Tyxerakias Δημ. January 25, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 Τυχεράκια σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!Τους οδηγούς τους διαβάζω εδώ και καιρό και συγγνώμη αν ρωτώ κτ που υπάρχει και δε θυμάμαι. Απλά μου κανε εντύπωση, που είχε τη froyo...Το γεγονός ότι είναι γερμανικό η αγγλικό, μου επιτρέπει να κατεβάσω και την επίσημη 2.2.1 μέσω kies? Πιστεύεις επίσης το ότι επιεδή έχει ξένο firmware να έχω πρόβλημα με την εγγύηση; Ευχαριστώ!:) Δεν είναι αγγλικό απ'αυτά που έγραψες, αν ήταν θα σου έδινε τη δυνατότητα να βάλεις JPY. Οι γερμανοί δεν το'χουν πάρει ακόμα. Κανονικά όχι, δε θα έχεις πρόβλημα με εγγύηση, ισχύει ευρωπαϊκη εγγύηση για τη Samsung... Όσο για τους οδηγούς.... παραθέτω την ερώτηση: "- Το τηλέφωνό μου είναι εισαγωγής / το πήρα από το εξωτερικό, και ΔΕΝ ΕΧΕΙ ελληνικό πληκτρολόγιο, ούτε ελληνικό Swype. Τί να κάνω;" Δεν είναι θέμα μνήμης, απλά ρίξε μια ματιά εκεί πρώτα, αν δε θυμάσαι. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexandrosSGS Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 Αν στο http://www.gmail.com/contacts δε σου βγάζει καμία επαφή, δεν είχες κάνει σωστά τον συγχρονισμό και δεν πέτυχε. Όχι δεν μου βγάζει.Η διαδικασία για συγχρονισμό είναι αυτή που ανέφερα στο προηγούμενο post μου έτσι?όσον αφορά το kies μπορώ να δοκιμάσω κάτι άλλο μήπως και γίνει η θα αναγκαστώ να το κάνω χειροκίνητα?βασικά όταν πατάω μεταφορά στο κινητό πλέον μου βγάζει μια επιλογή για το που να αποθηκευτούν στο κινητό η στο gmail.πατάω το κινητό(το ίδιο έκανα και στο gmail) μου βγάζει μήνυμα ότι οι αλλαγές θα αποθηκευτούν στο κινητό και μετά πάλι μου βγάζει ότι δεν αποκρίνεται το τηλ.μήπως είναι θέμα του κινητού και όχι του kies?Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 25, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 Όχι δεν μου βγάζει.Η διαδικασία για συγχρονισμό είναι αυτή που ανέφερα στο προηγούμενο post μου έτσι?όσον αφορά το kies μπορώ να δοκιμάσω κάτι άλλο μήπως και γίνει η θα αναγκαστώ να το κάνω χειροκίνητα?βασικά όταν πατάω μεταφορά στο κινητό πλέον μου βγάζει μια επιλογή για το που να αποθηκευτούν στο κινητό η στο gmail.πατάω το κινητό(το ίδιο έκανα και στο gmail) μου βγάζει μήνυμα ότι οι αλλαγές θα αποθηκευτούν στο κινητό και μετά πάλι μου βγάζει ότι δεν αποκρίνεται το τηλ.μήπως είναι θέμα του κινητού και όχι του kies?Ευχαριστώ! Ναι η διαδικασία είναι αυτή, δε νομίζω ότι γίνεται απλούστερα. Δοκίμασες σε άλλη θύρα USB που σου είπα; Για το ποιός φταίει, εγώ πάντως θα στοιχημάτιζα πάντα κατά του Kies σε τέτοιες περιπτώσεις. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bodo Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 Καλησπερα σε ολους... Θελω να χρησιμοποιησω το ιντερνετ (usb στικακι της Vodafone) με το κινητο μου μεσω του laptop (windows xp home) .Γινεται; Εχω βρει αυτο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3470153#post3470153 αλλα απο το πρωι εχουν σπασει τα νευρα μου.Βασικα δεν μπορω να γεφυρωσω το κινητο μου που το βλεπει σα συνδεση δικτυου με το στικακι της βοντα... Καμια ιδεα κανεις; Το εβαλα εδω μηπως και το καταφερει καποιος να το κανει και για να υπαρχει σαν οδηγος... Ευχαριστω για το χρονο σας :) Παράθεση bodo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexandrosSGS Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 Ναι η διαδικασία είναι αυτή, δε νομίζω ότι γίνεται απλούστερα. Δοκίμασες σε άλλη θύρα USB που σου είπα; Για το ποιός φταίει, εγώ πάντως θα στοιχημάτιζα πάντα κατά του Kies σε τέτοιες περιπτώσεις. Δοκίμασα και σε άλλη θύρα αλλά πάλι τπτ!και όταν το συνδέω και πατάω επαφές όταν πάει να φορτώσει του κινητού το ίδιο πράγμα κάνει.σαν να μην το αναγνωρίζει ενώ είναι συνδεδεμένο όμως!τέσπα μην σας κουράζω.θα προσπαθήσω ξανά και αν δεν πετύχει θα το κάνω αναγκαστικά χειροκίνητα..!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 25, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 Δοκίμασα και σε άλλη θύρα αλλά πάλι τπτ!και όταν το συνδέω και πατάω επαφές όταν πάει να φορτώσει του κινητού το ίδιο πράγμα κάνει.σαν να μην το αναγνωρίζει ενώ είναι συνδεδεμένο όμως!τέσπα μην σας κουράζω.θα προσπαθήσω ξανά και αν δεν πετύχει θα το κάνω αναγκαστικά χειροκίνητα..!! Ok.. και όταν περάσεις τις επαφές, κάνε κι ένα συγχρονισμό με το google και δε θα ξαναχρειαστεί να τις περάσεις ποτέ. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexandrosSGS Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 Ok.. και όταν περάσεις τις επαφές, κάνε κι ένα συγχρονισμό με το google και δε θα ξαναχρειαστεί να τις περάσεις ποτέ. Υπάρχει κάποιος οδηγός γι αυτό για να το κάνω σίγουρα σωστά αυτό??μην τρέχω πάλι...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 Υπάρχει κάποιος οδηγός γι αυτό για να το κάνω σίγουρα σωστά αυτό??μην τρέχω πάλι...:lol: http://antonis-news.blogspot.com/2010/09/android-galaxy.html Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 25, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 http://antonis-news.blogspot.com/2010/09/android-galaxy.html Aυτό, ή στην περίπτωσή σου, όταν βάζεις τις επαφές, απλά δήλωσέ τις από την αρχή ως επαφή Google, αντί για επαφή τηλεφώνου. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eladrin Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 Καλησπερα σε ολους... Θελω να χρησιμοποιησω το ιντερνετ (usb στικακι της Vodafone) με το κινητο μου μεσω του laptop (windows xp home) .Γινεται; Εχω βρει αυτο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3470153#post3470153 αλλα απο το πρωι εχουν σπασει τα νευρα μου.Βασικα δεν μπορω να γεφυρωσω το κινητο μου που το βλεπει σα συνδεση δικτυου με το στικακι της βοντα... Καμια ιδεα κανεις; Το εβαλα εδω μηπως και το καταφερει καποιος να το κανει και για να υπαρχει σαν οδηγος... Ευχαριστω για το χρονο σας :) Υπαρχει ενα προγραμμα που λεγεται Connectify(google it), με το οποιο μπορεις να κανεις ευκολα το laptop σου wifi hotspot. Το εχω δοκιμασει με το laptop συνδεδεμενο σε ενσυρματο router μεσω ethernet. Πιθανως να δουλευει οταν το internet προερχεται και απο stick της vodafone. Δεν ειναι ακριβως αυτο που ζητας απο οτι καταλαβαινω, αλλα αμα κανει τη δουλεια που θελεις (δηλαδη να δωσεις internet στο κινητο απο το laptop), δοκιμασε το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bodo Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 Υπαρχει ενα προγραμμα που λεγεται Connectify(google it), με το οποιο μπορεις να κανεις ευκολα το laptop σου wifi hotspot. Το εχω δοκιμασει με το laptop συνδεδεμενο σε ενσυρματο router μεσω ethernet. Πιθανως να δουλευει οταν το internet προερχεται και απο stick της vodafone. Δεν ειναι ακριβως αυτο που ζητας απο οτι καταλαβαινω, αλλα αμα κανει τη δουλεια που θελεις (δηλαδη να δωσεις internet στο κινητο απο το laptop), δοκιμασε το. Δυστυχως ειναι μονο για windows7... :(:( Παράθεση bodo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 25, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 (edited) Υπαρχει ενα προγραμμα που λεγεται Connectify(google it), με το οποιο μπορεις να κανεις ευκολα το laptop σου wifi hotspot. Το εχω δοκιμασει με το laptop συνδεδεμενο σε ενσυρματο router μεσω ethernet. Πιθανως να δουλευει οταν το internet προερχεται και απο stick της vodafone. Δεν ειναι ακριβως αυτο που ζητας απο οτι καταλαβαινω, αλλα αμα κανει τη δουλεια που θελεις (δηλαδη να δωσεις internet στο κινητο απο το laptop), δοκιμασε το. Πολύ καλό... το μόνο "πρόβλημα" είναι ότι πρέπει να έχεις Windows 7. (Eγώ πάντως αν δεν είχα ήδη θα έβαζα :P) bodo, κοίτα αυτό, θεωρητικά κάνει περίπου την ίδια δουλειά: http://www.ntkernel.com/w&p.php?id=31 Edited January 25, 2011 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bodo Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 (edited) bodo, κοίτα αυτό, θεωρητικά κάνει περίπου την ίδια δουλειά: http://www.ntkernel.com/w&p.php?id=31 Το δοκιμαζω και επανερχομαι :) Ευχαριστω παντως :) Τα εχω βαλει ολα...Παταω start NAT αλλα απο εκει και περα δε με βοηθανε και πολυ τα Αγγλικα μου :p Edited January 25, 2011 by bodo Παράθεση bodo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosnet Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 παιδια καλησπερα!η 2.2.1 ποτε θα κυκλοφωρησει στην ελλαδα? Παράθεση visit my photostream Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 παιδια πως μπορω οπως αλλαξω την σειρα που εμφανιζονται οι σελιδες των εφαρμογων? Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 παιδια καλησπερα!η 2.2.1 ποτε θα κυκλοφωρησει στην ελλαδα? Αν δουλευει κανεις στη samsung hellas ισως απαντησει. @dimitris15 στο μενου η στις αρχικες οθονες? Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 Αν δουλευει κανεις στη samsung hellas ισως απαντησει. @dimitris15 στο μενου η στις αρχικες οθονες? στο μενου:) Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 στο μενου:) Στο μενου δεν ξερω αν γινεται με καποια εφαρμογη. Παντως εγω δεν ξερω καποιον τροπο. Στις 7 αρχικες οθονες παντως γινεται να μεταφερεις ολοκληρη τη σελιδα. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 γινεται και στο μενου αλλα δεν θυμαμαι πως το εκανα:mad: Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bodo Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 (edited) Στο μενου δεν ξερω αν γινεται με καποια εφαρμογη. Παντως εγω δεν ξερω καποιον τροπο. Στις 7 αρχικες οθονες παντως γινεται να μεταφερεις ολοκληρη τη σελιδα. Και μεμονομενες συντομευσεις μπορεις να μεταφερεις :) Στο μενου μεσα πατας το τερμα αριστερο μια φορα και σου βγαζει υπομενου...Απο εκει επιλεγεις ''επεξεργασια'' Edited January 25, 2011 by bodo Παράθεση bodo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 γινεται και στο μενου αλλα δεν θυμαμαι πως το εκανα:mad: Το βρηκα. Ακριβως με τον ιδιο τροπο οπως στις αρχικες 7 οθονες. Πας σε μια οποιαδηποτε σελιδα και κανεις zoom out οπως στις φωτογραφιες. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 πως κανω zoom out? πρεπει να πατησω πρωτα επεξεργασια? Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 πως κανω zoom out? πρεπει να πατησω πρωτα επεξεργασια? Οχι χωρις επεξεργασια, οπως εισαι στη σελιδα. Με το γνωστο τροπο οπως στις φωτογραφιες σερνεις τα δαχτυλα σου απο εξω προς τα μεσα. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 Οχι χωρις επεξεργασια, οπως εισαι στη σελιδα. Με το γνωστο τροπο οπως στις φωτογραφιες σερνεις τα δαχτυλα σου απο εξω προς τα μεσα. χιλια ευχαριστω φιλε Παναγιωτη Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bodo Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 :cry: :blink: :cry: Παράθεση bodo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts