Jump to content

Samsung Galaxy Ace (S5830)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κάλημερα σας παίδες..

Μια ερώτηση έχω να κάνω έχω πάρει το ACE εδώ και τρεις μήνες μια απορία έχω πώς μπορώ να βάλω στο ελληνικό πληκτρολόγιο το ς (σ τελικό),δεν ξέρω αν έχει αναρτηθει προηγουμένως η ίδια ερώτηση αλλά εχω διαβάσει πανω απο 30 σελίδες και δεν βρίσκω κάτι..

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας και την βοηθειά σας

Κάλημερα σας παίδες..

Μια ερώτηση έχω να κάνω έχω πάρει το ACE εδώ και τρεις μήνες μια απορία έχω πώς μπορώ να βάλω στο ελληνικό πληκτρολόγιο το ς (σ τελικό),δεν ξέρω αν έχει αναρτηθει προηγουμένως η ίδια ερώτηση αλλά εχω διαβάσει πανω απο 30 σελίδες και δεν βρίσκω κάτι..

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας και την βοηθειά σας

Τι εννοείς; Στο πληκτρολόγιο όταν είσαι στα μικρά γράμματα το έχει πάνω αριστερά στο 2.

Όλα καλά.

Καλημέρα

Μια ερώτηση σε όσους το έχουν πάρει πρόσφατα απο vodafone : με τί android έρχετε 2.2 ή 2.3 ;

Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14)

Τι εννοείς; Στο πληκτρολόγιο όταν είσαι στα μικρά γράμματα το έχει πάνω αριστερά στο 2.

Αυτο που θέλω να πω,είναι ότι για παραδειγμα όταν πάω να σε αποθηκεύσω στις επαφές π.χ 69***** και σε λένε γιάννη δεν μπορώ να γραψω γιάννης αλλά μόνο γιαννησ(εκτος και αν χρησιμοποιήσω Τ9 που δεν εχει όλα τα ονόματα.. Ευχαριστώ για τον χρόνο σου

Νικο οπως σου ειπα θα σου πω εντυπωσεις απο την GR2 ... στις γλωσσες εισαγωγης δεν εχει ελληνικα , μπορουμε να κανουμε κατι γι αυτο ?

Kαλησπερα στο forum

Εχω το ace 5830 και θα ηθελα να με βοηθησετε στο εξης.

Οταν παταω το κεντρικο πληκτρο του τηλεφωνου μου αναβει ακριβως για 5 sec και μετα σβηνει.

Αυτον τον χρονο μπορω να τον μεγαλωσω πχ στα 20 sec.

Δεν το κρυβω πως ειναι πολυ σπαστικο

Ευχαριστω

Kαλησπερα στο forum

Εχω το ace 5830 και θα ηθελα να με βοηθησετε στο εξης.

Οταν παταω το κεντρικο πληκτρο του τηλεφωνου μου αναβει ακριβως για 5 sec και μετα σβηνει.

Αυτον τον χρονο μπορω να τον μεγαλωσω πχ στα 20 sec.

Δεν το κρυβω πως ειναι πολυ σπαστικο

Ευχαριστω

Nope, δυστυχώς αυτό δεν αλλάζει :(

Αυτά...

ειχω σπασει το τηλεφωνο μου και δεν μπορω να το αλλαξω.

και κατι αλλο

Ποια η διαφορα στο opera mini και στο opera mobile

Νικο οπως σου ειπα θα σου πω εντυπωσεις απο την GR2 ... στις γλωσσες εισαγωγης δεν εχει ελληνικα , μπορουμε να κανουμε κατι γι αυτο ?

Φιλε μου ξανα δες εχει. Αν και δεν ειμαι ο Νικος ... για να μην περιμενεις σου γραφω.

Έχει κανονικά ελληνικά παντού. κοίταξες τις ρυθμίσεις του πληκτρολογίου;

επισης δεν μου ενεργοποιειται το swap μεσω a2sd ... Μηπως μπορεις να με βοηθησεις ?

με το swap το ενεργοποιησα αλλα μνμ με ελληνικα δεν μπορω να γραψω μεσω πληκτρολογιου samsung ...

Edited by Tyxerakias
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων

^ Βάλε σαν επιλογή (μέθοδο εισαγωγής) το πληκτρολόγιο gingerbread και στις ρυθμίσεις του τσεκαρε και τα ελληνικά.

Με link2sd και λοιπά δεν ασχολήθηκα ποτέ, άλλα έχει πληροφορίες στο θρεντ της ρομ (η του κερνελ) αν θυμάμαι καλά.

Καλησπερα παιδια.

Καπου ειδα ενα ace samsung να αλλαζουν τα winder τρισδιαστατα.

καθως επισης και οι εφαρμογες καπως σαν το LG Optimus 3D

Δεν ξερω εαν το διατυπωνω σωστα αλλα καθε βοηθειαs θα μου ηταν χρησιμη

Edited by skordasdim

Καλη Χρονια μιας και εχω καιρο να γραψω. Αντε λοιπον, 2012, το τελος πλησιαζει αλλα πριν ερθει σας εχω ευχαριστα. Πολυ πολυ συντομα επισημη CyanogenMod 7.2. Διαβαστε

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1475439

Samsung Galaxy ACE

Καλησπερα και παλι παιδια.

Σας παρακαλω βοηθηστε με στο εξης.

Καθε φορα που κανω εγκατασταση μια εφαρμογης. οι "σελιδες " που εχω τα υπαρχον προγραμματα μου μπερδευονται.

ΠΧ στη 1 εχω ρολοι στην 2 εχω την κατασταση μπαταριας .

Μετα την εγκατασταση το ρολοι μου παει στην 3 σελιδα και η μπαταρια στην 5

Υπαρχει λυση για αυτο.

Καλησπερα σε ολους, ενα πολυ ωραιο Thems για την πολυ καλη ρομ που προτειναι στην σελιδα 257 ο nikos523 την GingerReal-2ειναι εδω

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1467357

Καλησπερα σε ολους, ενα πολυ ωραιο Thems για την πολυ καλη ρομ που προτειναι στην σελιδα 257 ο nikos523 την GingerReal-2ειναι εδω

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1467357

Εβαλα την gingereal 2 που προτεινε ο nikos523!Πολυ καλη!Χωρις κολληματα κτλπ.Για το θεμα ομως μηπως γνωριζεις πως το περναμε?

Εβαλα την gingereal 2 που προτεινε ο nikos523!Πολυ καλη!Χωρις κολληματα κτλπ.Για το θεμα ομως μηπως γνωριζεις πως το περναμε?

Απο το cwm οπως και την ρομ

Απο το cwm οπως και την ρομ

Να κλεισω δηλαδη το κινητο και να μπω σε recovery mode και να πατησω install zip from sd?Σε περιπτωση που θελω να βγαλω το θεμα να φανταστω πρεπει να εχω κρατησει back up το αρχικο θεμα?Αν ναι πως γινεται αυτο?

Thanks;)

Να κλεισω δηλαδη το κινητο και να μπω σε recovery mode και να πατησω install zip from sd?Σε περιπτωση που θελω να βγαλω το θεμα να φανταστω πρεπει να εχω κρατησει back up το αρχικο θεμα?Αν ναι πως γινεται αυτο?

Thanks;)

πολυ σωστα ναι κανε backup θα δεις μεσα στο cwm μαλλον η 6 επιλογη λεει backup-restore

Edited by Stavrosl

πολυ σωστα ναι κανε backup θα δεις μεσα στο cwm μαλλον η 6 επιλογη λεει backup-restore

Το περασα το θεμα(εγκατεστησα το V2) απλα η αρχικη οθονη δεν ειναι οπως φενεται στο link δεν ξερω γιατι...(δλδ δεν λεει phone apps inbox..).Μηπως εχει περασει κανεναν launcher?.

Το περασα το θεμα(εγκατεστησα το V2) απλα η αρχικη οθονη δεν ειναι οπως φενεται στο link δεν ξερω γιατι...(δλδ δεν λεει phone apps inbox..).Μηπως εχει περασει κανεναν launcher?.

Ναι καποιον launcher εχουν βαλει. Εγω εβαλα το ADW launcher και μετα το ice cream sandwich

• The title was changed to Samsung Galaxy Ace (S5830)