what Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 Ναι όντως αστείο ήταν απλά βαριόμουν εκείνη την στιγμή! Στο Voodoo Control Plus τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω για να έχω καλή ηχογράφηση και καλύτερο ήχο. Αφήνω απλά να τρέχει και δεν πειράζω τίποτα; Επιλεγεις τι θες στο recording preset Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Charlyrodian Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 Γειά σε όλους Πως μπορώ μα μεταφέρω από τον Υπολογιστή μου στο κινητό το video ενεργοποίησης που κατέβασα από την ιστοσελίδα της DivX? Ο υπολογιστής (φορητός) είναι σε ενσύρματο δίκτυο στο σπίτι και το κινητό βρίσκει ένα wi-fi ελεύθερο access point, αλλά δεν βρίσκω πώς και που θα μεταφέρω το σχετικό βίντεο στο κινητό. Είναι το πρώτο μου μήνυμα και ίσως να μην είναι ολοκληρωμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cult Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 ΠΑιδια να κανω και εγω μια ερωτηση?Προσπαθω να συνδεθω στο galaxy μεσω ρουτερ με στατικη ip.Σtoν οδηγο ειδα τα εξης: "Πήγαινε ρυθμίσεις-> ασυρματη επικοινωνια-> ρυθμισεις wifi. Μετά πάτα το κάτω αριστερά menu κουμπι της συσκευης και βγαζει αλλες 2 επιλογες: σαρωση και για προχωρημενους. Διάλεξε το "για προχωρημενους" και εκει θα βρεις τις ρυθμίσεις για DNS και σταθερό ΙΡ του ρουτερ..." Απλα τις ρυθμισεις για dns που τισ βρισκω και που τις βαζω στο galaxy? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 22, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 ΠΑιδια να κανω και εγω μια ερωτηση?Προσπαθω να συνδεθω στο galaxy μεσω ρουτερ με στατικη ip.Σtoν οδηγο ειδα τα εξης: "Πήγαινε ρυθμίσεις-> ασυρματη επικοινωνια-> ρυθμισεις wifi. Μετά πάτα το κάτω αριστερά menu κουμπι της συσκευης και βγαζει αλλες 2 επιλογες: σαρωση και για προχωρημενους. Διάλεξε το "για προχωρημενους" και εκει θα βρεις τις ρυθμίσεις για DNS και σταθερό ΙΡ του ρουτερ..." Απλα τις ρυθμισεις για dns που τισ βρισκω και που τις βαζω στο galaxy? Αυτές εξαρτώνται από τον ISP σου...συνήθως μπορείς να τους βρεις στη σελίδα των ρυθμίσεων του router. Εναλλακτικά, μπορείς να βάλεις αντί για DNS το gateway του router (που ξανάβαλες λίγο πιο πάνω), και θα πάρει τις τιμές από κει. Το 2ο DNS μπορείς να το αφήσεις άδειο, σ'αυτήν την περίπτωση. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cult Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 Λοιπον σιγουρα κανω κατι λαθος. βαζω την σταθερη ιρ του ρουτερ,στον κωδικο βαζω το WPA-PSK Encryption Key gateaway to 255.255.255.0 και dns το ιδιο.ΠΑρολα αυτα αν και μου βγαζει οτι συνδεθηκε με το ρουτερ (ασφαλεια wpa/wpa2 psk) δε συνδεεται (μου βγαζει το σημα του wireless με ενα λουκετακι) ενω με το ρουτερ του γειτονα συνδεεται κανονικα.Τι κανω λαθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 22, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 Λοιπον σιγουρα κανω κατι λαθος. βαζω την σταθερη ιρ του ρουτερ,στον κωδικο βαζω το WPA-PSK Encryption Key gateaway to 255.255.255.0 και dns το ιδιο.ΠΑρολα αυτα αν και μου βγαζει οτι συνδεθηκε με το ρουτερ (ασφαλεια wpa/wpa2 psk) δε συνδεεται (μου βγαζει το σημα του wireless με ενα λουκετακι) ενω με το ρουτερ του γειτονα συνδεεται κανονικα.Τι κανω λαθος? To 255.255.255.0 δεν είναι το gateway, αλλά το netmask. To gateway είναι κάτι σε στυλ 192.168.0.1, ανάλογα με τον router που έχεις. Αν έχεις windows άνοιξε ένα cmd και γράψε ipconfig /all , να τα βρεις. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cult Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 Εβαλα το gateaway (ιδιο με την ιρ του ρουτερ) και παλι ta ιδια.Παντως λεει οτι συνδεεται μ ετο ρουτερ κανονικα.Τι μπορει να φταιει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mico Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 Γειά σε όλους Πως μπορώ μα μεταφέρω από τον Υπολογιστή μου στο κινητό το video ενεργοποίησης που κατέβασα από την ιστοσελίδα της DivX? Ο υπολογιστής (φορητός) είναι σε ενσύρματο δίκτυο στο σπίτι και το κινητό βρίσκει ένα wi-fi ελεύθερο access point, αλλά δεν βρίσκω πώς και που θα μεταφέρω το σχετικό βίντεο στο κινητό. Είναι το πρώτο μου μήνυμα και ίσως να μην είναι ολοκληρωμένο. Στους Οδηγούς για νέου χρήστες το δεύτερο ποστ, αν θυμάμαι καλα, είναι για την περίπτωση σου. Δοκίμασε και το KIES air Παράθεση Μιχάλης Galaxy S GT-I9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 22, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 Εβαλα το gateaway (ιδιο με την ιρ του ρουτερ) και παλι ta ιδια.Παντως λεει οτι συνδεεται μ ετο ρουτερ κανονικα.Τι μπορει να φταιει? Φταίει το ότι δεν το κάνεις σωστά. Ποιό ip έχει το τηλέφωνο; Αυτό πρέπει να βάλεις, όχι το router. Ο router δίνει IP στο τηλεωνο, από την DHCP λίστα, ένα νούμερο σαν 192.168.0.104 ας πούμε, εξαρτάται από τη μάρκα του router το νούμερο αυτό. Η συζήτηση μεταφέρεται στο γενικό θέμα. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cult Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 Παιδια δυο ερωτησεις.Εβαλα καρφωτη ιρ στο τηλεφωνο για να επικοινωνει με το ρουτερ το οποιο επισης ειχε καρφωτη ιρ.Θα μπορω ομως ετσι(με την ιρ αυτη ) να επικοινωνω και με τα ελευθερα δικτυα? ΚΑι κατι ακομη .Πηγα να εγκαταστησω το KIES και μολις μου εγκαθιστα το samsung usb driver αρχιζει και βαραει ο οδηγος της 3.5αρας δισκετας που εχω μεχρι να απεγκαταστησω (το driver).ΚΑμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 (edited) Παιδια δυο ερωτησεις.Εβαλα καρφωτη ιρ στο τηλεφωνο για να επικοινωνει με το ρουτερ το οποιο επισης ειχε καρφωτη ιρ.Θα μπορω ομως ετσι(με την ιρ αυτη ) να επικοινωνω και με τα ελευθερα δικτυα? ΚΑι κατι ακομη .Πηγα να εγκαταστησω το KIES και μολις μου εγκαθιστα το samsung usb driver αρχιζει και βαραει ο οδηγος της 3.5αρας δισκετας που εχω μεχρι να απεγκαταστησω (το driver).ΚΑμια ιδεα? Το πρώτο δεν το κατάλαβα. Για το δεύτερο που λες, αφού προφανώς θα σου είναι άχρηστη η δισκέτα στο 2011 που ζούμε, απενεργοποίησε την απο το BIOS να υσηχάσεις. Αρκετά σκαλώματα τρώνε τα windows με τις σκατο δισκέτες... Edited September 23, 2011 by nikospot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarpan Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 (edited) Παιδια υπαρχει καποιο προγραμματακι να μου επιτρεπει να απενεργοποιησω την αυξανομενη ενταση οταν χτυπαει το τηλεφωνο?? edit: Ακυρο.νομιζω βρηκα απαντηση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=283153&page=844 Edited September 23, 2011 by sarpan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 καλησπερα πριν περιπου 3 μερες αγορασα μεταχειρισμενο το συγκεκριμενο κινητο αλλα εχει μεσα την εκδοση 2.3.4 και απο οτι μου ειπε η samsung δεν υπαρχει τετοια αναβαθμιση αλλα μονο η 2.3.3 μπορω να περασω την 2.3.3 ;. επισης στο πληκτρολογιο που γραφεις μυνημα επειδη ειναι το μονο πληκτρολογιο που με βολευει το 3χ4 το συγκεκριμενο δεν εχει ελληνικα πως μπορω να τα περασω;. εαν κανω αναβαθμιση θα διορθωθει; διοτι του αδελφου μου το ολοιδιο κινητο που εχει την 2.2 την αναβαθμιση το εχει κανονικα . και δεν μπορω να γραψω χωρις το παραδοσιακο πληκτρολογιο των ελληνικων και μου σπαει τα νευρα .... υπαρχει καποιο πληκτρολογιο κλασικο 3*4 ελληνικο που να εχει τ9 να το κατεβασω απο το market με ενδιαφερει να εχει μεγαλα πληκτρα για να γραφω γρηγορα διοτι με το querty που ερχεται να το πεταξω στην θαλασα... επειδη κανω μια ωρα να γραψω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 Περασε την 2.2 και συ τοτε. Η 2.3.4 ειναι custom rom με οτι μπορει να σημαινει αυτο Sent from my HTC Vision using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 (edited) καλησπερα πριν περιπου 3 μερες αγορασα μεταχειρισμενο το συγκεκριμενο κινητο αλλα εχει μεσα την εκδοση 2.3.4 και απο οτι μου ειπε η samsung δεν υπαρχει τετοια αναβαθμιση αλλα μονο η 2.3.3 μπορω να περασω την 2.3.3 ;. επισης στο πληκτρολογιο που γραφεις μυνημα επειδη ειναι το μονο πληκτρολογιο που με βολευει το 3χ4 το συγκεκριμενο δεν εχει ελληνικα πως μπορω να τα περασω;. εαν κανω αναβαθμιση θα διορθωθει; διοτι του αδελφου μου το ολοιδιο κινητο που εχει την 2.2 την αναβαθμιση το εχει κανονικα . και δεν μπορω να γραψω χωρις το παραδοσιακο πληκτρολογιο των ελληνικων και μου σπαει τα νευρα .... υπαρχει καποιο πληκτρολογιο κλασικο 3*4 ελληνικο που να εχει τ9 να το κατεβασω απο το market με ενδιαφερει να εχει μεγαλα πληκτρα για να γραφω γρηγορα διοτι με το querty που ερχεται να το πεταξω στην θαλασα... επειδη κανω μια ωρα να γραψω.. Να διορθώσω τον φίλο από πάνω... Οι 2.3.4 είναι επίσημες στοκ ρομ απλα όχι ελληνικές. Η 2.3.4 jvr πχ είναι επίσημη ΕΛΒΕΤΙΚΉ (και η 2.3.4 JVQ Αγγλική)! 2.3.4 Ελληνική δεν υπάρχει (ακόμη; ίσως...κάποτε). Παρακάτω: ελληνικό πληκτρολόγιο και Ελληνικό swype μπορεις να προσθέσεις από τόυς οδηγούς (πρώτη σελίδα) εύκολα αρκεί να διαβάσεις και να έχεις όρεξη να πάιξεις λίγο με το κινητό (να το κάνεις ροοτ). Περισσότερες λεπτομέρεις στους οδηγούς. Ειδάλλως αν δεν έχεις αυτή τη διάθεση και το htc_ime που σου πρότειναν σε άλλο θέμα είναι πολύ καλό... EDIT: το αρχικό μήνυμα ήταν απο το κινητό (με 2.3.4 JVR ρομ) με μέθοδο εισαγωγής Swype, τροποποιήθηκε και συμπληρώθηκε μέσω του pc (ακόμα να βάλω tapatalk!)! Edited September 23, 2011 by Coolgreek Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 Α, οκ, δε το ηξερα οτι ειχε βγει 2.3.4, εστω και ελβετικη :) Sent from my HTC Vision using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 Να διορθώσω τον φίλο από πάνω... Οι 2.3.4 είναι επίσημες στοκ ρομ απλα όχι ελληνικές. Η 2.3.4 jvr πχ είναι επίσημη ΕΛΒΕΤΙΚΉ (και η 2.3.4 JVQ Αγγλική)! 2.3.4 Ελληνική δεν υπάρχει (ακόμη; ίσως...κάποτε). Παρακάτω: ελληνικό πληκτρολόγιο και Ελληνικό swype μπορεις να προσθέσεις από τόυς οδηγούς (πρώτη σελίδα) εύκολα αρκεί να διαβάσεις και να έχεις όρεξη να πάιξεις λίγο με το κινητό (να το κάνεις ροοτ). Περισσότερες λεπτομέρεις στους οδηγούς. Ειδάλλως αν δεν έχεις αυτή τη διάθεση και το htc_ime που σου πρότειναν σε άλλο θέμα είναι πολύ καλό... EDIT: το αρχικό μήνυμα ήταν απο το κινητό (με 2.3.4 JVR ρομ) με μέθοδο εισαγωγής Swype, τροποποιήθηκε και συμπληρώθηκε μέσω του pc (ακόμα να βάλω tapatalk!)! αρα εγω δεν μπορω να ξερω εαν ειναι ελβετικη ή αγγλικη ; ή υπαρχει τροπος. επισης μπορω με καποιον αλλον τροπο να το αναβαθμισω σε αλλη εκδοση; για να εχει τα ελληνικα; στο κινητο του αδελφου μου που εχει το ιδιο ειχε μεσα την 2.2 και εχει κανονικα το ελληνικο πληκτρολογιο. κατεβασα το htc_ime και το αποσυμπιεσα και μετα το αντιγραψα στην μνημη του κινητου μου μετα το βρηκα στο υλικο μου και το εγκατεστησα , μετα το ορισα σαν μεθοδο γραφης και μου βγαζει το εξης: λυπουμαστε! Υπηρξε μη αναμενομενη διακοπη της εφαρμογης htc_ime.mod (διαδικασια jonasl.ime) . προσπαθηστε ξανα.. . μην πως θελει επανεκινηση το κινητο για να δουλεψει; . ή εκανα εγω κατι λαθοσ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 23, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 (edited) αρα εγω δεν μπορω να ξερω εαν ειναι ελβετικη ή αγγλικη ; ή υπαρχει τροπος. επισης μπορω με καποιον αλλον τροπο να το αναβαθμισω σε αλλη εκδοση; για να εχει τα ελληνικα; στο κινητο του αδελφου μου που εχει το ιδιο ειχε μεσα την 2.2 και εχει κανονικα το ελληνικο πληκτρολογιο. κατεβασα το htc_ime και το αποσυμπιεσα και μετα το αντιγραψα στην μνημη του κινητου μου μετα το βρηκα στο υλικο μου και το εγκατεστησα , μετα το ορισα σαν μεθοδο γραφης και μου βγαζει το εξης: λυπουμαστε! Υπηρξε μη αναμενομενη διακοπη της εφαρμογης htc_ime.mod (διαδικασια jonasl.ime) . προσπαθηστε ξανα.. . μην πως θελει επανεκινηση το κινητο για να δουλεψει; . ή εκανα εγω κατι λαθοσ; Γράψε *#1234# εκεί που παίρνεις τηλέφωνο και πες μας τι λέει. Επίσης το htc ime δε θα σου δουλέψει βγάλτο. Και διάβασε τα επισημασμένα θέματα για να βάλεις μια rom με ελληνικά που θα δουλεύει σωστά. Edited September 24, 2011 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 Tyxerakias γιατί πιστεύεις ότι δεν θα του δουλέψει το HTC_ime? Το είχα και δούλευε κανονικά και σε 2.3.4 και τώρα στην 2.3.5. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 24, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 Tyxerakias γιατί πιστεύεις ότι δεν θα του δουλέψει το HTC_ime? Το είχα και δούλευε κανονικά και σε 2.3.4 και τώρα στην 2.3.5. Α οκ πάσο τότε, απλά δεν το δοκίμασα στην ginger γιατί δεν είχα πια λόγο, και είχα ακούσει ότι δε δούλευε μετά τη φρογιο. Γράψε λάθος λοιπόν... Αν και νομίζω ότι ο john έχει κατεβάσει λάθος έκδοση, παλιότερη. Αν δηλαδή δε δουλεύει μετά από reboot. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mefistofelis Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 Παιδιά όρισα κατά λάθος οι κλήσεις να γίνονται ως προεπιλογή με το skype, πως μπορώ να το αλλάξω; Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 πήγαινε ρυθμίσεις->εφαρμογές->διαχείριση εφαρμογών, βρες το skype, πάτα επάνω του και κατέβα χαμηλά εκει που λέει εκκινηση απο προεπιλογή και πάτα διαγραφή προεπιλογών. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrispgr Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 (edited) Μολις οηρα το galaxy s και όταν παύω την οθόνη η ακουμπαω τη συσκευη στο πλαι νιωθω το μηχανισμο της δονησης να κουνιεται ακομα κ οταν ειναι κλειστο. Ειναι ολες οι συσκευες ετσι η υπαρχει προβλημα με τη δικη μου; Μπορεί κάποιος να δοκιμάσει να κουνήσει η να χτυπήσει ελαφρά στο πλάι τη συσκευή και να μου πει αν κουνιέται κάτι μεσα; Edited September 30, 2011 by Tyxerakias Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis132 Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 Όπως σου έγραψα και στο XDA (:P) δεν μου φαίνεται λογικό. Εγώ τουλάχιστον δεν νιώθω τίποτα στο δικό μου galaxy. Πήγαινέ το για αντικατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 Ναι κάτι τρίζει όταν το χτυπάω :lol: Πάντως αυτό με την δόνηση που λες αν κατάλαβα καλά τι εννοείς ήταν ένα παλιό μου samsung έτσι. Όταν το χτύπαγες με το δάχτυλο το ένιωθες σαν να ήταν ένα γιγάντιο ελατήριο και έκανε ΝΤΟΙΝΝ :p Στο galaxy S δεν μου είναι ακριβώς έτσι, αλλά πάντως κάτι ακούγεται σαν τρίξιμο και μένα μου έκανε εντύπωση αλλά δεν το θεώρησα πρόβλημα. (άσε που νομίζω πως τρίζουν τα πλαστικά κουμπιά της έντασης στο πλάι, και το καπάκι του USB) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts