Jump to content

[Modding] Motorola DEFY

bomber21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

@baspats με wipe data μπορείτε να γυρίσεις.εφόσον φυσικά βάλεις cm9 μμε φρογιο κερνελ

Sent from my MB525 using Tapatalk

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλησπερα

αφου περασα την 2,2 απο ΜΟΤΟ

πριν λιγο καταφερα και περασα την cm7

αλλα το wi fi δεν λεει να δουλεψει

κανει ανιχνευση αλλα δεν βλεπει πουθενα το δικτυο μου:(

καμια ιδεα ?

κανεις ? HELP PLEASE :superman:

To είχα πάθει δυο τρεις φορές παλιότερα η μονη λύση που μου δούλεψε ήταν να μπεις μέσω root explorer στο /data/misc/wifi/ και να διαγράψεις το wpa_supplicant.conf που θα βρεις εκεί και μετά reboot. Μετά κάνει κανονικά αναζήτηση και πάλι

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

ευχαριστω για την απαντηση

μπηκα μέσω root explorer στο /data/misc/wifi/ και διαγράψα το wpa_supplicant.conf που βρηκα εκεί και μετά εκανα reboot.τιποτα:(

ενω κοιτουσα μονο αυτο ,πριν λιγο τσεκαρα την καμερα ....δεν τραβαει βιντεο :(

δεν με θελει τελικα :mad:

εχω βαλει

update-cm-7.1.0-jordan-signed

και

gapps-gb-20110828-signed

πως μπορω να ξαναπαω στη 2.2.2

DEFY 525 εχω

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ :cry:

για την καμερα οπως ειπαμε και πριν κανε clear data την εφαρμογη της καμερας!και για το wifi θα υπαρχει λυση.κατι σου διαφευγει....επισης μπορεις να δοκιμασεις wipe data/cache-wipe cahe-wipe dalvik cache και ξαναβαλε το ζιπακι απο την αρχη....μετα ξανα wipe chache-dalvik cache.....

off topic:εντυπωση μου κανει το γεγονος οτι βαζετε μια ρομ και αν κατι παει στραβα δεν ξερετε πως να γυρισετε πισω.....γι αυτο γινονται και τα περισσοτερα λαθη...

anyway για να επανελθεις σε μαμα κατασταση φλασαρεις με rsd τη μαμα ρομ.....αλλα κανε πρωτα αυτα που σου ειπα.....και κατι τελευταιο προν βαλεις τη cm7 εκανες wipe data απο cwm????

για την καμερα οπως ειπαμε και πριν κανε clear data την εφαρμογη της καμερας!και για το wifi θα υπαρχει λυση.κατι σου διαφευγει....επισης μπορεις να δοκιμασεις wipe data/cache-wipe cahe-wipe dalvik cache και ξαναβαλε το ζιπακι απο την αρχη....μετα ξανα wipe chache-dalvik cache.....

off topic:εντυπωση μου κανει το γεγονος οτι βαζετε μια ρομ και αν κατι παει στραβα δεν ξερετε πως να γυρισετε πισω.....γι αυτο γινονται και τα περισσοτερα λαθη...

anyway για να επανελθεις σε μαμα κατασταση φλασαρεις με rsd τη μαμα ρομ.....αλλα κανε πρωτα αυτα που σου ειπα.....και κατι τελευταιο προν βαλεις τη cm7 εκανες wipe data απο cwm????

ευχαριστω για τη βοηθεια σου ,τα εκανα αλλα τιποτα:(

τη μαμα ρομ για να την φλασαρω που τη βρισκω?

τελικα απεκτησα ενα τουβλο...

προσπαθησα να φλασαρω με RCD μια ρομ και σε καποιο σημειο κατα το φλασαρισμα κανει επανεκινηση αλλα δεν τα καταφερε κολλησε το κινητο και το φλασαρισμα

προσπαθησα ξανα τα ιδια:cry:

αποτελεσμα ενα κινητο που βγαζει το σημα της μοτο (κοκκινο) και μετα γραφει android και τιποτα αλλο

ουτε ξεκινα ουτε σβηνει

υπαρχει καποιο λινκ να κατεβασω την 2.2.2 στα σιγουρα ?:O

Edited by jimm40

Αρχικά πες λίγο ποια προσπάθησες να βάλεις;

δεν μπορω να βρω καποιο λινκ που να ειναι ενεργο...μην αγχωνεσαι ομως καπου θα βρεθει!

Sent from my MB525 using Ραπανάκι

Edited by saltofx_v

Αρχικά πες λίγο ποια προσπάθησες να βάλεις;

Sent from my MB525 using Ραπανάκι

JRDNEM_U3_3.4.2_179-002_DEBLUR_SIGN_SIGNED_UCAJRDNEMARAB1B80AA03A.0R_PDS03C_USAJRDNFRYORTCEE_P016_A016_HWp3_Service1FF

αυτη :O

αυτη ειναι η σωστη....αρα ξαναπροσπαθησε με το rsd ξανα!

λοιπον πηρα την ρομ της εκανα μετονομασια σε 2.2.2

μετα απο εκινηση με + και power κουμπια, ανοιγω το RSD 5,6 και αρχιζω

σε καποιο σημειο παει να κανει επανεκινηση αλλα κολαει στο ιδιο σημειο καφε φορα μετα το σημα της μοτο (κοκκινο) και μετα γραφει android

απο οτι φαινεται προσπαθει να παει παρακατω και απλα σβηνει στιγμιαία το android λογοτυπο και ξαναμανα

τι μπορω να κανω ? :(

εχεις φλασαρει ξανα με rsd το κινητο σου??αν ναι ποια ρομ προσπαθησες να περασεις??η μετονομασια που εκανες δεν χρειαζοταν

Edit:Βασικά την πρώτη φορά αργεί λίγο να μπουταρει...μήπως δεν περιμένεις;

Μπορείς να δοκιμάσεις και κάτι άλλο...πάτα Vol- και power button μόλις δεις το η τρίγωνο με το θαυμαστικό πάτα Vol- και Vol + συγχρόνως και κάνε wipe data cache

Edited by saltofx_v

εχεις φλασαρει ξανα με rsd το κινητο σου??αν ναι ποια ρομ προσπαθησες να περασεις??η μετονομασια που εκανες δεν χρειαζοταν

οχι πρωτη φορα φλασαρω με rsd

Edited by jimm40

Edit:Βασικά την πρώτη φορά αργεί λίγο να μπουταρει...μήπως δεν περιμένεις;

Μπορείς να δοκιμάσεις και κάτι άλλο...πάτα Vol- και power button μόλις δεις το η τρίγωνο με το θαυμαστικό πάτα Vol- και Vol + συγχρόνως και κάνε wipe data cache

Αυτό ακριβώς κάνε, μπες στο stock recovery και κάνε εκει wipe data και θα σαι οκ πιστεύω. Γιατι και μενα τη πρωτη φορά που δοκιμασα με το rsd δεν άνοιγε με τίποτα και ειχα κατα αγχωθεί.

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Παιδια εχω βαλει την WIUI 2.2.3 Stable (GB) και ειμαι πολυ ευχαριστημενος, σκεφτομαι ομως να δοκιμασω την 2.1.20(ICS).

μπορειτε να μου πειτε τι πρεπει να προσεξω? αν μπορω να την περασω πανω απο την ρομ που φοραω (χωρις να χασω ρυθμισεις)? και τελος τι προβληματα θα εχω (ή τι δεν θα λειτουργει)?

Edited by alfa

εχει αρκετα bug και δεν θα τη προτεινα για καθημερινη χρηση( το πιο σημαντικο δεν λειτουργει η καμερα)..επισης αν θες να τη δοκιμασεις καλο θα ειναι να κανεις wipe data που σημαινει οτι θα τα χασεις ολα απο ρυθμισεις!

αν θες να περασεις απλα τη κανουρια εκδοση (για GB αναφερομαι) κανεις απλα wipe cache και wipe dalvik cahe και δεν χανεις τιποτα!

ok ευχαριστω, μαλλον θα κατσω εδω που ειμαι... η νεα εκδοση για GB ποια ειναι? η 2.2.24 hybrid?

ok ευχαριστω, μαλλον θα κατσω εδω που ειμαι... η νεα εκδοση για GB ποια ειναι? η 2.2.24 hybrid?

2.2.17 stable gingerbread

2.2.24 gingerbread με μερικά καλούδια από ICS

- framework based on Galnet's framework

- highly modded default ICS theme (based on MinimalICS, BlackICE, MIUI v4 theme)

- ICS animations

- ICS Calculator

- ICS analog clock

- ICS wallpapers

- ICS ringtones

- ICS bootanim

- added MIUI v4 theme

- LauncherPRO

http://th828.photobucket.com/albums/zz209/junnie23/th_superman-logo-pic.jpg

Δλδ εκτός απο τα καλούδια δεν έχει αλλη διαφορά. Ευχαριστώ για την απάντηση, προς το παρόν καλά είμαι, ;) δεν χρειαζομαι αλλαγή.

Sent from my MB525 using Tapatalk

2.2.17 stable gingerbread

2.2.24 gingerbread με μερικά καλούδια από ICS

- framework based on Galnet's framework

- highly modded default ICS theme (based on MinimalICS, BlackICE, MIUI v4 theme)

- ICS animations

- ICS Calculator

- ICS analog clock

- ICS wallpapers

- ICS ringtones

- ICS bootanim

- added MIUI v4 theme

- LauncherPRO

θα την δοκιμάσω, την έβαλα...

.. αλλά μου κάνει εντύπωση οτι έκδοση android λέει 4.0.3!

OnePlus 5t

καλησπερα

εχω την 2.2.2 και την εκανα backup (all) στο backup and restore

και τωρα περασα 2.2.17 και ολα οκ !

ερωτηση... την κανω και αυτη backup( all) κανονικα και θα υπαρχουν 2 στη λιστα για restore οποτε και οποια θελω ?

Edited by jimm40

ναι το backup δεν εχει σχεση με το τι εκδοση φορας..μπορεις να κανεις οσα backup θελεις!

Καλησπέρα! Υπάρχει μήπως ICS έκδοση, που να μην έχει πρόβλημα με την κάμερα; Οταν έβαλα την 4.0.3 της CM7, υπήρχε το συγκεκριμένο πρόβλημα, οπότε, υποθέτω ότι υπάρχει και στις άλλες...:confused:
Proud HTC User!

Καλησπέρα! Υπάρχει μήπως ICS έκδοση, που να μην έχει πρόβλημα με την κάμερα; Οταν έβαλα την 4.0.3 της CM7, υπήρχε το συγκεκριμένο πρόβλημα, οπότε, υποθέτω ότι υπάρχει και στις άλλες...:confused:

προς το παρόν αν έχεις πράσινο φακό δεν δουλεύει καμία σε ICS δουλεύουν μερικές με μόνο το frame σε ICS

όπως η πολύ καλή WIUI 2.2.24 Stable και όχι η Beta V5

http://th828.photobucket.com/albums/zz209/junnie23/th_superman-logo-pic.jpg

βγήκε σήμερα CM9 όπου τρέχει η κάμερα τόσο σε green lens όσο και σε red lens / Defy+ :D

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro