theoria22 Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 Ευχαριστω ολους πραγματικα για την βοηθεια μου πηρε 3 μερες να μαθω 20 λεπτα ομως να το κανω... απαραδεχτη η samsung... πραγματικα απαραδεχτη.. ευχαριστω και παλι ολουςςςς σας :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snopmc Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 (edited) Παιδια, εχω ενα 'προβλημα' , εχω εκδοση 2.2.1, κανω kill ολες τις εφαρμογες που τρεχουν, με τον Advanced task killer αλλα μετα απο λιγη ωρα τον ανοιγω παλι και βλεπω το shazam και το facebook να τρεχουν ? και δεν βρηκα αν εχουν κατι στις ριθμησεις τους να μην τρεχουν μονιμα.. υπαρχει κατι σαν clean start up για να μην τρεχουν απο πισω εφαρμογες ? ευχαριστω! υγ.. ξερει καποιος πως μπορω να μετατρεψω τις επαφες απο .contacts σε .vcf ? !! Edited June 3, 2011 by snopmc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 Παιδια, εχω ενα 'προβλημα' , εχω εκδοση 2.2.1, κανω kill ολες τις εφαρμογες που τρεχουν, με τον Advanced task killer αλλα μετα απο λιγη ωρα τον ανοιγω παλι και βλεπω το shazam και το facebook να τρεχουν ? και δεν βρηκα αν εχουν κατι στις ριθμησεις τους να μην τρεχουν μονιμα.. υπαρχει κατι σαν clean start up για να μην τρεχουν απο πισω εφαρμογες ? ευχαριστω! Ρίχνεις μια ματιά εδώ. Μπορείς να ρωτήσεις εδώ. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. June 3, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 Παιδια, εχω ενα 'προβλημα' , εχω εκδοση 2.2.1, κανω kill ολες τις εφαρμογες που τρεχουν, με τον Advanced task killer αλλα μετα απο λιγη ωρα τον ανοιγω παλι και βλεπω το shazam και το facebook να τρεχουν ? και δεν βρηκα αν εχουν κατι στις ριθμησεις τους να μην τρεχουν μονιμα.. υπαρχει κατι σαν clean start up για να μην τρεχουν απο πισω εφαρμογες ? ευχαριστω! υγ.. ξερει καποιος πως μπορω να μετατρεψω τις επαφες απο .contacts σε .vcf ? !! Στο πρώτο μήνυμα του θέματος Hacks/Αναβαθμίσεις/Βελτιώσεις εξηγώ για τη διαχείριση μνήμης στο Android και γιατί τα task killers είναι απολύτως άχρηστα από το Froyo και μετά. Δεν μπορείς να σκοτώσεις εφαρμογές στο Froyo, απλώς γίνονται restart. Διάβασε εκεί και θα καταλάβεις. Όσο για τις επαφές, αν τις κάνεις export γίνονται απ'ευθείας vcf... Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snopmc Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 που να τις κανω εξπορτ ? αν ενωεις στον καταλογο, το κανω και λεει οτι δεν βρεθηκαν επαφες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 που να τις κανω εξπορτ ? αν ενωεις στον καταλογο, το κανω και λεει οτι δεν βρεθηκαν επαφες... Δεν έχω καταλάβει, θέλεις να μετατρέψεις τις επαφές του κινητού σε vcf ή να εισάγεις από αλλού επαφές στο τηλέφωνο; Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snopmc Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 τις εχω στον υπολογιστη στα εγγραφα αλλα ειναι .contact και τις εβαλα στο κινητο να τις κανω export στον καταλογο αλλα λεει δεν βρεθηκαν αρχεια vCard .. . και ψαχνω προγραμμα να τις μετατρεψω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 τις εχω στον υπολογιστη στα εγγραφα αλλα ειναι .contact και τις εβαλα στο κινητο να τις κανω export στον καταλογο αλλα λεει δεν βρεθηκαν αρχεια vCard .. . και ψαχνω προγραμμα να τις μετατρεψω... Αν και ολίγον off-topic δες αυτό. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANTONIS_R_21 Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 Παιδια μια ερωτηση εχω το galaxy s 2.2.1 jpy και δοκιμασα για πρωτη φορα προχθες την πλοηγηση.Ενεργοποιησα το gps απο το προγραμμα του κινητου που μου το ζητησε να το κανω αλλα απο ακριβεια τιποτα.Γενικα εχω διαβασει πολλα στο θεμα αυτο αλλα δε βρικα ακρη.Αν καποιος χρησιμοποιει το gps του κινητου θα ηθελα να μου μου δωσει οδηγιες να το φτιαξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 Αν είσαι ρουτ δες εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=305135 Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. June 3, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 Παιδια μια ερωτηση εχω το galaxy s 2.2.1 jpy και δοκιμασα για πρωτη φορα προχθες την πλοηγηση.Ενεργοποιησα το gps απο το προγραμμα του κινητου που μου το ζητησε να το κανω αλλα απο ακριβεια τιποτα.Γενικα εχω διαβασει πολλα στο θεμα αυτο αλλα δε βρικα ακρη.Αν καποιος χρησιμοποιει το gps του κινητου θα ηθελα να μου μου δωσει οδηγιες να το φτιαξω. Επίσης όταν λες "το πρόγραμμα του κινητού" τί εννοεις; Ποιο πρόγραμμα; Γιατί το google maps δεν έχει πλοήγηση στην Ελλάδα. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANTONIS_R_21 Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 Το προγραμμα πλοηγησης που εχει το κινητο.Μου εχει ενα εικονιδιο που λεει πλοηγηση.Αλλα απο οτι καταλαβα αυτο στηριζεται στο google maps το οποιο οπως γραφει ο tyxerakias δεν εχει πλοηγηση για την ελλαδα.Αν καταλαβα καλα πρεπει να κατεβασω καποιο προγραμμα απο το market σωστα?Επισης δεν ειμαι root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 (edited) Το προγραμμα πλοηγησης που εχει το κινητο.Μου εχει ενα εικονιδιο που λεει πλοηγηση.Αλλα απο οτι καταλαβα αυτο στηριζεται στο google maps το οποιο οπως γραφει ο tyxerakias δεν εχει πλοηγηση για την ελλαδα.Αν καταλαβα καλα πρεπει να κατεβασω καποιο προγραμμα απο το market σωστα?Επισης δεν ειμαι root Ακριβώς, η "πλοήγηση" που έχεις (που έχει απο μόνο του το κινητό) στηρίζεται στους χάρτες της google (τους κατεβάζει απο το ιντερνετ και δεν έχει ακόμη κανονική πλήγηση για Ελλάδα)! Απλά πρέπει να κατεβάσεις ενα πρόγραμμα που να έχει χάρτες φυλαγμένους στην κάρτα και όχι μέσω μνήμης... Παραδείγματα: igo, aura, navigon έχουν ότι ζητάς! Το αν είσαι root αφορά απάντηση για να φτιάξεις τον δέκτη gps του κινητού να κλειδώνει δορυφόρους γρηγορότερα (αν έχεις πρόβλημα και αργεί να κλειδώσει τσέκαρε το λινκ)! Τα προγράμματα πλοήγησης δεν χρειάζονται πρόσβαση root!! Edited June 3, 2011 by Coolgreek Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANTONIS_R_21 Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 Ακριβώς, η "πλοήγηση" που έχεις (που έχει απο μόνο του το κινητό) στηρίζεται στους χάρτες της google (τους κατεβάζει απο το ιντερνετ και δεν έχει ακόμη κανονική πλήγηση για Ελλάδα)! Απλά πρέπει να κατεβάσεις ενα πρόγραμμα που να έχει χάρτες φυλαγμένους στην κάρτα και όχι μέσω μνήμης... Παραδείγματα: igo, aura, navigon έχουν ότι ζητάς! Το αν είσαι root αφορά απάντηση για να φτιάξεις τον δέκτη gps του κινητού να κλειδώνει δορυφόρους γρηγορότερα (αν έχεις πρόβλημα και αργεί να κλειδώσει τσέκαρε το λινκ)! Τα προγράμματα πλοήγησης δεν χρειάζονται πρόσβαση root!! Ωραια θα το κοιταξω ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snopmc Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 Αν και ολίγον off-topic δες αυτό. Σε ευχαριστω παρα πολυ.. . Εβαλα τις επαφες αλλα κατι προβλημα εχει η γραματοσειρα και τα ελλινηκα δεν τα εμφανιζει οταν τα εκανα εξαγωγη στον καταλογι, ενω οταν πηγενο στον φακελο που τις εχω στην sd τις δειχνει κανονικα .. . καμια λυση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 Σε ευχαριστω παρα πολυ.. . Εβαλα τις επαφες αλλα κατι προβλημα εχει η γραματοσειρα και τα ελλινηκα δεν τα εμφανιζει οταν τα εκανα εξαγωγη στον καταλογι, ενω οταν πηγενο στον φακελο που τις εχω στην sd τις δειχνει κανονικα .. . καμια λυση ? Ναι, να βάλεις μια custom που να υποστηρίζει τα Ελληνικά, πχ η cyanogenmod. Η κάτι πιο εύκολο, να βάλεις go contats ή κάποια παρόμοια εφαρμογή του market. Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 Καλησπέρα σήμερα τελικά πήραμε το γαλαξία σε ροζ για την σύζυγο (εγώ εχω το νόκια ν8) οι πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές γρήγορος browser και ωραίο μενού γενικά πολύ ωραίο και γρήγορο!!Εδώ θα είμαστε και θα μιλάμε για τυχόν απορίες μου μιας+η γυναίκα δεν ασχολείται με forum πριν λίγο μου έβγαλε ότι θέλει φόρτιση και επειδή δεν θυμάμαι πως το έκανα στο ν8 να το αφήσω να σβήσει η να το βάλω στην πρίζα και σβηστο καλύτερα η ανοιχτό? ;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 Καλησπέρα σήμερα τελικά πήραμε το γαλαξία σε ροζ για την σύζυγο (εγώ εχω το νόκια ν8) οι πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές γρήγορος browser και ωραίο μενού γενικά πολύ ωραίο και γρήγορο!!Εδώ θα είμαστε και θα μιλάμε για τυχόν απορίες μου μιας+η γυναίκα δεν ασχολείται με forum πριν λίγο μου έβγαλε ότι θέλει φόρτιση και επειδή δεν θυμάμαι πως το έκανα στο ν8 να το αφήσω να σβήσει η να το βάλω στην πρίζα και σβηστο καλύτερα η ανοιχτό? ;) Μεγεια. Να το φορτισεις ανοιχτο και καλο θα ηταν να μην αφηνεις τη μπαταρια του να πεφτει κατω απο 20% συχνα και γενικα να μην το αφηνεις να ξεζουμιζει για να το φορτισεις. Τελος, αν και θα το ξερεις, φορτιζει και οταν το συνδεεις σε PC. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 Έγινε φίλε τώρα το άνοιξα το μεσημέρι του έβαλα τον flash player 10.3 και έχει android 2.2 χρειάζεται κάτι άλλο από άποψη λειτουργικού η κάποια άλλη αναβάθμιση η εφαρμογή?Ειλικρινά το εχω ζηλέψει το άτιμο... Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 Έγινε φίλε τώρα το άνοιξα το μεσημέρι του έβαλα τον flash player 10.3 και έχει android 2.2 χρειάζεται κάτι άλλο από άποψη λειτουργικού η κάποια άλλη αναβάθμιση η εφαρμογή?Ειλικρινά το εχω ζηλέψει το άτιμο... :-) Αν το δωσεις τελικα στη γυναικα σου και για τις δουλειες που το θελει, δεν χρειαζεται κατι αλλο οχι. Ειναι μια χαρα ετσι, απλα αν ειναι ολη τη μερα με αυτο στο χερι θα ρουφαει τη μπαταρια. Τωρα, αν το παρεις για σενα τελικα (:lol::p) μπορουν να γινουν πολλα πραγματακια. edit - Α, αφου θα λιωσει το κινητο στις σειρες μπορεις να δοκιμασεις και τον mini opera. Ειναι πολυ καλος browser. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 Αν σβήσεις το PowerOn.wav και PowerOn.snd (ή .ogg δε θυμάμαι τώρα) από το /system/etc/ , θα φύγει ο ήχος. Πρέπει να είμαι root για να το κάνω αυτό ; Και άν το κάνω θα υπάρξει κάποιο άλλο πρόβλημα στο κινητό ή απλά τα σβήνω και όλα οκ ; Send from my Galaxy S Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos1 Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 Πρέπει να είμαι root για να το κάνω αυτό ; Και άν το κάνω αυτό θα υπάρξει κάποιο άλλο πρόβλημα στο κινητό ; Send from my Galaxy S Nαι πρεπει να εισαι rooted Παράθεση Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity. Samsung Galaxy S4 die hard !! Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 Nαι πρεπει να εισαι rooted Τα αρχεία τα βρήκα, πάω με τον Astra file manager και επιλέγω deleted άν πατήσω οκ δεν θα τα σβήσει επειδή δεν είμαι root ; Τέλος πάντων άν τα σβήνω τελικά θα παρουσιάσει κάποιο άλλο πρόβλημα η συσκευή ; Send from my Galaxy S Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 Δεν θα έχεις άλλο πρόβλημα, αλλά δεν γίνεται χωρίς ρουτ. Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannis25 Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 Καλησπέρα και απο μένα. Μόλις αγόρασα και εγώ ένα γαλαξία απο το πλαίσιο και διαπιστώνω με τα εκπλήξεως ότι η συσκευή μου φοράει τη 2.2 έκδοση!!! τα πουλάνε τώρα και απο το πλαίσιο με τη τελευταία έκδοση? έχει τύχει και σε κάποιον άλλο μήπως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts