Jump to content

Motorola ATRIX

personGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οι διαφορές είναι μόνο ύπαρξη 8ΜΡ κάμερας αντί 5ΜΡ στο πρώτο, και καλύτερες ταχύτητες στο 3G. Μάλλον για να μην υπολείπεται εκεί σε σχέση με τον ανταγωνισμό (χτυπάει λίγο άσχημα). Τραβάει και παίζει 1080p κανονικά με τις αναβαθμίσεις της ROM πλέον;

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τελικά χωρίς να ξέρω τον λόγο με τις ρυθμίσεις εως και το port και δούλεψε.Τις υπόλοιπες δεν τις χρησιμοποίησα.

name οτι θες

apn internet

proxy not set

port 80

thanks

thanks!! περίεργο αλλά μόνο έτσι το σώζει το apn...

Πήρα κι εγώ το atrix από CloveUK στα 330EUR

Δεν ήταν Locked σε κάποιον carrier (στο boot γράφει Motorola)

και του βγαλα την ψυχή.

Ομολογώ εντυπωσιάστηκα από την ελλιπή υποστήριξη στα φόρα σε σχέση με τις δεκάδες rom που έφγαιναν για το HD2 μου.

Του έβαλα από xda

• unlock bootloader
  • Tenfar's CWM Recovery
  • Navalynt's CherryBlur ROM
  • faux123's INTL mbr_d00 original Kernel Version

Έχει 1GB ram τώρα και τρέχει πολύ καλά.

Το motoblur είναι πράγματι πολύ χάλια εκτός από τα contacts που έχουν όλα τα social μαζί και το dialer που έχει smart dialing.

Δυστυχώς οι πιο πολλές rom Που κυκλοφορούν είναι για το atrix4G της AT&T , ελάχιστες είναι για το ευρωπαϊκό..

Επειδή τα έχω πρόσφατα αν θέλει κάποιος κάτι να βοηθήσω.

Κάποιος είπε πως αυτό το τηλέφωνο ενώ έχει τρομερό hardware είναι καταδικασμένο λόγω του software... Ελπίζω να αλλάξει σύντομα αυτό...

Ξέχασα το πιο ωραίο που αποκτάς μόνο με άλλη rom:

WEBTOP ΧΩΡΙΣ CRADLE, ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ HDMI ΚΑΛΩΔΙΟ Κορυφαίο...

Edited by orfeas76

thanks!! περίεργο αλλά μόνο έτσι το σώζει το apn...

Πήρα κι εγώ το atrix από CloveUK στα 330EUR

Δεν ήταν Locked σε κάποιον carrier (στο boot γράφει Motorola)

και του βγαλα την ψυχή.

Ομολογώ εντυπωσιάστηκα από την ελλιπή υποστήριξη στα φόρα σε σχέση με τις δεκάδες rom που έφγαιναν για το HD2 μου.

Του έβαλα από xda

• unlock bootloader
  • Tenfar's CWM Recovery
  • Navalynt's CherryBlur ROM
  • faux123's INTL mbr_d00 original Kernel Version

Έχει 1GB ram τώρα και τρέχει πολύ καλά.

Το motoblur είναι πράγματι πολύ χάλια εκτός από τα contacts που έχουν όλα τα social μαζί και το dialer που έχει smart dialing.

Δυστυχώς οι πιο πολλές rom Που κυκλοφορούν είναι για το atrix4G της AT&T , ελάχιστες είναι για το ευρωπαϊκό..

Επειδή τα έχω πρόσφατα αν θέλει κάποιος κάτι να βοηθήσω.

Κάποιος είπε πως αυτό το τηλέφωνο ενώ έχει τρομερό hardware είναι καταδικασμένο λόγω του software... Ελπίζω να αλλάξει σύντομα αυτό...

Ξέχασα το πιο ωραίο που αποκτάς μόνο με άλλη rom:

WEBTOP ΧΩΡΙΣ CRADLE, ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ HDMI ΚΑΛΩΔΙΟ Κορυφαίο...

Δοκίμασε την Homebase deblured, ή την Homebase Orange. Επίσης αφού πήγες σε κέρνελ του faux δοκίμασε τον OC 1.3. Υπόψη υπάρχει ένα θέμα με τους κέρνελς του faux και τη διατήρηση των widgets μετά από reboot.

Όντως φανταστική πολύ ελαφριά και γρήγορη rom... thanks!

Τίποτε άλλο να δοκιμάσουμε δεν κυκλοφορεί ??

Επίσης υπάρχει τρόπος να κάνω Link τις επαφές του facebook με αυτές της google ??

Στο HTC Sense αυτό ήταν από τα αγαπημένα μου...

Επίσης υπάρχει τρόπος να κάνω Link τις επαφές του facebook με αυτές της google ??

Πάντως η εργοστασιακή ROM στα ελληνικά θα έλεγα ότι έχει αρκετά lag αναλογικά με το τι θα έπρεπε να έιναι δεδομένου των τεχνικών χαρακτηριστικών του τηλεφώνου.... κάτι που είναι εμφανές στο scrolling της αρχικής οθόνης, στο δεξιά αριστερά...

Στις επαφες θα πρεπει να εμφανιζονται κ αυτες του facebook και αυτες της google. Θα μπεις σε μια επαφή της google και θα κανεις edit. Μετα απο το μενου θα διαλεξεις join και θα σου βγαλει παλι τη λιστα με τις επαφες. Θα επιλεξεις την αντιστοιχη του facebook θα σωσεις και τελος!

Τελικά στα ελληνικά μαγαζιά πωλείται με 2.2 ή με 2.3;

HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+

Πάντως η εργοστασιακή ROM στα ελληνικά θα έλεγα ότι έχει αρκετά lag αναλογικά με το τι θα έπρεπε να έιναι δεδομένου των τεχνικών χαρακτηριστικών του τηλεφώνου.... κάτι που είναι εμφανές στο scrolling της αρχικής οθόνης, στο δεξιά αριστερά...

motoblur :X

Επειδη σκεφτομαι να το αγορασω,Η Motorola "δινει" update για την 2.3 ;

Αν ναι πως ;

Και επειδη θα το παρω 2ο χερι Τονιζω οτι ειναι Εισαγωγης οποτε πως κανω update στην 2.3 ;;;

Ευχαριστω.

Edited by vairas5770

Επειδη σκεφτομαι να το αγορασω,Η Motorola "δινει" update για την 2.3 ;

Αν ναι πως ;

Και επειδη θα το παρω 2ο χερι Τονιζω οτι ειναι Εισαγωγης οποτε πως κανω update στην 2.3 ;;;

Ευχαριστω.

μονο στην αντιπροσωπεια μπορεις να βαλεις την 2.3 προς το παρον ,αρκει να εχεις την αποδειξη και να μην ειναι ροοτ αλλιως πληρωνεις 30 ευρο. Edited by giorgosstamatis

μονο στην αντιπροσωπεια μπορεις να βαλεις την 2.3 προς το παρον ,αρκει να εχεις την αποδειξη και να μην ειναι ροοτ αλλιως πληρωνεις 30 ευρο

ΚΑλημερα! Δεν ειναι Root,παιζει ρολο εαν θα ειναι απο εξω ομως ;

Ως αρχάριος στο android (9 μήνες htc legend) και χωρίς να θέλω να μπλέξω με rooting, ενδιαφέρομαι να πάρω το Motorola atrix από Ελλάδα για να έχω εγγύηση - service ελληνικής αντιπροσωπείας, αναβαθμήσεις στα ελληνικά, κ.λ.π.

Στο skroutz έχει δυο μοντέλα : Atrix MB860 (390€ birdshop) και Atrix MB680 (450€+ από διάφορα, με plaisio/multirama να το έχουν στα 500€!!!)

Ερώτηση λοιπόν. Ποίες οι διαφορές μεταξύ στα δύο μοντέλα και έχουν τέτοια διαφορά στις τιμές (αξίζει κάποιο καλύτερα!) ?

Ποιό προτείνετε εσείς ως πιο safe αγορά ? ;-)

Edited by mithrovouzanis

Παιδιά γνωρίζει κάποιος για ποιον λόγο ο μετρητής δεδομένων (ελληνική έκδοση) απλά... δεν "μετράει" τα δεδομένα και είναι συνεχώς κολλημένος στα 0KB...??

Επίσης, ποιον αξιόπιστο μετρητή προτείνετe για μέτρηση ομιλίας και δεδομένων απο το android market??

Παιδια καλησπερα επειδη μολις παραγγειλα σημερα το motorola Atrix και θα ηθελα να μαθω απο ατομα που το εχουν τι προβληματα εχουν αντιμετωπισει και το κουτι μεσα τι περιεχει...επειδη ειμαι λιγο ασχετος με τα μοτορολα δεν ειχα ποτε θελω να ξερω αν οντως εκανα σωστη επιλογη ..

Παιδια καλησπερα επειδη μολις παραγγειλα σημερα το motorola Atrix ..... θελω να ξερω αν οντως εκανα σωστη επιλογη ..

σαν να είναι λίγο αργά τώρα για τέτοιες ερωτήσεις..

Δεν ξερω αν ειναι αργα η οχι μια απαντηση για αυτα που ρωτησα ηθελα τιποτα παραπανω..Αν μπορει παιδια να μου απαντησει καποιος γιατι πραγματικα μου αρεσει σαν κινητο απλα δεν θελω να απογοητευτω..Ευχαριστω

Δεν ξερω αν ειναι αργα η οχι μια απαντηση για αυτα που ρωτησα ηθελα τιποτα παραπανω..Αν μπορει παιδια να μου απαντησει καποιος γιατι πραγματικα μου αρεσει σαν κινητο απλα δεν θελω να απογοητευτω..Ευχαριστω

Το αν εκανες σωστη επιλογη θα το ξερεις μολις το πιασεις στα χερια σου και το δουλεψεις στις αναγκες που εχεις. Κατα τα αλλα οτι προβλημα πιστευεις οτι βρεις εδω ειμαστε να βοηθησουμε. Αν δεν σε καλυπτει την απογοητευση δεν την γλυτωνεις οτι και να ακουσεις τωρα. Καλως ηρθες!

• The title was changed to Motorola ATRIX