arish Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Καλησπέρα.Θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι . Αν απενεργοποιήσω το τηλέφωνο ,παρατήρησα ότι όταν το ανοίγω ξανά κάποια από τα εικονίδια που έχω βάλει ''shortcut'' στις οθόνες εξαφανίζονται!! Το έχει παρατηρήσει κανείς αυτό το φαινόμενο;; Τα έχεις μέσα σε φακέλους τα shortcuts ή έξω στην homescreen χύμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 υπαρχει ενα βιντεακι στο youtube που το δοκιμαζει καποιος κανοντας διαφορα κουλά και τελικα σπαει η οθονη στο τελος!ψαξε θα το βρεις!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eladrin Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Θελω να κανω ενα format στο κινητο γιατι απο τοτε που εβαλα την 2,2 εχω πολλα κοληματα στο κινητο και χτες ειδα και κατι αλλο , δεν ξερω αν σε αυτο φταιει η αναβαθμιση , οταν μπαινω στο μαρκετ στις εγκατεστημενες εφαρμογες οταν μπηκα να δω αν υπαρχουν ενημερωσεις απο τις 70 περιπου εφαμογες που εχω βλεπω μονο καμια 10αρια δηλαδη οταν βαζω στο μαρκετ μια εφαρμογη που υπαρχει ηδη στο κινητο μου εγκατεστημενη γραφει παλι να κανω εγκατασταση ενω η εφαρμογες δουλευουν κανονικα, δεν ξερω τι φταιει γιατι γινεται αυτο?? αλλα τελος παντων θα κανω φορματ. Το titanium το εχω βαλει στην καρτα. Εκανα back up , μετα θα κανω το φορματ και μετα θα ανοιξει κανονικα το titanium για να κανω εγκατασταση παλι τις εφαρμογες?? Τοσο απλο ειναι ? Ευχαριστω Θα πρεπει να μεταφερεις το φακελο του Titanium στην εσωτερικη καρτα μετα το format και να το κατεβασεις παλι απο το market πρωτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 @stinger όλα μου τα κινητά είναι σε θήκες, δεν τίθτεται τέτοιο ζήτημα! Τα θέλω σε τέλεια κατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Αυτο ακριβως το θεμα εχω και εγω!!Τρεχουν εφαρμογες που δεν εχω ανοιξει καν!(μιλαμε γiα τρελη καταναλωση RAM 260-280mb/338mb σε JS3 :X ) Eχθες ειχα γραψει οτι εχω θεμα με την μνημη.Δεν εχω εξωτερικη καρτα μνημης οποτε το πρωτο σκελος θα το εχω υποψιν μου για οταν παρω μια.:) Δηλαδη οτι εφαρμογη τρεχει μονη της,την σημειωνουμε και την μπλοκαρουμε με το autostats?Δεν θα προξενησει θεμα στην εκαστοτε εφαρμογη αυτο οταν την ανοιγουμε?:blink: Κοιτα, εγω εχω μπλοκαρει καποιες (απο συνηθεια, δεν ειμαι σιγουρος αν κανει μεγαλη διαφορα στην 2.2.1), αλλα μην πειραματιστεις αν δεν ξερεις τι κανεις, τουλαχιστον οχι σε εφαρμογες συστηματος. Αν ψαξεις με την λεξη αutostarts και το nick μου στην εξελιγμενη αναζητηση, νομιζω πως καπου εχω ποσταρει μια λιστα με εφαρμογες που το μπλοκαρισμα τους αποδειχθηκε ασφαλες. Παντως αν μπλοκαρεις εφαρμογη που δεν πρεπει το πιθανοτερο ειναι να εχεις κρασαρισμα. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisnm156 Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Τα έχεις μέσα σε φακέλους τα shortcuts ή έξω στην homescreen χύμα; Χύμα. Τελικά το πρόβλημα λύθηκε μεταφέροντας κάποιες από αυτές τις εφαρμογές από την sd στο τηλέφωνο......Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisnm156 Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Να ρωτήσω και κάτι άλλο. Όταν έχω συνδεδεμένο το τηλέφωνο με το pc και πατήσω το μεσαίο κουμπί κάνω disconect. Αν θέλω να ξανασυνδεθώ με το pc πρέπει να βγάλω το usb καλώδιο και να το ξαναβάλω; Με αυτόν τον τρόπο διακόπτω τη φόρτιση και δεν νομίζω ότι είναι και ότι καλύτερο. Υπάρχει άλλος τρόπος; Αν όχι υπάρχει κάποια επιλογή (Όπως είχε το htc που είχα πριν ,να φορτίζει ή να μην φορτίζει κατ επιλογή; ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Να ρωτήσω και κάτι άλλο. Όταν έχω συνδεδεμένο το τηλέφωνο με το pc και πατήσω το μεσαίο κουμπί κάνω disconect. Αν θέλω να ξανασυνδεθώ με το pc πρέπει να βγάλω το usb καλώδιο και να το ξαναβάλω; Με αυτόν τον τρόπο διακόπτω τη φόρτιση και δεν νομίζω ότι είναι και ότι καλύτερο. Υπάρχει άλλος τρόπος; Αν όχι υπάρχει κάποια επιλογή (Όπως είχε το htc που είχα πριν ,να φορτίζει ή να μην φορτίζει κατ επιλογή; ) Το κινητό να υποθέσω το συνδέεις στο pc αποκλειστικά με την επιλογή σύνδεσης samsung kies ; Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_sayian Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 παιδες εχω ενα θεμα με το συνγχρονισμο της google,ενω μου συγχρονιζει τις επαφες δε μου συγχρονιζει το ημερολογιο με τιποτα ! παλιοτερα δεν ειχα θεμα ,εχω βαλει το εορτολογιο στο google calendar το κανει συγχρονισμο αλλα στην εφαρμογη του ημερολογιου στο γαλαξια δεν εμφανιζει τιποτα (ειναι τικαρισμενη η επιλογη να φαινονται ολα τα ημερολογια) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Κοιτα, εγω εχω μπλοκαρει καποιες (απο συνηθεια, δεν ειμαι σιγουρος αν κανει μεγαλη διαφορα στην 2.2.1), αλλα μην πειραματιστεις αν δεν ξερεις τι κανεις, τουλαχιστον οχι σε εφαρμογες συστηματος. Αν ψαξεις με την λεξη αutostarts και το nick μου στην εξελιγμενη αναζητηση, νομιζω πως καπου εχω ποσταρει μια λιστα με εφαρμογες που το μπλοκαρισμα τους αποδειχθηκε ασφαλες. Παντως αν μπλοκαρεις εφαρμογη που δεν πρεπει το πιθανοτερο ειναι να εχεις κρασαρισμα. Καλησπέρα. Εδώ είναι η λίστα που είχες γράψει φίλε. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=283153&page=23 Το autostrarts έψαξα να το βρω στο market αλλά δεν τα κατάφερα. Επίσης όταν αναφέρεστε στο Titanium εννοείτε το Titanium Backup? Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 26, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 παιδες εχω ενα θεμα με το συνγχρονισμο της google,ενω μου συγχρονιζει τις επαφες δε μου συγχρονιζει το ημερολογιο με τιποτα ! παλιοτερα δεν ειχα θεμα ,εχω βαλει το εορτολογιο στο google calendar το κανει συγχρονισμο αλλα στην εφαρμογη του ημερολογιου στο γαλαξια δεν εμφανιζει τιποτα (ειναι τικαρισμενη η επιλογη να φαινονται ολα τα ημερολογια) Είχα το ίδιο πρόβλημα, είναι νομίζω θέμα/bug της 2.2.1. To έλυσα μεταφέροντας τις γιορτές με import στο κανονικό ημερολόγιο @gmail .. Καλησπέρα. Εδώ είναι η λίστα που είχες γράψει φίλε. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=283153&page=23 Το autostrarts έψαξα να το βρω στο market αλλά δεν τα κατάφερα. Επίσης όταν αναφέρεστε στο Titanium εννοείτε το Titanium Backup? Δεν το βρήκες γιατί είναι επί πληρωμή, για να τα βλέπεις αυτά πρέπει να γίνεις root. Kαι ναι, το Titanium Backup εννοούν, αλλά μάλλον την επί πληρωμή έκδοση...(Pro). Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Κι όμως είμαι root. Ή τουλάχιστον έτσι νομίζω. Έκανα όλη τη σχετική διαδικασία χθες και μάλιστα με το manual τρόπο του adb ανοίγοντας command prompt κ.τ.λ. Βέβαια βάζοντας τώρα το Titanium Backup μου είπε ότι δεν είμαι root. Ταυτόχρονα to OCLF στο οποίο από χθες έχω κάνει το LagFix V2+ μου δίνει μεταξύ άλλων την επιλογή unroot device. Ομολογώ μπερδεύτηκα... Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 26, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Κι όμως είμαι root. Ή τουλάχιστον έτσι νομίζω. Έκανα όλη τη σχετική διαδικασία χθες και μάλιστα με το manual τρόπο του adb ανοίγοντας command prompt κ.τ.λ. Βέβαια βάζοντας τώρα το Titanium Backup μου είπε ότι δεν είμαι root. Ταυτόχρονα to OCLF στο οποίο από χθες έχω κάνει το LagFix V2+ μου δίνει μεταξύ άλλων την επιλογή unroot device. Ομολογώ μπερδεύτηκα... Αν το έκανες με τον manual τρόπο με όλες τις εντολές, δεν παίζει να μη δουλεύει, κάτι λάθος έκανες. Το Superuser Permissions (Δικαιώματα), το έτρεξες όταν το εγκατέστησες; Εγκατέστησε την καινούρια έκδοση su? Τις εντολές για το busybox τις έγραψες; Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisnm156 Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Το κινητό να υποθέσω το συνδέεις στο pc αποκλειστικά με την επιλογή σύνδεσης samsung kies ; Ναι. Πως αλλιώς να το κάνω; Δεν έχω βάλει βέβαια την επιλογή να ξεκινάει αυτόματα το kies με το που το συνδέω. ''Aνοίγει'' το κινητό με τον explorer.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pipidakos Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 παιδιά μπορώ να συνδέσω το τηλ χωρίς το kies μόνο για μεταφορά αρχείων? έχω ένα πρόβλημα με pc και πρέπει να κάνω μεταφορές και δεν έω χρόνο να κατεβάσω τα προγράμματα που συνοδεύουν το preinstallion του kies. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Αν το έκανες με τον manual τρόπο με όλες τις εντολές, δεν παίζει να μη δουλεύει, κάτι λάθος έκανες. Το Superuser Permissions (Δικαιώματα), το έτρεξες όταν το εγκατέστησες; Εγκατέστησε την καινούρια έκδοση su? Τις εντολές για το busybox τις έγραψες; Ειλικρινά δε βρίσκω κάτι από όσα λες που να μην το έκανα. Και το Superuser το έτρεξα κανονικά, μου ζήτησε και βάλει νεότερη έκδοση και το έκανε κι αυτό. Τώρα που κοιτάω μου λέει su up to date. Και ξαναρωτάω. Αν δεν είμαι root πως λειτουργεί το OCLF με πράσινες τις επιλογές; Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Solidarity Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Παιδια μια ερωτηση μιας και παω για αναβαθμιση σημερα. Σε εμενα, στην 2.1 που ειχα (jg1) δουλευε ο συνδυασμος των 3 κουμπιων. Τωρα αν βαλω τη 2.2 ή 2.2.1 τα χανω αυτα ή είναι μονιμα στο κινητο μου ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Παιδια μια ερωτηση μιας και παω για αναβαθμιση σημερα. Σε εμενα, στην 2.1 που ειχα (jg1) δουλευε ο συνδυασμος των 3 κουμπιων. Τωρα αν βαλω τη 2.2 ή 2.2.1 τα χανω αυτα ή είναι μονιμα στο κινητο μου ? εφοσον τα εχεις δεν χανονται..παντως αν θες μετα την αναβαθμιση τσεκαρε αν τα εχεις..;) Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 26, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 (edited) Παιδια μια ερωτηση μιας και παω για αναβαθμιση σημερα. Σε εμενα, στην 2.1 που ειχα (jg1) δουλευε ο συνδυασμος των 3 κουμπιων. Τωρα αν βαλω τη 2.2 ή 2.2.1 τα χανω αυτα ή είναι μονιμα στο κινητο μου ? Όχι δε θα τα χάσεις. Ειλικρινά δε βρίσκω κάτι από όσα λες που να μην το έκανα. Και το Superuser το έτρεξα κανονικά, μου ζήτησε και βάλει νεότερη έκδοση και το έκανε κι αυτό. Τώρα που κοιτάω μου λέει su up to date. Και ξαναρωτάω. Αν δεν είμαι root πως λειτουργεί το OCLF με πράσινες τις επιλογές; Έκανες και το busybox install, σίγουρα; Reboot έκανες; Μπορεί να φταίει η έκδοση του Titanium τότε.... μπορείς να δοκιμάσεις να κατεβάσεις το busybox μέσα στο Τιtanium, πατώντας το κουμπί "problems?". παιδιά μπορώ να συνδέσω το τηλ χωρίς το kies μόνο για μεταφορά αρχείων? έχω ένα πρόβλημα με pc και πρέπει να κάνω μεταφορές και δεν έω χρόνο να κατεβάσω τα προγράμματα που συνοδεύουν το preinstallion του kies. Ναι μπορείς, αν όμως δεν έχεις βάλει καθόλου το Kies, πρέπει να βάλεις χειροκίνητα τους drivers. Κοίτα στους Οδηγούς για νέους χρήστες. Edited January 26, 2011 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Φίλε Άλεξ είσαι άπαιχτος! :bow: Κατέβασα μέσα από το problems το busybox και τώρα δουλεύει κανονικά! Thanks!!!! Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bodo Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Έκανες και το busybox install, σίγουρα;...Μπορεί να φταίει η έκδοση του Titanium τότε.... μπορείς να δοκιμάσεις να κατεβάσεις το busybox μέσα στο Τιtanium, πατώντας το κουμπί "problems?". Βασικα εγω δεν βλεπω πουθενα εικονιδιο του busybox μεσα στις εφαρμογες μου...Μηπως κατι δεν καταλαβα σωστα;Πρεπει μηπως να το κατεβασω απο το μαρκετ;Το titanium δεν το εχω περασει... Παράθεση bodo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 26, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Βασικα εγω δεν βλεπω πουθενα εικονιδιο του busybox μεσα στις εφαρμογες μου...Μηπως κατι δεν καταλαβα σωστα;Πρεπει μηπως να το κατεβασω απο το μαρκετ;Το titanium δεν το εχω περασει... Δεν έχει εικονίδιο το busybox. Εξαρτάται πώς έκανες root, θα το βρείς στο /system/bin ή /system/xbin . Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bodo Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Δεν έχει εικονίδιο το busybox. Εξαρτάται πώς έκανες root, θα το βρείς στο /system/bin ή /system/xbin . Κατεβασα μολις το titanium και λεει να κατεβασω μια αξιπιστη εκδοση του busy box...root εκανα με τον τροπο που προτεινεις μεσω adb :) Μου λεει μεσα Προσβαση Root : OK (BusyBox 1.17.1 απο το συστημα) Ειμαι ενταξει γιατρε μου; :lol: Παράθεση bodo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opcast Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Παιδια καλησπερα.απο χθες ειμαι και εγω κατοχος του galaxy. Επειδη τα posts ειναι παρα παρα παρα πολλα και θα χρειαστω ημερες αν οχι εβδομαδες για να τα διαβασω ολα, θα μπορουσε καποιος να με βοηθησει σε καποια θεματακια; Τα χαρακτηριστικα του κινητου ειναι αυτα: (αν το λεω σωστα γιατι ειμαι και λιγο ασχετος) PDA:I9000XWJM2 PHONE:I9000XXJM1 CSC:I9000XXJM2 Τι πρεπει να κανω απο εδω και περα γιατι εχω χασει το αυγα και τα καλαθια. Απο οτι καταλαβα υπαρχουν καποιες βασικες ενεργειες που πρεπει να γινουν ετσι ωστε το κινητο να ερθει "στα ισια του". ΥΓ:εχω βαλει τον launcherpro και δεν μπορω να βαλω ως widget κανενα απο τα samsung apps.υπαρχει καποιος ιδιαιτερος τροπος που γινεται αυτο ή πρεπει να τα ξεχασω απο τη στιγμη που χρησιμοποιω τον launcherpro; ζηταω συγγνωμη προκαταβολικα αν ζηταω πολλες πληροφοριες μαζι, αλλα ο ογκος των posts ειναι τεραστιος. ευχαριστω πολυ προκαταβολικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 26, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Κατεβασα μολις το titanium και λεει να κατεβασω μια αξιπιστη εκδοση του busy box...root εκανα με τον τροπο που προτεινεις μεσω adb :) Μου λεει μεσα Προσβαση Root : OK (BusyBox 1.17.1 απο το συστημα) Ειμαι ενταξει γιατρε μου; :lol: Ναι είσαι εντάξει, και όπως βλέπεις το titanium βρίσκει το bubybox που έβαλες εσύ όταν έκανες root. Eίναι αξιόπιστη έκδοση αυτή που έχεις μην ανησυχείς. Δε χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο. Αν κατεβάσεις πάντως αυτή που λέει το titanium, όπως έκανε ο Ιδομενέας πιό πάνω, μετά το titanium δε θα λέει 'από το σύστημα', αλλά 'από την εφαρμογή', ή κάτι τέτοιο. Παιδια καλησπερα.απο χθες ειμαι και εγω κατοχος του galaxy. Επειδη τα posts ειναι παρα παρα παρα πολλα και θα χρειαστω ημερες αν οχι εβδομαδες για να τα διαβασω ολα, θα μπορουσε καποιος να με βοηθησει σε καποια θεματακια; Τα χαρακτηριστικα του κινητου ειναι αυτα: (αν το λεω σωστα γιατι ειμαι και λιγο ασχετος) PDA:I9000XWJM2 PHONE:I9000XXJM1 CSC:I9000XXJM2 Τι πρεπει να κανω απο εδω και περα γιατι εχω χασει το αυγα και τα καλαθια. Απο οτι καταλαβα υπαρχουν καποιες βασικες ενεργειες που πρεπει να γινουν ετσι ωστε το κινητο να ερθει "στα ισια του". ΥΓ:εχω βαλει τον launcherpro και δεν μπορω να βαλω ως widget κανενα απο τα samsung apps.υπαρχει καποιος ιδιαιτερος τροπος που γινεται αυτο ή πρεπει να τα ξεχασω απο τη στιγμη που χρησιμοποιω τον launcherpro; ζηταω συγγνωμη προκαταβολικα αν ζηταω πολλες πληροφοριες μαζι, αλλα ο ογκος των posts ειναι τεραστιος. ευχαριστω πολυ προκαταβολικα Βάλε τον Home Switcher για να αλλάζεις σε Touchwiz από launcher pro όταν χρειάζεσαι. Eπίσης καλό θα ήταν να αναβαθμίσεις το τηλέφωνο στην τελευταία έκδοση Froyo μέσω Kies... (θέλει να έχεις touchwiz για να το αναγνωρίσει). Τέλος, δε χρειάζεται να διαβάσεις όλες τις σελίδες, απλά τους Οδηγούς για νέους χρήστες... για οτιδήποτε άλλο ρωτάς εδώ :) Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts