Jump to content

Samsung Galaxy Ace (S5830)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μόλις πέρασα την 2.3.5 ΚS2 ....

Ισως να είναι η ιδέα μου αλλά η οθόνη αργεί περισσότερο να ανοίξει από ότι με την 2.3.3 (παρόλο που οι περισσότεροι λένε το αντίθετο).

Το ΚΙΕS την βλέπει κανονικά την συσκευή, δεν έχει κανένα πρόβλημα.

Ελληνικά στο menu άψογα.

Εντύπωση μου έκανε πως στο πληκτρολόγιο της Samsung έχει κανονικά την Ελληνική γλώσσα γραφής και δουλεύει και μια χαρά (αν θυμάμαι καλά οι περισσότεροι λέγανε πως δεν έχει Ελληνικά για γραφή και βάζανε άλλο πληκτρολόγιο π.χ Go Keyboard )

ενδεικτικά έκανα 2 benchmark για να δω τι παίζει ....

Με 2.3.3 :

Quadrand : 569

Antutu : 1776

Με 2.3.5 :

Quadrand : 994

Antutu : 1786

Κάτι άλλο αξιοσημείοτο δεν πρόσεξα να πώ την αλήθεια γιατί μόλις την πέρασα ..

Root έγινε κανονικά με το κλασσικό αρχείο upd_1.zip

αυτά τα ολίγα :)

Edited by crazyio

Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something.

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας.

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλησπερα, ενθουσιαστηκα οπως ειπα με την RC1 απο cyanogenmod οπως ειπα και σε πρηγουμενο ποστ, εχετε καμια ιδεα ποτε να αναμενουμε επισημη εκδοση?
Samsung Galaxy ACE

κατεβασε την clockwork απο δω .. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1168417 μετα βαλε την στην Sd καρτα σου ... στην συνεχεια κατεβασε την CyanogenMod-7.1.0-RC1-Cooper-KANG απο εκει που την βρηκες και βαλε την και αυτη στην SD ... βγες σε recovery mode και πατα apply from sd ... εκτελεσε πρωτα στο clockwork.zip αρχειο , περιμενε να κανει την διαδικασια και μετα που θα bootαρει μπες ξανα στο recovery mod ... θα εχεις πλεον το menu της clockwork , πατα ξανα apply from sd και βρες την CyanogenMod-7.1.0-RC1-Cooper-KANG.zip .... και πατα απανω της ... περιμενε και παλι καμποση ωρα και οταν τελειωσει θα εχεις την CyanogenMod-7.1.0-RC1-Cooper-KANG που θες... ετσι περασα την the myth εγω και εμεινα ευχαριστημενος...πρωτα ομως απο ολα κανε την sd σου partition ...
.... οταν τελειωσεις βεβαια μπορεις να μεταφερεις το συστημα σου εκει και εχεις αφθονο χωρο στην εσωτερικη μνημη ... υπαρχει αναλογο thrend εδω που βρηκα και το εκανα ... δεν θα κερδισεις τπτ αν δεν κανεις αυτο...ειναι το α και το ω στην ολη διαδικασια ... να ξερεις οτι kies δεν θα την αναγνωριζει και η λυση σε αυτο ειναι εδω ... http://www.angroid.info/2011/02/06/myphone-explorer-%CF%80%CE%BB%CE%AE%CF%81%CE%B7%CF%82-%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CE%B3%CF%87%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-android-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CF%84%CE%B1-windows/ ... πιστευω και οι αλλοι users να συμφωνησουν σε αυτο που λεω ... πιστευω να βοηθησα ...

σιγουρα αυτος ο οδηγος ειναι πολυ χρησιμος και σε ευχαριστω παααρα πολυ... ποια ειναι καλυτερη κατα τη γνωμη σου η Τhe Myth η' CyanogenMod-7.1.0-RC1-Cooper-KANG.zip?για recovery mode παταω power και το κεντρικο ταυτοχρονα? χρειαζεται να βγαλω sim και να κανω hard reset η δε παιζει ρολο?διαβασα πιο πισω οτι η themyth υποστηριζει flashplayer κανονικα η CyanogenMod-7.1.0-RC1-Cooper-KANG.zip το κανει αυτο?προκαταβολικα σε ευχαριστω πολυ τετοιοι οδηγοι ειναι πολυ χρησιμοι για εμας που μαθαινουμε..:happy:

σιγουρα αυτος ο οδηγος ειναι πολυ χρησιμος και σε ευχαριστω παααρα πολυ... ποια ειναι καλυτερη κατα τη γνωμη σου η Τhe Myth η' CyanogenMod-7.1.0-RC1-Cooper-KANG.zip?για recovery mode παταω power και το κεντρικο ταυτοχρονα? χρειαζεται να βγαλω sim και να κανω hard reset η δε παιζει ρολο?διαβασα πιο πισω οτι η themyth υποστηριζει flashplayer κανονικα η CyanogenMod-7.1.0-RC1-Cooper-KANG.zip το κανει αυτο?προκαταβολικα σε ευχαριστω πολυ τετοιοι οδηγοι ειναι πολυ χρησιμοι για εμας που μαθαινουμε..:happy:
ως τωρα δουλευω την the Myth ... γι αυτην η αποψη μου εως τωρα ειναι πολυ καλυτερη απο αυτη που ειχα .. (Vod 2.3.3) ... δεν θα κερδισεις τπτ οσες ρομ κι αν περασεις αν δεν μεταφερεις το συστημα σου στην sd ... προσεχε ομως μην κανεις καμμια πατατα και κολησεις το τηλ ... δεν ειναι δυσκολο ... αρκει να διαβασεις πως ακριβως θα το κανεις .. τα βηματα ειναι απλα ... την CyanogenMod-7.1.0-RC1-Cooper-KANG δεν εχω δουλεψει κ δεν μπορω να σου πω ... απο τα σχολια των παιδιων εδω μεσα δεν ακουω και οτι καλυτερο ... οταν την δοκιμασω θα σου πω εντυπωσεις ...για recovery mod πατας power και κεντρικο ... εφοσον εχεις περασει την 2.3.5 δεν εχει σημασια αν βγαλεις sim και καρτα ... αλλα αν εχεις 8αρα καρτα επιμενω κανε φορμαρισμα της sd μοιρασε την σε ενα τμημα fat32 6gb 2 τμηματα ext3 το πρωτο εως 1500kb το δευτερο εως 300kb και το τελευταιο ονομασετο linux swap φορμαρε το maximum 90-100 kb ... με το mini tool partition wizard ... σου εδωσα τον οδηγο (λινκ youtube) πιο πριν να σου εξηγησει πως φορμαρεις μετα περνας το συστημα σου στην καρτα sd (υπαρχει λινκ στο θρεντ που λεει πως περνας το συστημα) ... για να πηγαινει μπαλα το κινητο πρεπει να εχεις πολυ χωρο στην εσωτερικη μνημη ... αρα για να κλεισουμε ... οσες ρομ και να βαλεις αν δεν εχεις χωρο στην εσωτερικη μνημη δεν εχεις γρηγορες επιδοσεις .. :) πιστευω να σε βοηθησα ... καλα φορμαρισματα και καλα να περνας ... Edited by MCGITYS

ως τωρα δουλευω την the Myth ... γι αυτην η αποψη μου εως τωρα ειναι πολυ καλυτερη απο αυτη που ειχα .. (Vod 2.3.3) ... δεν θα κερδισεις τπτ οσες ρομ κι αν περασεις αν δεν μεταφερεις το συστημα σου στην sd ... προσεχε ομως μην κανεις καμμια πατατα και κολησεις το τηλ ... δεν ειναι δυσκολο ... αρκει να διαβασεις πως ακριβως θα το κανεις .. τα βηματα ειναι απλα ... την CyanogenMod-7.1.0-RC1-Cooper-KANG δεν εχω δουλεψει κ δεν μπορω να σου πω ... απο τα σχολια των παιδιων εδω μεσα δεν ακουω και οτι καλυτερο ... οταν την δοκιμασω θα σου πω εντυπωσεις ...για recovery mod πατας power και κεντρικο ... εφοσον εχεις περασει την 2.3.5 δεν εχει σημασια αν βγαλεις sim και καρτα ... αλλα αν εχεις 8αρα καρτα επιμενω κανε φορμαρισμα της sd μοιρασε την σε ενα τμημα fat32 6gb 2 τμηματα ext3 το πρωτο εως 1500kb το δευτερο εως 300kb και το τελευταιο ονομασετο linux swap φορμαρε το maximum 90-100 kb ... με το mini tool partition wizard ... σου εδωσα τον οδηγο (λινκ youtube) πιο πριν να σου εξηγησει πως φορμαρεις μετα περνας το συστημα σου στην καρτα sd (υπαρχει λινκ στο θρεντ που λεει πως περνας το συστημα) ... για να πηγαινει μπαλα το κινητο πρεπει να εχεις πολυ χωρο στην εσωτερικη μνημη ... αρα για να κλεισουμε ... οσες ρομ και να βαλεις αν δεν εχεις χωρο στην εσωτερικη μνημη δεν εχεις γρηγορες επιδοσεις .. :) πιστευω να σε βοηθησα ... καλα φορμαρισματα και καλα να περνας ...

νομιζω ειμαι ετοιμος για την διαδικασια..σε περιπτωση που θελω να ξαναβαλω την stock rom η διαδικασια ειναι η ιδια να φανταστω?

αν εννοεις την 2.3.5 KS ... την περνας μεσω odin ...

οχι απλα με εχεις ψησει αλλα θα βαλω και την the myth :) ελα που τωρα μολις ειδα οτι βγηκε χθες καινουρια themyth KS3 ! αλλα θα παω σε KS2..:) ευχαριστω κ παλι,προς το παρον μελεταω τα partitions της sd που μου φαινεται λιγο καπως,η δικια μου ειναι 2 gb οπως βλεπω τωρα..

ως τωρα δουλευω την the Myth ... γι αυτην η αποψη μου εως τωρα ειναι πολυ καλυτερη απο αυτη που ειχα .. (Vod 2.3.3) ... δεν θα κερδισεις τπτ οσες ρομ κι αν περασεις αν δεν μεταφερεις το συστημα σου στην sd ... προσεχε ομως μην κανεις καμμια πατατα και κολησεις το τηλ ... δεν ειναι δυσκολο ... αρκει να διαβασεις πως ακριβως θα το κανεις .. τα βηματα ειναι απλα ... την CyanogenMod-7.1.0-RC1-Cooper-KANG δεν εχω δουλεψει κ δεν μπορω να σου πω ... απο τα σχολια των παιδιων εδω μεσα δεν ακουω και οτι καλυτερο ... οταν την δοκιμασω θα σου πω εντυπωσεις ...για recovery mod πατας power και κεντρικο ... εφοσον εχεις περασει την 2.3.5 δεν εχει σημασια αν βγαλεις sim και καρτα ... αλλα αν εχεις 8αρα καρτα επιμενω κανε φορμαρισμα της sd μοιρασε την σε ενα τμημα fat32 6gb 2 τμηματα ext3 το πρωτο εως 1500kb το δευτερο εως 300kb και το τελευταιο ονομασετο linux swap φορμαρε το maximum 90-100 kb ... με το mini tool partition wizard ... σου εδωσα τον οδηγο (λινκ youtube) πιο πριν να σου εξηγησει πως φορμαρεις μετα περνας το συστημα σου στην καρτα sd (υπαρχει λινκ στο θρεντ που λεει πως περνας το συστημα) ... για να πηγαινει μπαλα το κινητο πρεπει να εχεις πολυ χωρο στην εσωτερικη μνημη ... αρα για να κλεισουμε ... οσες ρομ και να βαλεις αν δεν εχεις χωρο στην εσωτερικη μνημη δεν εχεις γρηγορες επιδοσεις .. :) πιστευω να σε βοηθησα ... καλα φορμαρισματα και καλα να περνας ...

Sorry σε εχω ζαλισει..2 ερωτησεις τελευταιες..τι τιμες να δωσω στην sd καρτα μου που ειναι 2 gb? και μπορεις να παραθεσεις το link που λεει πως περνας το συστημα στην sd ???`

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα.Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.

Edited by sakiss

οχι απλα με εχεις ψησει αλλα θα βαλω και την the myth :) ελα που τωρα μολις ειδα οτι βγηκε χθες καινουρια themyth KS3 ! αλλα θα παω σε KS2..:) ευχαριστω κ παλι,προς το παρον μελεταω τα partitions της sd που μου φαινεται λιγο καπως,η δικια μου ειναι 2 gb οπως βλεπω τωρα..

Sorry σε εχω ζαλισει..2 ερωτησεις τελευταιες..τι τιμες να δωσω στην sd καρτα μου που ειναι 2 gb? και μπορεις να παραθεσεις το link που λεει πως περνας το συστημα στην sd ???`

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα.Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.

Κυκλοφόρησε η KS3 stock και για αυτό την αναβαθμίσαν και την Myth.

Αυτά...

κατεβασε την clockwork απο δω .. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1168417 μετα βαλε την στην Sd καρτα σου ... στην συνεχεια κατεβασε την CyanogenMod-7.1.0-RC1-Cooper-KANG απο εκει που την βρηκες και βαλε την και αυτη στην SD ... βγες σε recovery mode και πατα apply from sd ... εκτελεσε πρωτα στο clockwork.zip αρχειο , περιμενε να κανει την διαδικασια και μετα που θα bootαρει μπες ξανα στο recovery mod ... θα εχεις πλεον το menu της clockwork , πατα ξανα apply from sd και βρες την CyanogenMod-7.1.0-RC1-Cooper-KANG.zip .... και πατα απανω της ... περιμενε και παλι καμποση ωρα και οταν τελειωσει θα εχεις την CyanogenMod-7.1.0-RC1-Cooper-KANG που θες... ετσι περασα την the myth εγω και εμεινα ευχαριστημενος...πρωτα ομως απο ολα κανε την sd σου ...
.... οταν τελειωσεις βεβαια μπορεις να μεταφερεις το συστημα σου εκει και εχεις αφθονο χωρο στην εσωτερικη μνημη ... υπαρχει αναλογο thrend εδω που βρηκα και το εκανα ... δεν θα κερδισεις τπτ αν δεν κανεις αυτο...ειναι το α και το ω στην ολη διαδικασια ... να ξερεις οτι kies δεν θα την αναγνωριζει και η λυση σε αυτο ειναι εδω ... http://www.angroid.info/2011/02/06/myphone-explorer-%CF%80%CE%BB%CE%AE%CF%81%CE%B7%CF%82-%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CE%B3%CF%87%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-android-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CF%84%CE%B1-windows/ ... πιστευω και οι αλλοι users να συμφωνησουν σε αυτο που λεω ... πιστευω να βοηθησα ...

μετα τιν εγκατασταση τις ρομ μπορουμε να κανουμε partition?

η κάρτα μου ειναι 8G σε τι διαμερίσματα να τιν χωρίσω? ευχαριστώ.

Edited by markosm711

Αγαπητέ μερικές ερωτήσεις. 1. Τι χρειάζονται τόσα παρτίσιον (τέσσερα)

2. Τίς ρομ που θέλουμε να περάσουμε τίς βάζουμε στο 6 Gb?

3 Τις εφαρμογές από το μάρκετ που κατεβάζουμε που μπαίνουν?

4 Το σύστημα που θα μπεί και πως για να ελευθερωθεί χώρος στο τηλέφωνο?

Ευχαριστώ πολύ.

μετα τιν εγκατασταση τις ρομ μπορουμε να κανουμε partition?

η κάρτα μου ειναι 8G σε τι διαμερίσματα να τιν χωρίσω? ευχαριστώ.

Μαρκο στο 2ο ποστ λεει ακριβως πως χωριζεις την 8αρα sd.. για την 2gb δεν ξερω κ δεν το ακουμπαω μη κανω καμια βλακεια

μπορει καποιος να μου απαντησει στο εξης... θελω να κανω ενα backup ολες τις εφαρμογες που εχω εγκατεστημενες στο τηλεφωνο σε περιπτωση αλλαγης/δοκιμης αλλης rom. Δεν το εχω ξανακανει, βασικα μεχρι τωρα ξανακατεβαζα εκ νεου τις εφαρμογες καθε φορα που αλλαζα rom, πραγμα χρονοβορο και εκνευριστικο. Ποιο προγραμμα που προτεινετε?

Επισης θελω να ρωτησω και αυτο... αν κανω backup, θα χρειαστει και παλι να τις περασω χειροκινητα απο SD ή θα περαστουν μονες τους μεσω αρχειου οπως πχ οταν κανουμε image σε σκληρο στο PC ??? Οσον αφορα επαφες, γνωριζω το εχω κανει οποτε αν μπορουσα να λυσω και αυτο με τα apps θα με εξυπηρετουσε αρκετα.

Samsung Galaxy ACE

μπορει καποιος να μου απαντησει στο εξης... θελω να κανω ενα backup ολες τις εφαρμογες που εχω εγκατεστημενες στο τηλεφωνο σε περιπτωση αλλαγης/δοκιμης αλλης rom. Δεν το εχω ξανακανει, βασικα μεχρι τωρα ξανακατεβαζα εκ νεου τις εφαρμογες καθε φορα που αλλαζα rom, πραγμα χρονοβορο και εκνευριστικο. Ποιο προγραμμα που προτεινετε?

Επισης θελω να ρωτησω και αυτο... αν κανω backup, θα χρειαστει και παλι να τις περασω χειροκινητα απο SD ή θα περαστουν μονες τους μεσω αρχειου οπως πχ οταν κανουμε image σε σκληρο στο PC ??? Οσον αφορα επαφες, γνωριζω το εχω κανει οποτε αν μπορουσα να λυσω και αυτο με τα apps θα με εξυπηρετουσε αρκετα.

Ψάξε το Titanium Backup. Κάνει ακριβώς αυτό :)

Αυτά...

Μαρκο στο 2ο ποστ λεει ακριβως πως χωριζεις την 8αρα sd.. για την 2gb δεν ξερω κ δεν το ακουμπαω μη κανω καμια βλακεια

μήπως ξερεις το λινκ για το πώς θα περάσω το σύστημα μετα στιν καρτα?

(υπαρχει λινκ στο θρεντ που λεει πως περνας το συστημα) που ειναι αυτο?

Edited by markosm711

μήπως ξερεις το λινκ για το πώς θα περάσω το σύστημα μετα στιν καρτα?

αυτο ρωτησα κ εγω..δεν ξερω και εγω αυτο περιμενω..

ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!! Εχω περασει την KS2 (2.3.5) και μετα την cyanogen KANG RC1. Ολα καλα και ολα ωραια αλλα οταν μεσα απο το anttek app manager pro θελω να κανω freeze καποια εφαρμογη μου βγαζει οτι πρεπει να κανω την NAND Unlocked. Διαβασα αρκετα για αυτο χωρις να καταλαβαινω τι ακριβως ειναι και συνηθως αφορουσαν HTC κινητα. Με την stock 2.3.5 δεν ειχα αυτο το προβλημα. Τι να κανω για να κανω unlock NAND ??? :(:blink:

Το τηλεφωνο ειναι root, βλεπω το superuser και ουτε μεσα απο clockworkmod recovery μπορω να κανω κατι!!!!

Samsung Galaxy ACE

καλημερα σε ολους σας.Οσοι εχετε περασει την 2.3.5 KS και θελετε να περασετε την THE MYTH απο πανω θα πρεπει να κανετε τα εξης βηματα πριν την περασετε : 1)
κανετε partition την καρτα σας ... (εδω αναφερει για 4gb,για τα 8 μοιραζετε την καρτα σε 6gb fat32 ext3 1.4 gb ext3 300kb και linux swap εως 100kb,καλο θα ηταν να εχετε εναν card reader για να το κανετε αυτο),οταν τελειωσετε περνατε μεσα στην καρτα το clockwork mod.zip και την THE Myth.zip και οτι αλλο εχετε σωσει στον σκληρο σας (επαφες,backup απο titanium backup,φωτογραφιες,mp3),Στο ερωτημα που θα τα σωσετε... οταν φορμαρετε την καρτα και ανοιξετε τον εικονιδιο υπολογιστης πατε στην καρτα sd που την εχετε ονομασει ANDROID και τα τοποθετειτε εκει... 2) εφοσον τελειωσετε και με αυτο κλεινετε το κινητο σας και πατατε παρατεταμενα power button και κεντρικο ... πατατε apply from sd βρισκετε το αρχειο με το volume down clockwordmod.zip πατατε απανω του και περιμετε,το κινητο σας θα ανοιξει κλειστε το και πατατε παλι power button και κεντρικο,θα σας βγαλει στο νεο recovery menu clockwork 4.0.0.9,πατατε παλι apply from sd βρισκετε το αρχειο the myth.zip με το volume down πατατε απανω του με το κεντρικο σας βγαζει σε ενα menu με πολλα οχι και ενα ναι,πατατε στο ναι και περιμενετε ... το τηλ ειναι ετοιμο και rootαρισμενο ... 3) μεσα στο τηλ υπαρχουν δυο προγραμματακια το tweaks (tweak manager) και το A2SDGUI ... στο πρωτο τσεκαρετε χωρις apply :enable VM Swapiness & DT: Autostart (dont need to click Apply because ur phone will reboot after enable davilk cache in next step) και στο δευτερο τσεκαρετε + Enable swap & zipalign + Enable A2SDGUI > Davilk cache > Cache on sd-ext then press "Move"..πατοντας move το συστημα μεταφερετε σε ενα απο τα ext3 που εχετε δημιουργησει πιο πριν ... (σημειωση οτι το τηλ σας θα μπουταρει μονο του μην φρικαρετε οτι κανατε πατατα) 4) κατα την ταπεινη μου γνωμη για οσους δεν θελουνε να μπει καποιος αλλος και βλεποντας να πειραξει καποια απο τα χρησιμα-επικινδυνα προγραμματακια και λεω επικινδυνα γιατι αμα δεν ξερεις γραφεις στο φορουμ μπας βρεις απντηση για τα πειραγματα που κανεις στο τηλ σου εσυ η αλλος που κανει οτι ξερει ενω δεν ξερει καλο θα ηταν να κατεβασετε την εφαρμογη link to sd και να κανετε freeze τις δυο αυτες εφαρμογες,για οσους ξερουν θα καταλαβουν για πιο λογο το εγραψα αυτο :lol:. και οχι μονο αλλα και για να μεταφερετε τυχον εφαρμογες που κατεβασετε απο το market στην sd.5) τα αρχεια clockworkmod και THe Myth μπορειτε να τα διαγραψετε απο την sd ... αλλα καλου κακου φυλαξτε τα στον υπολογιστη σας σε περιπτωση που τα ξαναχρειαστειτε ... Πιστευω να βοηθησα και οι ADMIN του thrend αν παρελειψα κατι να με συμπληρωσουν ... Ευχαριστω ... Edited by MCGITYS

Άψογος! Σε ευχαριστούμε πολύ. Γνωρίζει κάποιος κάποιο link για να μετατρέψω 16GB κάρτα με τα σωστά partitions?
Αυτά...

Για back up των εφαρμογων χρησιμοποιούμε το titanium back up.

Για back up των ρυθμίσεων , επαφών , μυνημάτων κ.λ.π. ποιό προτείνετε ?

θέλω να βάλω και εγώ την 2.3.5

Επίσης στο πρώτο Post δεν παίζει το link του firmware.

Εχετε το ανανεωμένo , μηπως κατεβάσω κανένα λάθος.

thanks

Edited by stathis200

Για back up των ρυθμίσεων, επαφών, μυνημάτων κ.λ.π. ψάξε για το MyPhone Explorer
Αυτά...

Για back up των εφαρμογων χρησιμοποιούμε το titanium back up.

Για back up των ρυθμίσεων , επαφών , μυνημάτων κ.λ.π. ποιό προτείνετε ?

θέλω να βάλω και εγώ την 2.3.5

Επίσης στο πρώτο Post δεν παίζει το link του firmware.

Εχετε το ανανεωμένo , μηπως κατεβάσω κανένα λάθος.

thanks

Αν χρησιμοποιείς go sms, έχει επιλογή για backup των μηνυμάτων. Ειδάλλως στο μάρκετ έχει πολλές εφαρμογές sms backup.

Για τα firware το σαιτ είναι το sammobile.com

Για τις επαφές δεν χρειάζεται πρόγραμμα backup. Πας επαφές-κουμπι μενού-εισαγωγή/εξαγωγή-και κάνεις εξαγωγή στην κάρτα sd. Έτσι έχεις τις επαφές σου στην sd σε ένα αρχείο vcf. Για επαναφορά μετά κάνεις το ίδιο απλά πατάς «εισαγωγή sd».

Backup για ρυθμίσεις δεν νομίζω να υπάρχει. 2 λεπτα δουλειά είναι έτσι κι αλλιως να κάνεις τις ρυθμίσεις.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Βγηκε νεα εκδοση market, συγκεκριμενα η 3.3.11 . Ειναι αρκετα πιο γρηγορη απο τη προηγουμενη, μπορειτε να τη βρειτε εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1328843

Νίκο σε ευχαριστώ για ολες τις απαντήσεις .

Αυτό με τις επαφές θα βοηθήσει , αν και νομίζω οτι η 2.3.5 είναι συμβατή με το kies και τις έχω εκεί.

Edited by stathis200

Οταν πηγαίνω στη "συλλογή" (εκεί που δείχνει τις φωτογραφίες που έχω στο κινητό)

βλέπω τα πάντα! Ακόμη και .jpg που χρησιμοποιώ για το σύστημα.

Υπάρχει τρόπος να "εξαιρέσουμε" κάποιο directory από το να φαίνονται στη συλλογή οι εικόνες του?

May The Force Be With You...

γεια σας παιδιά

αγόρασα το ace πριν από κάνα μήνα από vodafone .όλα καλά μέχρι εδω το κινητό δεν κολλούσε μεχρι που εκανα update από 2.3.3 σε 2.3.5 μέσο του κινητού από τον λογαριασμό που έφτιαξα στην Samsung και όχι από kies(το κινητό πλέον δεν το αναγνωρίζει για αναβάθμιση ) .Από τότε το κινητό καθυστερεί να ξεκλειδώσει και στο μενού κάνει κολλήματα .υπήρχαν μερικές φορές που με έβαλε αυτόματα σε safe mode .ψάχνοντας στο νετ βρήκα πώς πρέπει να μπω στο recovery menu και να κάνω factory reset και wipe cache partition πράγμα που έκανα αλλά τίποτα. επίσης στο μενού αυτό έχω και σφάλμα με κίτρινα γράμματα

--appling multi-csc –

Cant access to ‘/system/csc//system’.

Μπορεί κάποιος να μου πει ποια official rom πρέπει να βάλω που να υποστηρίζει ελληνικά έτσι ώστε να λυθούν τα προβλήματα ? συγγνώμη αν ήμουν κουραστικός αλλά έχουν σπάσει τα νευρά μου μέχρι και στον τηλεφωνικό κατάλογο όταν πας να μπεις κάνει 10 δευτερόλεπτα για να διαβάσει τον κατάλογο !!!!

• The title was changed to Samsung Galaxy Ace (S5830)