Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙΙ)

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ευχαριστω για την απαντηση αλλα μαλλον δεν εθεσα σωστα την ερωτηση οσον αφορα τον launcherpro.το προβλημα ειναι οτι θελω να χρησιμοποιω τον launcherpro και σε αυτον αν προσθεσω τα widget της samsung(daily briefing widget κτλ...), ομως δεν μου βγαζει σαν επιλογη τα συγκεκριμενα widget καθολου.

δεν ξερω αν γινομαι κατανοητος.

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τα widet της samsung δε δουλεύουν με άλλο launcher! Οπότε διαλέγεις: Ή βάζεις τον pro, ή εχεις τα widgets...

Μια ερώτηση που μου ήρθε τώρα στο μυαλό (αν και το βλέπω μήνες τώρα :lol:)...

γιατί όταν φορτίζει το κινητό με κάτω του 20% μπαταρία, όταν φτάνει στο 20% ανάβει η οθόνη και έπειτα σβήνει; Είναι κάποιου είδους έλεγχος που κάνει; Αυτό το έχω παρατηρήσει και στην stock jg1 και στην jph που αναβάθμισα.

Μια ερώτηση που μου ήρθε τώρα στο μυαλό (αν και το βλέπω μήνες τώρα :lol:)...

γιατί όταν φορτίζει το κινητό με κάτω του 20% μπαταρία, όταν φτάνει στο 20% ανάβει η οθόνη και έπειτα σβήνει; Είναι κάποιου είδους έλεγχος που κάνει; Αυτό το έχω παρατηρήσει και στην stock jg1 και στην jph που αναβάθμισα.

το κανει οταν η σταθμη της μπαταριας ειναι χαμηλη..για εξοικονομηση ενεργειας δηλαδη...το ιδιο συμβαινει με την καμερα, mp3 player και τα βιντεο εαν η μπαταρια ειναι χαμηλη δεν σε αφηνει να τα ανοιξεις:p

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

και το κινητο τωρα κλεινει 3 ημερες με ενα φορτισμα!!!!!

:w00t::w00t::w00t::w00t::w00t:

πραγματικα δεν ξερω τι να πω, εχω μεινει αφωνος...

και ολα αυτα με την οθονη ανοιχτη για περιπου 2 ωρες και 30 λεπτα και κλησεις συνολικα 20-30 λεπτα, το κινητο φυσικα μενει ανοιχτο ολη νυχτα

και εχω ακομη 35% :D:D

stock js3 4ever :love:

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

το κανει οταν η σταθμη της μπαταριας ειναι χαμηλη..για εξοικονομηση ενεργειας δηλαδη...το ιδιο συμβαινει με την καμερα, mp3 player και τα βιντεο εαν η μπαταρια ειναι χαμηλη δεν σε αφηνει να τα ανοιξεις:p

Άλλο εννοώ...

είναι π.χ η μπαταρία στο 10% και βάζω το κινητό στο φορτιστή και το αφήνω. Επειδή τυχαίνει πολλές φορές να το έχω δίπλα μου όσο φορτίζει στο γραφείο, χωρίς να το αγγίξω, όταν αυτό φτάσει στο 20%, ανάβει η οθόνη και έπειτα κλείνει, συνεχίζοντας φυσικά να φορτίζει. Λογικά πρέπει να το κάνει σε όλους αυτό, απλά δεν το έχει προσέξει κάποιος, είτε γιατί το βάζει να φορτίσει με στάθμη μεγαλύτερη του 20%, είτε γιατί απλά είναι 2 δευτερόλεπτα υπόθεση και δεν το έχει παρατηρήσει κάποιος.

Σε εμένα ανεξαρτήτως έκδοσης μου το έχει κάνει... αν θέλει ας το δοκιμάσει κάποιος να δει αν γίνεται :)

Άλλο εννοώ...

είναι π.χ η μπαταρία στο 10% και βάζω το κινητό στο φορτιστή και το αφήνω. Επειδή τυχαίνει πολλές φορές να το έχω δίπλα μου όσο φορτίζει στο γραφείο, χωρίς να το αγγίξω, όταν αυτό φτάσει στο 20%, ανάβει η οθόνη και έπειτα κλείνει, συνεχίζοντας φυσικά να φορτίζει. Λογικά πρέπει να το κάνει σε όλους αυτό, απλά δεν το έχει προσέξει κάποιος, είτε γιατί το βάζει να φορτίσει με στάθμη μεγαλύτερη του 20%, είτε γιατί απλά είναι 2 δευτερόλεπτα υπόθεση και δεν το έχει παρατηρήσει κάποιος.

Σε εμένα ανεξαρτήτως έκδοσης μου το έχει κάνει... αν θέλει ας το δοκιμάσει κάποιος να δει αν γίνεται :)

Ετσι ειναι και το εχω ξαναγραψει νομιζω εδω αρκετα παλια ομως (μερος Ι λογικα). Το παρατηρησα αρκετες φορες βραδυ κυριως αν πχ εχω κλειστα φωτα και φωτιζει ξαφνικα. Επισης παλια με την JM2 μου εχει κανει το εξης: ανοιξε στο 20% αλλα η οθονη κολλησε και δεν εσβησε. Αποτελεσμα ηταν να φορτισει μεχρι το 100% αλλα μετα αρχισε να χανει η μπαταρια λογω της ανοιχτης οθονης. Αυτο επιβεβαιωνει και αυτο που ειπε καποιος φιλος και παλιοτερα, οτι δηλαδη μολις φτασει στο 100% για να προστατεψει τη μπαταρια το κινητο παυει να ανγνωριζει το φορτιστη και να συνεχιζει τη φορτιση.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Και εγω ακολουθωντας τον οδηγο στο Stinger για την μπαταρια το κινητο κλεινει 3 μερες και 7 ωρες λειτουργιας και η μπαταρια ειναι στο 20%! :D

Ετσι ειναι και το εχω ξαναγραψει νομιζω εδω αρκετα παλια ομως (μερος Ι λογικα). Το παρατηρησα αρκετες φορες βραδυ κυριως αν πχ εχω κλειστα φωτα και φωτιζει ξαφνικα. Επισης παλια με την JM2 μου εχει κανει το εξης: ανοιξε στο 20% αλλα η οθονη κολλησε και δεν εσβησε. Αποτελεσμα ηταν να φορτισει μεχρι το 100% αλλα μετα αρχισε να χανει η μπαταρια λογω της ανοιχτης οθονης. Αυτο επιβεβαιωνει και αυτο που ειπε καποιος φιλος και παλιοτερα, οτι δηλαδη μολις φτασει στο 100% για να προστατεψει τη μπαταρια το κινητο παυει να ανγνωριζει το φορτιστη και να συνεχιζει τη φορτιση.

Για το 100% να το καταλάβω, άλλα στο 20% δεν μπορώ να καταλάβω τι λογική έχει... εκτός και αν κάνει κάποιον εσωτερικό έλεγχο που δεν γνωρίζουμε.

Υ.Γ. Νομίζω ότι ο Stinger (a.k.a Μπαταριάκιας :lol: ) θα μπορούσε να γνωρίζει κάτι περισσότερο.

Edited by QTiVoCo

Άλλο εννοώ...

Eγώ πάντως υποθέτω/μαντεύω ότι έχει να κάνει με την κάμερα. Η κάμερα απενεργοποιείται μόλις πέσει κάτω από 20%, και δεν παίρνει φωτογραφίες... υποθέτω ότι όταν ξεπεράσει το 20% φορτίζοντας, στέλνει σήμα στην εφαρμογή της κάμερας και αυτή αρχίζει, ανάβοντας την οθόνη για λίγο, και από κει και πέρα μπορείς να βγάλεις φωτογραφίες.

- Alex

παιδες εχω ενα θεμα με το συνγχρονισμο της google,ενω μου συγχρονιζει τις επαφες δε μου συγχρονιζει το ημερολογιο με τιποτα !

παλιοτερα δεν ειχα θεμα ,εχω βαλει το εορτολογιο στο google calendar το κανει συγχρονισμο αλλα στην εφαρμογη του ημερολογιου στο γαλαξια δεν εμφανιζει τιποτα (ειναι τικαρισμενη η επιλογη να φαινονται ολα τα ημερολογια)

φιλε στο blog μου καποιο παιδι ειχε προβλημα και ενω περνουσε κανονικα το εορτολογιο, δεν του εμφανιζοταν στο κινητο, ενω το ειχε περασει κανοκα και ειχε κανει ολες τις ρυθμισεις.

μετα απο πολλες προσπαθειες και διαφορες αλχημειες, δεν καταφεραμε να το κανουμε.

στο τελος καταφεραμε να περαστει και να φαινοται μια χαρα οι γιορτες στο κινητο του, κανοντας διαγραφη του λογαριασμου gmail απο το κινητο, με το να κανει επαναφορα. μετα που περασε το εορτολογιο, και ξαναπερασε το gmail στο κινητο του, το εορτολογιο επαιξε αμεσως και εμφανιζοταν κανονικα.

διαβασε τα σχολια στην αναρτηση στο blog μου, που εχω γραψει τα βηματα που εκανε εκει ο Γιωγος (το παιδι που ειχε το προβλημα), και λογικα θα βγαλεις ακρη.

αν θελησεις οτιδηποτε επικοινωνησε μαζι μου.

εδω ειναι :

http://antonis-news.blogspot.com/2010/09/samsung-galaxy-s-i-9000.html

Για το 100% να το καταλάβω, άλλα στο 20% δεν μπορώ να καταλάβω τι λογική έχει... εκτός και αν κάνει κάποιον εσωτερικό έλεγχο που δεν γνωρίζουμε.

Υ.Γ. Νομίζω ότι ο Stinger (a.k.a Μπαταριάκιας :lol: ) θα μπορούσε να γνωρίζει κάτι περισσότερο.

Eγώ πάντως υποθέτω/μαντεύω ότι έχει να κάνει με την κάμερα. Η κάμερα απενεργοποιείται μόλις πέσει κάτω από 20%, και δεν παίρνει φωτογραφίες... υποθέτω ότι όταν ξεπεράσει το 20% φορτίζοντας, στέλνει σήμα στην εφαρμογή της κάμερας και αυτή αρχίζει, ανάβοντας την οθόνη για λίγο, και από κει και πέρα μπορείς να βγάλεις φωτογραφίες.

Αλεξανδρε κατι τετοιο που λες συμβαινει. το εχω προσεξει κι'εγω οτι συμβαινει στο δικο μου.

απο την 2.2 και μετα, οταν πεσει η μπαταρια στο 10% οχι μονο δεν σε αφηνει να ανοιξεις την καμερα αλλα δεν σε αφηνει να αυξομειωσεις και την ενταση της φωτεινοτητας της οθονης. αν πατε στις ρυθμισεις θα το δειτε αυτο. την ριχνει στο ελαχιστο αυτοματα μολις παει στο 10%.

οποτε υποθετω οτι οταν παει η μπαταρια στο 20%, ανοιγει την οθονη, επαναφερει την φωτεινοτητα στο επιπεδο που την ειχατε αφησει, και ξανακλεινει παλι και συνεχιζει την φορτιση.

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

ναι αλλά όχι ακριβώς έτσι.

Η φάση έχει ως εξής;

Το κινητό κάτω από 20% μπαταρία μπαίνει σε μια κατάσταση η οποία μπορεί να χαρακτηρισθεί σαν "Battery Safe Mode" έτσι ώστε να εξοικονομήσει ενέργεια για τα απολύτως απαραίτητα χαρακτηριστικά όπως οι κλήσεις ;p

EDITόπως ο αντώνηςκ σωστά γράφει από πάνω στο 10% όντως το κινητό αφηνιάζει και τα κόβει όλα, αλλά αρχίζει από το 20% να κόβει αν δεν κάνω λάθος :)

περιττό να πω οτι σε αυτή την κατάσταση αρκετά μαμά αππς δεν τρέχουν κανονικά βλ; musicplayer/videoplayer/camera κτλπ(όσοι τρέχουν l33t ρομς και έχουνε πειράξει το τηλέφωνο αγνοήστε τα παραπάνω)

Με την λογική οτι εσύ βάζεις το κινητό στη φόρτιση γιατι χρειάζεσαι να μπορείς να τρέξεις κάποιο από αυτά, η οθόνη ανάβει για να σε ειδοποιήσει οτι αυτό είναι έτοιμο!

Όχι δεν δουλεύω στην Samsung απλά κάνω μια υπόθεση που βγάζει νόημα

Edited by saliez

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

ναι αλλά όχι ακριβώς έτσι.

Η φάση έχει ως εξής;

Το κινητό κάτω από 20% μπαταρία μπαίνει σε μια κατάσταση η οποία μπορεί να χαρακτηρισθεί σαν "Battery Safe Mode" έτσι ώστε να εξοικονομήσει ενέργεια για τα απολύτως απαραίτητα χαρακτηριστικά όπως οι κλήσεις ;p

EDITόπως ο αντώνηςκ σωστά γράφει από πάνω στο 10% όντως το κινητό αφηνιάζει και τα κόβει όλα, αλλά αρχίζει από το 20% να κόβει αν δεν κάνω λάθος :)

περιττό να πω οτι σε αυτή την κατάσταση αρκετά μαμά αππς δεν τρέχουν κανονικά βλ; musicplayer/videoplayer/camera κτλπ(όσοι τρέχουν l33t ρομς και έχουνε πειράξει το τηλέφωνο αγνοήστε τα παραπάνω)

Με την λογική οτι εσύ βάζεις το κινητό στη φόρτιση γιατι χρειάζεσαι να μπορείς να τρέξεις κάποιο από αυτά, η οθόνη ανάβει για να σε ειδοποιήσει οτι αυτό είναι έτοιμο!

Όχι δεν δουλεύω στην Samsung απλά κάνω μια υπόθεση που βγάζει νόημα

Nαι ανώνυμε, το θέμα όμως δεν ήταν να βρούμε γιατί ανάβει τη στιγμή που το βάζεις στην πρίζα, είναι γιατί ανάβει στο άσχετο στο 20% ενώ είναι ΉΔΗ στην πρίζα και φορτίζει... άρα και η δικιά σου υπόθεση δεν προσθέτει τίποτα :p

- Alex

είναι γιατί ανάβει στο άσχετο στο 20% ενώ είναι ΉΔΗ στην πρίζα και φορτίζει

αλέκο αυτό λέω οτι δεν ανάβει στο άσχετο αλλά επειδή ξανα-ενεργοποιούνται τα απενεργοποιημένα features !

Επειδή όμως κάνουμε υποθέσεις πάω να ψάξω το ζήτημα στα internetz και θα επιστρέψω με στοιχεία. :)

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

Λοιπον χτες περασα την 2.2.1 JS3 [Ευχαριστω πολυ τον Tyxerakia και ολους οσους μου λυσαν καποιες αποριες πριν την διαδικασια!].

Το κινητο παει πολυ γρηγορα σε σχεση με την 2.2 JPH, που το ειχε κανει χελωνα [Quadrant 800+]. Με την 2.2.1 JS3 στο Quadrant μου εβγαλε 1074, παει σαφως καλυτερα με πολυ αναιπαισθητα κολληματα που σχεδον δεν ενοχλουν.

Αυτο που θελω ομως να επισημανω και να ρωτησω αν το εχει διαπιστωσει κανεις ειναι το θεμα της μπαταριας. Φορτηστηκε σημερα το μεσημερι κλειστο μεχρι να δειξει 100%. Το ανοιγω και μου εγραφε 98%! :mad: Ενα πραγμα που μου αρεσε στην 2.2 [το μοναδικο δηλαδη] ηταν η πολυ καλη διαχειριση της μπαταριας. Εμενε στο 100% κοντα 2 ωρες!

Αυτο να ανοιξω το κινητο φορτισμενο 100% και να μου γραφει 98% δεν μου εχει ξανατυχει. Υπαρχει καποια ρυθμιση; Κατι παλιοτερα ειχε παρει το ματι μου για καθαρισμο των battery stats, αυτο ειναι; (αν ειναι αυτο μπορει να μου πει καποιος πως γινεται);

Ειναι κατι αλλο ισως; Τι συμβαινει;:blink:

Τα φωτα σας παρακαλω :)

Αφανταστα ικανοποιημενος με την δαρκυ 9.0 την εχω περασει μερικες ωρες και βλεπω αισθητη διαφορα τοσο σε συγκριση με τις προηγουμενες και με την μαγειρεμενη js3 darky εκανες παλι το θαυμα σου , btw ετσι για την πλακα εκανα και το quadrant και σημερα μου εβγαλε το μεγαλυτερο σκορ απο τοτε που το εχω γυρω στο 1500 κατι .

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

Λοιπον χτες περασα την 2.2.1 JS3 [Ευχαριστω πολυ τον Tyxerakia και ολους οσους μου λυσαν καποιες αποριες πριν την διαδικασια!].

Το κινητο παει πολυ γρηγορα σε σχεση με την 2.2 JPH, που το ειχε κανει χελωνα [Quadrant 800+]. Με την 2.2.1 JS3 στο Quadrant μου εβγαλε 1074, παει σαφως καλυτερα με πολυ αναιπαισθητα κολληματα που σχεδον δεν ενοχλουν.

Αυτο που θελω ομως να επισημανω και να ρωτησω αν το εχει διαπιστωσει κανεις ειναι το θεμα της μπαταριας. Φορτηστηκε σημερα το μεσημερι κλειστο μεχρι να δειξει 100%. Το ανοιγω και μου εγραφε 98%! :mad: Ενα πραγμα που μου αρεσε στην 2.2 [το μοναδικο δηλαδη] ηταν η πολυ καλη διαχειριση της μπαταριας. Εμενε στο 100% κοντα 2 ωρες!

Αυτο να ανοιξω το κινητο φορτισμενο 100% και να μου γραφει 98% δεν μου εχει ξανατυχει. Υπαρχει καποια ρυθμιση; Κατι παλιοτερα ειχε παρει το ματι μου για καθαρισμο των battery stats, αυτο ειναι; (αν ειναι αυτο μπορει να μου πει καποιος πως γινεται);

Ειναι κατι αλλο ισως; Τι συμβαινει;:blink:

Τα φωτα σας παρακαλω :)

Ειναι γνωστο το θεμα και δεν αλλαζει.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Ειναι γνωστο το θεμα και δεν αλλαζει.

δηλαδη δεν στρωνη η μπαταρια με τιποτα.το ιδιο προβλημα εχω και εγω.παντα στο 98% θα μενει μετα την φορτιση:O:O:O:O

[sIGPIC][/sIGPIC]

δηλαδη δεν στρωνη η μπαταρια με τιποτα.το ιδιο προβλημα εχω και εγω.παντα στο 98% θα μενει μετα την φορτιση:O:O:O:O

Δεν ειναι προβλημα ειναι feature, το εχει ξαναγραψει και πιο παλια ο stinger και ειχε εξηγησει κιολας. Μην αγχωνεστε.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Δεν ειναι προβλημα ειναι feature, το εχει ξαναγραψει και πιο παλια ο stinger και ειχε εξηγησει κιολας. Μην αγχωνεστε.

Μηπως υπαρχει προχειρο το λινκ να ριξουμε μια ματια; :)

Αυτο με τα battery stas μηπως μπορει να μου το εξηγησει καποιος, ή καποιο λινκ που να το εξηγει;

Ευχαριστω!

οκ απλα ειναι το γαμοτο θελουμε να ειναι ολα καλα να δουλευουν και επειδη ειμαστε και λιγο τελειομανεις μας αρεσει να δουλευουν ολα καλα.το θεμα ειναι γιατι ομως να συμβαινει αυτο

Edited by GIANNAKIS75
[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγω αυτο το bug με το 98% παντως το εχω μονο μετα την αλλαγη kernel. Μετα στρωνει και δεν μου το κανει.

Εννοεις πως συμβαινει στις πρωτες μερες; Στις πρωτες 2-3 φορτησεις ας πουμε; Και μετα επανερχεται στα γνωστα οπως στη 2.2;

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙΙ)