Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙΙ)

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αι γεια σου

Στο λεει κ μονο του εχει προβλημα στο συγχρονισμο του ημ/γιου.δοκιμασε αργοτερα το κανει συχνα αυτο

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

ωραία έκανε. πούντο ???? πάλι αφαντο στo calendar

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ωραία έκανε. πούντο ???? πάλι αφαντο στo calendar

Χωρίς να είμαι σίγουρος 100%, έχω την εντύπωση ότι είναι πρόβλημα της 2.2. Κάνε upgrade και θα λυθεί. Η 2.2 είναι πολύ προβληματική.

- Alex

Τωρα μαλιστα! Το κερ... το μου! Δεν εχω χρονο για καστομιες. Επισημες απο οτι βλεπω δεν παιζουν ακομη..

Sent from my GT-I9000

Καλησπέρα κι απο μενα,

μια ερωτηση προς τους γνώστες..αν πάρω το galaxy S παραεισαγωγη(ελληνικο μενου κ χαρακτηρες)οταν βγαλει η Ελληνικη αντιπροσωπία της Samsung την αναβαθμιση για την 2.3(λεμε τωρα...)θα μπορω να την παρω αυτοματα μεσω του kies?

για να συμβει αυτο θα πρεπει να εχει η συσκευη που θα παρεις ελληνικο product code...το kies σου διαθετει την επισημη αναβαθμιση της χωρας που αντιστοιχει ο κωδικος αυτος...αν περιμενεις ομως την 2.3.3 απο την samsung hellas τοτε...καλο χειμωνα :lol:

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Χωρίς να είμαι σίγουρος 100%, έχω την εντύπωση ότι είναι πρόβλημα της 2.2. Κάνε upgrade και θα λυθεί. Η 2.2 είναι πολύ προβληματική.

Λοιπον οντως ετσι ειναι. Εκανα κατι και επιτελους το ελυσα το ζητημα. Κ; τεβασα το business calendar και επελεξα ποια ημερολογια θελω. Ολα ηρθαν στη θεση τους και το calendar βλεπει τα παντα. Τωρα με το fb εκανα export τα events στο google και αυτο ηταν.

Sent from my GT-I9000

Τωρα μαλιστα! Το κερ... το μου! Δεν εχω χρονο για καστομιες. Επισημες απο οτι βλεπω δεν παιζουν ακομη..

Sent from my GT-I9000

Λοιπον οντως ετσι ειναι. Εκανα κατι και επιτελους το ελυσα το ζητημα. Κ; τεβασα το business calendar και επελεξα ποια ημερολογια θελω. Ολα ηρθαν στη θεση τους και το calendar βλεπει τα παντα. Τωρα με το fb εκανα export τα events στο google και αυτο ηταν.

Sent from my GT-I9000

Χαίρομαι που το έφτιαξες, αλλά να πω ότι επίσημες υπάρχουν, και είναι στο επισημασμένο θέμα όλες.

- Alex

για να συμβει αυτο θα πρεπει να εχει η συσκευη που θα παρεις ελληνικο product code...το kies σου διαθετει την επισημη αναβαθμιση της χωρας που αντιστοιχει ο κωδικος αυτος...αν περιμενεις ομως την 2.3.3 απο την samsung hellas τοτε...καλο χειμωνα :lol:

Δηλαδη αν το κινητο ειναι Γερμανικο πχ και και η Γερμανικη Samsung δώσει την αναβαθμιση 2.3.3,θα μπορω απροβληματιστα να το αναβαθμισω απο το kies.

Φαντάζομαι η εγγυηση θα ισχυει κανονικα αφου ειναι πανευρωπαικη...

The sky moves on sideways

Δηλαδη αν το κινητο ειναι Γερμανικο πχ και και η Γερμανικη Samsung δώσει την αναβαθμιση 2.3.3,θα μπορω απροβληματιστα να το αναβαθμισω απο το kies.

Φαντάζομαι η εγγυηση θα ισχυει κανονικα αφου ειναι πανευρωπαικη...

Σωστά. Με την προυπόθεση φυσικά οτι δεν έχεις αλλάξει ROM και έχεις την γερμανική από την αρχή. :)

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

Καλημερα σε ολη την παρεα :D

μια ερωτησουλα, οταν κανουμε install μεσω cwm καποια εφαρμογη,widget κ.λ.π πως την απεγκαθιστουμε μετα σε περιπτωση που δεν μας αρεσει ή δεν δουλευει...;

Ηρακλής!

Καλημερα σε ολη την παρεα :D

μια ερωτησουλα, οταν κανουμε install μεσω cwm καποια εφαρμογη,widget κ.λ.π πως την απεγκαθιστουμε μετα σε περιπτωση που δεν μας αρεσει ή δεν δουλευει...;

Από το menu εφαρμογές κλπ. Εάν δεν φαίνεται εκεί ή δεν γίνεται τότε με titanium.

Μάκης

Χαίρομαι που το έφτιαξες, αλλά να πω ότι επίσημες υπάρχουν, και είναι στο επισημασμένο θέμα όλες.

είδα οτι υπάρχει η 221 κυπριακή. το κιες δεν μου βγάζει τίποτα για updates... χρειάζομται προφανός άλλο πρόγραμμα όπως το odin?? πιστεύω να μην χάνω την εγγύηση

Από το menu εφαρμογές κλπ. Εάν δεν φαίνεται εκεί ή δεν γίνεται τότε με titanium.

σε ευχαριστω Μακη...εγκατεστησα ενα widget του t.w4 αλλα δεν το εβλεπα μετα στο Τitanium και απορησα...:worry:

anyway, το ξαναεκανα install κι εμφανιστηκε :)

Ηρακλής!

Καλημέρα! Έχω μια ερώτηση αλλά μη με αποπάρετε όλοι μαζί...:worry: Πως παίρνω screenshot από το κινητό; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την άμεση (είμαι τόσο σίγουρη:lol:) απάντηση!
Δήμητρα :kitty:

Καλημέρα! Έχω μια ερώτηση αλλά μη με αποπάρετε όλοι μαζί...:worry: Πως παίρνω screenshot από το κινητό; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την άμεση (είμαι τόσο σίγουρη:lol:) απάντηση!

Καλημέρα,

Υπάρχουν 2 τρόποι:

1) ο τρόπος αυτός είναι μέρος του λειτουργικού συστήματος (απο έκδοση 2.2 και επάνω) και δεν χρειάζεται έξτρα προγράμματα κλπ. Απλά πατάς το πίσω πλήκτρο μαζί με το κεντρικό... Τα κακά της μεθόδου πολλά, όπως το ότι μέχρι να πάρει screenshot σε βγάζει απο την εφαρμογή ή σε γυρίζει πίσω κλπ (οπότε στην ουσία βγάζεις ενα άχρηστο screenshot)!

2) με κάποιο πρόγραμμα απο το μάρκετ, υπάρχουν πολλά (βάλε screenshot στην αναζήτηση και διάλεξε). Τα καλά: παίρνεις το screenshot όποτε (και σε όποια οθόνη) το θέλεις και όχι όποτε το "πετύχεις"!

Βασίλης!

back+home ταυτοχρονα

Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity.

Samsung Galaxy S4 die hard !!

Samsung Galaxy S7

είδα οτι υπάρχει η 221 κυπριακή. το κιες δεν μου βγάζει τίποτα για updates... χρειάζομται προφανός άλλο πρόγραμμα όπως το odin?? πιστεύω να μην χάνω την εγγύηση

Είπες για επίσημη, και ανέφερες customιες, γι'αυτό σου απάντησα. Αυτές στην πρώτη σελίδα είναι επίσημες, και δίνονται μέσω kies. Για την εγγύηση δεν μπορώ να εγγυηθώ, αλλά προσωπικά πιστεύω ότι δε χάνεται και ότι δε θα έχεις πρόβλημα.

Δεξί back πλήκτρο πατημένο, και κεντρικό home. Αν δε δουλεύει (γιατί σε μερικές περιπτώσεις το πίσω λειτουργεί αμέσως και φεύγεις από την οθόνη που θες) βάλε κάποιο πρόγραμμα όπως το shootme. Πρέπει να είσαι root γιαυτό.

- Alex

back+home ταυτοχρονα

Ευχαριστώ και τους δύο! Το έκανα κατά λάθος χθες και τώρα προσπαθώ να το ξανακάνω όπως μου είπατε (back+home ταυτόχρονα) αλλά δεν μπορώ.....

edit: Οκ! Τα κατάφερα!! Ευχαριστώ όλους. Καλημέρα Αλέξανδρε!!

Δήμητρα :kitty:

Καλημέρα!

Δεν ξέρω αν ρωτάω στο σωστό θέμα. Έχω ένα θεματάκι με την εγγραφή βίντεο και φαντάζομαι πως αρκετοί από εσάς την έχουν πατήσει. Πρόσφατα το έδωσα σε δικό μου άνθρωπο να γράψει βίντεο κι ενώ είχε την εντύπωση πως τράβηξε 5-6 4λεπτα, διαπίστωσα εκ των υστέρων πως δεν είχε τραβηχτεί ΚΑΝΕΝΑ. Ο λόγος;

Πατούσε την παύση και όχι το stop με αποτέλεσμα το βίντεο να μην ολοκληρώνει την καταγραφή του. Είναι κοινό λάθος που κάνει ο καθένας μας (το είδα και σε άλλο κόσμο που παραπονέθηκε για το ότι δεν γράφτηκε το βίντεο, λόγω κακού σχεδιασμού του software της Samsung).

Υπάρχει κάποια εφαρμογή που δουλεύει καλύτερα στην εγγραφή βίντεο;

Είπες για επίσημη, και ανέφερες customιες, γι'αυτό σου απάντησα. Αυτές στην πρώτη σελίδα είναι επίσημες, και δίνονται μέσω kies. Για την εγγύηση δεν μπορώ να εγγυηθώ, αλλά προσωπικά πιστεύω ότι δε χάνεται και ότι δε θα έχεις πρόβλημα.

Το κιες δεν μου βγαζει αναβαθμιση. Ενα μικρο προβληματακι που εχω ειναι με το fb. Δεν μου κανει update τα νεα event. Αλλοι λενε οτι θελει χρονο να συγχρονιστει το fb με το gcalendar, αλλοι μιλανε για μαρκετ εφαρμογες . Αν εχει κανεις καμια ιδεα.. μεχρι να κανω καααααποια στιγμη αναβαθμιση..

Sent from my GT-I9000

Το κιες δεν μου βγαζει αναβαθμιση. Ενα μικρο προβληματακι που εχω ειναι με το fb. Δεν μου κανει update τα νεα event. Αλλοι λενε οτι θελει χρονο να συγχρονιστει το fb με το gcalendar, αλλοι μιλανε για μαρκετ εφαρμογες . Αν εχει κανεις καμια ιδεα.. μεχρι να κανω καααααποια στιγμη αναβαθμιση..

Sent from my GT-I9000

Δεν υπάρχει αναβάθμιση για την Ελλάδα για να σου βγάλει το Kies, αν θέλεις να βάλεις επίσημη άλλης χώρας μπορείς να το κάνεις με το Odin με τις οδηγίες που υπάρχουν στο αντίστοιχο θέμα. Δυστυχώς δεν μπορώ να είμαι σίγουρος ότι θα σου λύσει το συγκεκριμένο πρόβλημα, αν και λύνει πολλά άλλα. Βάλε κάποια εφαρμογή από το market που σου λένε, ίσως να κάνει δουλειά.

- Alex

Kαλησπέρα σε όλους ,τον τελευταίο καιρό λύσαμε΄(το λέω γιατί μαζί λύσαμε:lol::lol:) θέματα με το λειτουργικό,τη rom τα φλασαρίσματα και όλα τα σχετικά και δε μπορώ να βρω άκρη σε κάτι απλό!Δε μπορώ στους λογαριασμούς να συγχρονίσω αυτό του youtube με του facebook.Αποτέλεσμα αυτού είναι όταν πατάω πάνω σε videaki του ut να μη μου βγάζει στο μενού ''κοινή'' τη δυνατότητα δημοσίευσης του συγκεκριμένου video στο facebook?Τι συγχρονίζω λάθος και τι δεν έχω κάνει?Έχει αναφερθεί και στο παρελθόν το πρόιβλημα το οποίο θεωρώ ότι διατυπώνω καλύτερα τώρα και θα δοθεί για ακόμα μια φορά λύση!:)

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Kαλησπέρα σε όλους ,τον τελευταίο καιρό λύσαμε΄(το λέω γιατί μαζί λύσαμε:lol::lol:) θέματα με το λειτουργικό,τη rom τα φλασαρίσματα και όλα τα σχετικά και δε μπορώ να βρω άκρη σε κάτι απλό!Δε μπορώ στους λογαριασμούς να συγχρονίσω αυτό του youtube με του facebook.Αποτέλεσμα αυτού είναι όταν πατάω πάνω σε videaki του ut να μη μου βγάζει στο μενού ''κοινή'' τη δυνατότητα δημοσίευσης του συγκεκριμένου video στο facebook?Τι συγχρονίζω λάθος και τι δεν έχω κάνει?Έχει αναφερθεί και στο παρελθόν το πρόιβλημα το οποίο θεωρώ ότι διατυπώνω καλύτερα τώρα και θα δοθεί για ακόμα μια φορά λύση!:)

Δοκίμασε να κάνεις εγκατάσταση/απεγκατάσταση την εφαρμογή του Facebook και αν δεν σου δουλέψει μπορείς να χρησιμοποιήσεις άλλη εφαρμογή για facebook όπως είναι πχ το friendcaster for facebook(πρώην flow for facebook). :)

Μία παράκληση, προσπάθησε να γράφεις λίγο καλύτερα, χωρίς παρεξήγηση έτσι. :)

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

Δεν υπάρχει αναβάθμιση για την Ελλάδα για να σου βγάλει το Kies, αν θέλεις να βάλεις επίσημη άλλης χώρας μπορείς να το κάνεις με το Odin με τις οδηγίες που υπάρχουν στο αντίστοιχο θέμα. Δυστυχώς δεν μπορώ να είμαι σίγουρος ότι θα σου λύσει το συγκεκριμένο πρόβλημα, αν και λύνει πολλά άλλα. Βάλε κάποια εφαρμογή από το market που σου λένε, ίσως να κάνει δουλειά.

Δυστυχως δεν εχω χρονο για την αναβαθμιση αν και πιστευω οτι 15-30 λεπτα φτανουν. Ειμαι και λιγο γκαντεμης σε τετοια θεματα απο την αποψη οτι κατι θα παει στραβα και δεν θα δουλευει. Οσο για το fb δουλευει απλα αργει να κανει sync.

Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας!

Θα σας ξαναχρειαστω οταν περασω την js8!

Sent from my GT-I9000

Παιδιά το ελληνικό Galaxy S από Cosmote θα δουλέψει με αμερικανική sim σε δίκτυα στις ΗΠΑ; Θα πάω για λίγες μέρες και θέλω να το πάρω μαζί μου. Σε άλλο φόρουμ μου είπαν ναι, αλλά θέλω και τη δική σας γνώμη, ειδικά αν κάποιος το έχει δοκιμάσει.

Παιδιά το ελληνικό Galaxy S από Cosmote θα δουλέψει με αμερικανική sim σε δίκτυα στις ΗΠΑ; Θα πάω για λίγες μέρες και θέλω να το πάρω μαζί μου. Σε άλλο φόρουμ μου είπαν ναι, αλλά θέλω και τη δική σας γνώμη, ειδικά αν κάποιος το έχει δοκιμάσει.

στο insomnia απευθυνθηκες ??? :lol:

ναι θα δουλεψει

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙΙ)