Tyxerakias Δημ. July 3, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2011 (edited) Μόλις είδα ότι βγήκε αναβάθμιση στο Κιες (2.0.1.11053_99), σημερινή δεν είναι; Ελπίζω αυτό να σημαίνει ότι έχουμε καλά μαντάτα. Αν είναι κανένας με επίσημη ελληνική ρομ ας κάνει μια δοκιμή με το κινητό μήπως δίνει αναβάθμιση (πολύ αμφιβάλλω, αλλά λέμε τώρα) Δυστυχώς είναι μιας εβδομάδας περίπου... :) Ευχαριστω αλεξ. Εβαλα και τα 2 . Το μεν πρωτο δε μου βγαζει καποιο αλερτ, το δευτερο δεν καταλαβαινω τι πρεπει να προσεξω. Το κινητο καθε 20 λεπτα χανει 1-2% απο μπαταρια χωρις να κανει τιποτα! Στο πρώτο αν κατεβάσεις το όριο στο 20%, ίσως κάτι να σου βγάλει. Το 2ο πρέπει να το αφήσεις να κάνει monitoring για ώρες, και μετά να κοιτάξεις τα στατιστικά στο history, με συγκριτικά plots. Βλέπεις πότε το τηλέφωνο δούλευε πολύ, και συγκρίνεις να δεις ποιό πρόγραμμα δούλευε εκείνη την ώρα. Αν πάντως βγει η ginger όπως λένε σύντομα, θα τελειώσουν τα βάσανά σου... αν και στη θέση σου, εφ'όσον δεν έχεις επίσημη froyo, θα έκανα ένα factory reset να ξεμπέρδευα.. ούτως ή άλλως θα πρέπει να κάνεις μετά το upgrade. Αν θέλεις βάλε και gingerbread, οι τελευταίες leaked είναι πολύ καλύτερες απ'αυτό που έχεις τώρα. Edited July 3, 2011 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Solidarity Δημ. July 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2011 Δυστυχώς είναι μιας εβδομάδας περίπου... :) Στο πρώτο αν κατεβάσεις το όριο στο 20%, ίσως κάτι να σου βγάλει. Το 2ο πρέπει να το αφήσεις να κάνει monitoring για ώρες, και μετά να κοιτάξεις τα στατιστικά στο history, με συγκριτικά plots. Βλέπεις πότε το τηλέφωνο δούλευε πολύ, και συγκρίνεις να δεις ποιό πρόγραμμα δούλευε εκείνη την ώρα. Αν πάντως βγει η ginger όπως λένε σύντομα, θα τελειώσουν τα βάσανά σου... αν και στ η θέση σου, εφ'όσον δεν έχεις επίσημη froyo, θα έκανα ένα factory reset να ξεμπέρδευα.. ούτως ή άλλως θα πρέπει να κάνεις μετά το upgrade. Αν θέλεις βάλε και gingerbread, οι τελευταίες leaked είναι πολύ καλύτερες απ'αυτό που έχεις τώρα. Λοιπον,μου εχει χτυπησει ηδη 2 φορες το σύστημα android με τιμη κοντα στο 40% αλλα μαλλον στιγμιαια.η μπαταριαπεφτει ακαθεκτη.προτεινεις factory reset ή φλασαρισμα απο την αρχη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. July 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2011 Λοιπον,μου εχει χτυπησει ηδη 2 φορες το σύστημα android με τιμη κοντα στο 40% αλλα μαλλον στιγμιαια.η μπαταριαπεφτει ακαθεκτη.προτεινεις factory reset ή φλασαρισμα απο την αρχη; κάνε μια απλή επανεκκίνηση. Δεν υπάρχει λόγος να κάνεις επαναφορά. Αν συνεχίσει να στο κάνει συνεχώς τότε καλό είναι να φλασάρεις πάλι. Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yassan Δημ. July 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2011 καλημέρα κι από μένα, ελπίζω να μην γράφω σε λάθος θέμα. εχω πρόβλημα με το bluetooth μου. ενώ στις ρυθμίσεις / bluetooth / αναζήτηση για συσκευές , μου βρίσκει τα κινητά. κατόπιν πάω να στείλω ενα τραγούδι (Μουσική / επιλογή τραγουδιού /μέσω bluetooth /αναζήτηση για συσκευές.... κάνει σάρωση και δεν βρίσκει τίποτε. κατέβασα και το ASTRO bluetooth , αλλά κρασσάρει.... Παράθεση SGS II με Pulse ROM 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. July 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2011 καλημέρα κι από μένα, ελπίζω να μην γράφω σε λάθος θέμα. εχω πρόβλημα με το bluetooth μου. ενώ στις ρυθμίσεις / bluetooth / αναζήτηση για συσκευές , μου βρίσκει τα κινητά. κατόπιν πάω να στείλω ενα τραγούδι (Μουσική / επιλογή τραγουδιού /μέσω bluetooth /αναζήτηση για συσκευές.... κάνει σάρωση και δεν βρίσκει τίποτε. κατέβασα και το ASTRO bluetooth , αλλά κρασσάρει.... στις ρυθμισεις του bluetooth, εκει που σου δειχνει ολες τις συσκευες bluetooth, πατησε και κρατα πατημενο πανω στο bluetooth σου, ενω το εχεις ανοιχτο και συνδεδεμενο. θα σου εμφανισει επιλογη για ρυθμισεις. εκει αν το bluetooth σου υποστηριζει την αναπαραγωγη, δηλαδη το προτυπο a2dp (Advanced Audio Distribution Profile http://en.wikipedia.org/wiki/Bluetooth_profile#Advanced_Audio_Distribution_Profile_.28A2DP.29 ) θα σου εμφανιζει 2 επιλογες, μια για το τηλεφωνο και μια για τους ηχους. πρεπει να τα εχεις και τα δυο τσεκαρισμενα για να σου παιζει τους ηχους. Αν σου εμφανιζει εκει μια επιλογη μονο, δηλαδη για κλησεις, τοτε το Bluetooth σου δεν υποστηριζει το προτυπο που σου αναφερω παραπανω. Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rookie1 Δημ. July 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2011 Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει τρόπος να μην καταγράφει στις φωτογραφίες το τηλέφωνο και την γεωγραφική θέση στην οποία βρίσκεσαι τη στιγμή της λήψης της φωτογραφίας; Το λεγομένο geotagging αν το λεω σωστά το οποίο καταγράφεται ακόμα και με κλειστό το gps και το wifi και το data plan. Ευχαριστώ, Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos92 Δημ. July 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2011 Εχω μια απορια σχετικα με το αναμενομενο ελληνικο update 2.3..Στο sgs που εχω απο τοτε που το αγορασα μεταχειρισμενο φοραγε την εκδοση 2.2.1 και στις πληροφοριες (απο το μενου των ρυθμισεων) λεει I9000XXJPY και ως αριθμο συσκευης λεει FROYO.XWJS5. Επισης στο kernel γραφει <2.6.32.9 root@DELL105#1> ...Κατ' αρχην αυτο το root που λεει σημαινει οτι στη συσκευη εχει γινει root,γιατι στις εφαρμογες δε μπορω να βρω το εικονιδιο superuser,οποτε τι γινεται;Και επισης οταν το ειχα πρωτοπαρει ειχα ξαναρωτησει για τη rom που φοραει και μου ειχε πει ενα παιδι οτι αυτη η rom δεν ειναι ελληνικη και δε καλυπτεται απο εγγυησεις και τα σχετικα..Αν παω να κανω το update μολις βγει ακολουθωντας τις οδηγιες της samsung θα μπορω να το κανω κανονικα ή θα εχω προβλημα και πρεπει πρωτα να κανω κατι αλλο στο κινητο και μετα να περασω την 2.3 οταν βγει (π.χ να βαλλω πρωτα την original rom που ειχε;)..Και τελος κατι που ξαναρωτησα και σε προηγουμενο ποστ αλλα δε μου το διευκρινισατε αν βγει πρωτα η rom της cosmote μπορω να βαλλω αυτην ή αφου η συσκευη μου ειναι unbranded πρεπει να περιμενω για την καθαρη (και βασικα η rom της cosmote μπορει να ειναι χειροτερη απο την καθαρη) ; Παράθεση http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Solidarity Δημ. July 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2011 Μαγκεσ εβαλα τη 2.3.3 την γερμανικη jvi οπως μου προτεινατε να δω μηπως ληξει το θεμα με τη μπαταρια! Το εκανα με οντιν 1.3. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι μου κρατησε κανονικα τα παντα στην sd card, δηλαδη ringtones, φωτο κλπ! Απο οσ θυμαμαι, τα εσβηνε ολα οταν το εκανα απο 2.1 σε 2.2.1. Ειναι φυσιολογικο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. July 4, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2011 (edited) Μαγκεσ εβαλα τη 2.3.3 την γερμανικη jvi οπως μου προτεινατε να δω μηπως ληξει το θεμα με τη μπαταρια! Το εκανα με οντιν 1.3. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι μου κρατησε κανονικα τα παντα στην sd card, δηλαδη ringtones, φωτο κλπ! Απο οσ θυμαμαι, τα εσβηνε ολα οταν το εκανα απο 2.1 σε 2.2.1. Ειναι φυσιολογικο?? Δε σβήνει καμία rom την sdcard, ναι είναι φυσιολογικό. Εχω μια απορια σχετικα με το αναμενομενο ελληνικο update 2.3..Στο sgs που εχω απο τοτε που το αγορασα μεταχειρισμενο φοραγε την εκδοση 2.2.1 και στις πληροφοριες (απο το μενου των ρυθμισεων) λεει I9000XXJPY και ως αριθμο συσκευης λεει FROYO.XWJS5. Επισης στο kernel γραφει <2.6.32.9 root@DELL105#1> ...Κατ' αρχην αυτο το root που λεει σημαινει οτι στη συσκευη εχει γινει root,γιατι στις εφαρμογες δε μπορω να βρω το εικονιδιο superuser,οποτε τι γινεται;Και επισης οταν το ειχα πρωτοπαρει ειχα ξαναρωτησει για τη rom που φοραει και μου ειχε πει ενα παιδι οτι αυτη η rom δεν ειναι ελληνικη και δε καλυπτεται απο εγγυησεις και τα σχετικα..Αν παω να κανω το update μολις βγει ακολουθωντας τις οδηγιες της samsung θα μπορω να το κανω κανονικα ή θα εχω προβλημα και πρεπει πρωτα να κανω κατι αλλο στο κινητο και μετα να περασω την 2.3 οταν βγει (π.χ να βαλλω πρωτα την original rom που ειχε;)..Και τελος κατι που ξαναρωτησα και σε προηγουμενο ποστ αλλα δε μου το διευκρινισατε αν βγει πρωτα η rom της cosmote μπορω να βαλλω αυτην ή αφου η συσκευη μου ειναι unbranded πρεπει να περιμενω για την καθαρη (και βασικα η rom της cosmote μπορει να ειναι χειροτερη απο την καθαρη) ; Γράψε *#1234# και πες μας τι λέει στο CSC, για να δούμε ποιας χώρας rom έχεις, αν δεν έχει πειραχτεί το τηλέφωνο. Αν είναι απείραχτο το τηλέφωνο, μιας και η rom που φοράς δεν είναι Ελληνική, δεν έχει καμία σχέση το πότε θα βγει το gingerbread στην Eλλάδα, θα το πάρεις όταν βγει για τη χώρα του τηλεφώνου σου, ή όταν το βάλεις μόνος σου. Αν δεν έχεις επίσημη rom, δε θα πάρεις αναβάθμιση ποτέ από το kies, και θα πρέπει να την κάνεις μόνος σου. Όσο για το root, δεν είσαι, όχι. Το root που βλέπεις εκεί είναι φυσιολογικό, και είναι άλλο πράγμα. Τέλος για την cosmote, δεν υπάρχει "rom της cosmote", η μόνη branded rom είναι της vodafone. Αλλά εσένα δε σ'ενδιαφέρει αυτό ούτως ή άλλως, μιας και δε θα πάρεις καμία απ'αυτές επίσημα. Μέσω odin μπορείς να βάλεις όποια θέλεις από τώρα. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει τρόπος να μην καταγράφει στις φωτογραφίες το τηλέφωνο και την γεωγραφική θέση στην οποία βρίσκεσαι τη στιγμή της λήψης της φωτογραφίας; Το λεγομένο geotagging αν το λεω σωστά το οποίο καταγράφεται ακόμα και με κλειστό το gps και το wifi και το data plan. Ευχαριστώ, Κλείσε το GPS πριν βγάλεις φωτογραφία. ΕDIT: Ψέματα. Κλείσε και τα δίκτυα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3702163#post3702163 Edited July 4, 2011 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. July 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2011 Γράψε *#1234# και πες μας τι λέει στο CSC, για να δούμε ποιας χώρας rom έχεις, αν δεν έχει πειραχτεί το τηλέφωνο. Αν είναι απείραχτο το τηλέφωνο, μιας και η rom που φοράς δεν είναι Ελληνική, δεν έχει καμία σχέση το πότε θα βγει το gingerbread στην Eλλάδα, θα το πάρεις όταν βγει για τη χώρα του τηλεφώνου σου, ή όταν το βάλεις μόνος σου λογικά πρέπει να έχει CSC: OXXJS4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. July 4, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2011 (edited) λογικά πρέπει να έχει CSC: OXXJS4 Με ποια λογική; Αν έχει όντως αυτό, το τηλέφωνο είναι παραεισαγωγή από Πορτογαλία, με PCode: TPH (αυτό μπορείς να το δεις με τον *2767*4387264636# κωδικό εύκολα). Edited July 4, 2011 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. July 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2011 (edited) Με ποια λογική; πρέπει ο φίλος να έχει ίδιο με το δικό μου με product code απο Πορτογαλία (TPH), η τελευταία επίσημη εκεί είναι η 2.2.1. JS5. εμένα μου είχε έρθει σφραγισμένο με εγγύηση ελληνικής αντιπροσωπείας και ελληνικό manual πριν το Πάσχα, κάποιες ημέρες που είχε παρατηρηθεί έλλειψη από την αγορά. Ίσως τα έφερε η ελληνική αντιπροσωπεία για να καλύψει την ζήτηση ή ήρθε με πλαστά χαρτιά. lol Πάντως μου φαίνεται αδιανόητο να έχουμε στην Ελλάδα πρώτοι την 2.3.3, παρά στην Πορτογαλία. Edited July 4, 2011 by achillesgk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. July 4, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2011 πρέπει ο φίλος να έχει ίδιο με το δικό μου με product code απο Πορτογαλία (TPH), η τελευταία επίσημη εκεί είναι η 2.2.1. JS5. εμένα μου είχε έρθει σφραγισμένο με εγγύηση ελληνικής αντιπροσωπείας και ελληνικό manual πριν το Πάσχα, κάποιες ημέρες που είχε παρατηρηθεί έλλειψη από την αγορά. Ίσως τα έφερε η ελληνική αντιπροσωπεία για να καλύψει την ζήτηση ή ήρθε με πλαστά χαρτιά. lol Στα λόγια μου έρχεσαι :) Δυστυχώς έχουμε δει πολλές φορές ότι το "σφραγισμένο" δε σημαίνει τίποτα, μιας και πολλοί έχουν αυτοκόλλητα της Samsung και κολλάνε αβέρτα, υπάρχει ολόκληρο θέμα σχετικά. Απ'την άλλη όπως έχω πει και παλιότερα, δεν υπάρχει κανένα προηγούμενο εδώ, και πολύ αμφιβάλλω ότι θα υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα με εγγύηση, ακόμα κι αν το τηλέφωνο έχει firmware άλλης χώρας. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. July 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2011 Στα λόγια μου έρχεσαι :) Δυστυχώς έχουμε δει πολλές φορές ότι το "σφραγισμένο" δε σημαίνει τίποτα, μιας και πολλοί έχουν αυτοκόλλητα της Samsung και κολλάνε αβέρτα, υπάρχει ολόκληρο θέμα σχετικά. Απ'την άλλη όπως έχω πει και παλιότερα, δεν υπάρχει κανένα προηγούμενο εδώ, και πολύ αμφιβάλλω ότι θα υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα με εγγύηση, ακόμα κι αν το τηλέφωνο έχει firmware άλλης χώρας. Μία φίλη μου όντως δεν αντιμετώπισε πρόβλημα με την εγγύηση στο κινητό της (galaxy s), αγορασμένο από Ελλάδα,με product code Πορτογαλίας. Απλά στην αρχή της είπανε τα κλασσικό πλέον υγρασίες, πέσιμο κτλ και της ζήτησαν 166 ευρώ (χωρίς να κοιτάξουν την απόδειξη, με την απόδειξη της το πέρασαν κανονικά). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos92 Δημ. July 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2011 Γράψε *#1234# και πες μας τι λέει στο CSC, για να δούμε ποιας χώρας rom έχεις, αν δεν έχει πειραχτεί το τηλέφωνο. Αν είναι απείραχτο το τηλέφωνο, μιας και η rom που φοράς δεν είναι Ελληνική, δεν έχει καμία σχέση το πότε θα βγει το gingerbread στην Eλλάδα, θα το πάρεις όταν βγει για τη χώρα του τηλεφώνου σου, ή όταν το βάλεις μόνος σου. Αν δεν έχεις επίσημη rom, δε θα πάρεις αναβάθμιση ποτέ από το kies, και θα πρέπει να την κάνεις μόνος σου. Όσο για το root, δεν είσαι, όχι. Το root που βλέπεις εκεί είναι φυσιολογικό, και είναι άλλο πράγμα. Τέλος για την cosmote, δεν υπάρχει "rom της cosmote", η μόνη branded rom είναι της vodafone. Αλλά εσένα δε σ'ενδιαφέρει αυτό ούτως ή άλλως, μιας και δε θα πάρεις καμία απ'αυτές επίσημα. Μέσω odin μπορείς να βάλεις όποια θέλεις από τώρα. Κατ' αρχην ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια.Λοιπον πατησα τον κωδικο που ειπες και τα στοιχεια που μου εβγαλε ειναι: PDA : Ι9000XWJS5 PHONE : I9000XXJPY CSC : I9000XENJS3 Build.info : 2011.01 Επισης χωρις να ειμαι σιγουρος νομιζω οτι η αποδειξη που μου εδωσε αυτος που το πηρα (για την εγγυηση) ηταν απο Κωτσοβολο. Παράθεση http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. July 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2011 Κατ' αρχην ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια.Λοιπον πατησα τον κωδικο που ειπες και τα στοιχεια που μου εβγαλε ειναι: PDA : Ι9000XWJS5 PHONE : I9000XXJPY CSC : I9000XENJS3 Build.info : 2011.01 Επισης χωρις να ειμαι σιγουρος νομιζω οτι η αποδειξη που μου εδωσε αυτος που το πηρα (για την εγγυηση) ηταν απο Κωτσοβολο. στο kies τι σου βγάζει, βλέπει κανονικά αν υπάρχει αναβάθμιση ή σου λέει ότι δεν γίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. July 4, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2011 στο kies τι σου βγάζει, βλέπει κανονικά αν υπάρχει αναβάθμιση ή σου λέει ότι δεν γίνεται? Κανονικά πρέπει να σου δίνει αναβάθμιση σε JVH ... είναι Ολλανδικό το firmware αυτό. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos92 Δημ. July 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2011 στο kies τι σου βγάζει, βλέπει κανονικά αν υπάρχει αναβάθμιση ή σου λέει ότι δεν γίνεται? Κανονικά πρέπει να σου δίνει αναβάθμιση σε JVH ... είναι Ολλανδικό το firmware αυτό. Το εβαλα στο kies και οντως μου εβγαλε αναβαθμιση με πληροφοριες PDA : JVH, PHONE : JVO , CSC : JV4 (XEN) Υπαρχει περιπτωση να ειναι το 2.3; Παράθεση http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. July 4, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2011 (edited) Το εβαλα στο kies και οντως μου εβγαλε αναβαθμιση με πληροφοριες PDA : JVH, PHONE : JVO , CSC : JV4 (XEN) Υπαρχει περιπτωση να ειναι το 2.3; Aυτό που είπα ακριβώς από πάνω. Ναι, είναι η 2.3.3. Θα πρότεινα ένα factory reset πριν τη βάλεις (θα χάσεις τις εφαρμογές σου αλλά θα πάει πολύ γρηγορότερα μετά). Η ολλανδική JVH έχει Ελληνικά, όπως και η JS5, αλλά το Swype έχει πρόβλημα στα Ελληνικά. Κοίτα στο θέμα Οδηγοί για νέους χρήστες, αν θέλεις να βάλεις καινούριο Swype (πρέπει να είσαι root). Edited July 4, 2011 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos92 Δημ. July 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2011 Aυτό που είπα ακριβώς από πάνω. Ναι, είναι η 2.3.3. Οποτε τωρα κανω την αναβαθμιση κανονικα ετσι; 2.3.4 θα βγει και ολλανδια λογικα απλα πρεπει να περιμενω μεχρι να γινει διαθεσιμη,σωστα; Και κατι τελευταιο η 2.3.3 ειναι και αυτη αρκετη πιο γρηγορη απο την 2.2.1 που εχει το κινητο τωρα ή τη μεγαλη διαφορα κανει η 2.3.4; Ευχαριστω πολυ για καθε βοηθεια. Παράθεση http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. July 4, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2011 Οποτε τωρα κανω την αναβαθμιση κανονικα ετσι; 2.3.4 θα βγει και ολλανδια λογικα απλα πρεπει να περιμενω μεχρι να γινει διαθεσιμη,σωστα; Και κατι τελευταιο η 2.3.3 ειναι και αυτη αρκετη πιο γρηγορη απο την 2.2.1 που εχει το κινητο τωρα ή τη μεγαλη διαφορα κανει η 2.3.4; Ευχαριστω πολυ για καθε βοηθεια. Nαι, σωστά, το 2ο, παρακαλώ (αντίστοιχα) :) Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gup_ Δημ. July 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2011 Παιδια καλημέρα εχω ενα προβλημα και αν και λιγο εξεζητημενο ελπιζω να βρεθει καποια ακρη χρησιμοποιω ενα virtual private server και συνηθως οταν χρειαζεται μπαινω απο το λαπτοπ φυσικα μερικες φορες χρειαζεται να συνδεθω και απο το galaxy οποτε χρησιμοποιω την εφαρμογη pocket cloud το προβλημα ειναι οτι μερικες φορες για καποιο λογο που ακομα δεν εχω καταλαβει μερικες φορες ενω προσπαθει να συνδεθει σε περιπτωση που (αν εχω καταλαβει καλα) δεν εχω καλο σημα (ειτε 3g ειτε wifi) και δεν καταφερει να κανει συνδεση κατι γινεται και κολλαει ο vps και δεν μπορω να συνδεθω ουτε απο το λαπτοπ.Στην καλυτερη πρεπει να κανω restart το σερβερ... μου ειχε τυχει 2-3 φορες αυτο, και νομιζα οτι φταιει ο παροχος vps αλλα χθες και αφου αλλαξα παοχο, το ξανακανε μολις πηγα να συνδεθω απο το κινητο..και ετσι το καταλαβα ξερει κατι κανεις για αυτο? *θα προσπαθησω να δοκιμασω και καμμια αλλη εφαρμογη αλλα δεν νομιζω να ειναι αυτο το προβλημα ακομα δεν εχω βρει ακρη (δεν το κανει και συνεχεια ευτυχως) ειπα απλα να το επαναφερω μηπως και απο καποιον ξεφυγε και μπορει να με διαφωτισει... ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. July 4, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2011 ακομα δεν εχω βρει ακρη (δεν το κανει και συνεχεια ευτυχως) ειπα απλα να το επαναφερω μηπως και απο καποιον ξεφυγε και μπορει να με διαφωτισει... ευχαριστώ Όπως είπες είναι εξεζητημένο... δοκίμασες άλλη εφαρμογή; Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gup_ Δημ. July 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2011 Όπως είπες είναι εξεζητημένο... δοκίμασες άλλη εφαρμογή; Δοκιμαζω και το 2Χ Client αλλα το Cloud ειναι πραγματικά ότι χρειαζομαι... Μαλλον εχει να κανει με την συνδεση Αν δεν ειναι καλη και κολλησει κατι παθαίνει ο server όπως έλεγε και ένας κυπριος "εμάγκωσεν ο σερβερ' :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. July 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2011 Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει τρόπος να μην καταγράφει στις φωτογραφίες το τηλέφωνο και την γεωγραφική θέση στην οποία βρίσκεσαι τη στιγμή της λήψης της φωτογραφίας; Το λεγομένο geotagging αν το λεω σωστά το οποίο καταγράφεται ακόμα και με κλειστό το gps και το wifi και το data plan. Ευχαριστώ, ρυθμισεις-τοποθεσια κ ασφαλεια-χρηση ασυρματων δικτων-ξετικαρε το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts