achillesgk Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 Παιδια μολις εκανα update το Samsung Kies! Σημερινη εκδοση (2/5/11). Λετε να προετοιμαζουν το εδαφος για την Gingerbread? στο ελληνικό site της samsung έχει προστεθεί οδηγός χρήστη GINGERBREAD... προφανώς δεν αργεί. το κινητό πουλάει ακόμη, λογικά υπάρχει διαθέσιμο στοκ, θέλουν να το δώσουν, ας το εκμεταλλευτούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. May 2, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 στο ελληνικό site της samsung έχει προστεθεί οδηγός χρήστη GINGERBREAD... προφανώς δεν αργεί. το κινητό πουλάει ακόμη, λογικά υπάρχει διαθέσιμο στοκ, θέλουν να το δώσουν, ας το εκμεταλλευτούμε. Aυτός ο οδηγός είναι εκεί, και στο Αγγλικό site, εδώ και ενάμιση μήνα... δεν έχει καμία σχέση δυστυχώς.. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 παιδια σημερα κατεβασα την εφαρμογη Network Switcher...το ξερω οτι δεν μιλαμε για εφαρμογες εδω αλλα πραγματικα η συγκεκριμενη παει το κινητο σε αλλο επιπεδο.... και επιτελους εχει αυτο που εψαχνα τοσο καιρο στο κινητο... υπαρχει η επιλογη να κλεισεις και το wifi και το 3g αλλα τα mms να παραμένουν ανοιχτα....:) τρομερη εφαρμογη οταν δεν χρειαζεσαι το ιντερνετ..για να γλυτωσεις μπαταρια και ολα τα σχετικα....:)Εχε το νου σου,γιατι τετοιου ειδους εφαρμογες που βαζουν χερι στα apn τρωνε κατι κολληματα ανευ προηγουμενου.Anyway,ειμαστε off topic Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nyxterinos Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Παιδια μια ερωτηση εκτος θεματος αλλα με τρωει,ξερει καποιος αν αλλαζει μονο το νικελ περιβλημα της οθονης η γινεται αλλαγη ολη;Δεν λεει παλι γιατι μου ειχανε αλλαξει οθονη στην σαμσουνγκ πριν 1 μηνα για καμμενο πιξελ(τωρα ομως το νικελ γεμισε τσαμπουκαδες και γρατζουνιες μετα απο πτωση απο τα χερια ενος φιλου!αφηστε δραμα να βλεπεις τον γαλαξια στα τσιμεντα:cry:)Περιπου κοστος νικελ και εργατικων τεχνικου αν ετυχε σε καποιον;Ρωταω γιατι στο σερβις Θεσσαλονικης θελουν να το αφησω καποιες μερες ωστε να βγαλει πορισμα ο τεχνικος και δεν θελω να με πιασουν κοροιδο.Ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 καλημερες... φευγει ενα samsung κινητο απο καταστημα της wind και πηγαινει στην smartec στην Λ. Καβαλας. απο κει και επειτα το στελνουνε στην αντιπροσωπεια της samsung. τι νουμερο εχουνε εκει για το service? Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 καλημερες... φευγει ενα samsung κινητο απο καταστημα της wind και πηγαινει στην smartec στην Λ. Καβαλας. απο κει και επειτα το στελνουνε στην αντιπροσωπεια της samsung. τι νουμερο εχουνε εκει για το service? Καλημερα Ιορδανη. Οχι η smartec ειναι το εξουσιοδοτημενο service απο τη samsung στην Ελλαδα. Αυτοι θα σου διορθωσουνε το κινητο. Tηλ 210 58 20 000 αν δεν εχει αλλαξει. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 (edited) ελα Πανο. εχω χασει παλι την μπαλα. μιλαω με καταστημα wind, δεν ξερουνε κατι και ουτε τους εχουνε ενημερωσει. μιλαω με κεντρικα wind και μου λενε πως το τηλ. εφυγε απο το καταστημα και στις 26 το παρελαβε η smartec οπου και δεν μπορεσε να διορθωσει το προβλημα και το εστειλαν samsung. παιρνω τηλ εξυπηρετηση πελατων κινητης samsung και μου λεει ο ανθρωπος πως δεν εχουνε παραλαβει κατι, μεχρι τωρα. αιντε βγαλε ακρη... παιρνω την smartec να δω και μονο που δεν μου το κλεισανε μιας κ κραταγανε τα μυστικα του κινητου επτασφραγιστα.... ρε τι λετε μεσημεριατικα... με βλεπω να πηγαινω καμμια βολτα απο κει το απογευμα... Edited May 3, 2011 by jpcupra Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 ελα Πανο. εχω χασει παλι την μπαλα. μιλαω με καταστημα wind, δεν ξερουνε κατι και ουτε τους εχουνε ενημερωσει. μιλαω με κεντρικα wind και μου λενε πως το τηλ. εφυγε απο το καταστημα και στις 26 το παρελαβε η smartec οπου και δεν μπορεσε να διορθωσει το προβλημα και το εστειλαν samsung. παιρνω τηλ εξυπηρετηση πελατων κινητης samsung και μου λεει ο ανθρωπος πως δεν εχουνε παραλαβει κατι, μεχρι τωρα. αιντε βγαλε ακρη... Τοσο σοβαρο ηταν και δεν μπορεσαν να το διορθωσουν στη smartec? Παρε τους ενα τηλ σε αυτο που σου εδωσα να δεις τι γινεται. edit - Τωρα ειδα το edit σου. Δηλαδη στη smartec εχουν το τηλ αλλα δεν σου λενε την πορεια επισκευης? Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Τοσο σοβαρο ηταν και δεν μπορεσαν να το διορθωσουν στη smartec? Παρε τους ενα τηλ σε αυτο που σου εδωσα να δεις τι γινεται. edit - Τωρα ειδα το edit σου. Δηλαδη στη smartec εχουν το τηλ αλλα δεν σου λενε την πορεια επισκευης? NAI!!! θα ενημερωσουνε το καταστημα λεει και με την σειρα τους εκεινοι εμενα... μα ειναι δυνατον???:mad: Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 NAI!!! θα ενημερωσουνε το καταστημα λεει και με την σειρα τους εκεινοι εμενα... μα ειναι δυνατον???:mad: Tι να πω ρε συ Ιορδανη. Δεν πας μια βολτιτσα απο εκει να τους πεις μια καλησπερα? Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Tι να πω ρε συ Ιορδανη. Δεν πας μια βολτιτσα απο εκει να τους πεις μια καλησπερα? μαλλον αυτο θα κανω Πανο... ;) Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giw Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Παιδια μια ερωτηση εκτος θεματος αλλα με τρωει,ξερει καποιος αν αλλαζει μονο το νικελ περιβλημα της οθονης η γινεται αλλαγη ολη;Δεν λεει παλι γιατι μου ειχανε αλλαξει οθονη στην σαμσουνγκ πριν 1 μηνα για καμμενο πιξελ(τωρα ομως το νικελ γεμισε τσαμπουκαδες και γρατζουνιες μετα απο πτωση απο τα χερια ενος φιλου!αφηστε δραμα να βλεπεις τον γαλαξια στα τσιμεντα:cry:)Περιπου κοστος νικελ και εργατικων τεχνικου αν ετυχε σε καποιον;Ρωταω γιατι στο σερβις Θεσσαλονικης θελουν να το αφησω καποιες μερες ωστε να βγαλει πορισμα ο τεχνικος και δεν θελω να με πιασουν κοροιδο.Ευχαριστω εκ των προτερων. http://cgi.ebay.com/Front-metal-frame-Samsung-i9000-Galaxy-S-A-/220768084582?pt=PDA_Accessories&hash=item3366cda266 Πίκρα φιλε. Το έπαθα κι εγώ αλλα αποφάσισα να μην το αλλάξω. Μετά από λίγο καιρό ούτε το παρατηρώ πια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Παιδια μια ερωτηση εκτος θεματος αλλα με τρωει,ξερει καποιος αν αλλαζει μονο το νικελ περιβλημα της οθονης η γινεται αλλαγη ολη;Δεν λεει παλι γιατι μου ειχανε αλλαξει οθονη στην σαμσουνγκ πριν 1 μηνα για καμμενο πιξελ(τωρα ομως το νικελ γεμισε τσαμπουκαδες και γρατζουνιες μετα απο πτωση απο τα χερια ενος φιλου!αφηστε δραμα να βλεπεις τον γαλαξια στα τσιμεντα:cry:)Περιπου κοστος νικελ και εργατικων τεχνικου αν ετυχε σε καποιον;Ρωταω γιατι στο σερβις Θεσσαλονικης θελουν να το αφησω καποιες μερες ωστε να βγαλει πορισμα ο τεχνικος και δεν θελω να με πιασουν κοροιδο.Ευχαριστω εκ των προτερων. Πάρε μια θήκη case mate tought black τουλάχιστον να μη το βλέπεις :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nyxterinos Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Μαγκες να ειστε καλα θα την ψαξω και με το σερβις και αν τα εργατικα και το ανταλλακτικο δεν ξεφευγουν σε τιμη θα το κανω,η θηκη case mate θα παιξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 παιδια μου εσπασε η οθονη απο το galaxy s και εχει σπασει και εκτος οθονης το gorilla glass εκει που ειναι το ακουστικο και τα soft keys ξερετε ποσο θα κοστισει Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 παιδια μου εσπασε η οθονη απο το galaxy s και εχει σπασει και εκτος οθονης το gorilla glass εκει που ειναι το ακουστικο και τα soft keys ξερετε ποσο θα κοστισει ωχ :shock: ενος γνωστου μου που ειχε σπασει του την αλλαξαν με κοστος 180€...προφανως και σε σενα τοσο περιπου θα κοστισει.... Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 παιδια μου εσπασε η οθονη απο το galaxy s και εχει σπασει και εκτος οθονης το gorilla glass εκει που ειναι το ακουστικο και τα soft keys ξερετε ποσο θα κοστισει Πως τα καταφερες φιλε μου? Παντως ειχα δει παλιοτερα οτι κυκλοφορουσαν οθονες και στο ebay αλλα φυσικα χρειαζεται καποιος να την περασει:p Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Πως τα καταφερες φιλε μου? Παντως ειχα δει παλιοτερα οτι κυκλοφορουσαν οθονες και στο ebay αλλα φυσικα χρειαζεται καποιος να την περασει:p μου επεσε οτα ημουν πανω στην γουρουνα μου και το πατησα:cry: Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 μου επεσε οτα ημουν πανω στην γουρουνα μου και το πατησα:cry: το πατησες με την γουρουνα κι εσπασε μονο η οθονη...;:blink: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 το πατησες με την γουρουνα κι εσπασε μονο η οθονη...;:blink: ναι ετσι πιστευω γιατι το κινητο παει να ανοιξει Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 ναι ετσι πιστευω γιατι το κινητο παει να ανοιξει ε τοτε πανω στην ατυχια σου σταθηκες τυχερος...επομενως το στειλνεις για επισκευη, υπολογιζε περιπου το ποσο που σου ειπα προηγουμενως για αλλαγη οθονης, αρκει βεβαια να μην εχει παθει τιποτα χειροτερο... Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 μου επεσε οτα ημουν πανω στην γουρουνα μου και το πατησα:cry: Πωπωπω φιλε μου αυτο θα πει βιαιος θανατος. Του δωσες και καταλαβε:wacko: Παντως, χωρις να θελω να σε στεναχωρησω, θεωρω οτι δεν θα εχει μονο η οθονη προβλημα. Μαλλον παει για παλιοσιδερα το κινητο:( Μακαρι να μην ειναι ετσι... Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Οντως, αποκλειεται να εσπασε μοναχα η οθονη. Παντως αν ειναι 180 ευρω το κοστος και αυτο μονο για την οθονη, θα ελεγα πως δεν αξιζει η επισκευη του. Δηλαδη αν ειναι 180 + Χ ευρω (πανω απο 50 εικαζω), θα σου βγει 250 τουλαχιστον, με τιμη νεας συσκευης 340 ευρω και μεταχειρισμενης σε αριστη κατασταση -300.... I'm just saying. EDIT: Εκανες καμια αλχημεια να δεις αν συνδεεται με υπολογιστη οποτε να ειμαστε σιγουροι πως ειναι μονο η οθονη το προβλημα? Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Παιδια θυμαμαι οτι καποια στιγμη ειχα στην αρχικη οθονη ενα widget που εδειχνε τις ενεργες εφαρμογες που ηταν ανοιχτες για να τις σβησεις (για να μην χρησιμοποιω συνεχεια το κεντρικο πληκτρο). Ηταν σαν εικονιδιο μπαταριας αλλα το εσβησα κατα λαθος και δε θυμαμαι που το ειχα βρει. Μηπως μπορει να βοηθησει καποιος; Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Παιδια θυμαμαι οτι καποια στιγμη ειχα στην αρχικη οθονη ενα widget που εδειχνε τις ενεργες εφαρμογες που ηταν ανοιχτες για να τις σβησεις (για να μην χρησιμοποιω συνεχεια το κεντρικο πληκτρο). Ηταν σαν εικονιδιο μπαταριας αλλα το εσβησα κατα λαθος και δε θυμαμαι που το ειχα βρει. Μηπως μπορει να βοηθησει καποιος; μηπως εννοεις το program monitor, το stock δηλαδη widget του galaxy για αυτη την δουλεια...; Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts