Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙΙ)

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το κινητο είναι καινούργιο και είναι η δεύτερη του φόρτιση μέσω πριζας. Την πρώτη φορά πήγε μέχρι 99% και μετα απο 3 ώρες μου έβγαλε μήνυμα ότι έγινε η φόρτιση και πήγε 100%.

Εχθές το άφησα με 25% το βράδυ και το πρωί το βρήκα κλειστό, ενώ όλη την ημέρα δεν υπήρχε φαινόμενο. Battery drain. Δηλαδή το κοιτούσα συχνά και όλα ήταν καλα. Μόλις το άφησα το βράδυ τότε το έκανε.

Έχω την επίσημη γερμανική rom (gingerbread) 2.3.3 (στους οδηγούς αναφέρεται)

Κλειστό είναι και το blutooth και ασύρματο. Μόνο κάθε 3 ώρες ενημέρωση για καιρο και χειροκινητη ενημέρωση για τον λογαριασμό google

Samsung S21 Ultra

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το κινητο είναι καινούργιο και είναι η δεύτερη του φόρτιση μέσω πριζας. Την πρώτη φορά πήγε μέχρι 99% και μετα απο 3 ώρες μου έβγαλε μήνυμα ότι έγινε η φόρτιση και πήγε 100%.

Εχθές το άφησα με 25% το βράδυ και το πρωί το βρήκα κλειστό, ενώ όλη την ημέρα δεν υπήρχε φαινόμενο. Battery drain. Δηλαδή το κοιτούσα συχνά και όλα ήταν καλα. Μόλις το άφησα το βράδυ τότε το έκανε.

Ναι, γιατι το battery drain εμφανιζεται σε idle κατασταση. Για το 100% που λες, μου φαινεται παραξενο που στο εβγαλε μετα απο τοση ωρα. Παντως μην περιμενεις να εισαι με 100% στο τηλεφωνο, μολις το αποσυνδεεις θα πεφτει στο 99%. Ειναι φυσιολογικο.

Υ.Γ. Αν θυμαμαι καλα ησουν απο τους πρωτους που πηρες το κινητο περσι τετοιο καιρο. Πως και ξαναγυρισες?

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Κλειστό είναι και το blutooth και ασύρματο. Μόνο κάθε 3 ώρες ενημέρωση για καιρο και χειροκινητη ενημέρωση για τον λογαριασμό google

To battery drain υπάρχει στις 2.3.3 και είναι κάτι που μέχρι στιγμής δεν έχει λύση... Εμφανίζεται συνήθως μετά απο αρκετή χρήση κινητού (κυρίως wifi και 3d games) και η μόνη γνωστή λύση (που δεν απαιτεί αλλαγή ρομ) είναι να κάνεις επανεκκίνηση το κινητό!

Οι καινούργιες leaked 2.3.4 ρομς (JVP & JVQ) έχουν λύσει το θέμα, ιδίως η JVQ που δεν το έχει ποτέ ούτε για πλάκα (πρώτη φορά δεν βλέπω battery drain με τίποτε- ακούς Παναγιώτη:p)!

Αν έχεις Γερμανική 2.3.3 (JVI δηλαδή) rom γιατί το κινητό είναι Γερμανικό (και θες να έχεις εγγύηση) περίμενε την επίσημη αναβάθμιση σε 2.3.4 (όταν την πάρει η Γερμανία, για Ελλάδα ούτε λόγος να γίνεται ;-))... Αν δεν σε ενδιαφέρει ή δεν είναι Γερμανικό το κινητό (και είσαι εκτός εγγύησης) τότε κάνε τον κάπο και πέρνα την JVQ, θα βρεις λύση και θα ευχαριστηθείς το κινητό περισσότερο!

ΥΓ: Απο που πήρες το κινητό;

Επειδή πολύς λόγος γίνεται για τα κινητά που αγοράζουμε απο Ελλάδα (internetικά μαγαζιά), αν είναι καινούργια ή όχι (link)

Edited by Coolgreek
Βασίλης!

Ναι ήμουν απο τους πρώτους που το πήρε απο Αγγλία Οτάν βγήκε. Το πούλησα όμως και πήρα το iPhone 4. Τώρα που είχα επιδότηση όμως και ήθελα ξανά να ασχοληθώ με το android είδα την τιμή στο πλαίσιο και το πήρα απο εκει με μικρή διάφορα.

Άρα είναι ελληνικό και εγω έβαλα την επίσημη γερμανική με το σκεπτικό ότι Οτάν δωθει η αναβάθμιση επίσημη να την πάρω και εγω. Βέβαια εάν βγει ελληνική θα την περάσω για να έχω και εγγύηση :)

Samsung S21 Ultra

ιδίως η JVQ που δεν το έχει ποτέ ούτε για πλάκα (πρώτη φορά δεν βλέπω battery drain με τίποτε- ακούς Παναγιώτη:p)!

Ανετε Ελληνα ειμαι με JVQ εδω και μια βδομαδα περιπου και με τον κερνελ του Στρατου εχω βρει την υγεια μου. Το battery drain μου το χε κανει μονο στην JVO παντως κι εκει μια φορα μονο.

@doganos Ετσι πως ειναι το κινητο τωρα (αν θυμαμαι καλα περασες γερμανικο product code) δεν θα σου δωσει την ελληνικη αναβμιση οταν δεησει και ερθει. Δεν νομιζω να σε ενδιαφερει και πολυ βεβαια.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

.

@doganos Ετσι πως ειναι το κινητο τωρα (αν θυμαμαι καλα περασες γερμανικο product code) δεν θα σου δωσει την ελληνικη αναβμιση οταν δεησει και ερθει. Δεν νομιζω να σε ενδιαφερει και πολυ βεβαια.

Ναι το γνωρίζω, αλλά ελπίζω να μου δίνει μελλοντικές αναβαθμίσεις που θα στοχεύουν την Γερμανία :)

Samsung S21 Ultra

επειδη δεν μπορω να βρω την εφαρμογη απο το μαρκετ αμα την κατεβασω απο εδω http://download.cnet.com/Google-Maps-for-Android/3000-12940_4-75115642.html μετα πως το περναω στο κινητο?το περναω μεσα και το κανω setup σαν τον υπολογιστη?

επειδη δεν μπορω να βρω την εφαρμογη απο το μαρκετ αμα την κατεβασω απο εδω http://download.cnet.com/Google-Maps-for-Android/3000-12940_4-75115642.html μετα πως το περναω στο κινητο?το περναω μεσα και το κανω setup σαν τον υπολογιστη?

Αυτο που κατεβαζεις το βαζεις στην εσωτερικη sd (η και την εξωτερικη) και μετα απο το my files το βρισκεις και κανεις εγκατασταση.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

κατεβασε απο το μαρκετ το market enabler. επελεξε την t-mobile (κρατα πατημενο το t-mobile )πχ και πατα "fake this provider now". μετα θα βλεπεις τους χαρτες στο μαρκετ.

αν δεν βλεπεις τους χαρτες ακομα στο μαρκετ, κανε εκαθαριση δεδομενων σε χαρτες και μαρκετ.

αν σου βγαζει οταν πας να τους κανεις update "η εφαρμογη δεν βρεθηκε" η κατι τετοιο, κρατα πατημενο το δαχτυλο στους χαρτες (στο μαρκετ) και επελεξε ενημερωση. θα γινει κανονικα.

αμα σου πω οτι ουτε το market enabler μου το εμφανιζει?

κανε εκαθαριση στο μαρκετ. μπες στις ρυθμισεις στο μαρκετ και επελεξε να βλεπεις ολες τις εφαμογες

edit: η googlαρε και κατεβασε το market enabler. free ειναι

καλησπερα παιδια! να ρωτησω..... σε-απο-odin-jvo με αλλαγμενο kernel θα γινει αραγε η αναβαθμιση στο μαρκετ απο μονη της???

(οσο το ειχα απειραχτο αλλαζε απο μονο του το Market...!)

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπερα παιδια! να ρωτησω..... σε-απο-odin-jvo με αλλαγμενο kernel θα γινει αραγε η αναβαθμιση στο μαρκετ απο μονη της???

(οσο το ειχα απειραχτο αλλαζε απο μονο του το Market...!)

Ναι λογικα θα γινει κανονικα απο μονη της η αναβαθμιση γιατι δεν εχει καμια σχεση η rom και ο kernel με το market.

Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity.

Samsung Galaxy S4 die hard !!

Samsung Galaxy S7

κανε εκαθαριση στο μαρκετ. μπες στις ρυθμισεις στο μαρκετ και επελεξε να βλεπεις ολες τις εφαμογες

edit: η googlαρε και κατεβασε το market enabler. free ειναι

το κατεβασα και μου εμφανιζει απο ολες τις χωρες τι τι δικτυα εχουν ακομα και ελλαδα και διπλα απο το καθενα εχει ενα 5ψιφιο κωδικο.τον παταω και εμφανιζεται στις ειδοποιησεις το εικονιδιο και οταν το παταω με επαναφερει παλι στους κωδικους. κανω κατι λαθος η εχω κατεβασει λαθος εφαρμογη?

Ναι λογικα θα γινει κανονικα απο μονη της η αναβαθμιση γιατι δεν εχει καμια σχεση η rom και ο kernel με το market.

α οκ! ωραια τοτε! ευχαριστω!

(ρωτησα γιατι στο xperia x10 υπαρχουν rom με το παλιο market και εκει πρεπει να περναω χειροκινητα τα καινουργια market...)

[sIGPIC][/sIGPIC]

το κατεβασα και μου εμφανιζει απο ολες τις χωρες τι τι δικτυα εχουν ακομα και ελλαδα και διπλα απο το καθενα εχει ενα 5ψιφιο κωδικο.τον παταω και εμφανιζεται στις ειδοποιησεις το εικονιδιο και οταν το παταω με επαναφερει παλι στους κωδικους. κανω κατι λαθος η εχω κατεβασει λαθος εφαρμογη?

Διάλεξε τότε τον κωδικό της t-mobile us και όρισε αυτόν.

Λογικά έγινε. Πάντως δεν έχουμε την ίδια εφαρμογή. (υπάρχουν αρκετές και κάνουν την ίδια δουλειά)

Sent from my Galaxy S using Tapatalk

Καλησπέρα παιδιά. Μόλις φλάσαρα την JVQ και δεν μπορώ να κάνω τα ΑΡΝ της Cosmote να δουλέψουν με τίποτα..το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπιζα και με την JS8.

Έχω δοκιμάσει όλες τις χειροκίνητες ρυθμίσεις που έχω βρεί και έχω κάνει και restart μετά αλλά δεν λέει να μου βγάλει το σημαδάκι δίπλα από τη μπάρα του σήματος....

Εννοείται ότι έχω ανοιχτό το packet data. Τι κάνω λάθος?????

-- Άγγελος

Στα apn είναι πράσινη η μπίλια του internet apn; Δηλαδή το έχεις επιλέξει.

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

Διάλεξε τότε τον κωδικό της t-mobile us και όρισε αυτόν.

Λογικά έγινε. Πάντως δεν έχουμε την ίδια εφαρμογή. (υπάρχουν αρκετές και κάνουν την ίδια δουλειά)

να τον ορισω που?που πρεπει να τον βαλω αυτον τον 5ψηφιο? στο android market kapou?

Σημερα ειχα ταξιδι με το αυτοκινητο και ειπα να κανω μια προχειρη δοκιμη του gps της JVQ για το οποιο ηδη ειχα ακουσει πολυ καλα λογια. Με χαρα διαπιστωσα οτι επαληθευτηκαν πληρως, αφου το gps με πηγε καροτσακι μεχρι την πορτα του σπιτιου χωρις να χασει λεπτο το στιγμα. Πραγματικα το καλυτερο gps που μου εχει δωσει ρομ απο οσες εχω δοκιμασει. Η δοκιμη εγινε με το igo my way που ειχα προχειρο. Οποιος εχει εμπειρια καλυτερη/χειροτερη με αλλο λογισμικο στην ιδια ρομ ποσταρει:)

Επιτελους βλεπω οτι η samsung αρχιζει να τελειοποιει σιγα σιγα τις ρομ για τον πρωτο γαλαξια. Περιμενω πολλα απο την επισημη 2.3.4

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

να τον ορισω που?που πρεπει να τον βαλω αυτον τον 5ψηφιο? στο android market kapou?

Τον ορίζεις στην εφαρμογή market enabler. Μάλλον κατέβασες εφαρμογή που σου λέει τους κωδικούς των χωρών για το market enabler και οχι την εφαρμογή market enabler..

Σημερα ειχα ταξιδι με το αυτοκινητο και ειπα να κανω μια προχειρη δοκιμη του gps της JVQ για το οποιο ηδη ειχα ακουσει πολυ καλα λογια. Με χαρα διαπιστωσα οτι επαληθευτηκαν πληρως, αφου το gps με πηγε καροτσακι μεχρι την πορτα του σπιτιου χωρις να χασει λεπτο το στιγμα. Πραγματικα το καλυτερο gps που μου εχει δωσει ρομ απο οσες εχω δοκιμασει. Η δοκιμη εγινε με το igo my way που ειχα προχειρο. Οποιος εχει εμπειρια καλυτερη/χειροτερη με αλλο λογισμικο στην ιδια ρομ ποσταρει:)

Επιτελους βλεπω οτι η samsung αρχιζει να τελειοποιει σιγα σιγα τις ρομ για τον πρωτο γαλαξια. Περιμενω πολλα απο την επισημη 2.3.4

Δοκίμασε το navigon, μακράν το καλύτερο UI, βάζεις ΠΟΛΥ πιο άνετα την διεύθυνση που θέλεις να πας από τα άλλα προγράμματα (και τα έχω ΟΛΑ)

Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία!

καποια στιγμή θα τα καταφέρεις....

Δημήτρης

Στα apn είναι πράσινη η μπίλια του internet apn; Δηλαδή το έχεις επιλέξει.

Ναι εννοείται φίλε saliez.. Μάλλον φταίνε οι rom δεν εξηγείται αλλιώς!! Τι κάνω τώρα???

-- Άγγελος

Ναι εννοείται φίλε saliez.. Μάλλον φταίνε οι rom δεν εξηγείται αλλιώς!! Τι κάνω τώρα???

Δοκίμασε τη διαδικασία που περιγράφεται εδώ μήπως λυθεί το πρόβλημά σου.

Μάκης

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙΙ)