Jump to content

Samsung Galaxy Ace (S5830)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδιά έχω το εξής πρόβλημα ακλούθησα αυτόν τον οδηγό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=330722 και έκανα παρτισιον στην sd se ext2.. ανοίγω το link2sd και μου λέει να επιλέξω τι partision έκανα και να κάνω επανεκκίνηση το κιν πατώ ext2 κάνω επανεκκίνηση και μου το ξαναβγάζει και λέει ότι αφού το ξαναβγάζει,το partision δεν μπορεί να προσαρμοστεί αυτόματα κατά την εκκίνηση και δεν μπορώ να δημιουργήσω σύνδεσμο τι φταίει???????????????? please help!!

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αγορασα προσφατα ενα galaxy ace μεταχειρισμενο. Η απορια μου ειναι κατα ποσο μπορω να στρωσω τωρα την μπαταρια αν κανψω 3-4 πληρης αποφορτισεις. Ειναι δυνατον να βελτιωθει η αποδοτικοτητα της στα αρχικα της επιπεδα η αν εχει μεταχειριστει με ασχημο τροπο απο τον προηγουμενο κατοχο της δεν μπορω να κανω κατι.

Αγορασα προσφατα ενα galaxy ace μεταχειρισμενο. Η απορια μου ειναι κατα ποσο μπορω να στρωσω τωρα την μπαταρια αν κανψω 3-4 πληρης αποφορτισεις. Ειναι δυνατον να βελτιωθει η αποδοτικοτητα της στα αρχικα της επιπεδα η αν εχει μεταχειριστει με ασχημο τροπο απο τον προηγουμενο κατοχο της δεν μπορω να κανω κατι.

Στη χειρότερη άλλαξε μπαταρία.

Νέα μπαταρία με μεγαλύτερη διάρκεια από τις κλασικές, 10€ οι 2 ;)

May The Force Be With You...

παιδιά έχω το εξής πρόβλημα ακλούθησα αυτόν τον οδηγό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=330722 και έκανα παρτισιον στην sd se ext2.. ανοίγω το link2sd και μου λέει να επιλέξω τι partision έκανα και να κάνω επανεκκίνηση το κιν πατώ ext2 κάνω επανεκκίνηση και μου το ξαναβγάζει και λέει ότι αφού το ξαναβγάζει,το partision δεν μπορεί να προσαρμοστεί αυτόματα κατά την εκκίνηση και δεν μπορώ να δημιουργήσω σύνδεσμο τι φταίει???????????????? please help!!

Είσαι root; Τι rom φοράει το κινητό σου;

Όλα καλά.

ειμαι root και εχω gingerreal 2 :worry:

ΑΑααααααα με την GR πρέπει να επιλέξεις την κάτω κάτω επιλογή που έχει στο κινητό όχι το ext2

Όλα καλά.

Χρονια πολλα και καλα

Θα μπορουσατε να με βοηθησετε σε κατι.

Πριν 2 μερες πηρα και στην γυναικα μου το ace 5830 (199euro)

Στο δικο της με τον ιδιο παροχο το internet τις παει σφαιρα, ενω το δικο μου σερνετε.

Φοραμε και οι 2 την 2.3.5

Ξερετε τι μπορει να φταει η τι να κοιταξω να διορθωσω.

Η μονη διαφορα με το δικο μου ειναι οτι δεν τις εχω περασει κανενα προγραμμα

ΑΑααααααα με την GR πρέπει να επιλέξεις την κάτω κάτω επιλογή που έχει στο κινητό όχι το ext2

πρέπει όμως να φλασαρω το partision και να το αλλάξω από ext2 η να το αφήσω όπως είναι και να επιλέξω την τελευταία επιλογή??

Καλησπέρα , μια ερώτηση αν γνωρίζει κάποιος. Χρησιμοποιώ ήδη το link2sd χωρίς κανένα πρόβλημα. Η κάρτα όμως είναι μικρή και αργή οπότε αγόρασα μια μεγαλύτερη class10. Υπάρχει κάποιος ευκολος τρόπος να μεταφέρω τα δυο διαφορετικά partitions απο την μια κάρτα στην άλλη ή πρέπει να τα φτιάξω όλα απο την αρχή ??

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημήτρης.

πρέπει όμως να φλασαρω το partision και να το αλλάξω από ext2 η να το αφήσω όπως είναι και να επιλέξω την τελευταία επιλογή??

Όπως είναι άστο.

Καλησπέρα , μια ερώτηση αν γνωρίζει κάποιος. Χρησιμοποιώ ήδη το link2sd χωρίς κανένα πρόβλημα. Η κάρτα όμως είναι μικρή και αργή οπότε αγόρασα μια μεγαλύτερη class10. Υπάρχει κάποιος ευκολος τρόπος να μεταφέρω τα δυο διαφορετικά partitions απο την μια κάρτα στην άλλη ή πρέπει να τα φτιάξω όλα απο την αρχή ??

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημήτρης.

Όσες φορές προσπάθησα κάτι τέτοιο απέτυχα. Όποτε από την αρχή.

Όλα καλά.

Όπως είναι άστο.

σε ευχαριστώ πολύ λειτούργησε !!!:) τωρα τη ακριβος πρεπει να κάνω δεν έχω καταλάβει πως θα περασω τις εφαρμογες που ειναι στο κιν στhν sd?

βασικα το βρηκα.. :P αλλα ποιες εφαρμογες γινετε να κανω link??? μονο αυτες που εχω κατεβασει η γινετε και μερικες του συστηματος για εχει γεματα 150 mb

στο κιν που χρεισιμοποιουντε ολα αυτα???

Edited by neon_

Γειά σας

νομίζω πως έχω ένα πρόβλημα με το κινητό.

εφαρμογές που απαιτούν upload δεν μου δουλεύουν 100%

πχ Το dropbox έκανε upload με οποιοδήποτε modem ακόμα κ μέσω cosmote αλλά όχι με το modem στο σπίτι μου.

Το ice age village λέει "looks like you are not connected to internet" είτε μέσω cosmote είτε στο σπίτι μου. σε άλλο modem δε το έχω δοκιμάσει.

upload photo στο facebook μέσω opera mini ΔΕΝ δουλεύει.

Το shazam επίσης δεν κάνει upload τα κομμάτια...

τι μπορώ να κάνω ?

:worry:

αρκετές φορές μπορώ να πω :wacko:

Αυτό που περιγράφεις έχει να κάνει με το firewall του modem, για ψάξου λίγο με τις ρυθμίσεις του

Όλα καλά.

Αυτό που περιγράφεις έχει να κάνει με το firewall του modem, για ψάξου λίγο με τις ρυθμίσεις του

δεν βρήκα κάτι , έβγαλα και τον κωδικό από το modem μήπως κολλούσε κάπου το θέμα αλλά τίποτα

:worry:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=330784 του Νίκου είναι αλλά λίγο ποιο λεπτομερής.

ευχαριστώ πολύ για τις διευκρινίσεις.

θα το εφαρμόσω και θα σας πω εντυπωσεις, αν και από ότι διαβάζω φαίνεται ότι έχει σημαντικά πλεονεκτήματα η gr-2 από την μανίσια.

αν θέλω κάποια στιγμή να επαναφέρω την μανίσια (είτε για να το πουλήσω είτε για να κάνω χρήση εγγύησης κτλ κτλ) ποια διαδικασία ακολουθώ?

υπάρχει τρόπος να κρατήσω backup το αρχικό (προ flash) φορματ και να το φλασάρω όποτε θέλω αργότερα....?

α! και μία ακόμα ερώτηση: θέλω να αυξήσω την εσωτερική μνήμη με τη χρήση partition, link2sd κτλ και βρήκα αυτόν τον οδηγό:

http://mobilecon.info/move-installed-application-to-microsd.html

να τον ακολουθήσω ή έχετε να προτείνετα κάτι καλύτερο?

τέλος έχω μία sd από το παλιό μου ΝΟΚΙΑ 5800 των 8 GB (νομίζω class 4...). μας κάνει αυτή για τη δουλειά μας ή να αγοράσω κάποια πιο καινούρια?

ευχαριστώ

ευχαριστώ πολύ για τις διευκρινίσεις.

θα το εφαρμόσω και θα σας πω εντυπωσεις, αν και από ότι διαβάζω φαίνεται ότι έχει σημαντικά πλεονεκτήματα η gr-2 από την μανίσια.

αν θέλω κάποια στιγμή να επαναφέρω την μανίσια (είτε για να το πουλήσω είτε για να κάνω χρήση εγγύησης κτλ κτλ) ποια διαδικασία ακολουθώ?

υπάρχει τρόπος να κρατήσω backup το αρχικό (προ flash) φορματ και να το φλασάρω όποτε θέλω αργότερα....?

α! και μία ακόμα ερώτηση: θέλω να αυξήσω την εσωτερική μνήμη με τη χρήση partition, link2sd κτλ και βρήκα αυτόν τον οδηγό:

http://mobilecon.info/move-installed-application-to-microsd.html

να τον ακολουθήσω ή έχετε να προτείνετα κάτι καλύτερο?

τέλος έχω μία sd από το παλιό μου ΝΟΚΙΑ 5800 των 8 GB (νομίζω class 4...). μας κάνει αυτή για τη δουλειά μας ή να αγοράσω κάποια πιο καινούρια?

ευχαριστώ

Για επαναφορά μαμίσιας οι οδηγίες εδώ

Link2sd και λεπτομερής οδηγός για αρχαρίους και στα ελληνικά :p

Edited by DeathAngel

Όλα καλά.

Χρονια πολλα και καλα

Στο δικο της με τον ιδιο παροχο το internet τις παει σφαιρα, ενω το δικο μου σερνετε.

KINGSTON 8GB MICRO SECURE DIGITAL HIGH CAPACITY CLASS 4

αυτή η miscro SD κάνει για τη δουλειά που τη θέλω(partition, link2sd κτλ κτλ) ή χρειάζεται διαφορετικής κλάσης?

στο e-shop την βρήκα περίπου 6 ευρώ.

Χρονια πολλα και καλα

Άδειασέ το λίγο λίγο και κράτα μόνο εφαρμογές που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ χρειάζεσαι και θα πηγαίνει και το δικό σου μια χαρά.

αυτή η miscro SD κάνει για τη δουλειά που τη θέλω(partition, link2sd κτλ κτλ) ή χρειάζεται διαφορετικής κλάσης?

Ναι μιά χαρά κάνει.

Αυτά...

Χρονια πολλα και καλα

Όταν λες πάει σφαίρα; Σίγουρα το ότι το τηλέφωνο είναι άδειο παίζει τον ρόλο του. Πως μετράς την ταχύτητα των τηλεφώνων;

Ναι μια χαρά θα σου κάνει.

Όλα καλά.

Καλησπέρα σας!!

Σκέφτομαι να αγοράσω το Samsung Galaxy Ace και έχω μερικές απορίες οι οποίες με κρατάνε από το να το αγοράσω σήμερα κι όλας.

1. ποια η διαφορά του s5830 και του s5830i???? Στα χαρακτηριστικά τους δε βρήκα κάποια διαφορά, πέρα από τον επεξεργαστή που στο i είναι 32 MHz παραπάνω.

2. Τα 158 ΜΒ ενσωματωμένης μνήμης δεν είναι απειροελάχιστα για τις ανάγκες της συσκευής?? Πόσες εφαρμογές μπορείς να κατεβάσεις με τέτοια μνήμη???

3. Το απλό μοντέλο είναι με την αγρατζούνιστη οθόνη (τύπου Gorilla Glass που διάβασα σε κάποιο ποστ παραπάνω) ή αυτή τη βρίσκουμε σε κάποιο άλλο ακριβότερο μοντέλο??

4. Διάβασα για κακής ποιότητας ήχου κατά τη διάρκεια κλήσεων... το έχετε παρατηρήσει εσείς που το χρησιμοποιείτε??

5. Για μέση χρήση, η μπαταρία πόσο μπορεί να κρατήσει???

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

...nothing else matters...:whistle:

Πήρε σήμερα η κολλητή μου το Ace, το μοντέλο της όμως είναι το S5839i και όχι το 30. Και μου κίνησε τη μπαταρία και είπα να ρωτήσω, ιδίως επειδή είχε διαφορετικό κουτί και είχε μέσα και card reader και ακουστικά

Καλησπέρα σας!!

Σκέφτομαι να αγοράσω το Samsung Galaxy Ace και έχω μερικές απορίες οι οποίες με κρατάνε από το να το αγοράσω σήμερα κι όλας.

1. ποια η διαφορά του s5830 και του s5830i???? Στα χαρακτηριστικά τους δε βρήκα κάποια διαφορά, πέρα από τον επεξεργαστή που στο i είναι 32 MHz παραπάνω.

2. Τα 158 ΜΒ ενσωματωμένης μνήμης δεν είναι απειροελάχιστα για τις ανάγκες της συσκευής?? Πόσες εφαρμογές μπορείς να κατεβάσεις με τέτοια μνήμη???

3. Το απλό μοντέλο είναι με την αγρατζούνιστη οθόνη (τύπου Gorilla Glass που διάβασα σε κάποιο ποστ παραπάνω) ή αυτή τη βρίσκουμε σε κάποιο άλλο ακριβότερο μοντέλο??

4. Διάβασα για κακής ποιότητας ήχου κατά τη διάρκεια κλήσεων... το έχετε παρατηρήσει εσείς που το χρησιμοποιείτε??

5. Για μέση χρήση, η μπαταρία πόσο μπορεί να κρατήσει???

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

1) Νομιζω η διαφορα ειναι στο οτι κυκλοφορησαν σε διαφορετικες χωρες αλλά δεν ειμαι 100% σιγουρος.

2) Ειναι λιγα οντως, αναγκαστικα θα πρεπει να χρησιμοποιεις Link2sd ή καποια αλλη "πατεντα".

3) Ναι εχει κανονικα gorilla glass, μια χαρα

4) Δεν θα το ελεγα, εγω θα το χαρακτηριζα νορμαλ

5) 1 μερα....αντε 1μιση... Προσωπικα το φορτιζω καθε βραδυ

Κοιτα και τις αλλες επιλογες που υπαρχουν σε αυτα τα χρηματα παντως

• The title was changed to Samsung Galaxy Ace (S5830)