Administrators athanaso77 Δημ. March 26, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 ΥΓ: Φανταστικό, πανέμορφο, λειτουργικότατο, αλλά δυστυχώς δεν γίνεται συγχρονισμός με το outlook (μόνο μέσω cloud, hotmail, gmail κλπ), οπότε και το παράτησα. Δεν είναι καθόλου δύσκολη η διαδικασία πάντως. http://support.microsoft.com/kb/2454811 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotisdiv Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 Κατάφερε κανείς να εγκαταστήσει αρχείο .xap με τον Tom Xap Installer; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RacOOn Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 Δεν είναι καθόλου δύσκολη η διαδικασία πάντως. http://support.microsoft.com/kb/2454811 Πράγματι. Εκτός και αν υπάρχει πρόβλημα με το HD2 Παράθεση Το μέλλον είναι ήδη εδώ !:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 26, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 Τι είδους πρόβλημα; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RacOOn Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 Δεν έχω ιδέα γιατί δεν κατάφερε ο φίλος. Απλά επειδή δεν είναι Official phone το είπα. Παράθεση Το μέλλον είναι ήδη εδώ !:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotisdiv Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 Μία πολύ καλή εφαρμογή που μας επιτρέπει να κάνουμε εγκατάσταση τις free εφαρμογές του Marketplace εφόσον δεν έχουμε Activation Key είναι το Windows Phone 7 Marketplace for Windows PC v1.6.3. Έχει τη δυνατότητα για αναζήτηση/προεπισκόπηση/download & install ενώ παράλληλα μας δείχνει τη βαθμολογία της εφαρμογής στο Marketplace καθώς και την έκδοση της. Προσωπικά τη βρήκα πολύ χρήσιμη και πλέον θεωρώ πως το Activation είναι περιττό. Αν κάποιος συγχρονίσει με Gmail όλους τους email λογαριασμούς του, contacts και calendar και ρυθμίσει συγχρονισμό με τον Google λογαριασμό του στα Windows Phone και χρησιμοποιεί και την Marketplace εφαρμογή που ανέφερα τότε πλέον έχει ενα ολοκληρωμένο Windows Phone που ειλικρινά δεν χρειάζεται Activation. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 H DFT team τρέχει δοκιμαστική έκδοση του nodo update στο hd2.http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1014196 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotisdiv Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 Επιτέλους. Άντε να δούμε σιγά σιγά και τις Rom's γιατί απ'ότι μου έχουν πεί άτομα που περάσαν το update, το κινητό συμπεριφέρεται ταχύτατα και πιό smooth. Αναρωτιέμαι πόσο πιο smooth πιά; Είναι ήδη κορυφή στο συγκεκριμένο κομμάτι. Προσωπικά δεν νομίζω να ξαναεπιστρέψω σε Android εκτός κι αν βαρεθώ τα Windows Phone. Νομίζω βρήκα την ηρεμία μου. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RacOOn Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 Τον μεγεθυντικό φακό κάτω από το back button το είδατε ; Τι παίζει ; Mango leaked early build ? http://wmpoweruser.com/the-dark-force-team-playing-with-mango/ :ninja: Παράθεση Το μέλλον είναι ήδη εδώ !:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 30, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 Αναρωτιέμαι πόσο πιο smooth πιά; Είναι ήδη κορυφή στο συγκεκριμένο κομμάτι. Σε αυτό θα συμφωνήσω, αλλά δυστυχώς μόνο σε αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. April 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2011 Καλησπερα...επειδη λεω να τα δοκιμασω και εγω τα 7αρια.. και δεν βλεπω πολυ κινητικοτητα στο topic θελω να ρωτησω αν υπαρχει καποιο προβλημα γενικα με τις ρομ και αν ολα λειτουργουν ενταξει ή απλα αν δεν ασχολειται κανεις με τα windows phone ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 29, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 Διαβάζοντας προς τα πίσω θα πάρεις μια εικόνα. Η αλήθεια είναι ότι είναι αρκετά πεσμένη η κινητικότητα όταν έχεις τόσες επιλογές σε λειτουργικά σε μία συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SNikolaidis Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 (edited) Δεν είπα ότι είναι δύσκολη η διαδικασία. Είναι πολύ απλή, εύκολη και γρήγορη. Αλλά δεν είναι καθόλου μα καθόλου εύχρηστη! Σε 1000 επαφές, με πολλαπλά τηλέφωνα, σημειώσεις, φωτογραφίες, καθημερινές εγγραφές στο ημερολόγιο κλπ, δεν έχω καμία όρεξη να κάνω copy&paste όλη την ώρα, από το outlook account στο hotmail connector και αντίστροφα κλπ. Ο χρόνος μας είναι πολύτιμος πλέον, για να τον καταναλώνουμε σε τέτοιες "αλχημείες"... Σημείωση: Είναι απάντηση σ'αυτό το μήνυμα... Edited May 1, 2011 by SNikolaidis Διόρθωση/συμπλήρωση Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 1, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Περνάς μία φορά τις επαφές σου και μετά με συγχρονισμό ενημερώνεται ο cloud λογαριασμός σου (gmail, hotmail κτλ) άμεσα σε όποια αλλαγή κάνεις, από οπουδήποτε. Δεν χρειάζεσαι καν την ύπαρξη του Outlook. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trophy Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Σε λιγο θα τρεχει και ios :wacko:περα απο την πλακα ειναι κορυφαια συσκευη... Παράθεση Omnia i900 - htc Trophy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 1, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Σε λιγο θα τρεχει και ios :wacko: Αυτό το ξεχνάμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 παιδια εχω προβλημα. στην αρχη περασα την XBmod ρομ που κολλουσε παρα πολυ σε διαφορα σημεια,μετα περασα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=991047 η οποια δεν κολλαει τοσο πολυ καμια φορα μονο..το πιο σπαστικο ειναι οταν κατεβαζω απο το μαρκετ..κανει πολυ ωρα install μιλαμε για πολυ ωρα ομως :p υπαρχει κατι που εκανα λαθος η γενικα ετσι ειναι τα wp7 στο hd2 ? επισης καμια συμβουλη για την μπαταρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 5, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Στο θέμα της rom απευθύνθηκες; Γενικώς εδώ δεν θα βρεις και πολλούς που να ασχολούνται με αυτό το λειτουργικό στο HD2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 (edited) Το προβλημα με το marketplace το ειχα και με τις δυο ρομ. και γενικα κατι παραξενα..δεν τρεχουν μερικα προγραμματα που κατεβαζω και τετοια.. και στα comment στα topic των rom ολοι γραφουν τη καταπληκτικα που τρεχει στο κινητο..κανεις δεν εχει προβλημα? μονο εγω ? :p ΛΥΘΗΚΕ το προβλημα! εφταιγε η καρτα μνημης. ειχα μεσα μια kingston 8gb class 4 ενω τωρα εβαλα μια Lexar 4gb class 2 και ειναι μια χαρα! :D http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=914780 Edited May 5, 2011 by Dark_ds Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankamp Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Αγαπητοί φίλοι, είμαι κάτοχος ενός HTC HD2, έκανα εγκατάσταση HSPL4, MAGLDR & Windows 7, => <= αυτή τη διαδικασία ακολούθησα το αποτέλεσμα, πολύ κακό. Το τηλέφωνο κόλλαγε κι εκτός αυτού, τώρα προσπαθώ να το ανοίξω, δεν ανοίγει και όταν του βάλω το καλώδιο του στο ρεύμα ή στο Pc, αρχίζει η δόνηση μόνιμα και δεν ανοίγει. Τον τελευταίο καιρό πριν κάνω την απόπειρα αυτή, όταν το άνοιγα πολλές φορές, χτύπαγε επτά (7) φορές η δόνηση και κόλλαγε. Πείτε μου σας παρακαλώ, έχει συμβεί σε κάποιον? Καταλαβαίνετε τι μπορεί να έχει και τι μπορώ να του κάνω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 5, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Σε bootloader μπαίνει η συσκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Να ρωτησω..μπορω να αλλαξω το radio χωρις να φλασαρω την ρομ? γιατι θελω να δω τι θα γινει με την μπαταρια..πεφτει πολυ γρηγορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 6, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Να ρωτησω..μπορω να αλλαξω το radio χωρις να φλασαρω την ρομ? γιατι θελω να δω τι θα γινει με την μπαταρια..πεφτει πολυ γρηγορα Για ποιο radio μιλάς και ποιας rom; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Για ποιο radio μιλάς και ποιας rom; :worry: εχω το 2.15.50.14 και αυτη τη ρομ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=991047 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 7, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2011 εχω το 2.15.50.14 και αυτη τη ρομ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=991047 Δεν είναι όλα τα radio συμβατά με τα WP7. Συνιστώ να μείνεις με αυτό που έχεις, είναι το καλύτερο. Δεν φταίει το radio πάντως, αλλά η rom και γενικώς το πως κάθεται το λειτουργικό στη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts