Jump to content

eckotek

Members
  • Δημοσιεύσεις

    21
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

eckotek's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. άντε πάλι απ' την αρχή... καλή επιτυχία!!!!
  2. eckotek

    Sony Xperia Go

    Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ R O O T στη jb Δείτε στο youtube και θα καταλάβετε τον τρόπο. Υπάρχουν και τα link πιο κάτω. Πατήστε εκει που λέει ''δείτε περισσότερα''. Το μόνο που θα σας δυσκολέψει λίγο είναι ότι ο τύπος μιλάει ισπανικά.
  3. eckotek

    Sony Xperia Go

    Εβαλα την jb την πρώτη μέρα που βγήκε με το pc comp. 1. Είναι πολύ βαρειά για αυτη την cpu. Οι εφαρμογές αργούν ακόμα το τηλ. και οι επαφές Μου θυμίζει φθηνά samsoung. 2. Το πιό σημαντικό όμως είναι ότι προς το παρόν δεν μπορεί να γίνει root, και να κουβαλάς ότι σαβούρα πρόγραμμα έχει απ τη μαμά. ¨Ετσι τη ξήλωσα και έβαλα την παλιά 154 root.
  4. 1. To mount kai unmound ειναι στις ιδιοτητες του ES File Explorer? 2. Permissions όπως ήταν το αρχικό (rw-r--r--) που τα βρίσκω αυτά? Ευχαριστώ
  5. Δεν υπάρχει πιό σπαστικό πράγμα να οδηγείς και να θέλεις να πάρεις τηλέφωνο, να ξεκλειδώνεις το ace να πατας το κουμπι της κλήσης και να περιμένεις να σου ανοίξει η οθόνη με τα νούμερα η να θέλεις να ανοιξεις τις επαφές και να έχεις μαύρη οθόνη και μετά να καρεδιάζονται τα ονόματα για αρκετά δεύτερα. Λοιπόν δοκίμασα πάνω από 25 ρομ από 233 σε 237 και ξανά σε 221 και πάλι σε 234. Μετα από κάθε εγκατάσταση έβαζα όλα τα προγράμματα και τα widgets που ήθελα και το δούλευα κανάδυό μέρες μεχρι να μου τη σπάσει ξανά η καθυστέρηση. Ούτε cyano.. ούτε myth δεν γλύτωσαν το lag αυτό. Τελικά μιλάμε για ένα απλό τηλέφωνο δεν είναι ούτε pc ούτε mac. Δείτε το έτσι σαν ενα φθηνομεσαίο τηλέφωνο ειναι η μόνη λύση. Έκανα hart reset κανά δυό φορές wipe, έβγαλα τη μπαταρία το φλάσαρα ξανά wipe, root, και το πιό σημαντικό κανά δυό προγραμματάκια όπως το sygic το secudroid ένα ρολόι και ένα widget που μετρά data 3G και τίποτα άλλο. Μία αρχική οθόνη από τρεις που είχα και τα προγράμματα ειναι στις 3 οθόνες που εχει η ρομ και όχι στις 5 οθόνες προγράμματα που έβαζα. Το αποτέλεσμα μετά από 3 μέρες το αφήνω το βράδυ ανοιχτο και το πρωί όταν το ανοίγω μηδέν καθυστερήσεις ούτε καρέδιασμα στις επαφές ούτε στο τηλέφωνο. Πάει σφαίρα. Πληροφοριακά να σας αναφέρω έβαλα τη ρομ S5830XWKS2 που με αναβάθμιση με το kies έγινε KS9. Στη μνήμη συσκευής έχω 34mb και ελεύθερα 147mb. Το σίγουρο είναι πως άν το ξαναγεμίσω με προγράμματα widgets καιρού εορτών κλπ κλπ πάλι θα καθυστερεί στο ξύπνημα. Αυτά όλα σας τα ανέφερα γιατί πολλοί από σας σαν και μένα θέλετε ένα σφαιράτο κινητό για να κάνετε τη δουλειά σας και όχι μόνο ένα παιχνιδάκι. Ευχαριστώ
  6. Χαμογελάστε για να φοβηθούν και φύγουν οι καλικάτζαροι που μπήκαν στο μενού μας.
  7. Ευχαριστώ. Κάτι ακόμα σε καποιες επαφές θέλω διαφορετικό ήχο κλήσης για να τις ξεχωρίζω , δεν το έχει την επεξεργασία επαφών.
  8. Γρήγορη και σταθερή η cyanogen 7.2. Παρατήρησα δύο βασικές ελλείψεις. 1. Δεν έχει speed dial κάτι πολυ χρήσιμο όταν οδήγείς. 2. Δεν έχει τη διαχείρηση εφαρμογών όπως η μαμά ρομ. Δηλ. να πατάς το μεσαίο πλήκτρο να σου δείχνει τις εφαρμογές που τρέχουν και αν είναι καμμία ανοιχτή να την κλείνεις εσυ με το τερματισμός εφαρμογής και φυσικά το υπόλοιπο της ραμ. Καμιά ιδέα γι αυτά?
  9. Μια ερώτηση δύσκολη τώρα για όλους τους ειδήμονες. Το πλήκτρο menou δηλ. το αριστερό όταν το πατάς παρατεταμένα σε βάζει στην οθονη του google searce. (μιλάμε για την ρομ την ...ks9). Υπάρχει τρόπος να καθορίζεις εσύ το πρόγραμμα που θα εκτελείται μ΄αυτό το παρατεταμενο πάτημα? Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...