Jump to content

Samsung Galaxy Ace (S5830)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εμενα δεν μπορει κανενας να μου πει πως ανοιγουμε το 5839i ace galaxy? βαζω την sim και μου ζηταει κωδικο ξεκλειδωματος .... του περασα αλλο λογισμικο κανονικα οπως λετε για το 5830 αλλα δεν μου ανοιγει την sim....

Δηλαδη περασες λειτουργικο απο αλλη συσκευη..

Δεν ειδα καποιον να λεει "περαστε παντου ρομς του 5830"

Αντιθετα, αυτο που λεμε συνεχεια ειναι να κοιτατε ΠΟΙΑ συσκευη εχετε και ΤΙ πατε να βαλετε σε αυτη.

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

λοιπον περασα την rom για το γτ-5830i την 4.1.1 me beseband s5839ibule1 kernel 2.6.35.7

JELLYBLAST V3.0.3 δουλευει κανονικα το κινητο αλλα δεν δουλευει την sim κανω κατι λαθος?? δεν βρισκω για το 5839i rom!!! υτο το περασα περνωντας την ρομ στην καρτα και update!!

Παίδες καλησπέρα εχει κανεις καμια καλή πρόταση για ρομ σε 4.xx που να κρατάει η μπαταρία. Με ενδιαφέρει για 5830:) ευχαριστώ

Edit: Έχει κανείς ιδέα που μπορώ να βρω official rom cosmote?

Edited by cableguy

Be a leader of your mind and your heart, believe in yourself and change your destiny..... :cool: The Dreams always came true!Be a Dreamer :zzz:

παιδια καλησπερα, μια γρηγορη ερωτηση. οταν μεταφερετε ολες τις εφαρμογες στην sd, ποση εσωτερικη μνημη μενει διαθεσιμη στο 5830?? περιπου...

πια ειναι η official?

stock εννοούσα...:happy:

Be a leader of your mind and your heart, believe in yourself and change your destiny..... :cool: The Dreams always came true!Be a Dreamer :zzz:

το κινητο το εχουν φερει απ εξω και δεν ανοιγει τις καρτες τις δικες μας px wind.. ζηταει κωδικο unlock . το εκανα root του περασα και την jelly blast και την gingercream και παλι τιποτα!!!! ποιος μπορει να με βοηθησει σε αυτο το θεμα ρε παιδια???

παιδια καλησπερα, μια γρηγορη ερωτηση. οταν μεταφερετε ολες τις εφαρμογες στην sd, ποση εσωτερικη μνημη μενει διαθεσιμη στο 5830?? περιπου...

Αν εννοείς για μεταφορά των εφαρμογών στην εξωτερική SDCard απλά δεν γίνεται. Δυστυχώς οι εφαρμογές αποθηκεύονται στην εσωτερική SDCard του κινητού και το συγκεκριμένο έχει μόνο 158MB storage οπότε μην περιμένεις πολλά πράγματα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Αν εννοείς για μεταφορά των εφαρμογών στην εξωτερική SDCard απλά δεν γίνεται. Δυστυχώς οι εφαρμογές αποθηκεύονται στην εσωτερική SDCard του κινητού και το συγκεκριμένο έχει μόνο 158MB storage οπότε μην περιμένεις πολλά πράγματα.

Φυσικα και γινεται (για οσες μπορουνε να πανε).

Μεταφορα σε εξωτερικη sd δεν γινεται οταν υπαρχει εσωτερικη sd.

Το ace φυσικα δεν εχει εσωτερικη.

Φυσικα και γινεται (για οσες μπορουνε να πανε).

Μεταφορα σε εξωτερικη sd δεν γινεται οταν υπαρχει εσωτερικη sd.

Το ace φυσικα δεν εχει εσωτερικη.

Νίκο, ένας φίλος έχει την συσκευή και με το που έβαζε μερικές εφαρμογές γέμιζε το κινητό και δεν μπορούσε να προσθέσει άλλες. Επίσης του έβγαζε και το γνωστό μήνυμα για ανεπαρκή χώρο. Είχε εξωτερική SDCard στο κινητό αλλά δεν γινόταν μεταφορά εκεί.

Θυμάμαι πως είχες το κινητό οπότε μάλλον γνωρίζεις καλύτερα αλλά χωρίς Root έχω την εντύπωση πως δεν γίνεται.

με root αν δεν κανω λαθος γινεται. Απλα ηθελα να ηξερα περιπου ποσο μενει στην εσωτερικη μνημη μετα την μεταφορα.

Με Root όπως γράφω πιο πάνω γίνεται αλλά δεν ξέρω πόση διαθέσιμη μνήμη μένει μετά την μεταφορά.

Edited by Superuser

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Νίκο, ένας φίλος έχει την συσκευή και με το που έβαζε μερικές εφαρμογές γέμιζε το κινητό και δεν μπορούσε να προσθέσει άλλες. Επίσης του έβγαζε και το γνωστό μήνυμα για ανεπαρκή χώρο. Είχε εξωτερική SDCard στο κινητό αλλά δεν γινόταν μεταφορά εκεί.

Θυμάμαι πως είχες το κινητό οπότε μάλλον γνωρίζεις καλύτερα αλλά χωρίς Root έχω την εντύπωση πως δεν γίνεται.

Πηγαινουν στην sd Νικολα οσες μπορουν να μεταφερθουν.

Αν δεις τον φακελο .android_secure που υπαρχει στην εξωτερικη sd, εχει μεσα εφαρμογες.

Και παλι φυσικα υπαρχει θεμα.

Με 1-2 εξτρα εφαρμογες και τα update τον ενσωματωμενων φουλαρει η εσωτερικη..

Εφόσον κάποιος είναι root, με το Link2SD μεταφέρονται όλες οι εφαρμογές στην SD. Έτσι έχω βάλει πάνω από 30 εφαρμογές στο κινητό της γυναίκας μου και ο διαθέσιμος χώρος είναι περίπου 40ΜΒ.

παιδες, το κινητο μου εβγαλε update, το εκανα και οταν χρειαστηκε restart παταω οκ.

μετα απ αυτο, κολησε στο Installing 43%

δεν μπαινει ουτε σε download mode ουτε στο αλλο mode (που δεν το θυμαμαι :P )

τι να κανω ? εκτος απο το να το πετάξω απο το παραθυρο ?

ποση ωρα παιρνει συνηθως αυτο ?

Μιας και μιλάμε για μεταφορά στην κάρτα,πραγματι με root και Link2SD έχω περάσει όλες τις εφαρμογές στην κάρτα.

Το πρόβλημα όμως είναι (υποψιάζομαι) ότι απο την ώρα που τις έβαλα στην κάρτα έχω πρόβλημα με τον συγχρονισμό. Χάνεται και κάθε φορά που κάνω το κινητο restart πρέπει να συγχρονίσω επαφές πάλι με facebook,skype κτλ.

Καμιά ιδέα κανείς;

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=33852&dateline=1200936946

Εντάξει,το ξέρω οτι είμαι πολύ ωραίο παιδί.Αλλά ηρεμήστε και εσείς λίγο,κορίτσια..

Τις εφαρμογές έχεις μεταφέρει στην sd ή έκανες link? Θεωρητικά, αν έχεις κάνει το δεύτερο, θα πρέπει να δουλεύει ο συγχρονισμός. Facebook δεν έχω (τέλος πάντων, της γυναίκας μου το κινητό), αλλά skype κτλ, δουλεύουν κανονικά, το ίδιο και τα widget.

καλημερα....μια ερωτηση εχει η αδερφη μου αυτο το τηλεφωνο και της εμφανιζει οτι η μνημη ειναι πληρης .οι εφαρμογες ομως εγκαθιστανται στην εσωτερικη μνημη....πως θα μπορεσω να τις μεταφερω στην καρτα μνημης??

ευχαριστω προκαταβολικα

αα επισης..τι αναβαθμισεις πρεπει να του κανω? :confused::confused:

nokia 3310 ,w710i,w750i,w995,zylo, zopo c2 platinum , lenovo a806

You can't sink a Rainbow

καλημερα....μια ερωτηση εχει η αδερφη μου αυτο το τηλεφωνο και της εμφανιζει οτι η μνημη ειναι πληρης .οι εφαρμογες ομως εγκαθιστανται στην εσωτερικη μνημη....πως θα μπορεσω να τις μεταφερω στην καρτα μνημης??

ευχαριστω προκαταβολικα

αα επισης..τι αναβαθμισεις πρεπει να του κανω? :confused::confused:

δεν μεταφερονται ολες οι εφαρμογες στην καρτα μνημης. πας στο εικονίδιο διαχειριση εφαρμογων, πατας στο app που θες και μετα πατας στο κουμπι '' μετακ. στην καρτα sd'' (για να βρεις πιο ευκολα '' διαχειριση εφαρμογων'' πατας παρατεταμενα σε ενα κενο σημειο στην χομ σκριν σου, μετα πας ''συντομευσεις" μετα ''ρυθμισεις'' και πατας διαχειριση εφαρμογων.

Edited by lek88

ευχαριστω φιλε...

αναβαθμισεις οντως δεν εχει?

You can't sink a Rainbow

ευχαριστω φιλε...

αναβαθμισεις οντως δεν εχει?

δεν νομιζω να εχει... εχω να το κοιταξω αρκετο καιρο βεβαια! :worry: πηγαινε στις ρυθμισεις, πληροφ. σχετκα με το τηλεφωνο και μπες ενημερωση λογισμικου

ΔΕΝ καταφερα να μετακινησω καμια...αυτες που ειχε προσθεσει ηταν στην καρτα μνημης...τις αλλες μονο αν ειμαι ρουτ μπορω να τις μεταφερω?(δεν θελω να το ρουταρω)

καποια apps apptosd νομιζω κατι τετοια δεν θα εκαναν δουλεια?

You can't sink a Rainbow

Καλησπερα παιδια. Μια ερωτηση...Εβαλα την τελευταια rom απο sammobile{γαλλικη} κ διαπιστωσα πως δεν εχει ελληνικη γλωσσα!!

Τι μπορω να κανω τωρα περα απο το να κατεβασω αλλη ρομ? Ελεγα να βαλω την τελευταια κ οχι της cosmote η vodafone!!Tζαμπα κοπος??

Τις εφαρμογές έχεις μεταφέρει στην sd ή έκανες link? Θεωρητικά, αν έχεις κάνει το δεύτερο, θα πρέπει να δουλεύει ο συγχρονισμός. Facebook δεν έχω (τέλος πάντων, της γυναίκας μου το κινητό), αλλά skype κτλ, δουλεύουν κανονικά, το ίδιο και τα widget.

Μεταφορά έχω κάνει. Διαφορετικό είναι το link;Πως γίνεται;

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=33852&dateline=1200936946

Εντάξει,το ξέρω οτι είμαι πολύ ωραίο παιδί.Αλλά ηρεμήστε και εσείς λίγο,κορίτσια..

Μεταφορά έχω κάνει. Διαφορετικό είναι το link;Πως γίνεται;

Δυστυχώς δεν το έχω μπροστά μου το κινητό τώρα για να σου πω ακριβώς, αλλά στις επιλογές έχει πέρα από το "move/μεταφορά", "link" ή "σύνδεση με sd". Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να μεταφέρεις και εφαρμογές που έχουν widget στη home page και αλλιώς δεν παίζουν. Μόλις το πάρω στα χέρια μου το κινητό ξανά, και αν δεν το έχεις κάνει ως τότε, θα σου πω ακριβώς που είναι οι επιλογές, αλλά δε νομίζω ότι θα έχεις πρόβλημα να το βρεις.

• The title was changed to Samsung Galaxy Ace (S5830)