agelosdee Δημ. July 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2011 Δοκίμασε τη διαδικασία που περιγράφεται εδώ μήπως λυθεί το πρόβλημά σου. Δυστυχώς το είχα δοκιμάσει όταν είχα την JS8 και πάλι δεν είχα αποτέλεσμα.... Βασικά μπορείτε να μου πείτε πως θα κάνω format την internal storage γιατί κάθε φορά που κάνω factory reset μου αφήνει φακέλους μέσα και λέω μήπως φταίει αυτό!!?? Παράθεση -- Άγγελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. July 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2011 Δυστυχώς το είχα δοκιμάσει όταν είχα την JS8 και πάλι δεν είχα αποτέλεσμα.... Βασικά μπορείτε να μου πείτε πως θα κάνω format την internal storage γιατί κάθε φορά που κάνω factory reset μου αφήνει φακέλους μέσα και λέω μήπως φταίει αυτό!!?? Απο cwm, mounts & storage-format sdcard Sent from my Galaxy S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikosjuve Δημ. July 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2011 (edited) Γειά σας παιδιά. Είμαι νέος κάτοχος του γαλαξία. Μήπως μπορείτε με κάποιο τρόπο να με διαφωτίσετε για την προέλευση* του κινητού μου γιατί το βιβλίο των οδηγιών ειναι σε μια παράξενη γλώσσα... :D *:εννοώ για το που προοριζόταν Edited July 15, 2011 by Nikosjuve Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. July 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2011 Γειά σας παιδιά. Είμαι νέος κάτοχος του γαλαξία. Μήπως μπορείτε με κάποιο τρόπο να με διαφωτίσετε για την προέλευση* του κινητού μου γιατί το βιβλίο των οδηγιών ειναι σε μια παράξενη γλώσσα... :D *:εννοώ για το που προοριζόταν Πληκτρολογησε *#1234# εκεί που παιρνεις τηλεφωνο και πες μας τι γραφει. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikosjuve Δημ. July 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2011 Πληκτρολογησε *#1234# εκεί που παιρνεις τηλεφωνο και πες μας τι γραφει. PDA:I9000XWJS8 PHONE:I9000XXJPY CSC:I9000XXJS5 Build Info: 2011. 03 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. July 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2011 PDA:I9000XWJS8 PHONE:I9000XXJPY CSC:I9000XXJS5 Build Info: 2011. 03 Αυτη η ρομ εχει εμφανιστει νομιζω στην Πολωνια αν και εχει multi csc, οποτε μπορει να ειναι και απο αλλου. Παντως ειναι 2.2.1 και δεν ειναι ελληνικη. Απο που πηρες το τηλεφωνο σου? Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelosdee Δημ. July 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2011 Τελικά τι να κάνω με το apn παιδιά?? Μου ρχεται να το πετάξω... Εσείς που έχετε περάσει την JVQ έχετε κανονικά internet με τους παρόχους σας?? Μήπως έχει να κάνει με τo csc? Παράθεση -- Άγγελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikosjuve Δημ. July 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2011 Αυτη η ρομ εχει εμφανιστει νομιζω στην Πολωνια αν και εχει multi csc, οποτε μπορει να ειναι και απο αλλου. Παντως ειναι 2.2.1 και δεν ειναι ελληνικη. Απο που πηρες το τηλεφωνο σου? Απο το easybuyworld. Ήταν πάντως σφραγισμένο.. Με καλύπτει η εγγύηση της ελληνικής αντιπροσωπίας?? Μάλλον οι οδηγίες που έχω είναι στα Ρουμάνικα... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. July 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2011 Τελικά τι να κάνω με το apn παιδιά?? Μου ρχεται να το πετάξω... Εσείς που έχετε περάσει την JVQ έχετε κανονικά internet με τους παρόχους σας?? Μήπως έχει να κάνει με τo csc? Σε όλες τις ρομ περνάω τα απν που υπάρχουν στους οδηγούς για νέους χρήστες, με την εφαρμογή apn backup & restore. Υπάρχουν αναλυτικοτατες πληροφορίες στους οδηγούς. Το csc, μου είναι πάντα αδιάφορο.. Ποτέ δεν πέρασα ελληνικό και ποτέ δεν είχα πρόβλημα.. Sent from my Galaxy S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. July 15, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2011 Αυτη η ρομ εχει εμφανιστει νομιζω στην Πολωνια αν και εχει multi csc, οποτε μπορει να ειναι και απο αλλου. Παντως ειναι 2.2.1 και δεν ειναι ελληνικη. Απο που πηρες το τηλεφωνο σου? Kαι στην Κύπρο αυτήν έχουν... και σε πολλές άλλες χώρες. Η προέλευση φαίνεται από το product code. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. July 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2011 Απο το easybuyworld. Ήταν πάντως σφραγισμένο.. Με καλύπτει η εγγύηση της ελληνικής αντιπροσωπίας?? Μάλλον οι οδηγίες που έχω είναι στα Ρουμάνικα... :) Απο το συγκεκριμενο καταστημα εχουν αναφερθει πολλες παρομοιες περιπτωσεις. Ριξε μια ματια εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=305527 Οπως ειπε και ο Αλεξ, μπορεις να δεις τι product code εχεις για να δεις τι χωρα προελευσεως. Εκει που παιρνεις τηλεφωνο πληκτρολογεις *#06# και θα σου δωσει το IMEI σου. Μετα πληκτρολογεις παλι στον dialer *#272*imei# και θα σου δειξει το product code σου. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikosjuve Δημ. July 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2011 Απο το συγκεκριμενο καταστημα εχουν αναφερθει πολλες παρομοιες περιπτωσεις. Ριξε μια ματια εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=305527 Οπως ειπε και ο Αλεξ, μπορεις να δεις τι product code εχεις για να δεις τι χωρα προελευσεως. Εκει που παιρνεις τηλεφωνο πληκτρολογεις *#06# και θα σου δωσει το IMEI σου. Μετα πληκτρολογεις παλι στον dialer *#272*imei# και θα σου δειξει το product code σου. Έκανα το παραπάνω και μου πέταξε ένα μενού που γραφει πάνω preconfig και έχει επιλεγμένο το XEH.. :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. July 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2011 Απο σήμερα όλα τα ιντερνετικά μαγαζιά το δίνουν 319 ευρω... (ΠΛΑΙΣΙΟ, MULTIRAMA, GETITNOW...) Τι στο καλό, ανταγωνισμός δεν υπάρχει????? Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. July 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2011 Απο σήμερα όλα τα ιντερνετικά μαγαζιά το δίνουν 319 ευρω... (ΠΛΑΙΣΙΟ, MULTIRAMA, GETITNOW...) Τι στο καλό, ανταγωνισμός δεν υπάρχει????? Στην Ελλάδα δεν υπήρξε ποτέ ούτε θα υπάρξει, όπως είναι τα πράγματα, πραγματικός ανταγωνισμός. Αυτό που αναφέρεις ονομάζεται εναρμονισμένη πρακτική και "υποτίθεται" ότι παραβιάζει το νόμο :p. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenon2010 Δημ. July 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2011 Να ρωτησω και εγω απο που ειναι το κινητο μου γιατι δεν εχω ιδέα. Παντως οταν το πηρα ήταν σφραγισμενο και ειχε οδηγίες στα πολωνικά! Πατησα για να δω το product code και ειναι προεπιλεγμενο το ΤΡΗ αλλα εχει και αρκετα ακομα που μπορω να εγκαταστήσω! Επισης: PDA:I9000XWJS5 PHONE:I9000XXJPY CSC:I9000XXJS4 Build Info: 2011. 01 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. July 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2011 Έκανα το παραπάνω και μου πέταξε ένα μενού που γραφει πάνω preconfig και έχει επιλεγμένο το XEH.. :wacko: Ειναι απο την Ουγγαρια. Να ρωτησω και εγω απο που ειναι το κινητο μου γιατι δεν εχω ιδέα. Παντως οταν το πηρα ήταν σφραγισμενο και ειχε οδηγίες στα πολωνικά! Πατησα για να δω το product code και ειναι προεπιλεγμενο το ΤΡΗ αλλα εχει και αρκετα ακομα που μπορω να εγκαταστήσω! Επισης: PDA:I9000XWJS5 PHONE:I9000XXJPY CSC:I9000XXJS4 Build Info: 2011. 01 Το δικο σου ειναι απο Πορτογαλια. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenon2010 Δημ. July 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2011 οι οδηγίες ειναι στα πορτογαλίκα τελικα... το κινητό το πήρα απο Κινητομάνια και μου ειπαν οτι δεν ειναι ανοιγμένο. Είχε και την ταινία ασφαλείας η συσκευασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenon2010 Δημ. July 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2011 Οποτέ δεν ειναι πειραγμένο..Πως το κατάλαβες απο που ειναι?? Για να μαθω και εγω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. July 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2011 Οποτέ δεν ειναι πειραγμένο..Πως το κατάλαβες απο που ειναι?? Για να μαθω και εγω... Δες εδω http://forum.xda-developers.com/wiki/index.php?title=Samsung_Galaxy_S_Series εχει ολα τα product codes σε καταλογο. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenon2010 Δημ. July 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2011 Ευχαριστώ πολυ για τις απαντήσεις!! Οποτέ περιμένω την επίσημη 2.3 απο Πορτογαλλία... Ξερεις ποτε θα βγει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. July 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2011 Ευχαριστώ πολυ για τις απαντήσεις!! Οποτέ περιμένω την επίσημη 2.3 απο Πορτογαλλία... Ξερεις ποτε θα βγει? Δυστυχως οχι. Παντως απ' οτι ξερω ειναι απο τις λιγες χωρες (μαζι με την Ελλαδα βεβαιως-βεβαιως) που εχουν μεινει ακομα χωρις update.:O Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. July 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2011 Οσοι χρησιμοποιειται τον opera δοκιμαστε να ανοιξετε την σελιδα http://www.lemonde.fr Εχω δοκιμασει ολες τις ρυθμισεις αλλα την συγκεκριμενη σελιδα δεν την φορτωνει.Ξερει κανενας τι μπορει να φταιει..; Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. July 15, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2011 Δυστυχως οχι. Παντως απ' οτι ξερω ειναι απο τις λιγες χωρες (μαζι με την Ελλαδα βεβαιως-βεβαιως) που εχουν μεινει ακομα χωρις update.:O Μια διόρθωση.. η Πορτογαλία τουλάχιστον έχει πάρει 2.2.1. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. July 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2011 Οσοι χρησιμοποιειται τον opera δοκιμαστε να ανοιξετε την σελιδα http://www.lemonde.fr Εχω δοκιμασει ολες τις ρυθμισεις αλλα την συγκεκριμενη σελιδα δεν την φορτωνει.Ξερει κανενας τι μπορει να φταιει..; Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Το δοκίμασα Ηρακλή και όντως δεν την ανοίγει με κανένα τρόπο. Δοκίμασε αυτήν την διεύθυνση: http://mobile.lemonde.fr/. Μόνο αυτήν ανοίγω με τον opera. Sent from my GT-I9000 Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. July 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2011 Μια διόρθωση.. η Πορτογαλία τουλάχιστον έχει πάρει 2.2.1. Ναι σωστα, update σε gingerbread εννοειται:) Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts