sakos123 Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 χαίρεται...παιδιά ήθελα να ρωτήσω αν η οθόνη του χοομ είναι gorilla glass. Ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 χαίρεται...παιδιά ήθελα να ρωτήσω αν η οθόνη του χοομ είναι gorilla glass. Ευχαριστώ... Ναι σύμφωνα με την gorning! Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakos123 Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 το είχα δει στην σελίδα της gorning αλλά δεν το αναφέρουν πουθενά κ μου έκανε εντύπωση....ευχαριστώ για την απάντηση πάντως...για πρώτη φόρτιση κανονικά μέχρι να φορτίσει η θέλει κάτι ιδιαίτερο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 http://blog.gsmarena.com/motorola-sold-several-refurbished-xooms-with-previous-owners-data-intact/ Τι αισχος κι αυτο...τουλαχιστον γνωριζαν οτι ηταν refurbished ή τους τα δωσαν για καινουργια ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m1035 Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 χαίρεται...παιδιά ήθελα να ρωτήσω αν η οθόνη του χοομ είναι gorilla glass. Ευχαριστώ... Στο xoom 2 ειναι. Στο 1 δεν ειναι.. ειναι η βασική διαφορά τους.. Αυτό δεν με ενοχλησε να πάρω το xoom 1. Απλά θα το προσέχω. :-) Του 1 λένε ότι γυαλίζει περισσότερο. Sent from my MB525 using Tapatalk Παράθεση don't just stay inspired - inspire others! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HaVaNeZoS001 Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 Οπως ακριβως λες φιλε μου του Xoom 2 ειναι η οθονη Gorila Glass και αυτο στην εκδοση των 10 ιντσων και οχι στη media edition με τις 8 ιντσες! Παντως HD οθονη εχει και το Xoom 1 και ολα φαινονται υπεροχα εκει!!! Παράθεση Smartphone : iPhone 3G / iPhone 4 / Samsung Galaxy S2 / iPhone 4s / Samsung Galaxy S3 / iPhone 5 / iPhone 5s / iPhone 6 Tablet : iPad 2 32GB + 3G / Motorola Xoom Wifi only / iPad mini 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 Στο xoom 2 ειναι. Στο 1 δεν ειναι.. ειναι η βασική διαφορά τους.. Αυτό δεν με ενοχλησε να πάρω το xoom 1. Απλά θα το προσέχω. :-) Του 1 λένε ότι γυαλίζει περισσότερο. Sent from my MB525 using Tapatalk Οπως ακριβως λες φιλε μου του Xoom 2 ειναι η οθονη Gorila Glass και αυτο στην εκδοση των 10 ιντσων και οχι στη media edition με τις 8 ιντσες! Παντως HD οθονη εχει και το Xoom 1 και ολα φαινονται υπεροχα εκει!!! Και στο xoom το απλό το πρώτο είναι gorilla glass 100% τσεκαρισμένο σε 10 μεριές. τσεκάρετε και το λινκ που έδωσα πιο πάνω. Η ιδια η gorning το έχει στο site. Και κάντε ένα googlισμα πριν γράψετε κάτι τέτοιο Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 Ναι είναι gorilla glass. Κανένα νέο για το πότε θα έρθει η ICS? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 Kαλησπέρα στα μέλη του forum και απο ένα νέο κάτοχο του xoom 3g, 32g απο mm βεβαίως βεβαίως. Απο χρήση (όχι βαριά) 1 εβδομάδας έχω να πω τούτο: αξίζει μέχρι και το τελευταίο απο τα 399 ευρώ που έδωσα!!! Να κάνω κι εγώ τώρα την ερώτησή μου: του πέρασα ένα avi και τους υπότιτλους του που είναι srt κατάληξη και ενώ την ταινία την παίζει κανονικά με moboplayer, τους υπότιτλους τους βγάζει κινέζικους (εννοείται ότι στο pc όλα δουλεύουν ρολόι). Τι ρύθμιση πρέπει να κάνω για να βλέπω ελληνικά? Ευχαριστώ προκαταβολικά! Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkas1973 Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 Kαλησπέρα στα μέλη του forum και απο ένα νέο κάτοχο του xoom 3g, 32g απο mm βεβαίως βεβαίως. Απο χρήση (όχι βαριά) 1 εβδομάδας έχω να πω τούτο: αξίζει μέχρι και το τελευταίο απο τα 399 ευρώ που έδωσα!!! Να κάνω κι εγώ τώρα την ερώτησή μου: του πέρασα ένα avi και τους υπότιτλους του που είναι srt κατάληξη και ενώ την ταινία την παίζει κανονικά με moboplayer, τους υπότιτλους τους βγάζει κινέζικους (εννοείται ότι στο pc όλα δουλεύουν ρολόι). Τι ρύθμιση πρέπει να κάνω για να βλέπω ελληνικά? Ευχαριστώ προκαταβολικά! Καλημέρα, δοκίμασε να αλλάξεις το character set των υπότιτλων σε windows-1253, νομίζω πως με αυτό θα δουλέψει αλλιώς κάνε δοκιμές με διάφορα character set. Γιώργος Παράθεση Γιώργος iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2 http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonorman1 Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 καλησπέρα παίδες, το τάμπλετ μ έχει αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο (εκτός απ τα συχνά κρασαρίσματα εφαρμογών :lol::lol::lol:) αλλά δεν έχω καταλάβει κάτι ακόμη, γιατί όταν παίζει ένα βιντεάκι στο youtube κ ανοίγω ένα νέο tab αυτό σταματάει... υπάρχει κάποιος τρόπος να συνεχίσει να παίζει? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_who Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 Γεια σας και από μένα. Έχω το 604 wifi only και είμαι πολύ ευχαριστημένος. α. Παίζει κάποια εφαρμογή για ap2sd γιατί κάποιες που δοκίμασα δεν μπορούν να μεταφέρουν εφαρμογές. β. Συνδέω USB πληκτρολόγιο και το αναγνωρίζει, είμαι με τη "μαμά ρομ" τι πρέπει να κάνω για να αναγνωρίζει και στικάκι usb; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cjvirus Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Καλημέρα σε όλους παίδες, Έχει 2 μέρες που είμαι και εγώ περήφανος κάτοχος του 601 με 399 ευρουλάκια. Ακόμα συνηθίζω την ιδέα της ταμπλέτας αν και έχω Galaxy S. Θα είθελα να σας ρωτήσω 2 πράγματα. 1. Ελληνικά αποκοτούμε με το Go Keyboard? Γνωρίζετε κανένα καλύτερο; Το Σύστημα από μόνο του ΔΕΝ μου δίνει Ελληνικά. 2. Το δικό μου είναι 3G...έβαλα μια whats up που είχα....και μετά; Τι κάνω για να έχω net? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfortis Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 χθες η team EOS κυκλοφόρησε την version 1.0 του EOS ICS:respect: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1484770 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Καλημέρα σε όλους Πριν 2 μέρες μπήκα και εγώ στην οικογένεια των ΧΟΟΜ ! Όλα καλά μέχρι εχθές το βράδυ.. Πατώντας κάτω δεξιά στην ώρα όταν αναδύετε το παράθυρο μαυρίζει η οθόνη από την πλευρά του παραθύρου όπως και να το περιστρέψεις. Σε όλες τις άλλες λειτουργίες η οθόνη είναι μια χαρά. Η αγορά έγινε από τα media markt και δεν το έχω ‘πειραγμένο.’ Πιστεύω ότι είναι πρόβλημα λειτουργικού και όχι οθόνης. Ευχαριστώ πολύ . Πόσο το έχει το MediaMarkt, θυμάσαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malmsteen Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 χαιρετώ τους συμφορουμίτες. νέος κάτοχος του xoom. απ΄το mediamarkt με 399 ευρώ. πολύ ωραία η ταμπλέτα μέχρι στιγμής. τώρα την έβαλα να κάνει μία πλήρη φόρτιση (αλήθεια πόσες ώρες κάνει να φορτίσει πλήρως???) θα ήθελα να είχε καλύτερη ανάλυση αλλά δεν πειράζει. πάλι καλό είναι... μία ερώτηση. δεν παίζει αρχεία avi και flv που δοκίμασα μέχρι τώρα. πρέπει να κάνω κάποιον player εγκατάσταση για να τα παίξει? ποιον μου προτείνετε εσείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sid75 Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 399 euro μαζι με μια βάση φόρτισης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 καλησπερα,αυριο περιμενω και εγω το xoom ελληνικο 3g,root γινεται με το oneclick απο xda σωστα?προτεινετε καμια rom γρηγορη να λειτουργει και το 3g? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfortis Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=22261025#post22261025 ά-ψο-γη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eranakis Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=22261025#post22261025 ά-ψο-γη Το 3g δουλεύει κανονικά; Εχεις αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsicrete Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Ολα δουλευουν μια χαρα.... Εμενα μου εχουν βγει τα ματια με μοντιφες στον κωδικα μηπως και καταφερω να εχω ηχο στις gsm κλησεις... Ρε παιδια να ρωτησω κατι...οσοι πειρατε το xoom απο MM τι dock σας εδωσαν? το απλο η αυτο με το ηχείο; Εμενα για ηχειο μου ειπε η υπαληλος αλλα τελικα το απλο εδωσαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Ολα δουλευουν μια χαρα.... Εμενα μου εχουν βγει τα ματια με μοντιφες στον κωδικα μηπως και καταφερω να εχω ηχο στις gsm κλησεις... Ρε παιδια να ρωτησω κατι...οσοι πειρατε το xoom απο MM τι dock σας εδωσαν? το απλο η αυτο με το ηχείο; Εμενα για ηχειο μου ειπε η υπαληλος αλλα τελικα το απλο εδωσαν Το απλό.. Το οποίο εγώ περίμενα να έχει και ένα ρημάδι usb slot αλλά άνθρακες! :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsicrete Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Το απλό.. Το οποίο εγώ περίμενα να έχει και ένα ρημάδι usb slot αλλά άνθρακες! :O Κανονικα λεει θα ειχε και θηκη η προσφορα αλλα εγινε μπερδεμα με τη moto...τι να πεις Θα προτιμουσα να εχει usb θυρα παρα το audio out... Εχετε καμιά προταση για θηκη προστασιας (Gel, οχι σκληρο πλαστικο) περα απο την inicipio (book style) που διαβασα σε προηγουμενες σελιδες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cjvirus Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Ρε παίδες πως ενεργοποιώ το 3g? εμένα στο media δεν μου έδωσαν καμία βάση για δώρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Ρε παιδιά το Xoom 2 δεν θα έρθει τελικά Ελλάδα:confused: Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts