Jump to content

Motorola ATRIX

personGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Νομιζω η πιο διαδεδομενη ειναι αυτη : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1567241

Αλλα δες οποια αλλη σου αρεσει απο εδω http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=997

Ισως να σου κανει και το dualboot δηλαδη μια cm10 στο κινητο και μια blured στην sd για να bootαρεις οταν θες webtop, αλλα δν μπορω να σου πως εγω πολλα γιαυτο μιας και ακομα να το καταφερω σωστα

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πετραν αν καταλαβα καλα σε απασχολει το brickαρισμα ? Κι εγω ειχα την ιδια συγχηση στο κεφαλι μου μεχρι που λεω δε γ... και πηγα να το κανω, (αν καταλαβα καλα) brickαρεις μονο αν πας σε rom ΠΡΙΝ την 2.3.4, αρα εισαι ασφαλης (ΑΝ καταλαβα λεω καλα)

Εγω ακολουθησα απλα τα βηματα και ολα πηγαν καλα, αν και σε μια φαση μαυρισε η οθονη κ δν εκανε τπτ (!) και τοτε αγχωθηκα παρα πολυ αλλα τελικα το πηρα ενα βημα πριν και δουλεψε

Απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1302423

Ναι ρε φίλε, αυτό με απασχολεί, μη γίνει τίποτα και δεν έχω κινητό μετά. Εν τω μεταξύ στο θρεντ στο xda δεν απαντάει κανείς, ούτε διευκρινίζουν αυτό που λένε.

Εσύ φίλε ποιο build και ποια έκδοση είχες πριν ξεκλειδώσεις τον bootloader?

Καλησπερα...Εδω και δυο μερες ειμαι (ημουν)κατοχος ενος ATRIX.Το ρουταρισμα εγινε καλως.Στο ξεκλειδωμα του μπουτλοουντερ εκει το πραγμα μπερδευτηκε...Με τα πολλα εχω βρει μια ρομ που υπαρχει περιπτωση το κινητο να επανερθει,αλλα τωρα το προβλημα ειναι οτι δεν μπορει να φορτισει.Αν καποιος ειναι απο Θεσ/νικη και θελει να βοηθησει φορτιζοντας την μπαταρια μου θα ημουν υποχρεος.Ευχαριστω.

Καλησπερα...Εδω και δυο μερες ειμαι (ημουν)κατοχος ενος ATRIX.Το ρουταρισμα εγινε καλως.Στο ξεκλειδωμα του μπουτλοουντερ εκει το πραγμα μπερδευτηκε...Με τα πολλα εχω βρει μια ρομ που υπαρχει περιπτωση το κινητο να επανερθει,αλλα τωρα το προβλημα ειναι οτι δεν μπορει να φορτισει.Αν καποιος ειναι απο Θεσ/νικη και θελει να βοηθησει φορτιζοντας την μπαταρια μου θα ημουν υποχρεος.Ευχαριστω.

φίλε μου είμαι Θεσσαλονίκη, συγκεκριμένα νέο Ρυσιο, αν θέλεις και έχεις χρόνο αύριο μπορώ να σε κεράσω καφεδάκι και να φορτίσουμε την μπαταρία σου, για άλλη μέρα θα πρέπει να συνεννοηθούμε.

ΠΜ να σου δώσω το τηλέφωνό μου να τα πούμε.

Ναι ρε φίλε, αυτό με απασχολεί, μη γίνει τίποτα και δεν έχω κινητό μετά. Εν τω μεταξύ στο θρεντ στο xda δεν απαντάει κανείς, ούτε διευκρινίζουν αυτό που λένε.

Εσύ φίλε ποιο build και ποια έκδοση είχες πριν ξεκλειδώσεις τον bootloader?

Δν θυμαμαι ακριβως, αλλα νομιζω οτικι εγω ειχα αυτημ τ θεματακι

φίλε μου είμαι Θεσσαλονίκη, συγκεκριμένα νέο Ρυσιο, αν θέλεις και έχεις χρόνο αύριο μπορώ να σε κεράσω καφεδάκι και να φορτίσουμε την μπαταρία σου, για άλλη μέρα θα πρέπει να συνεννοηθούμε.

ΠΜ να σου δώσω το τηλέφωνό μου να τα πούμε.

Να εισαι καλα φιλε μου τα καταφερα με την βοηθεια ενος φιλου απ το φορουμ και φορτισαμε την μπαταρια.Σορρυ που δεν διορθωσα το ποστ....

Παιδιά να κάνω μια ερώτηση; Θέλω να πουλήσω τα 2 άτριξ (ένα δικό μου και ένα του πατέρα μου), πόσο να βάλω τιμή για το καθένα; Το ένα είναι σε άριστη κατάσταση, ενώ το άλλο έχει μερικές γρατζουνιές περιμετρικά (όχι στην οθόνη) από πτώση:wacko:

Να εισαι καλα φιλε μου τα καταφερα με την βοηθεια ενος φιλου απ το φορουμ και φορτισαμε την μπαταρια.Σορρυ που δεν διορθωσα το ποστ....

κανενα προβλημα, αφου βολευτικες ολα οκ. :)

Παιδιά εγώ που είμαι στην build εκδοση 4.5.141 πρέπει να κάνω downgrade για να ξεκλειδώσω τον bootloader?

Έχω βάλει ρομ Laytveyit v5 με Κερνελ 2.6.32.59-MB860-MROM-GCD83778-DIRTYMICHAEL@MONTUORI64 #43 , με battery fix και με battery calibration.

Δουλεύουν όλα ρολόι , (εγω δεν εβαλα την εκδοση με webtop) και η μπαταριουλα κραταει μια μιση μερα χαλαρα. Θελει ομως σωστο callibration οταν παει η φορτιση στα 4.194mv . Δηλαδη έχω jelly bean 4.1.2 rom blured! ...με fingerprint , καμερα που πετάει! κ.λ.π Ειναι η καλυτερη ρομ που θα μπορούσε κανείς να τρέξει πιστεύω γιατί είναι φουλ λειτουργική και απίστευτα γρήγορη! Το μοναδικό θέμα που είχε με τον συγχρονισμό το έλυσα με μια free εφαρμογη Auto Sync Account Activator! Το πληκτρολόγιο που έβαλα ειναι το go keyboard επειδη ενω το στοκ εχει ελληνικη υποστηριξη δεν βρισκω το τροπο που αλλαζει απο αγγλικο σε ελληνικο. Επιτέλους το Atrix ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ!

Edited by alex7363

Έχω βάλει ρομ Laytveyit v5 με Κερνελ 2.6.32.59-MB860-MROM-GCD83778-DIRTYMICHAEL@MONTUORI64 #43 , με battery fix και με battery calibration.

Δουλεύουν όλα ρολόι , (εγω δεν εβαλα την εκδοση με webtop) και η μπαταριουλα κραταει μια μιση μερα χαλαρα. Θελει ομως σωστο callibration οταν παει η φορτιση στα 4.194mv . Δηλαδη έχω jelly bean 4.1.2 rom blured! ...με fingerprint , καμερα που πετάει! κ.λ.π Ειναι η καλυτερη ρομ που θα μπορούσε κανείς να τρέξει πιστεύω γιατί είναι φουλ λειτουργική και απίστευτα γρήγορη! Το μοναδικό θέμα που είχε με τον συγχρονισμό το έλυσα με μια free εφαρμογη Auto Sync Account Activator! Το πληκτρολόγιο που έβαλα ειναι το go keyboard επειδη ενω το στοκ εχει ελληνικη υποστηριξη δεν βρισκω το τροπο που αλλαζει απο αγγλικο σε ελληνικο. Επιτέλους το Atrix ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ!

για δωσε ενα λινκ, ... δεν την εχω βρει αυτην την ρομ και ακουγεται ωραια.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1791167 αυτη ειναι για τη ρομ

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1874778 για κερνελ

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1832470 battery fix

προσοχη θελει για τη ρομ την ειδικη εκδοση cwm recovery με ειδικες λειτουργιες για το ατριξ. οπως λεει στις οδηγιες εγκαταστασης.

Σημερα εβαλα και το webtop2sd και ubuntu webtop tegra 1.1 , ειναι φανταστικο , ουτε κοληματα οπως με το παλιο webtop ουτε προβληματα με την ταχυτητα. Αξιζει να το κανει κανεις αλλα θελει να θυσιασει λιγο χρονο να διαβασει. Εχει και διαφορα ADD ONS για το webtop πχ java σε firefox κλπ!

Edited by alex7363

Βρήσκω στο ebay, στον Καναδά, αρκετά φτηνά το atrix, κλειδωμένα στην Bell Mobility (προφανώς καναδική εταιρία τηλεπικοινωνιών). Ο χρήστης που το πουλάει το ξεκλειδώνει κι όλας, αν και αναφέρει ότι είναι πολύ εύκολο. Το κινητό αυτό γνωρίζεται εάν δουλεύει στην Ελλάδα; Εάν έχει ίδιο πομποδέκτη με τα Ευρωπαϊκά; (εν προκειμένω της vodafon);

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1791167 αυτη ειναι για τη ρομ

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1874778 για κερνελ

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1832470 battery fix

προσοχη θελει για τη ρομ την ειδικη εκδοση cwm recovery με ειδικες λειτουργιες για το ατριξ. οπως λεει στις οδηγιες εγκαταστασης.

Θα ήταν πολύ χρήσιμο να γράψεις την κριτική και τις εντυπώσεις σου για την συγκεκριμένη ρομ (και όποιος την εγκαταστήσει) μετά από κάποιες μέρες χρήσης. Το λέω καλοπροαίρετα με όλο τον σεβασμό προς τους "εξερευνητές και πρωτοπόρους" αυτού του κινητού γιατί ειδικά για οσους δεν έχουν ξεκλειδώσει μπουτλοουντερ, όπως είμαι και εγώ, θα θέλαμε να γνωρίζουμε κάτι παραπάνω πριν κάνουμε το όποιο εγχείρημα. Εγώ ειδικότερα έχω ηρεμήσει από τότε που έχω αυτό το κινητό μια και άλλαζα στο προηγούμενο καθε εβδομάδα ρομ ενώ τώρα με το άτριξ έχω κάτι που δεν με κρεμάει όπου και να βρίσκομαι, χωρίς βέβαια να έχω το κάτι της παραπάνω όπως είναι τα extra features της ρομ που αναφέρεις.

:)

----------------------------------------------

Samsung Galaxy S3 :ninja:

Δουλεύουν όλα ρολόι , (εγω δεν εβαλα την εκδοση με webtop) και η μπαταριουλα κραταει μια μιση μερα χαλαρα. Θελει ομως σωστο callibration οταν παει η φορτιση στα 4.194mv . Δηλαδη έχω jelly bean 4.1.2 rom blured! ...

Μάλλον κάπου έχεις μπερδευτεί έχεις Gingerbread 2.3 rom με θέμα που μοιάζει με Jelly Bean...

Δεν εχω μπερδευτει , να εισαι σίγουρος για αυτο. Προφανως εσυ μπερδευτικες γιατι ειδες τον kernel και νομιζεις οτι ειναι Gingerbread. Θα σου κανω screenshot την οθονη και θα το διαπιστωσεις και εσυ.

Δεν εχω μπερδευτει , να εισαι σίγουρος για αυτο. Προφανως εσυ μπερδευτικες γιατι ειδες τον kernel και νομιζεις οτι ειναι Gingerbread. Θα σου κανω screenshot την οθονη και θα το διαπιστωσεις και εσυ.

αυτη την ρομ την εχω δει αλλα οπως ειπε και ο φιλος dkat δεν ειναι JB!!! απο οσο εχω διαβασει δεν το αναφερει πουθενα, εισαι σιγουρος? εμενα μου μοιαζει σαν μια ελαφρια GB με bluer...

edit: οριστε και η απαντηση σε ερωτηση για το ποια ρομ ειναι http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=29216222&postcount=17

Edited by alfa

ΓΡΑΦΕΙ ANDROID VERSION 4.1.2 τυφλος δεν ειμαι. ΕΠΙΣΗΣ απ οσα ξερω 2.3.6 με ελληνικη γλωσσα μενου δεν εβγαλε. Αυτο που εδειξε πιο πανω ο φιλος αναφερονταν σε αλλο πραγμα. Edited by alex7363

ΓΡΑΦΕΙ ANDROID VERSION 4.1.2 τυφλος δεν ειμαι. ΕΠΙΣΗΣ απ οσα ξερω 2.3.6 με ελληνικη γλωσσα μενου δεν εβγαλε. Αυτο που εδειξε πιο πανω ο φιλος αναφερονταν σε αλλο πραγμα.

Αν δεν κάνω λάθος ο chrome browser είναι για ICS και πάνω, οπότε αν μπορείς να τον εγκαταστήσεις τότε δεν έχεις 2.3.6

παιδες οποιος θελει φλασαρει και βλεπει. Η jb και ics δεν υποστηριζουν flash επισημα απο το google play αντιθετα με gingerbread. Εγω λοιπον εβαλα ειδικα τροποποιημενη εφαρμογη για ics jb επειδη το google play δεν μου την εδινε . Προς το παρον το κινητο το εχω δωσει σε καποιον αλλιως θα σας εδινα screenshots.Οταν οι πληροφοριες λογισμικου λενε εκδοση andoid 4.1.2 κι οχι 2.3.x εσεις τι καταλαβαινετε δηλαδη?

παιδες οποιος θελει φλασαρει και βλεπει. Η jb και ics δεν υποστηριζουν flash επισημα απο το google play αντιθετα με gingerbread. Εγω λοιπον εβαλα ειδικα τροποποιημενη εφαρμογη για ics jb επειδη το google play δεν μου την εδινε . Προς το παρον το κινητο το εχω δωσει σε καποιον αλλιως θα σας εδινα screenshots.Οταν οι πληροφοριες λογισμικου λενε εκδοση andoid 4.1.2 κι οχι 2.3.x εσεις τι καταλαβαινετε δηλαδη?

Δεν σε αμφισβητουμε απλα μας κανει εντυπωση, μια τελευταια ερωτηση που θα λυσει το "μυστηριο" , η βιντεο καμερα λειτουργει?

Εχω φλασαρει τα παντα και μπορω να ξεχωρισω αν ειναι gb η ics/jb . Δεν πιεζω κανενα οποιος θελει το κανει , εγω να βοηθησω θελω.Αν αλλαζαν οι πληροφοριες για την εκδοση ANDROID τοσο ευκολα θα γινονταν χαμος.Και επισηςαν ηταν 2.3.χ θα επερνε κανονικα flash player οπως οι gb roms.Η καμερα δουλευει κανονικα παντως .

• The title was changed to Motorola ATRIX