωι αλλα σκεφτομαι το ποσα θα μου παρουν...Δεν παιζει να εγινε μπρικι το κινητο για καποιο τροπο με το πεσιμο ετσι? Επειδη το ειχα rooted και underclocked λιγο αλλα λειτουργουσε κανονικα μεχρι πριν. Αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι το κινητο δεν φερει κανενα ιχνος χτυπηματος αφου επεσε με το πλαι και του ειχα θηκη... Edited by Pavlos1908

Αριθμομηχανή Δωρεάν, Γρήγορη χρησιμοποιώντας πολύ λίγη μνήμη και ΧΩΡΙΣ διαφημισεις.

e22dc34ff3.png

Δεν με βλεπω να τα καταφερνω με τo usb jig συν του οτι δεν εχω καποιο και δεν μου ειναι ευκολο να το φτιαξω..Οποτε θα μου παρει τα λεφτα η Samsung.. Για εγγυηση λογικα ουτε να το σκεφτομαι, αρα ποσα θα μου παρει περιπου?:p

e22dc34ff3.png

Δεν με βλεπω να τα καταφερνω με τo usb jig συν του οτι δεν εχω καποιο και δεν μου ειναι ευκολο να το φτιαξω..Οποτε θα μου παρει τα λεφτα η Samsung.. Για εγγυηση λογικα ουτε να το σκεφτομαι, αρα ποσα θα μου παρει περιπου?:p

ε απο τη στιγμη που ειναι rooted κλπ δεν παιζει εγγυηση εννοειται! Τωρα το ποσα θα σου παρουν εξαρταται απο το θα χρειαστει να αλλαξουν, αν χρειαστει βεβαια!

Αν το κινητό δεν ανοίγει πως θα καταλάβουν ρε παιδιά ότι είναι root.

Αν δεν δουλεύει το jig σημαίνει ότι δεν μπορούνε να κάνουνε τίποτα και αυτοί.

Το παίζεις τρελιτσα και στο φτιάχνουν στα πλαίσια της εγγύησης.

Τώρα αν εσύ θέλεις να πληρώσεις πάνε και πες "το έκανα root και το χάλασα".

• The title was changed to Samsung Galaxy Ace (S5830)