janzero Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 φιλε μου μιπος ξεσεις πως θα κανω partision τιν sd καρτα μου? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=330722 Πολυ καλος οδηγος για partition Παράθεση Galaxy S3 LTE ROM[XXBMD4][JB 4.1.2][rXTREME.v9.0] Perseus Kernel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_shadow Δημ. May 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2012 παιδιά καλησπέρα, πήρε ο αδερφός μου το κινητό αυτό (Galaxy Ace) αλλά κωδικό μοντέλου έχει GT-S5839i και όχι 5830 που λέτε εσείς στο θέμα. επίσης στο kies στο Apps δεν μου το βλέπει και δεν μπορώ να περάσω τίποτα από εκεί... ξέρει κανείς τι παίζει?? Παράθεση Samsung Galaxy S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2012 παιδιά καλησπέρα, πήρε ο αδερφός μου το κινητό αυτό (Galaxy Ace) αλλά κωδικό μοντέλου έχει GT-S5839i και όχι 5830 που λέτε εσείς στο θέμα. επίσης στο kies στο Apps δεν μου το βλέπει και δεν μπορώ να περάσω τίποτα από εκεί... ξέρει κανείς τι παίζει?? Ειναι αλλο κινητο. Ασε το Kies. Ανοιξε το play store στο κινητο, βαλε ή φτιαξε gmail και κατεβασε οτι θελεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_shadow Δημ. May 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2012 Ειναι αλλο κινητο. Ασε το Kies. Ανοιξε το play store στο κινητο, βαλε ή φτιαξε gmail και κατεβασε οτι θελεις. απο τον υπολογιστη πως θα γινει να τα περασω ομως? Παράθεση Samsung Galaxy S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2012 απο τον υπολογιστη πως θα γινει να τα περασω ομως? play store απο τον browser, βαζεις το gmail που θα βαλεις και στο κινητο και πατας εγκατασταση σε αυτες που θες. οταν συνδεθει σε δικτυο το κινητο και βαλεις το gmail σου, θα εγκατασταθουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_shadow Δημ. May 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2012 play store απο τον browser, βαζεις το gmail που θα βαλεις και στο κινητο και πατας εγκατασταση σε αυτες που θες. οταν συνδεθει σε δικτυο το κινητο και βαλεις το gmail σου, θα εγκατασταθουν καταλαβα οκ. το κινητο ειναι κλειδομενο? μηπως γι αυτο μου τον βγαζει με τετοιο κωδικο και δεν το βλεπει το kies? Παράθεση Samsung Galaxy S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2012 καταλαβα οκ. το κινητο ειναι κλειδομενο? μηπως γι αυτο μου τον βγαζει με τετοιο κωδικο και δεν το βλεπει το kies? που σου βγαζει κωδικο? το συνδεεις στο kies και δεν το βλεπει? Ασχετο, αλλα στο bada χρειαζεται το Kies (για αυτο βγηκε). Στο android ειναι αχρηστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_shadow Δημ. May 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2012 που σου βγαζει κωδικο? το συνδεεις στο kies και δεν το βλεπει? Ασχετο, αλλα στο bada χρειαζεται το Kies (για αυτο βγηκε). Στο android ειναι αχρηστο. που ειναι 5839i και οχι 5830 εννοω.. α ναι? νομιζα οτι ηταν η βασικη σουιτα για ολα τα κινητα της samsung.. Παράθεση Samsung Galaxy S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mico Δημ. May 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2012 που ειναι 5839i και οχι 5830 εννοω.. α ναι? νομιζα οτι ηταν η βασικη σουιτα για ολα τα κινητα της samsung.. settings/about phone στα ελληνικά νομίζω είναι: ρυθμίσεις/πληροφορίες συσκευής Παράθεση Μιχάλης Galaxy S GT-I9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcateluser Δημ. May 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2012 (edited) Πήρα εχτές το Galaxy Ace (GT-S5830) από Cosmote, μέσα η συσκευασία περιλαμβάνει εκτός των άλλων, αντάπτορα SD Samsung και κάρτα μνήμης microSD 2GB Sandisk... Έτσι είναι σε όλες τις συσκευασίες ή έπρεπε να είχε και κάρτα μνήμης microSD της Samsung; Η κάρτα 2GB έχει μέσα τίποτα περασμένο ή είναι άδεια; Εγώ έβαλα μία που είχα μεγαλύτερη 8GB !!!! Επίσης έχει περασμένο το 2.3.3, ποιο είναι το τελευταίο επίσημο update για το Galaxy Ace και το δίνει ΟΤΑ ή μόνο μέσω kies; Ευχαριστώ! Edited May 19, 2012 by alcateluser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. May 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2012 Πήρα εχτές το Galaxy Ace (GT-S5830) από Cosmote, μέσα η συσκευασία περιλαμβάνει εκτός των άλλων, αντάπτορα SD Samsung και κάρτα μνήμης microSD 2GB Sandisk... Έτσι είναι σε όλες τις συσκευασίες ή έπρεπε να είχε και κάρτα μνήμης microSD της Samsung; Η κάρτα 2GB έχει μέσα τίποτα περασμένο ή είναι άδεια; Εγώ έβαλα μία που είχα μεγαλύτερη 8GB !!!! Επίσης έχει περασμένο το 2.3.3, ποιο είναι το τελευταίο επίσημο update για το Galaxy Ace και το δίνει ΟΤΑ ή μόνο μέσω kies; Ευχαριστώ! Sandisk έδινε, ότι είχες μέσα είναι σωστός. Για cosmote το τελευταίο update είναι το 2.3.3. Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zspanos Δημ. May 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 (edited) *Οταν μ ειπαμε οτι για να περασω τις επαφες μου απο τον υπολογιστη στο κινητο, να κανω συγχρονισμο μεσω gmail. μπορει καποιος αν εχει την καλοσυνη επειδη ειμαι παντελως ασχετως, να μου πει ακριβως τα βηματα, ή να μ τα στειλει με p.m. ακριβως ομως, τι να κανω στο gmail πως να τα γραψω τι ρυθμισεις χρειαζονται για μην τα κλεψει κανει, τι ρυθμισεις να κανω στο κιν. αν μπορει καποιος?? Επισης εχω κατεβσει το shazaam και οταν παω να κανω ταγ ενα τραγουδι μου βγαζει το μνμ: sorry we couldnt tag your music. Επισης δεν μπορω να κανω εγγραφη video ενω χθες μπορουσα κανονικα. τελος δεν μπορω να κανω εγγραφη φωνης! παταω rec κ δεν μ κανει τπτ, ακουγεται ο ηχος, το μπιπ π παει να γραψει, αλλα δεν γραφει. τι εγινε ρε παιδια?? κανεις καμια ιδεα? εκλεισα το κιν κ το ανοιξα ξανα, κ ολα λειτουργουν μια χαρα. γτ το εκανε ομως αυτο? μηπως να το παω πισω τωρα που ειναι νωρις? μ ειπε αυτος αν δεις κατ μεσα σε 10 μερες φερτο μου --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τη γραφή SMS και να γράφεις ολόκληρες λέξεις. Η πρακτική αυτής της γραφής καταργήθηκε από τη 1η Σεπτεμβρίου 2009 μαζί με τα greeklish. Δες εδώ και την αντίστοιχη ανακοίνωση. Edited May 21, 2012 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonyreverse Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 (edited) Δεν υπάρχουν πιστοποιητικά (symbian? Wtf?) Βάλε το mms.apk στο /system/app με permissions rw- r-- r-- , ownership root root και κάνε reboot. άνοιξε το ζιπ μιας custom rom και πάρε το browser.apk από το system-app Κάνε ότι είπα παραπάνω με το mms.apk νικο δεν καταλαβα.. περασα το upd_1.zip εκανα ροοτ αλλα παλι δεν εμφανιστηκε! αυτο το browser.apk δεν υπαρχει πουθενα στο recovery :S τα χω κανει σαλατα και βασικα αλλο android και αλλο ρομ ε; Edited May 22, 2012 by tonyreverse Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Δεν είπε κανείς ότι υπάρχει στο Recovery. Όπως σου είπε και ο Νίκος ανοίγεις μία custom ROM (την κάνεις extract) στον υπολογιστή σου και μέσα στον φάκελο system/app θα βρεις το browser.apk. Το μεταφέρεις στο κινητό σου και το τοποθετείς στον φάκελο system/app με τον Root Explorer ή κάποιον άλλον αντίστοιχο με δικαιώματα Root. Μετά αλλάζεις τα permissions σε rw- r-- r-- και τα ownership σε root. Αυτά είναι τα θέματα που μπορούν να προκύψουν αν είσαι root και κάνεις βιαστικές κινήσεις χωρίς να έχεις τις βασικές γνώσεις για να διορθώσεις τα διάφορα προβλήματα. Προσοχή σε ότι κάνετε γιατί μπορεί να σβήσετε κανένα σημαντικό αρχείο και να έχετε σοβαρό πρόβλημα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonyreverse Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 (edited) Δεν είπε κανείς ότι υπάρχει στο Recovery. Όπως σου είπε και ο Νίκος ανοίγεις μία custom ROM (την κάνεις extract) στον υπολογιστή σου και μέσα στον φάκελο system/app θα βρεις το browser.apk. Το μεταφέρεις στο κινητό σου και το τοποθετείς στον φάκελο system/app με τον Root Explorer ή κάποιον άλλον αντίστοιχο με δικαιώματα Root. Μετά αλλάζεις τα permissions σε rw- r-- r-- και τα ownership σε root. Αυτά είναι τα θέματα που μπορούν να προκύψουν αν είσαι root και κάνεις βιαστικές κινήσεις χωρίς να έχεις τις βασικές γνώσεις για να διορθώσεις τα διάφορα προβλήματα. Προσοχή σε ότι κάνετε γιατί μπορεί να σβήσετε κανένα σημαντικό αρχείο και να έχετε σοβαρό πρόβλημα! νιωθω απιστευτα περηφανος! εβαλα το android 2.3.6 με odin :DD και ηρθε και το ιντερνετ :Ρ αλλα δεν εκανα backup, δεν πειραζει.. τωρα ομως θελω την cm9..τι να κανω το ειδα απο σενα! ειναι δυσκολο; Edited May 22, 2012 by tonyreverse Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Επειδή βλέπω ότι είσαι νέος στο χώρο του Android όσο αφορά τις τροποποιήσεις θα σου πρότεινα να μην τη βάλεις. Είναι για πιο έμπειρους και είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσεις προβλήματα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hle Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Επειδή βλέπω ότι είσαι νέος στο χώρο του Android όσο αφορά τις τροποποιήσεις θα σου πρότεινα να μην τη βάλεις. Είναι για πιο έμπειρους και είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσεις προβλήματα. Καλησπερα παιδια (συγγνωμη που γραφω εδω πρωτη φορα μπαινω στο site και δεν μπορεσα να βρω που γραφω καινουριο μνμ) Εχω κ εγω το galaxy ace και μου αναβοσβηνει η οθονη χωρις να κανω καποια ενεργεια.Ειχε εμφανιστει το ιδιο προβλημα οταν το ειχα πρωτοπαρει αλλα για κανενα 2ωρο και σταματισε,και τωρα εχει απο χθες μου το κανει συνεχως.Ξερει κανεις γιατι και τι πρεπει να κανω για να σταματησει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeloss1 Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Παιδιά καλησπέρα, έχω εδώ και 5 μέρες το Samsung Galaxy Ace S5830i !!! (832 MHz CPU), είναι το πρώτο μου Smartphone και έχω κάποιες ερωτησούλες...:) α) πως ενεργοποιώ τις Ταχείες κλήσεις στο πληκτρολόγιο? β) όταν δέχομαι κάποιο SMS, ή βάζω στο ημερολόγιο κάποια υπενθύμισει, πολλές φορές όταν βρίσκομαι έξω δεν το ακούω. Προσπάθησα να ανεβάσω την ένταση μέσα από τις Ρυθμίσεις-ήχος-ήχο κλήσης ειδοποιήσεων, αλλά είναι στο τέρμα. Υπάρχει δυνατότητα να αποθηκεύσω εγώ κάποιο ήχο-τραγούδι, και πως γίνεται αυτό ? Μιλάω πάντα για τον ήχο κλήσης ειδοποιήσεων!!!!. γ) όταν ρυθμίζω το ξυπνητήρι για την άλλη μέρα το πρωί, από συνήθειο (όπως έκανα στο προηγούμενο κινητό που είχα, -Nokia- ΟΧΙ Smartphone ) κλείνω το κινητό. Το αποτέλεσμα είναι να μη κτυπήσει το ξυπνητήρι, αυτό συμβαίνει με όλα τα Smartphone ή κάνω κάτι λάθος εγώ.:confused: Μπορεί κάποιος να βοηθήσει ? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Καλησπέρα, 1) Πήγαινε στον Dialer και πάτα παρατεταμένα πάνω σε έναν αριθμό. 2) Δημιούργησε τους εξής φακέλους: Media> Audio και εκεί μέσα δημιούργησε τους φακέλους Notifications και Ringtones. Ότι βάζεις στο Notifications θα στο εμφανίζει στη λίστα με τους ήχους ειδοποίησης και ότι βάζεις στο Ringtones θα στο εμφανίζει στην λίστα με τους ήχους κλήσης. 3) Τα smartphones είναι στην ουσία υπολογιστές οπότε αν τα κλείνεις δεν λειτουργούν. Αν θες το βράδυ βάζε το σε Airplane Mode ώστε το κινητό να είναι ανοικτό αλλά δε θα δέχεται κλήσεις, μηνύματα κ.τ.λ. Απενεργοποιούνται δηλαδή όλες οι ασύρματες επικοινωνίες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petsikomias Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Καλησπέρα παιδια. Μια μικρη βοηθεια γιατι εχω μπερδευτει. Θέλω να κάνω update σε 2.3.6. Διαβασα (δυστυχως δεν θυμαμαι που) ότι είναι πλέον διαθέσιμη για το τηλεφωνο μας. Πηγα απο το τηλεφωνο στην επιλογη Software update αλλα μου λεει ότι δεν υπαρχει διαθέσιμο update. Κάνω κάτι λάθος; Επίσης: To τηλ μου είναι σε 2.3.3 και το έχω κάνει root. Θεώρησα ότι ίσως "το χαλάει" που το έχω κάνει root και προσπάθησα να το κάνω unroot. Φαινεται ότι κάνει unroot αλλά όταν κάνει restart και ξεκιναει το τηλεφωνο το εικονιδιο του superuser υπάρχει ακόμα. Μια μικρη βοήθεια σας παρακαλώ γιατί μάλλον κάπου έχω μπερδευτεί. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Καλησπέρα παιδια. Μια μικρη βοηθεια γιατι εχω μπερδευτει. Θέλω να κάνω update σε 2.3.6. Διαβασα (δυστυχως δεν θυμαμαι που) ότι είναι πλέον διαθέσιμη για το τηλεφωνο μας. Πηγα απο το τηλεφωνο στην επιλογη Software update αλλα μου λεει ότι δεν υπαρχει διαθέσιμο update. Κάνω κάτι λάθος; Επίσης: To τηλ μου είναι σε 2.3.3 και το έχω κάνει root. Θεώρησα ότι ίσως "το χαλάει" που το έχω κάνει root και προσπάθησα να το κάνω unroot. Φαινεται ότι κάνει unroot αλλά όταν κάνει restart και ξεκιναει το τηλεφωνο το εικονιδιο του superuser υπάρχει ακόμα. Μια μικρη βοήθεια σας παρακαλώ γιατί μάλλον κάπου έχω μπερδευτεί. Για να περασεις αλλη στοκ ρομ χρησιμοποιεις το odin (οδηγος στην πρωτη σελιδα) Ευρωπαικες ρομ θα βρεις στο sammobile.com Το εικονιδιο superuser ειναι εφαρμογη. Δεν σε κανει αυτο root, αλλα το χρειαζεσαι αν εισαι. Επισης να ξερεις πως οσο εισαι σε διαφορετικη ρομ απο αυτην που εχεις τωρα, δεν εχεις εγγυηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 (edited) Καλησπέρα παιδια. Μια μικρη βοηθεια γιατι εχω μπερδευτει. Θέλω να κάνω update σε 2.3.6. Διαβασα (δυστυχως δεν θυμαμαι που) ότι είναι πλέον διαθέσιμη για το τηλεφωνο μας. Πηγα απο το τηλεφωνο στην επιλογη Software update αλλα μου λεει ότι δεν υπαρχει διαθέσιμο update. Κάνω κάτι λάθος; Επίσης: To τηλ μου είναι σε 2.3.3 και το έχω κάνει root. Θεώρησα ότι ίσως "το χαλάει" που το έχω κάνει root και προσπάθησα να το κάνω unroot. Φαινεται ότι κάνει unroot αλλά όταν κάνει restart και ξεκιναει το τηλεφωνο το εικονιδιο του superuser υπάρχει ακόμα. Μια μικρη βοήθεια σας παρακαλώ γιατί μάλλον κάπου έχω μπερδευτεί. Το συνδέεις με το Kies στον υπολογιστή σου για να κάνεις το update. Φυσικά όπως σου είπε και ο nikos523 πιο πάνω υπάρχει και το Odin που χρησιμοποιούμε οι περισσότεροι αφού το Kies είναι συνήθως κακός μπελάς. Αν σου έγραψε ότι έγινε το unroot τότε απεγκατέστησε την εφαρμογή Superuser. Αν θες να είσαι σίγουρος ότι είσαι unroot δοκίμασε να τρέξεις μια εφαρμογή που να χρειάζεται δικαιώματα root. Edited May 22, 2012 by Superuser Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petsikomias Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Το συνδέεις με το Kies στον υπολογιστή σου για να κάνεις το update. Φυσικά όπως σου είπε και ο nikos523 πιο πάνω υπάρχει και το Odin που χρησιμοποιούμε οι περισσότεροι αφού το Kies είναι συνήθως κακός μπελάς. Αν σου έγραψε ότι έγινε το unroot τότε απεγκατέστησε την εφαρμογή Superuser. Αν θες να είσαι σίγουρος ότι είσαι unroot δοκίμασε να τρέξεις μια εφαρμογή που να χρειάζεται δικαιώματα root. OTA δεν γίνετε; Σας ευχαριστώ πολύ για την άμμεση και απάντηση σας παιδια!:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 OTA δεν γίνετε; Σας ευχαριστώ πολύ για την άμμεση και απάντηση σας παιδια!:) καθολου δεν γινεται. δεν υπαρχει ελληνικη 2.3.6 μονο για voda-cosmote 2.3.5 αν θυμαμαι καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petsikomias Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 καθολου δεν γινεται. δεν υπαρχει ελληνικη 2.3.6 μονο για voda-cosmote 2.3.5 αν θυμαμαι καλα Μου κανει εντυπωση γιατι εγώ εχω 2.3.3 και δεν μου βγαζει καποιο διαθέσιμο update (με wind). Φίλος που έχει το ιδιο τηλ με wind και αυτός έχει 2.3.5 ή 2.3.6. Το είδα το πρωί στο κινητο του. Έκαναν "πουλάκια" τα μάτια μου ή χανω κάτι;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts