Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙΙ)

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κάποιες μικρές ίσως χαζές ερωτήσεις:

- Έχω έναν ήχο MP3 πως μπορώ να τον βάλω σαν ήχο μηνυμάτων; Μπορώ σαν ήχο κλήσης, σαν ήχο ξυπνητηριού, αλλά όχι σαν ήχο ειδοποιήσεων.

- Πως βάζουμε τόνο στα γράμματα με swype;

- Πως προσθέτω ημ/νία γεννεθλίων μιας επαφής εκτός από το να το κάνω μέσω gmail;

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Έχω ένα πρόβλημα με το handcent κάθε μήνυμα το λαμβάνω δυο φορές, γνωρίζει κάποιος πως θα το διορθώσω αυτό;

έχει απαντηθεί πολλάκις εδώ αυτό, με μια αναζήτηση θα το έβρισκες.

πας στις ρυθμίσεις της "μανίσιας" εφαρμογής, ξετικάρεις τις ειδοποιήσεις και είσαι έτοιμος:)

Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία!

καποια στιγμή θα τα καταφέρεις....

Δημήτρης

- Έχω έναν ήχο MP3 πως μπορώ να τον βάλω σαν ήχο μηνυμάτων; Μπορώ σαν ήχο κλήσης, σαν ήχο ξυπνητηριού, αλλά όχι σαν ήχο ειδοποιήσεων.

- Πως προσθέτω ημ/νία γεννεθλίων μιας επαφής εκτός από το να το κάνω μέσω gmail;

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=284103

Έχω και JIG πάμε μια βόλτα??:shifty:

Για τον τόνο στα γράμματα με swype απλά πατάς παρατεταμένα στο γράμμα που θές να τονίσεις και σου βγάζει έτοιμο το γράμμα και απλά το πατάς ξανά και σώζει την λέξη όπως την γράφεις,δεν θα χρειαστεί να το ξανακάνεις.:)

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

Φίλε μου κάνω αυτό που λέει ο οδηγός για τον ήχο οι επιλογές μου είναι:

Ήχος φωνητικής κλήσης

Ήχος κλήσης βίντεο

Ήχος κλήσης καλούντος

Ήχος ειδοποίησης

Αλλά όταν επιλέγω ήχο ειδοποίησης με παραπέμπει στα ξυπνητήρια μου.

Επίσης όσον αφορά τα γενέθλια δεν έχει πουθενά επιλογή για προσθήκη γενεθλίων. Όταν πατάω την επιλογή Περισσότ. δεν μου δείχνει τίποτα...

Την καλησπερα μου και απο εμενα. Θα ηθελα την βοηθεια σας σε κατι. Εχω το galaxys αγορασμενο απο τον οτε. Μολις βγηκε η αναβαθμιση του αγγλικου JPY την εκανα και εγω με το kies patcher και ολα εγιναν οκ. Απο τοτε το κινητο 6 φορες μου εχει κολησει κατα την επανεκινηση του σε τυχαιες περιοδους, αλλοτε μια εβδομαδα, αλλοτε εναν μηνα. Μολις φαινετε το λογοτηπο της samsung σταματαει εκει, μετα απο λιγο μου μαυριζει η οθονη και κανει ολο κατι δονησεις. Ο μονος τροπος να το επαναφερω ειναι ευτυχως με την μεθοδο τον τριων κουμπιων. Τα προγραμματα που εχω περασμενα ειναι τα ιδια συνεχεια και δεν νομιζω να φταιει καποιο προγραμμα και να το μπλοκαρει. Να σας αναφερω οτι το κινητο δεν τον εχω πειραξει με αλλων τροπο παρα μονο με το patcher. Το κινητο εχει firmware 2.2.1 φασμα XXJPY, kernel 2.6.32.9 και αριθμο κατασκευης FROYO.XXJPY. Τι να συμβαινει βρε παιδια, τι να φταιει;

Θα ηθελα να ρωτησω τα εξης:

1. Σε περιπτωση που εχει γινει κατι στραβω στην αρχικη εγκατασταση του jpy, πως μπορω να ξαναπερασω με το kies patcher την 2.2.1 jpy η οποιαδηποτε αλλη πιο καινουργια και καλυτερη rom εχει βγει;

2. Μπορω με το patcher να περασω την ελληνικη rom μηπως χρειαστει να το στειλω στην samsung και πως;

Εχετε να μου προτεινετε καποια αλλη λυση;

Οποιαδηποτε βοηθεια καλοδεχουμενη.

1. Σε περιπτωση που εχει γινει κατι στραβω στην αρχικη εγκατασταση του jpy, πως μπορω να ξαναπερασω με το kies patcher την 2.2.1 jpy η οποιαδηποτε αλλη πιο καινουργια και καλυτερη rom εχει βγει;

2. Μπορω με το patcher να περασω την ελληνικη rom μηπως χρειαστει να το στειλω στην samsung και πως;

Εχετε να μου προτεινετε καποια αλλη λυση;

Οποιαδηποτε βοηθεια καλοδεχουμενη.

Καταρχην φιλε μου οταν εκανες με το kies pacther την αναβαθμιση εκανες μετα wipe data η ακομα καλυτερα hard reset?Αν οχι κανε ενα hard reset για να εισαι σιγουρος οτι δεν φταιει αυτο για τα κολληματα.

Αν εχεις τα τρια κουμπια και θες να επιστρεψεις σε μαμα κατασταση με εγγυηση απλα πηγαινε στο Hacks/Roots στην πρωτη σελιδα και διαβασε αυτο

- Επίσημο Ελληνικό Froyo firmware για το Galaxy S (ΧWJPΗ),

κανοντας ολα τα βηματα εχεις εγγυηση ξανα.:)

Αν θες την γνωμη μου πηγαινε λιγο πιο κατω και διαβασε το πως να βαλεις την Ολλανδικη 2.2.1 js5 και θα εισαι μια χαρα εφοσον παρεις τα back up σου να περασεις την νεα rom και καπακια μολις τελειωσει ενα hard reset πριν βαλεις οτιδηποτε μεσα.(καλο ειναι να κανεις και πριν ενα hard reset να "κατσει" καλυτερα το νεο firmware).:)

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

Καταρχην φιλε μου οταν εκανες με το kies pacther την αναβαθμιση εκανες μετα wipe data η ακομα καλυτερα hard reset?Αν οχι κανε ενα hard reset για να εισαι σιγουρος οτι δεν φταιει αυτο για τα κολληματα.

Αν εχεις τα τρια κουμπια και θες να επιστρεψεις σε μαμα κατασταση με εγγυηση απλα πηγαινε στο Hacks/Roots στην πρωτη σελιδα και διαβασε αυτο

- Επίσημο Ελληνικό Froyo firmware για το Galaxy S (ΧWJPΗ),

κανοντας ολα τα βηματα εχεις εγγυηση ξανα.:)

Αν θες την γνωμη μου πηγαινε λιγο πιο κατω και διαβασε το πως να βαλεις την Ολλανδικη 2.2.1 js5 και θα εισαι μια χαρα εφοσον παρεις τα back up σου να περασεις την νεα rom και καπακια μολις τελειωσει ενα hard reset πριν βαλεις οτιδηποτε μεσα.(καλο ειναι να κανεις και πριν ενα hard reset να "κατσει" καλυτερα το νεο firmware).:)

Ioannis_m σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση σου.

Ναι εκανα και πριν και μετα την αναβαθμιση hard reset. Δεν ξερω τι να πω. Θα προτιμουσα οτι ειναι να κανω να το κανω αν γινετε με το kies patcher. O λογος ειναι οτι δεν γνωριζω πολλα απο υπολογιστες ουτε και απο android και φοβαμαι μηπως κανω καμια βλακεια και τα κολλησω ολα για ολα. Παντως σε ευχαριστω για της υποδηξεις σου για το πως να το επαναφερω στην ελληνικη η να βαλω την ολανδικη js5 αλλα θα προτημουσα να το παλεψω αν γινετε πρωτα με το patcher και μετα μεοα τα αλλα.

Ioannis_m σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση σου.

Ναι εκανα και πριν και μετα την αναβαθμιση hard reset. Δεν ξερω τι να πω. Θα προτιμουσα οτι ειναι να κανω να το κανω αν γινετε με το kies patcher. O λογος ειναι οτι δεν γνωριζω πολλα απο υπολογιστες ουτε και απο android και φοβαμαι μηπως κανω καμια βλακεια και τα κολλησω ολα για ολα. Παντως σε ευχαριστω για της υποδηξεις σου για το πως να το επαναφερω στην ελληνικη η να βαλω την ολανδικη js5 αλλα θα προτημουσα να το παλεψω αν γινετε πρωτα με το patcher και μετα μεοα τα αλλα.

To patcher δυστηχως απ'οτι φαινεται πλεον δεν υφισταται και αν ηθελες να το χρησιμοποιησεις δεν μπορουσες να κανεις downgrade με αυτο.(πιο παλια εκδοση λογισμικου εννοοω)

Μην αγχωνεσαι αν κανεις ακριβως οτι λεει ο οδηγος του Τυχερακια θα ειναι σαν να στα κανει ολα εκεινος η καποιος αλλος γνωστης απο εδω μεσα.Ειναι πολυ πιο ευκολο απ'ότι φανταζεσαι,απλα διαβασε προσεκτικα μεχρι να καταλαβεις τι κανεις και μετα ξανα διαβασμα βημα βημα με κουμπωμενο το κινητο σε downoload mode μεσω odin και θα γινει η δουλεια σου το πολυ σε 10 λεπτα (και πολυ λεω).:)

Παιδιά έβαλα το κινητό μου στο Kies μετά από καιρό. Έχω την 2.2.1 την Ολλανδική και μου λέει ότι υπάρχει καινούργια έκδοση λογισμικού. Εγώ έχω την PDA:JS3/PHONE:JPY/CSC:JS3(XEN) και μου προτείνει να περάσω την PDA:JS5/PHONE:JPY/CSC:JS3(XEN). Είναι και η δεύτερη 2.2.1; Να την κατεβάσω; Ποια η διαφορά;

παιδιά να ρωτήσω σχετικά με το mybackup pro. υπάρχει τρόπος να κάνω hard reset και μετά με κάποιο τρόπο όλες οι εφαρμογές που έχω εγκατεστημένες, τα τηλέφωνα και οι ρυθμίσεις τηλεφώνου πχ για mms, internet, ήχους κλήσεις κλπ να μπούνε με ένα απλό restore. δεν θέλω να παιδεύομαι με τις ώρες εγκαθιστώντας εφαρμογές και ψάχνοντας τις χαμένες ρυθμίσεις και τα τηλέφωνα. δεν είμαι ροοτ και μέχρι στιγμής το mybackup pro για restore επαφών δεν με ικανοποίησε γιατί όλες έχουν το σύμβολο g δίπλα , δεν τις επανέφερε στο τηλέφωνο αλλα στο google account.

Παιδιά έβαλα το κινητό μου στο Kies μετά από καιρό. Έχω την 2.2.1 την Ολλανδική και μου λέει ότι υπάρχει καινούργια έκδοση λογισμικού. Εγώ έχω την PDA:JS3/PHONE:JPY/CSC:JS3(XEN) και μου προτείνει να περάσω την PDA:JS5/PHONE:JPY/CSC:JS3(XEN). Είναι και η δεύτερη 2.2.1; Να την κατεβάσω; Ποια η διαφορά;

Ειναι σαν να λεμε αναβαθμιση του ηδη υπαρχουν js3 σε js5 με πιο smooth scrolling στο UI της Samsung και με ελαχιστη διαφορα προς το καλυτερο στον browser.(κατα τα λεγομενα παιδιων που την εχουν δοκιμασει απο εδω μεσα.)

Αν εισαι ευχαριστημενος απο την js3 δεν χρειαζεται η αλλαγη ακομα,μπορεις να περιμενεις οπως και εγω την 2.3.:)

Ειναι σαν να λεμε αναβαθμιση του ηδη υπαρχουν js3 σε js5 με πιο smooth scrolling στο UI της Samsung και με ελαχιστη διαφορα προς το καλυτερο στον browser.(κατα τα λεγομενα παιδιων που την εχουν δοκιμασει απο εδω μεσα.)

Αν εισαι ευχαριστημενος απο την js3 δεν χρειαζεται η αλλαγη ακομα,μπορεις να περιμενεις οπως και εγω την 2.3.:)

Είμαι ευχαριστημένος και βαριέμαι να ξαναστήνω το κινητό από την αρχή. Γιατί, πρόκειται να έρθει η 2.3 για το κινητό μας;

Είμαι ευχαριστημένος και βαριέμαι να ξαναστήνω το κινητό από την αρχή. Γιατί, πρόκειται να έρθει η 2.3 για το κινητό μας;

Ήδη κυκλοφόρησε η 1η επίσημη (ή leaked επίσημη) 2.3...

Α, μάλιστα. Ωραία! Δηλαδή κατά το Φθινόπωρο μπορεί και να τη δώσει η Σάμσουνγκ για το κινητό μας... Μάλλον θα χρειαστεί να την περάσουμε μόνοι μας με τους γνωστούς διαφορετικούς τρόπους...

Α, μάλιστα. Ωραία! Δηλαδή κατά το Φθινόπωρο μπορεί και να τη δώσει η Σάμσουνγκ για το κινητό μας... Μάλλον θα χρειαστεί να την περάσουμε μόνοι μας με τους γνωστούς διαφορετικούς τρόπους...

Προφανώς... :p:D

Προφανώς... :p:D[/QU

Τώρα το διάβασα ότι θα διατεθεί η 2.3 από τον Ιούνιο σε κάτι HTC. Για Samsung ούτε καν κουβέντα. Α ρε Samsung με την υποστήριξή σου!:mad:

Τώρα το διάβασα ότι θα διατεθεί η 2.3 από τον Ιούνιο σε κάτι HTC. Για Samsung ούτε καν κουβέντα. Α ρε Samsung με την υποστήριξή σου!:mad:

Εχμμμμ...για μαρτιο λενε οι πληροφοριες στην Ευρωπη γενικα και επισημα.;)

γεια σας παιδια μια ερωτηση.πηρα το galaxy s σημερα ειναι τελειο αλλα εχω ενα μικρο προβλημα.βαζω τα στοιχεια μου στην εφαρμογη eimail που εχει το κινητο και δεν μου λεει οτι ειναι λαθος.τι να κανω για να τα περασω μεσα?

παιδες πιστευω οτι σε 10-15 μερες το πολυ θα υπαρχει leaked rom σταθεροτατη :)

γεια σας παιδια μια ερωτηση.πηρα το galaxy s σημερα ειναι τελειο αλλα εχω ενα μικρο προβλημα.βαζω τα στοιχεια μου στην εφαρμογη eimail που εχει το κινητο και δεν μου λεει οτι ειναι λαθος.τι να κανω για να τα περασω μεσα?

μηπως τα εισαγεις και λαθος?

οσες φορες χρειαστηκα να τα εισαγω τα πηρε μια χαρα :)

Edited by gianpithio
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"
οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

Μπορειτε να μου πειτε πως βαζετε αγγλικα στο πληκτρολογιο και πως γινεται η εναλλαγη?δεν το βρισκω?

Sent from my Milestone

Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2

Μπορειτε να μου πειτε πως βαζετε αγγλικα στο πληκτρολογιο και πως γινεται η εναλλαγη?δεν το βρισκω?

Sent from my Milestone

swype η το samsung?

Στο σαμσουνγκ

Sent from my Milestone

Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2

Στο σαμσουνγκ

Sent from my Milestone

αφου εχει ορισει τις γλωσσες που θα χρησιμοποιεις απο τις ρυθμισεις του πληκτρολογιου, μετα οταν γραφεις το κειμενο αλλαζεις γλωσσα σερνοντας δεξια αριστερα το spacebar

Και σε μενα εχει συμβει με αυτο το νουμερο και μου λενε ,παρακαλω περιμενετε σε αναμονη και θα σας συνδεσω....μετα υποψιαζομαι οτι οσο θα περιμενεις θα αρχιζει η χρεωση.προσοχη λοιπον στα κοπροσκυλα που κακόχρονο να χουνε.

Δε περνας καλυτερα νεα ρομ και να κανεις κανα factory reset για καλο και κακο;παιζει να ειναι και κανα κρυφο dialer η γνωμη μου και φυσικα κοιτα τι θα σου πουν και τα αλλα παιδια εδω

Φιλικα παντα

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

To ένα από αυτά που κάλεσα, μου έβγαλε (και λογικό είναι) πως ο αριθμός δεν υπάρχει κ είναι άκυρος...

Νέα rom ποια δηλαδή?? Έχω JPY, να την ξαναπεράσω?? :cry:

Αν κοιτάξω στις εγκατεστημένες εφαρμογές άραγε, θα βρω καμμιά άκρη? Αυτό θα δοκιμάσω να κάνω σε πρώτη φάση, αν και αμφιβάλλω ότι θα την ανακαλύψω...

A clever person solves a problem.

A wise person avoids it.

-- Einstein

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙΙ)