Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙΙ)

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια σας ευχαριστω για την βοηθεια...

οσον αφορα το galaxy s υπαρχει ενα θεμα που δεν μπορω να καταλαβω

παταω εξαγωγη στην καρτα sim και μετα με βαζει να ψαξω για επαφες, δεν θα επρεπε θα επρεπε να τις εχει ολες και να επιλεγω εγω? και περα απο αυτο κανω αναζητηση και παλι δεν μου βγαζει καμια, δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο δεν λειτουργει...

φλασαρα μονο και μονο για αυτο αλλα δεν δουλευει παλι :angry:

εξηγαγα τις επαφες ως vcf στην καρτα μνημης και το κινητο (nokia e5) δεν το αναγνωριζει καν το αρχειο

δοκιμασα να τα στειλω ολα μαζι μεσω bt και μου εστελνε μονο μια επαφη καθε φορα ενω τις επελεγα ολες

δοκιμασα απο το gmail να τις εξαγω στο outlook, κατι καταφερα αλλα παλι ενω τις επελεγα ολες μου εμφανιζε μονο την πρωτη πρωτη επαφη...

μιλαμε εφαγα ωρες μαζι με το φλασαρισμα κτλ και στο τελος κατεληξα να τις περναω ολες μια μια μεσω bt... :(

πολυ μεγαλη ταλαιπωρια η ασυμβατοτητα μεταξυ συσκευων και θυμηθικα παλι ποσο αρχαιο ειναι το symbian...

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδια επεσε στην οθονη πολυ λιγο ρετσινι και δεν βγαινει με πανι.Τι να κανω για να βγει και να μην καταστρεψω την οθονη?Ευχαριστω προκαταβολικα!

Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity.

Samsung Galaxy S4 die hard !!

Samsung Galaxy S7

Παιδια σας ευχαριστω για την βοηθεια...

οσον αφορα το galaxy s υπαρχει ενα θεμα που δεν μπορω να καταλαβω

παταω εξαγωγη στην καρτα sim και μετα με βαζει να ψαξω για επαφες, δεν θα επρεπε θα επρεπε να τις εχει ολες και να επιλεγω εγω? και περα απο αυτο κανω αναζητηση και παλι δεν μου βγαζει καμια, δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο δεν λειτουργει...

φλασαρα μονο και μονο για αυτο αλλα δεν δουλευει παλι :angry:

εξηγαγα τις επαφες ως vcf στην καρτα μνημης και το κινητο (nokia e5) δεν το αναγνωριζει καν το αρχειο

δοκιμασα να τα στειλω ολα μαζι μεσω bt και μου εστελνε μονο μια επαφη καθε φορα ενω τις επελεγα ολες

δοκιμασα απο το gmail να τις εξαγω στο outlook, κατι καταφερα αλλα παλι ενω τις επελεγα ολες μου εμφανιζε μονο την πρωτη πρωτη επαφη...

μιλαμε εφαγα ωρες μαζι με το φλασαρισμα κτλ και στο τελος κατεληξα να τις περναω ολες μια μια μεσω bt... :(

πολυ μεγαλη ταλαιπωρια η ασυμβατοτητα μεταξυ συσκευων και θυμηθικα παλι ποσο αρχαιο ειναι το symbian...

edit2: επισης με το bluetooth file transfer μπορεις να επιλεξεις αν θέλεις να λάβει το άλλο κινητό όλες τις επαφές ως ένα αρχείο ή πολλαπλά.

Το ειχες δει το εδιτ Bill....;:happy:

Αφου τα καταφερες ομως, ολα καλα :)

Παιδια επεσε στην οθονη πολυ λιγο ρετσινι και δεν βγαινει με πανι.Τι να κανω για να βγει και να μην καταστρεψω την οθονη?Ευχαριστω προκαταβολικα!

Δοκιμασε με λιγο οινοπνευμα να δεις εαν βγαινει ετσι :wacko:

Δεν μου εχει ξανατυχει :lol::lol::lol:

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Το ειχες δει το εδιτ Bill....;:happy:

Αφου τα καταφερες ομως, ολα καλα :)

Δοκιμασε με λιγο οινοπνευμα να δεις εαν βγαινει ετσι :wacko:

Δεν μου εχει ξανατυχει :lol::lol::lol:

Με κάθε επιφύλαξη θα πρότεινα μπλε οινόπνευμα.

Σε ταπετσαρία αυτοκινήτου έχω χρησιμοποιήσει μπλέ οινόπνευμα για να αφαιρέσαω σιλικόνη.

Μετά από αρκετό απαλό τρίψιμο και ποσότητα οινοπνεύματος, η κολλημένη σιλικόνη βγήκε και η ταπετσαρία έγινε όπως ήταν πριν.

Ούτε καν θόλωσε το χρώμα της στο συγκεκριμένο σημείο.

ναι παίζει κανονικά! υπάρχει στους οδηγούς για νέους χρήστες, εκεί το βρήκα εγώ.

κατέβασέ το απο εδώ http://www.hallerud.se/htc_ime_jonasl_hires22_27.zip

κωστα σε ευχαριστω πολυ!!

το προβλημα μου ηταν οι 160 χαρακτηρες.

τοποθετησα μια εφαρμογη απο το market την Handcent SMS ,την εβαλα στην επιφανεια εργασιας και εχοντας επιλεξει το πληκτρολογιο του HTC εχω 160 χαρακτηρες:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

screen protector οπωσδήποτε όταν το καθαρίσεις εγώ πάντως θα προσπαθούσα με υγρό πανάκι καθαρισμού lcd, το οινόπνευμα μου φαίνεται κάπως...

Εχω και γω τη ροζ βουλα στο sg1 !!!

Το διακρινα σημερα.......:(

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Samsung Galaxy S - S3 - S4, Galaxy Note 2 - Note 3- Note 4

LG G2 -G3 -G4 -G5 -G6

Oneplus 5

Εχω και γω τη ροζ βουλα στο sg1 !!!

Το διακρινα σημερα.......:(

πόσο καιρό έχεις το κινητό και τη διέκρινες σήμερα???

κωστα σε ευχαριστω πολυ!!

το προβλημα μου ηταν οι 160 χαρακτηρες.

τοποθετησα μια εφαρμογη απο το market την Handcent SMS ,την εβαλα στην επιφανεια εργασιας και εχοντας επιλεξει το πληκτρολογιο του HTC εχω 160 χαρακτηρες:D

Παρακαλώ! Και εγώ το Handcent SMS έχω αλλά γίνεται και με την στοκ εφαρμογή να έχεις 160 χαρακτήρες, αρκεί να είναι όλοι κεφαλαίοι και να έχεις το input mode σε GSM alphabet. Απλά είναι λίγο σπαστικό γιατί πρέπει χειροκίνητα να το γυρνάς στα κεφαλαία κάθε φορά, πράμα που το Handcent το κάνει αυτόματα :D

πόσο καιρό έχεις το κινητό και τη διέκρινες σήμερα???

Απο το νοεμβριο του 2010.....

Samsung Galaxy S - S3 - S4, Galaxy Note 2 - Note 3- Note 4

LG G2 -G3 -G4 -G5 -G6

Oneplus 5

παιδια εχω την 2.3.3 και ψαχνω απεγνωσμενα προγραμμα για το gps...καποιοι μ ειπαν για navigon αλλα δεν δουλεψε...

αν μπορει καποιος ας μου προτεινει κατι ή καποιο λινκ με πμ!

σας ευχαριστω προκαταβολικα!

Απο το νοεμβριο του 2010.....

Αλλαξε μοντεμ..στο kf2 δεν εμφανιζεται καθολου..το φτιαξανε εδω και καιρο με update..

Εμενα παλι σημερα που εχω τη stock 2.2 μεσα, πηγα να περασω εφαρμογες απο τη μνημη του κινητου στην εσωτερικη καρτα sd και μου βγαζει αποτυχια εξαιτιας ανεπαρκης μνημης. Εννοειται οτι εχει μνημη 4.4gb και 1.56gb rom ενω ram εχω τουλαχιστον 140mb. κανεις καμια ιδεα γιατι το κανει αυτο και πως μπορει να διορθωθει?

Καμια αποψη για μενα??? :blink:

Σήμερα το πρώι, μόλις αποσύνδεσα τον φορτιστή, με το κινητό κλειστό, παρατήρησα ότι απο 100% η μπαταρία έπεσε απότομα (πολύ περισσότερο απο το γνωστό bug). Εκανα boot αμεσως και ετρεξα στις ρυθμίσεις και είδα μπαταρία 89% και χρήση 1 μέρα και 16 ώρες :worry: ενω θα έπρεπε να ηταν το πολύ ένα λεπτό.

Το προηγόυμενο βράδι, οταν το έβαλα να φορτίσει, περιμενα τη δόνηση του shutdown και μετά έβαλα το USB:!:

Αυτό το κινητό αψηφά τους νόμους της φυσικής, δεν μπορώ να εξηγίσω αλλιώς που πήγε 11% ενέργεια:lol:

Ιδέες;

JVP με cfroot

Μιχάλης

Galaxy S GT-I9000

Και εμενα το ιδιο κανει.Βγαζω τον φορτιστη και παει στο 90%.Και ενα αλλο μαγικο που μου κανει ειναι οτι αν περασει ενα τεταρτο απο την ωρα που το χω βγαλει απο τον φορτιστη,απο 90% μπορει να παει και 96% απο μονο του.Καποιος πριν μιλησε για gps.Προτεινω Igo.Exω βάλει sygic kai σερνεται.Ndrive αλλα πολυ φτωχο,αλλα Igo πολυ καλο.
Aντώνης

Και εμενα το ιδιο κανει.Βγαζω τον φορτιστη και παει στο 90%.Και ενα αλλο μαγικο που μου κανει ειναι οτι αν περασει ενα τεταρτο απο την ωρα που το χω βγαλει απο τον φορτιστη,απο 90% μπορει να παει και 96% απο μονο του.Καποιος πριν μιλησε για gps.Προτεινω Igo.Exω βάλει sygic kai σερνεται.Ndrive αλλα πολυ φτωχο,αλλα Igo πολυ καλο.

Το φορτίζεις ανοικτό, κλειστό ή airplane mode;

Το sygic mobile maps 10 τρέχει μια χαρά στο δικό μου αλλά είμαστε off topic. Βλέπε εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271530

Μιχάλης

Galaxy S GT-I9000

Καλησπέρα στην παρέα. Τώρα τελευταία έχω σοβαρό πρόβλημα με την θερμοκρασία του κινητού. Όταν το φορτιζω η το δουλευω η θερμοκρασία ανεβαίνει υπερβολικά και στο πίσω πάνω μέρος μυριζει καμμενο πλαστικό.

και χτες το άνοιξαν και είδα το καπάκι από την μέσα μεριά να έχει αρχίσει να λιώνει!!!! τι προτείνετε; πως το σωνω το κινητο;

Καλησπέρα στην παρέα. Τώρα τελευταία έχω σοβαρό πρόβλημα με την θερμοκρασία του κινητού. Όταν το φορτιζω η το δουλευω η θερμοκρασία ανεβαίνει υπερβολικά και στο πίσω πάνω μέρος μυριζει καμμενο πλαστικό.

και χτες το άνοιξαν και είδα το καπάκι από την μέσα μεριά να έχει αρχίσει να λιώνει!!!! τι προτείνετε; πως το σωνω το κινητο;

Με τις θερμοκρασίες που επικρατούν πλέον είναι φυσιολογικό να θερμαίνεται περισσότερο από το σύνηθες...Εξάλλου νομίζω ότι η πλειοψηφία από εμάς έχουμε αγοράσει το galaxy μετά το Καλοκαίρι οπότε δεν το έχουμε τεστάρει σε θερμοκρασίες καύσωνα :lol:

Όπως και να έχει να φροντίζεις να μην εκτίθεται απευθείας στον ήλιο ούτε κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του ούτε φυσικά όταν φορτίζει που ούτως ή άλλως αναπτύσσει ακόμα μεγαλαύτερες θερμοκρασίες. Προσωπικά θα συνιστούσα φόρτιση κλειστό το βράδυ.

Επίσης, λίγο προσοχή στις εφαρμογές που εγκαθιστούμε και στη διάρκεια που τις δουλεύουμε όταν αυτές απαιτούν επεξεργαστική ισχύ. Να αποφεύγουμε επίσης εφαρμογές που δουλεύουν στο παρασκήνιο συνέχεια και φυσικά τους live wallpapers.

Για καλό και για κακό πάντως πήγαινε μία βόλτα στο service της Samsung να το κοιτάξουν.

Τάσος

Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket:

Eπειδή εγώ το έχω τεστάρει πέρισυ το καλοκαίρι γιατί είμαι από τους πρώτους που το είχαν πάρει, δεν είναι φυσιολογικό αυτό, όχι και να λιώνει το πλαστικό και να μυρίζει καμένο! Πήγαινέ το στο service πριν εκραγεί και σου μείνει ένα ακριβό τούβλο στο χέρι.

- Alex

Μιας που μπήκε και ο Alex στην πρωινή μας βάρδια :lol::lol: να επωφεληθώ της ευκαιρίας και να καταθέσω την αρνητική μου εμπειρία αυτό το Σ/Κ.

Ήμουν σε καφετέρια με Wi fi και ο κολλητός μου ακριβώς δίπλα μου (απόσταση περίπου 20 cm οι καρέκλες μας) με το μηλαράκι 3gs.

Λοιπόν παιδιά το galaxy έψαχνε κάπου στον "γαλαξία" σήμα για το wi fi (μηδέν μπάρες σήματος και στις αναζητήσεις του wi fi μία το έβρισκε και μία το έχανε) και το μήλο, σταθερά 2 μπάρες (από τις 3 που έχει) σήμα και σύνδεση κανονικά και απρόσκοπτα...Ο άνθρωπος σέρφαρε κανονικά, έβλεπε τα mail του κλπ. και εγώ πάσχιζα επί 10 λεπτά να πιάσω έστω και μία μπάρα σήμα!!

Γνωρίζω βέβαια ότι το μήλο είναι από τα πρώτα σε εκπομπή ακτινοβολίας αλλά βρε παιδιά και τόση μεγάλη διαφορά μου φαίνεται απίστευτο.

Έκανα ένα research στο internet και είδα ότι γενικά το κινητό μας (πρόβλημα που έχει εντοπιστεί και στο galaxy 2) πάσχει από ασθενές σήμα wi fi. Και δε νομίζω ότι είναι αποκλειστικά θέμα ROM.

Αυτή τη στιγμή είμαι με stock JVO και CF root.

Τάσος

Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket:

Μιας που μπήκε και ο Alex στην πρωινή μας βάρδια :lol::lol: να επωφεληθώ της ευκαιρίας και να καταθέσω την αρνητική μου εμπειρία αυτό το Σ/Κ.

Ήμουν σε καφετέρια με Wi fi και ο κολλητός μου ακριβώς δίπλα μου (απόσταση περίπου 20 cm οι καρέκλες μας) με το μηλαράκι 3gs.

Λοιπόν παιδιά το galaxy έψαχνε κάπου στον "γαλαξία" σήμα για το wi fi (μηδέν μπάρες σήματος και στις αναζητήσεις του wi fi μία το έβρισκε και μία το έχανε) και το μήλο, σταθερά 2 μπάρες (από τις 3 που έχει) σήμα και σύνδεση κανονικά και απρόσκοπτα...Ο άνθρωπος σέρφαρε κανονικά, έβλεπε τα mail του κλπ. και εγώ πάσχιζα επί 10 λεπτά να πιάσω έστω και μία μπάρα σήμα!!

Γνωρίζω βέβαια ότι το μήλο είναι από τα πρώτα σε εκπομπή ακτινοβολίας αλλά βρε παιδιά και τόση μεγάλη διαφορά μου φαίνεται απίστευτο.

Έκανα ένα research στο internet και είδα ότι γενικά το κινητό μας (πρόβλημα που έχει εντοπιστεί και στο galaxy 2) πάσχει από ασθενές σήμα wi fi. Και δε νομίζω ότι είναι αποκλειστικά θέμα ROM.

Αυτή τη στιγμή είμαι με stock JVO και CF root.

Δεν κατάλαβα τι σχέση έχω εγώ, αλλά οκ... εγώ πάντως δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα με το wifi... αλλά ίσως έχω καλύτερο σήμα όταν προσπαθώ :p

- Alex

Aνοιχτο το φορτιζω!ποσο ρολο παιζει δηλαδη αυτο

Οταν είναι ανοικτό μπορεί να φταίει κάποια εφαρμογή. Οταν είναι κλειστό τί φταίει; Ούτε το ξυπνητήρι δεν δουλεύει:lol:

Μιχάλης

Galaxy S GT-I9000

Λοιπόν παιδιά το galaxy έψαχνε κάπου στον "γαλαξία" σήμα για το wi fi (μηδέν μπάρες σήματος και στις αναζητήσεις του wi fi μία το έβρισκε και μία το έχανε) και το μήλο, σταθερά 2 μπάρες (από τις 3 που έχει) σήμα και σύνδεση κανονικά και απρόσκοπτα...Ο άνθρωπος σέρφαρε κανονικά, έβλεπε τα mail του κλπ. και εγώ πάσχιζα επί 10 λεπτά να πιάσω έστω και μία μπάρα σήμα.

Ειχες προβλημα και με 2.2.1. Με νταρκυ 9.5 και μοντεμ jve το κινητο εχει πολυ καλο σημα wifi, τωρα στην 2.3.3 δεν ξερω τι γινεται για δεν εχω δοκιμασει καμια μεχρι τωρα.

Με κάθε επιφύλαξη θα πρότεινα μπλε οινόπνευμα.

Σε ταπετσαρία αυτοκινήτου έχω χρησιμοποιήσει μπλέ οινόπνευμα για να αφαιρέσαω σιλικόνη.

Μετά από αρκετό απαλό τρίψιμο και ποσότητα οινοπνεύματος, η κολλημένη σιλικόνη βγήκε και η ταπετσαρία έγινε όπως ήταν πριν.

Ούτε καν θόλωσε το χρώμα της στο συγκεκριμένο σημείο.

και εγω ξέρω για φωτιστικό οινόπνευμα σε πανάκι και απαλό τρίψιμο. Με κάθε επιφύλαξη πάντα γιατί δεν ξέρουμε πως μπορεί να αντιδράσει η οθόνη στο τρίψιμο με οινοπνευμα. Φοβάμαι μη θολώσει

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙΙ)