mixalis2 Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 παιδες μου δωσαν το ταμπλετακι και οταν κανει εκκινηση εμφανιζεται το πρασσινο android logo κολημενο...προφανος καποιος εκανε λαθος σε καμοια αναβαθμηση...μπαινει σε CMR με START + volume down αλλα δεν ξερω τι μπορω να του κανω απο εκει...μπορει να με βοηθησει καποιος?εχω σε ζιπ αρχεια την 2.1 ρομ της cosmote και την τελευταια CM7! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeovani Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 Πρόσφατα στο συγκεκριμένο tablet μου ράγισε εσωτερικά η οθόνη (το έριξα κάτω) και δυστυχώς πλέον η απεικόνιση είναι λευκή με το σημείο του ραγίσματος να είναι ευδιάκριτο. Την propordia που πήρα (αντιπρόσωπος στην Ελλάδα) μου είπε για service 97 ευρώ όταν με 100 ευρώ αγοράσω το πλέον σύγχρονο tablet τώρα στην αγορά... Μήπως έχετε υπόψιν σας για να μην πάει για πέταμα το συγκεκριμένο (είναι κρίμα!) ένα οικονομικό service για το tablet? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aegina24 Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 καλησπερα προσπαθησα να κανω ροοτ τη συσκευη σημερα για να περασω cyanogen και με το που ανοιγει κολλαει στο πρασινο λογο του android μπορω να κανω κατι για να επιστρεψω σε προηγουμενη κατασταση? η να περασω καποια official rom Παράθεση HTC Touch Pro , HTC Touch Pro 2 , HTC Desire HD , HTC ONE X , HTC M7 , HTC M8 Samsung Galaxy Note II , Samsung Galaxy S6 Edge iPhone 3Gs ,iPad mini Oneplus 2 , Oneplus X Meizu MX5 :clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 καλησπερα προσπαθησα να κανω ροοτ τη συσκευη σημερα για να περασω cyanogen και με το που ανοιγει κολλαει στο πρασινο λογο του android μπορω να κανω κατι για να επιστρεψω σε προηγουμενη κατασταση? η να περασω καποια official rom το έφτιαξες; Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platonas Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 Ας ξεθαψω λιγο το θεμα :) εχεις ενας φιλος μου ενα v9 απο Ρωσσια με 2.3.5 απο το εργοστασιο. Υπαρχει τροπος να γινει root μια και οτι δουλευε σε 2.1 και 2.2 δεν δουλευει . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 Νομίζω ότι πρέπει να το φλασαρει πάλι, και τότε περνάς ότι θέλεις Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dominokid Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Καλησπέρα παιδιά, προσπαθώ εδώ και 2 μέρες να αναβαθμίσω το tablet μου γιατί δεν μπορεί καν να εγκατασταθεί το Skype. Το πρόβλημά μου ειναι πως εχω ηδη κανει brick ενα αλλο κινητο και φοβαμαι μη χαλασω και αυτο το tablet, ειναι κριμα!! Οποτε αν καποιος γνωριζει 100% καποιον καλο οδηγό ή να μου πει απο προσωπική εμπειρία πως να κανω αναβαθμιση το tablet θα του ημουν υποχρεωμένος! Σημ.: Ξερω για rooting/flash/upgrade κλπ οσα γνωρίζει μια 80χρονη γιαγιάκα με Αλτσχάιμερ, οποτε σας θερμοπαρακαλώ να με βοηθησετε να καταλαβω τι εννοειτε! Ειμαι προθυμος να προσπαθησω οσο μπορω να κανω ενα update εστω και μια φορα! Ευχαριστω προκαταβολικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dominokid Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 Κανεις βρε παιδια; Εστω απο που να αρχισω;; :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 Προτιμότερο να του κάνεις μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων παρά οτιδήποτε άλλο και αμα δεις ότι δεν σε καλύπτει, τότε ψαχνεσαι με αυτά που ρωτάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dominokid Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 Εκανα επαναφορα και δεν βοηθησε σε κατι. Μαλιστα, για καποιο παραξενο λογο μετα το factory reset, δεν μπορουσε να ανοιξει το Google Market. Εβγαζε error, try again later. Αυτο που εκανα ειναι το εξης: Κατεβασα ενα .apk το οποιο λεει μου εκανε ροοτ τη συσκευη. Εβγαλε και ενα ασπρομαυρο εικονιδιο για superuser. Ε καλα λεω ως εδω. Εγκατεστησα και ενα αλλο apk το OneClickRecoveryV9-4.0.0.5.apk και μεσα απο αυτο εκανα και εγκατασταση το cm-7-20130301-NIGHTLY-v9.zip το προβλημα ειναι πως ενω μου λεει σε ολα success, το κινητο ανοιγει, εμφανιζεται το πρασινο ανθρωπακι της Android και μετα κανει restart και παλι τα ιδια. Αν πατησω vol - και pwr τοτε με βαζει μεσα στο ClockworkMod Recovery. Μπορει κανεις να μου πει τι πρεπει να κανω τωρα; Επισης πως μπορω να καταλαβω αν εχω την Light εκδοση;; Το ειχα παρει απο Wind και το Build ελεγε οτι ειναι Cosmote. Σας παρακαλω, απλα θελω να περασω το Skype στο ταμπλετ μου τιποτε αλλο !! Μπορει καποιος που γνωριζει να με βοηθησει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dominokid Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 :ninja: Εγκατεστησα ενα αλλο .zip που βρηκα απο πιο ανανεωμενη εκδοση του CM αλλα και παλι δεν ειδα διαφορα! QQ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratosztev9 Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Καλησπέρα. Δεν μπορώ να μπω σε κατάσταση FTM. Υπάρχει άλλος τρόπος εκτός από vol- & power ; Θέλω να επαναφέρω το recovery. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrixtv1 Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Για σας έχω το παραπάνω tablet και επειδή έβαλα πολλές φορές λάθος μοτίβο θέλει το κωδικό και το email για να το ξεκληδωσο προσπάθησα να κάνω hard reset. Πατώντας το volume - και το power αλλά με βγάζει σε μια οθόνη που λέει FTM τη μπορώ να κάνω για να το ξεκληδωσο ??παρακαλώ είναι ανάγκη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts