nikos523 Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 ευχαριστω φιλε νικο ... θα σας πω εντυπωσεις αργοτερα ... :) αναμενουμε λοιπον :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas83 Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Κάλημερα σας παίδες.. Μια ερώτηση έχω να κάνω έχω πάρει το ACE εδώ και τρεις μήνες μια απορία έχω πώς μπορώ να βάλω στο ελληνικό πληκτρολόγιο το ς (σ τελικό),δεν ξέρω αν έχει αναρτηθει προηγουμένως η ίδια ερώτηση αλλά εχω διαβάσει πανω απο 30 σελίδες και δεν βρίσκω κάτι.. Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας και την βοηθειά σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Κάλημερα σας παίδες.. Μια ερώτηση έχω να κάνω έχω πάρει το ACE εδώ και τρεις μήνες μια απορία έχω πώς μπορώ να βάλω στο ελληνικό πληκτρολόγιο το ς (σ τελικό),δεν ξέρω αν έχει αναρτηθει προηγουμένως η ίδια ερώτηση αλλά εχω διαβάσει πανω απο 30 σελίδες και δεν βρίσκω κάτι.. Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας και την βοηθειά σας Τι εννοείς; Στο πληκτρολόγιο όταν είσαι στα μικρά γράμματα το έχει πάνω αριστερά στο 2. Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Καλημέρα Μια ερώτηση σε όσους το έχουν πάρει πρόσφατα απο vodafone : με τί android έρχετε 2.2 ή 2.3 ; Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas83 Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Τι εννοείς; Στο πληκτρολόγιο όταν είσαι στα μικρά γράμματα το έχει πάνω αριστερά στο 2. Αυτο που θέλω να πω,είναι ότι για παραδειγμα όταν πάω να σε αποθηκεύσω στις επαφές π.χ 69***** και σε λένε γιάννη δεν μπορώ να γραψω γιάννης αλλά μόνο γιαννησ(εκτος και αν χρησιμοποιήσω Τ9 που δεν εχει όλα τα ονόματα.. Ευχαριστώ για τον χρόνο σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MCGITYS Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Νικο οπως σου ειπα θα σου πω εντυπωσεις απο την GR2 ... στις γλωσσες εισαγωγης δεν εχει ελληνικα , μπορουμε να κανουμε κατι γι αυτο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordasdim Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Kαλησπερα στο forum Εχω το ace 5830 και θα ηθελα να με βοηθησετε στο εξης. Οταν παταω το κεντρικο πληκτρο του τηλεφωνου μου αναβει ακριβως για 5 sec και μετα σβηνει. Αυτον τον χρονο μπορω να τον μεγαλωσω πχ στα 20 sec. Δεν το κρυβω πως ειναι πολυ σπαστικο Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Kαλησπερα στο forum Εχω το ace 5830 και θα ηθελα να με βοηθησετε στο εξης. Οταν παταω το κεντρικο πληκτρο του τηλεφωνου μου αναβει ακριβως για 5 sec και μετα σβηνει. Αυτον τον χρονο μπορω να τον μεγαλωσω πχ στα 20 sec. Δεν το κρυβω πως ειναι πολυ σπαστικο Ευχαριστω Nope, δυστυχώς αυτό δεν αλλάζει :( Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordasdim Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 ειχω σπασει το τηλεφωνο μου και δεν μπορω να το αλλαξω. και κατι αλλο Ποια η διαφορα στο opera mini και στο opera mobile Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavrosl Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Νικο οπως σου ειπα θα σου πω εντυπωσεις απο την GR2 ... στις γλωσσες εισαγωγης δεν εχει ελληνικα , μπορουμε να κανουμε κατι γι αυτο ? Φιλε μου ξανα δες εχει. Αν και δεν ειμαι ο Νικος ... για να μην περιμενεις σου γραφω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Νικο οπως σου ειπα θα σου πω εντυπωσεις απο την GR2 ... στις γλωσσες εισαγωγης δεν εχει ελληνικα , μπορουμε να κανουμε κατι γι αυτο ? Έχει κανονικά ελληνικά παντού. κοίταξες τις ρυθμίσεις του πληκτρολογίου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MCGITYS Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 ναι φιλε μου δεν μπορω να γραψω μνμ με ελληνικα μονο αγγλικα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordasdim Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 παιδες το βρηκα opera δαγκωτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MCGITYS Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 (edited) επισης δεν μου ενεργοποιειται το swap μεσω a2sd ... Μηπως μπορεις να με βοηθησεις ? με το swap το ενεργοποιησα αλλα μνμ με ελληνικα δεν μπορω να γραψω μεσω πληκτρολογιου samsung ... Edited February 3, 2012 by Tyxerakias Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 ^ Βάλε σαν επιλογή (μέθοδο εισαγωγής) το πληκτρολόγιο gingerbread και στις ρυθμίσεις του τσεκαρε και τα ελληνικά. Με link2sd και λοιπά δεν ασχολήθηκα ποτέ, άλλα έχει πληροφορίες στο θρεντ της ρομ (η του κερνελ) αν θυμάμαι καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordasdim Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 (edited) Καλησπερα παιδια. Καπου ειδα ενα ace samsung να αλλαζουν τα winder τρισδιαστατα. καθως επισης και οι εφαρμογες καπως σαν το LG Optimus 3D Δεν ξερω εαν το διατυπωνω σωστα αλλα καθε βοηθειαs θα μου ηταν χρησιμη Edited February 2, 2012 by skordasdim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
itasoulas Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Καλη Χρονια μιας και εχω καιρο να γραψω. Αντε λοιπον, 2012, το τελος πλησιαζει αλλα πριν ερθει σας εχω ευχαριστα. Πολυ πολυ συντομα επισημη CyanogenMod 7.2. Διαβαστε http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1475439 Παράθεση Samsung Galaxy ACE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordasdim Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 Καλησπερα και παλι παιδια. Σας παρακαλω βοηθηστε με στο εξης. Καθε φορα που κανω εγκατασταση μια εφαρμογης. οι "σελιδες " που εχω τα υπαρχον προγραμματα μου μπερδευονται. ΠΧ στη 1 εχω ρολοι στην 2 εχω την κατασταση μπαταριας . Μετα την εγκατασταση το ρολοι μου παει στην 3 σελιδα και η μπαταρια στην 5 Υπαρχει λυση για αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavrosl Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 Καλησπερα σε ολους, ενα πολυ ωραιο Thems για την πολυ καλη ρομ που προτειναι στην σελιδα 257 ο nikos523 την GingerReal-2ειναι εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1467357 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Samaroth Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 Καλησπερα σε ολους, ενα πολυ ωραιο Thems για την πολυ καλη ρομ που προτειναι στην σελιδα 257 ο nikos523 την GingerReal-2ειναι εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1467357 Εβαλα την gingereal 2 που προτεινε ο nikos523!Πολυ καλη!Χωρις κολληματα κτλπ.Για το θεμα ομως μηπως γνωριζεις πως το περναμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavrosl Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 Εβαλα την gingereal 2 που προτεινε ο nikos523!Πολυ καλη!Χωρις κολληματα κτλπ.Για το θεμα ομως μηπως γνωριζεις πως το περναμε? Απο το cwm οπως και την ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Samaroth Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 Απο το cwm οπως και την ρομ Να κλεισω δηλαδη το κινητο και να μπω σε recovery mode και να πατησω install zip from sd?Σε περιπτωση που θελω να βγαλω το θεμα να φανταστω πρεπει να εχω κρατησει back up το αρχικο θεμα?Αν ναι πως γινεται αυτο? Thanks;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavrosl Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 (edited) Να κλεισω δηλαδη το κινητο και να μπω σε recovery mode και να πατησω install zip from sd?Σε περιπτωση που θελω να βγαλω το θεμα να φανταστω πρεπει να εχω κρατησει back up το αρχικο θεμα?Αν ναι πως γινεται αυτο? Thanks;) πολυ σωστα ναι κανε backup θα δεις μεσα στο cwm μαλλον η 6 επιλογη λεει backup-restore Edited February 3, 2012 by Stavrosl Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Samaroth Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 πολυ σωστα ναι κανε backup θα δεις μεσα στο cwm μαλλον η 6 επιλογη λεει backup-restore Το περασα το θεμα(εγκατεστησα το V2) απλα η αρχικη οθονη δεν ειναι οπως φενεται στο link δεν ξερω γιατι...(δλδ δεν λεει phone apps inbox..).Μηπως εχει περασει κανεναν launcher?. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavrosl Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 Το περασα το θεμα(εγκατεστησα το V2) απλα η αρχικη οθονη δεν ειναι οπως φενεται στο link δεν ξερω γιατι...(δλδ δεν λεει phone apps inbox..).Μηπως εχει περασει κανεναν launcher?. Ναι καποιον launcher εχουν βαλει. Εγω εβαλα το ADW launcher και μετα το ice cream sandwich Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts