Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙΙ)

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

γεια σας παιδια μια ερωτηση.πηρα το galaxy s σημερα ειναι τελειο αλλα εχω ενα μικρο προβλημα.βαζω τα στοιχεια μου στην εφαρμογη eimail που εχει το κινητο και δεν μου λεει οτι ειναι λαθος.τι να κανω για να τα περασω μεσα?

και εγω που προσπαθω να περασω το yahoo μου εκει, δεν μου το παιρνει και λεει οτι ειναι λαθος τα στοιχεια

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

και εγω που προσπαθω να περασω το yahoo μου εκει, δεν μου το παιρνει και λεει οτι ειναι λαθος τα στοιχεια

Στο yahoo νομιζω ότι τα πράγματα είνασι σχετικά απλά:

Ρυθμίσεις διακομιστή εισερχομένων pop.mail.yahoo.gr

Θύρα 110

Ρυθμίσεις διακομιστή εξερχομένων σερχομένων smtp.mail.yahoo.gr

Θύρα 25

Επισής παιδιά έρχεται σιγά σιγα και η 2.3.2 (είμαι ακόμα στη 2.1 update 1)

http://www.engadget.com/2011/02/28/android-2-3-2-gingerbread-leaks-for-samsung-galaxy-s/

Edited by Kosats

Στο yahoo νομιζω ότι τα πράγματα είνασι σχετικά απλά:

Ρυθμίσεις διακομιστή εισερχομένων pop.mail.yahoo.gr

Θύρα 110

Ρυθμίσεις διακομιστή εξερχομένων σερχομένων smtp.mail.yahoo.gr

Θύρα 25

Επισής παιδιά έρχεται σιγά σιγα και η 2.3.2 (είμαι ακόμα στη 2.1 update 1)

http://www.engadget.com/2011/02/28/android-2-3-2-gingerbread-leaks-for-samsung-galaxy-s/

δεν μου δουλεψαν αυτες οι ρυθμισεις τελικα. Ωστοσο δουλεψε οταν εκανα χειροκινητη ρυθμιση και επελεξα imap με τις ακολουθες ρυθμισεις

IMAP server= imap.mail.yahoo.com

port = 143

security = SSL

optional = blank

και για smtp server εβαλα αυτο: smtp.mobile.mail.yahoo.com

Δοκιμασα με 2 λογαριασμους και τους δεχτηκε χωρις προβλημα.

αφου εχει ορισει τις γλωσσες που θα χρησιμοποιεις απο τις ρυθμισεις του πληκτρολογιου, μετα οταν γραφεις το κειμενο αλλαζεις γλωσσα σερνοντας δεξια αριστερα το spacebar

Ναι,αλλα πως βαζεις 2 γλωσσες?

Στις ρυθμισεις βλεπω μια μονο δεχεται,τι κανω λαθος?

Sent from my Milestone

Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2

βάγγο όσες γλώσσες γουστάρεις βάζεις :)

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

Παιδια καλησπερα . Εχω μια απορια στις ρυθμισεις μηνυματων .Συγκεκριμενα στην λειτουργια δημιουργιας ΜΜS για συνθεση μηνυματος εχει 3 επιλογες.Ποια ειναι η διαφορα της επιλογης "περιορισμος" απο την επιλογη "προειδοποιηση" ?

Εγω περιμενα οτι στην επιλογη περιορισμο οταν ξεπερασω σε μηνυμα κειμενου τα 3/3 που ειναι το οριο για μετατροπη σε mms τοτε θα σταματουσε να γραφει .Παρολαυτα συνεχιζει να γραφει και απλα με προειδοποιει ποτε μετατρεπεται σε mms οπως κανει και με την επιλογη "προειδοποιηση".Ποια η διαφορα δεν εχω καταλαβει ..

Παίδες έχω να φανώ καιρό στο forum αλλά όποτε επανέρχομαι έχω όλο και δυσκολότερες απορίες.....λοιπόν

Έχω ένα κινητό με κάρτα (νοκια) που κάνει προώθηση κλήσεων στο galaxy.

1. Γίνεται όταν δέχομαι εισερχόμενη προωθημένη κλήση να έχω άλλο ringtone?

2. αν δεν γίνεται το 1. Γίνεται τουλάχιστον το popup "προωθημένη κλήση" να μένει μόνιμα ενεργό και όχι μόνο για 1-2 δευτερόλεπτα;

το γενικό νόημα είναι να υπάρχει ένας εμφανής τρόπος να ξεχωρίζω οτι με καλούνε από το άλλο κινητό.

Όποιος μου βρει αξιοπρεπή λύση κερνάω τρίγωνο πανοράματος.

Μετα απο αναβαθμιση σε froyo εδω και ενα μηνα μετα ειχα καποια κολληματακια στο κινητο αλλα λογω δουλειας δεν ασχοληθηκα γιατι δεν ηταν εντονα τα προβληματακια. Εκατσα προχτες και εκανα απο το μενου απορρητο- επαναφορα εργοστασιακων δεδομενων. Πριν ειχα παρει back up mε το titanium. Μετα την επαναφορα των ρυθμισεων και επανεκινηση του κινητου εκανα εκτελεση απο το titanium να μου επαναφερει τις εφαρμογες, Εγινε και αυτο και ειπα να κανω παλι μετα μια επανεκινηση του κινητου το οποιο πριν φορτωσει καλα τις εφαρμογες κολησε και εκανε παλι επανεκινηση μονο του και εκανε κανα 10 λεπτο να φορτωσει και να μπορω να το δουλεψω κανονικα.Αυτο το κανει συνεχεια τωρα και κολαει συνεχεια με την παραμικρη δυσκολια που βρισκει. Εγινε παρα πολυ χειροτερο απο πριν . Καταλαβα μια διαφορα οταν το ανοιγω χωρις την sd (16gb) ανοιγει λιγο πιο γρηγορα και την βαζω μετα μεσα, οχι οτι λυνεται το προβλημα παλι κολαει με το παραμικρο. Τι να κανω? να κανω παλι επαναφορα ή υπαρχει κατι αλλο να κανω? Ευχαριστω
theodoros

κι εκει που ολα πηγαιναν περιφημα με το κινητο μου σημερα παω να το ανοιξω και...τιποτα.κολλαει εκει που λεει galaxy s κανει κατι δονησεις και μενει εκει.

τι κανουμε τωρα?

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

κι εκει που ολα πηγαιναν περιφημα με το κινητο μου σημερα παω να το ανοιξω και...τιποτα.κολλαει εκει που λεει galaxy s κανει κατι δονησεις και μενει εκει.

τι κανουμε τωρα?

Αν έχεις βαλει άλλο kernel ίσως βοηθήσει να τον "ξανα-φλασάρεις" πρώτα (αν δεν έχεις βάλε μέσω odin- υπάρχει πιθανότητα να το "φτιάξει" πέραν της γενικής βελτίωσης που θα δεις:p) .

Το είχα πάθει και εγώ παλαιότερα στα καλά καθούμενα όταν του άλλαξα μπαταρία (και ενώ σε προηγούμενα reboot έκλεινε και μετά ξεκίναγε κανονικά). Μόνη λύση αποδείχθηκε για μένα τότε το "factory reset" απο το recovery (ήμουν μακριά και δεν είχα ιντερνετ να ξαναπεράσω kernel)...

Προτίμησα το "factory reset" απο το wipe data" γιατί δεν σβήνονται άλλοι κατάλογοι της sdcard (και είχα πχ "σπασμένα" παιχνίδια κλπ μέσα, τραγούδια, βίντεο, δεν χάθηκαν, χάθηκαν βέβαια όλα τα .apk των εφαρμογών). Αποτέλεσμα μπόρεσα και το ξαναέφερα στα ίσια του πιο γρήγορα...

Μετα απο αναβαθμιση σε froyo εδω και ενα μηνα μετα ειχα καποια κολληματακια στο κινητο αλλα λογω δουλειας δεν ασχοληθηκα γιατι δεν ηταν εντονα τα προβληματακια. Εκατσα προχτες και εκανα απο το μενου απορρητο- επαναφορα εργοστασιακων δεδομενων. Πριν ειχα παρει back up mε το titanium. Μετα την επαναφορα των ρυθμισεων και επανεκινηση του κινητου εκανα εκτελεση απο το titanium να μου επαναφερει τις εφαρμογες, Εγινε και αυτο και ειπα να κανω παλι μετα μια επανεκινηση του κινητου το οποιο πριν φορτωσει καλα τις εφαρμογες κολησε και εκανε παλι επανεκινηση μονο του και εκανε κανα 10 λεπτο να φορτωσει και να μπορω να το δουλεψω κανονικα.Αυτο το κανει συνεχεια τωρα και κολαει συνεχεια με την παραμικρη δυσκολια που βρισκει. Εγινε παρα πολυ χειροτερο απο πριν . Καταλαβα μια διαφορα οταν το ανοιγω χωρις την sd (16gb) ανοιγει λιγο πιο γρηγορα και την βαζω μετα μεσα, οχι οτι λυνεται το προβλημα παλι κολαει με το παραμικρο. Τι να κανω? να κανω παλι επαναφορα ή υπαρχει κατι αλλο να κανω? Ευχαριστω

Το "wipe data" έπρεπε να κάνεις για καλύτερα αποτελέσματα... Το factory reset όπως λέω και στο παραπάνω σχόλιο μου ΔΕΝ καθαρίζει τελείως το σύστημα, δεν σβήνει περιεχόμενα ενώ σβήνει τις εφαρμογές... Ξαναπροσπάθησε με "wipe data" και δες αν είναι καλυτερα (θα είναι :p!).

Edited by gianpithio
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"
Βασίλης!

Αν έχεις βαλει άλλο kernel ίσως βοηθήσει να τον "ξανα-φλασάρεις" πρώτα (αν δεν έχεις βάλε μέσω odin- υπάρχει πιθανότητα να το "φτιάξει" πέραν της γενικής βελτίωσης που θα δεις:p) .

Το είχα πάθει και εγώ παλαιότερα στα καλά καθούμενα όταν του άλλαξα μπαταρία (και ενώ σε προηγούμενα reboot έκλεινε και μετά ξεκίναγε κανονικά). Μόνη λύση αποδείχθηκε για μένα τότε το "factory reset" απο το recovery (ήμουν μακριά και δεν είχα ιντερνετ να ξαναπεράσω kernel)...

Προτίμησα το "factory reset" απο το wipe data" γιατί δεν σβήνονται άλλοι κατάλογοι της sdcard (και είχα πχ "σπασμένα" παιχνίδια κλπ μέσα, τραγούδια, βίντεο, δεν χάθηκαν, χάθηκαν βέβαια όλα τα .apk των εφαρμογών). Αποτέλεσμα μπόρεσα και το ξαναέφερα στα ίσια του πιο γρήγορα...

πως το κανουμε το factory reset?

από τις ρυθμίσεις, επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, ή και από το android recovery mode

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Τόσο το wipe data όσο και το factory reset που διαβάζεις εδώ είναι επίλογες του "recovery"... Για να μπεις σε recovery mode:

1) Κλείσε τελέιως το κινητό

2) πάτα τα πλήκτρα "volume up"+"το κεντρικό (στρογγυλό) πλήκτρο"+"το πλήκτρο on-off" (με αυτή τη σειρά που στα γράφω)

3) μόλις δεις οτι ανοιξε η οθόνη (θα εμφανίσει "samsung galaxy s") ΑΦΗΣΕ τα πλήκτρα.

Αν δεν έχεις backup θα χάσεις πολλά δεδομένα, αν δεν σε νοιάζει να χασεις κάτι ιδιαίτερα προτίμησε τη λύση "wipe data" (είναι σαν format+factory reset)!

Ποια rom έχεις; Ξέρεις απο odin και φλασαρίσματα;

Βασίλης!

από τις ρυθμίσεις, επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, ή και από το android recovery mode

το εκανα κι εγινε.

τωρα απο την αρχη ξανα μεσα εφαρμογες:)

Τόσο το wipe data όσο και το factory reset που διαβάζεις εδώ είναι επίλογες του "recovery"... Για να μπεις σε recovery mode:

1) Κλείσε τελέιως το κινητό

2) πάτα τα πλήκτρα "volume up"+"το κεντρικό (στρογγυλό) πλήκτρο"+"το πλήκτρο on-off" (με αυτή τη σειρά που στα γράφω)

3) μόλις δεις οτι ανοιξε η οθόνη (θα εμφανίσει "samsung galaxy s") ΑΦΗΣΕ τα πλήκτρα.

Αν δεν έχεις backup θα χάσεις πολλά δεδομένα, αν δεν σε νοιάζει να χασεις κάτι ιδιαίτερα προτίμησε τη λύση "wipe data" (είναι σαν format+factory reset)!

Ποια rom έχεις; Ξέρεις απο odin και φλασαρίσματα;

απο odin ειχα περασει την 2.2.1.

χρειαζεται να κανω κατι?

Edited by gianpithio
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Παιδια βοηθειααααα.. εχω ενα προβλημα με τα apn της Q βαζω την froyo και παιρνει μονο για τα mms , βαζω τωρα την 2.2.1 παλι τα ιδια μονο τα mms , βαζω το apn backup and restore, ουτε αυτο δειχνει κατι....τι μπορει να φταιει ? μηπως η σιμ?

Ξέρει κανείς γιατί στο όνομα του δικτύου (στην αναζήτηση δικτύου + αρχική οθόνη) αντί για Cosmote μου βγάζει Cosmot? :confused: Πώς το διορθώνω ξέρετε? :(

Το "wipe data" έπρεπε να κάνεις για καλύτερα αποτελέσματα... Το factory reset όπως λέω και στο παραπάνω σχόλιο μου ΔΕΝ καθαρίζει τελείως το σύστημα, δεν σβήνει περιεχόμενα ενώ σβήνει τις εφαρμογές... Ξαναπροσπάθησε με "wipe data" και δες αν είναι καλυτερα (θα είναι :p!).

Δεν μπαινει σε recovery mode εμενα με τα πληκτρα που γραφεις πιο κατω για να κανω το wipe data , γιατι οντως με το factory reset που εκανα δεν πρεπει να σβηστηκαν ολα. Υπαρχει αλλος τροπος να κανω αυτο το wipe data? ;ή να κανω κατι αλλο?

theodoros

καλησπερα παιδια.εχω εδω και 3 μηνες περιπου την jpy μεσω patcher.να ναι καλα τα παιδια εδω μεσα που μας βοηθησαν και το κινητο πηρε λιγο τα πανω του.ολα καλα μεχρι χθες αλλα ξαφνικα κολλησε ο explorer και δεν ανοιγε.!!!!αναγκαστηκα λοιπον και το εκανα ενα format και ολα καλα.να ρωτησω κατι.διαβαζω για την 2.3 εκδοση.τι διαφορες θα εχει απο την 2.2.1 πχ που εχω τωρα?ποτε υπολογιζουμε πως θα μπορεσουμε να την βαλουμε?ευχαριστω

καλησπερα παιδια.εχω εδω και 3 μηνες περιπου την jpy μεσω patcher.να ναι καλα τα παιδια εδω μεσα που μας βοηθησαν και το κινητο πηρε λιγο τα πανω του.ολα καλα μεχρι χθες αλλα ξαφνικα κολλησε ο explorer και δεν ανοιγε.!!!!αναγκαστηκα λοιπον και το εκανα ενα format και ολα καλα.να ρωτησω κατι.διαβαζω για την 2.3 εκδοση.τι διαφορες θα εχει απο την 2.2.1 πχ που εχω τωρα?ποτε υπολογιζουμε πως θα μπορεσουμε να την βαλουμε?ευχαριστω

ακριβεις προβλεψεις δεν μπορει να κανει κανενας, ουτε για το ποτε θα κυκλοφορησει, ουτε για το τι αλλαγες θα φερει

λογικα θα υπαρχει μια αυξηση της ταχυτητας του κινητου γενικοτερα, στον browser επισης και το πλητρολογιο της gingerbread, αυτα πανω κατω, υπαρχουν και καποιες λεπτομεριες οπως το screen off animation αλλα δεν ξερω αν θα το δουμε στο galaxy s καθως θα υπαρχει και μια νεα εφαρμογη download manager η οποια ομως δεν ξερω τι κανει :O

το θετικο ειναι οτι βγηκε αυτη η beta και λογικα η "επισημη" ειναι κοντα

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

Παιδια καλησπερα . Εχω μια απορια στις ρυθμισεις μηνυματων .Συγκεκριμενα στην λειτουργια δημιουργιας ΜΜS για συνθεση μηνυματος εχει 3 επιλογες.Ποια ειναι η διαφορα της επιλογης "περιορισμος" απο την επιλογη "προειδοποιηση" ?

Εγω περιμενα οτι στην επιλογη περιορισμο οταν ξεπερασω σε μηνυμα κειμενου τα 3/3 που ειναι το οριο για μετατροπη σε mms τοτε θα σταματουσε να γραφει .Παρολαυτα συνεχιζει να γραφει και απλα με προειδοποιει ποτε μετατρεπεται σε mms οπως κανει και με την επιλογη "προειδοποιηση".Ποια η διαφορα δεν εχω καταλαβει ..

Λοιπόν, άλλο ένα κουφό σήμερα.

πριν λίγο δούλευα τον dolphin browser και ξαφνικά έπαιρνε εντολές η οθόνη δίχως όμως να την πατάώ, απλά με το που πλησίαζα το δάχτυλο στην οθόνη έπαιρνε εντολή.

θέλω να πιστεύω ότι δε θα χρειαστεί επίσκεψη σε service.

Παιδια μπαινω κ εγω στην παρεα! αυριο θα εχω στα χερια μου κ εγω τον γαλαξια!ειναι το 1ο μου smartphone και θελω να ρωτησω καποια πραγματα. μολις το παρω σκευτομαι να κανω κατευθειαν Update. (εχω την εντυπωση πως εχει παρει 2.2.κατι. . ) και δε θελω να κανω root, δηλαδη να κανω update επισημο (απο καποιο pc suite που φανταζομαι θα εχει).

Λοιπον,

1. θα χασω τιποτα σε σχεση με το μαμα version? (κριμα ειναι με το που το παρω. . :lol:!)!

2. να κανω καποιο backup πριν κανω update και αν ναι πως?

3. ανακοινωσαν οτι θα παρει gingerbread?(ποτε???!!)?

4. υπαρχουν "απαραιτητες" σχετικα εφαρμογες ή εστω περιζητητες που θα στερηθω αν δεν κανω root?

5. flash player υποστηριζει κανονικα η τελευταια αναβαθμηση?(θα μπορω να πεζω και ποκερ η cityville δλδ στο φεις??!)?

Αυτα τα λιγα για αρχη..!:p! Μολις το παρω αυριο θα αρχησω να διαβαζω τις 1000 σελιδες του thread για να μην σας ξαναπριξω!:)

Υπερευχαριστω προκαταβολικα και αγυριστα!!:D

Edited by nikos523

Παιδια μπαινω κ εγω στην παρεα! αυριο θα εχω στα χερια μου κ εγω τον γαλαξια!ειναι το 1ο μου smartphone και θελω να ρωτησω καποια πραγματα. μολις το παρω σκευτομαι να κανω κατευθειαν Update. (εχω την εντυπωση πως εχει παρει 2.2.κατι. . ) και δε θελω να κανω root, δηλαδη να κανω update επισημο (απο καποιο pc suite που φανταζομαι θα εχει).

Λοιπον,

1. θα χασω τιποτα σε σχεση με το μαμα version? (κριμα ειναι με το που το παρω. . :lol:!)!

2. να κανω καποιο backup πριν κανω update και αν ναι πως?

3. ανακοινωσαν οτι θα παρει gingerbread?(ποτε???!!)?

4. υπαρχουν "απαραιτητες" σχετικα εφαρμογες ή εστω περιζητητες που θα στερηθω αν δεν κανω root?

Αυτα τα λιγα για αρχη..!:p! Μολις το παρω αυριο θα αρχησω να διαβαζω τις 1000 σελιδες του thread για να μην σας ξαναπριξω!:)

Υπερευχαριστω προκαταβολικα και αγυριστα!!:D

καλωσηρθες φιλε στην παρεα μας :)

και καλοριζικος ο γαλαξιας

1. δεν νομιζω να χανεις κατι σημαντικο ...μια χαρα ειναι η 2.2 αν και με την εκδοση 2.2.1 το κινητο πραγματικα απογειωνεται...εγω εχω official jpy και φυσαει:)

2.δεν χρειαζεται να κανεις backup αφου μπορεις να κανεις αναβαθμιση μεσω του kies κατευθειαν και μετα να το στησεις...

3.εχει βγει ηδη μια beta 2.3.2 αλλα θελει δουλιτσα ακομη...εχει ακουστει οτι τελη Μαρτιου μαλλον θα τη δωσει η samsung σε καποιες χωρες (προσωπικα αποκλειω την χωρα μας) αλλα ακομη κι ετσι θα μπορουμε να την παρουμε και εμεις...:)

4.με το root μπορεις να βλεπεις και τις paid εφαρμογες..επισης κάποιες εφαρμογές πχ το AdFree, το quick reboot ή το Titanium Backup απαιτούν root access

Ηρακλής!

Καλως σας βρηκα!Σε ευχαριστω παρα πολυ για την ΑΜΕΣΟΤΑΤΗ απαντηση!!

2 τελευταιες αποριες εχω ακομα (ηλιθιες πιστευω αλλα θα μαθω και εγω!). flash player υποστηριζει κανονικα? δλδ θα μπορω πχ στο φεις να παιζω ποκερ ή cityville?

το kies μου ειναι αγνωστη λεξη. . :S

Edited by nikos523

Καλως σας βρηκα!Σε ευχαριστω παρα πολυ για την ΑΜΕΣΟΤΑΤΗ απαντηση!!

2 τελευταιες αποριες εχω ακομα (ηλιθιες πιστευω αλλα θα μαθω και εγω!). flash player υποστηριζει κανονικα? δλδ θα μπορω πχ στο φεις να παιζω ποκερ ή cityville?

το kies μου ειναι αγνωστη λεξη. . :S

ναι υποστηριζει κανονικα flash player απο την 2.2 εκδοση και πανω...το samsung kies ειναι το προγραμμα που μπορεις να διαχειριζεσαι την συσκευη σου απο τον υπολογιστη...τις περισσοτερες φορες παντως σου σπαει τα νευρα:p

Ηρακλής!

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙΙ)