misfits73 Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Λοιπον μια χαρα μου φαινεται οτι παει εκτος απο 2 βασικα θεματα, την "ξεθωριασμενη" οθονη του, ισως επειδη ειμαι συνηθισμενος στο Galaxy S 2,kai το οτι δε φορτιζει μεσω USB θυρας. Κατα τ'αλλα ψαχνω must εφαρμογες για Honeycomb και πως θα το κανω root. Κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Σήμερα μου ήρθε και το USB OTG Καλωδιάκι. Ξέρω πως για να δουλέψει με usb stick θέλει root. Αν το κάνω root θα μπορώ να πάρω την επίσημη ICS όταν βγει On The Air όπως τις άλλες εκδόσεις; Αν ναι ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να το κάνω root; Ευχαριστώ. Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Σήμερα μου ήρθε και το USB OTG Καλωδιάκι. Ξέρω πως για να δουλέψει με usb stick θέλει root. Αν το κάνω root θα μπορώ να πάρω την επίσημη ICS όταν βγει On The Air όπως τις άλλες εκδόσεις; Αν ναι ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να το κάνω root; Ευχαριστώ. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3904667#post3904667 Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3904667#post3904667 Τα update θα τα παίρνω κανονικά; Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. December 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2011 Τα update θα τα παίρνω κανονικά; Δεν γνωρίζω, καθώς από τη στιγμή που έκανα το root δεν έχει βγεί κάποιο update. Υποθέτω όμως ότι αν μείνεις με την stock rom, δεν θα έχεις πρόβλημα. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 (edited) Πανοραμική φωτογραφία πως βγάζει; Με άλλο πρόγραμμα; ποιο; Ευχαριστώ Επειδή είμαι άσχετος με το θέμα ...ταινίες από που κατεβάζουμε; Είναι εύκολη η διαδικασία; --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited December 26, 2011 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 Πανοραμική φωτογραφία πως βγάζει; Με άλλο πρόγραμμα; ποιο; Ευχαριστώ Επειδή είμαι άσχετος με το θέμα ...ταινίες από που κατεβάζουμε; Είναι εύκολη η διαδικασία; Για πανοραμική μπορείς να ψάξεις στο market. Για το κινητό έχω αγοράσει το pano (όταν ήταν σε προσφορά). Δεν είναι συμβατό με το xoom και δεν με βλέπω να τραβάω πολλές φωτογραφίες με το θηρίο. Ταινίες από εκεί που βρίσκεις και για το PC. (δεν περιμένεις να σου δώσει κανείς λινκ για αυτό....:X) Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 Πανοραμική φωτογραφία πως βγάζει; Με άλλο πρόγραμμα; ποιο; Η να περιμένεις την σίγουρη αναβάθμιση σε ICS που θα την εχει ενσωματωμενη :) Επειδή αυριο βγαίνω για το κυνηγι της προσφοράς του mediamarkt, επιβεβαιώστε μου οτι τα κομματια που εχει αφορουν την ευρωπαικη MZ601 με 3.2 και ελληνικό μενου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 Έχει κανονικά το Ελληνικό menu. Δεν έχει Ελληνικό πληκτρολόγιο και πρέπει να κατεβάσεις από το Market. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 Η να περιμένεις την σίγουρη αναβάθμιση σε ICS που θα την εχει ενσωματωμενη :) Επειδή αυριο βγαίνω για το κυνηγι της προσφοράς του mediamarkt, επιβεβαιώστε μου οτι τα κομματια που εχει αφορουν την ευρωπαικη MZ601 με 3.2 και ελληνικό μενου... Είναι το 601, έχει ανάμεσα στις γλώσσες και τα Ελληνικά εκτός από το πληκτρολόγιο. Εκεί κατεβάζεις από το μαρκετ. Προτείνω τα multilink που είναι free και το swiftkey που είναι κορυφαίο! Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 Thanks! Αν κάνουν και 24 δόσεις με την diners, θα κάνει τελειο διδυμο με το NexusS!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Έχω το Xoom 3G εδώ και κανένα 2βδομαδο από τα public και είμαι ενθουσιασμένος. Πολύ καλό για τα λεφτά που έδωσα (399€). Το μόνο "πρόβλημά" μου είναι ότι το Swiftkey tablet στο σπαστό πληκτρολόγιο (αυτό που κολλάει δεξιά αριστερά) παίρνει σε ορισμένα γράμματα τα αντίστοιχα αγγλικά με αποτέλεσμα να μη μπορεί να καταλάβει τις προτάσεις. Π.χ. αντί για ω βάζει v και αντί για μ βάζει m και δε γίνεται να γράψω. Με το κανονικό πλήρες πληκτρολόγιο δε μου το κάνει. Έχει κανείς αντίστοιχο πρόβλημα; Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sarunas Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Όσοι το έχετε αγοράσει έχετε μείνει ευχαριστημένοι;Έχει κανένα μειονέκτημα ή κάποιο πρόβλημα;Σε σχέση με το asus transformer tf 101 ποιό είναι καλύτερο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 27, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Σε σχέση με το asus transformer tf 101 ποιό είναι καλύτερο; Τέτοιες συζητήσεις αποκλειστικά εδώ... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=34 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Πως μεταφέρουμε ένα αρχείο avi (μεγάλο) από το pc στο Xoom; :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Έχω το Xoom 3G εδώ και κανένα 2βδομαδο από τα public και είμαι ενθουσιασμένος. Πολύ καλό για τα λεφτά που έδωσα (399€). Το μόνο "πρόβλημά" μου είναι ότι το Swiftkey tablet στο σπαστό πληκτρολόγιο (αυτό που κολλάει δεξιά αριστερά) παίρνει σε ορισμένα γράμματα τα αντίστοιχα αγγλικά με αποτέλεσμα να μη μπορεί να καταλάβει τις προτάσεις. Π.χ. αντί για ω βάζει v και αντί για μ βάζει m και δε γίνεται να γράψω. Με το κανονικό πλήρες πληκτρολόγιο δε μου το κάνει. Έχει κανείς αντίστοιχο πρόβλημα; Δεν μου έχει κάνει κάτι τέτοιο. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το πληκτρολόγιο αυτό. Πως μεταφέρουμε ένα αρχείο avi (μεγάλο) από το pc στο Xoom; :!: Αν το συνδέσεις με usb δεν μπορείς; Εχω περάσει πολλά avi έτσι. Το αναγνωρίζει σαν εξωτερική συσκευή (όχι σκληρό δίσκο) και επιτρέπει μονο ένα copy paste τη φορά. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 (edited) Μου λέει ότι η συσκευή (το XOOM) δε θα αναγνωρίσει τον τύπο του αρχείου κι ότι θα αποθηκευτεί αλλά δε θα εμφανίζεται στο περιβάλλον εργασίας της συσκευής. Edited: Ακυρο. Το δοκίμασα και όλα super. Edited December 27, 2011 by BabisT Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 (edited) Μετά και την σημερινή αγορά από τα mediamarkt δηλώνω απλά ευτυχής...! Ειλικρινά όποιος σκεφτόταν tablet αλλά δεν προχωρούσε για οποιοδήποτε λογο, απλά δεν θα το μετανιώσει! ΥΓ1: Η τελειοτητα θα ερθει με την ICS... ΥΓ2: @athanaso77 - avatar για το Xoom δεν έχουμε?? :( Μας πρόλαβε βλέπω κιολας το Xoom2 :p Edited December 27, 2011 by dbal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 27, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 ΥΓ2: @athanaso77 - avatar για το Xoom δεν έχουμε?? :( Μας πρόλαβε βλέπω κιολας το Xoom2 :p Ζήτησε το εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=124232 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Μετά και την σημερινή αγορά από τα mediamarkt δηλώνω απλά ευτυχής...! Ειλικρινά όποιος σκεφτόταν tablet αλλά δεν προχωρούσε για οποιοδήποτε λογο, απλά δεν θα το μετανιώσει! ΥΓ1: Η τελειοτητα θα ερθει με την ICS... ΥΓ2: @athanaso77 - avatar για το Xoom δεν έχουμε?? :( Μας πρόλαβε βλέπω κιολας το Xoom2 :p Αντε να γίνουμε πολλοί! Με υγεια! Θα του περάσεις ICS απο αυτές που κυκλοφορούν; Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 HDMI σύνδεση έκανε κανείς; Παίζει κανονικά στην TV; καλώδιο βρίσκουμε εύκολα; Λέω να πάω σε λίγο multirama να ψάξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Αντε να γίνουμε πολλοί! Με υγεια! Θα του περάσεις ICS απο αυτές που κυκλοφορούν; Ευχαριστώ! Καλώς η κακώς είμαι από τους πλεον φανατικούς των stock...καταστάσεων και ένας από τους βασικους λόγους που προτίμησα τοσο το NexusS οσο και το Xoom, για το οποίο πολύ χαρηκα όταν εμαθα -και είδα τελικά με τα ματια μου- οτι πρόκειται για vanilla honeycomb :happy: Ετσι κι αλλιως πιστευω οτι η ICS δεν θα αργησει και πολύ, οπότε μπορω να περιμένω με την 3.2 :cool: Μετά δε από μια μερα πλήρους και...αποκλειστικής ενασχόλησης μαζί του, ενα παράπονο εχω ως καλομαθημένος από το Nexus - πολύ δακτυλικό αποτύπωμα ρε παιδια και δεν βγαίνει ουτε με ειδικό μαντηλακι για τα γυαλια...πρόκειται άλλωστε για το μόνο τεχνικό χαρακτηριστικό που υπερτερει το ipad2 :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Παίζει κανονικά το έχω δοκιμάσει και είναι ότι πρέπει για να βλέπεις βίντεο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Τι έξοδο έχει; μόλις γύρισα από 2-3 μαγαζιά και δεν είχαν την αντίστοιχη. Mini HDMI δεν είναι...κάποιος μου είπε micro HDMI. Ισχύει; Να ψάξω για micro HDMI; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 παρε απο καταστηματα με ηλεκτρονικα ειδη και καλωδια το σχετικο HDMI Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts