Jump to content

Motorola ATRIX

personGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά τι είδους αρχείο video πρέπει να βάλω στο κυνητο για να το διχνει με το hdmi στην τηλεόραση

κοιτα τα παντα πρεπει να παιζει το κινητο μας με τον καταλληλο πλαυερ:)

bsplayer για μενα..

αυτο ελειπε να μην παιζει τα παντα το θηριο μας:p

απλα το ρημαδι το webtop επιβαρυνει με αποτελεσμα να κολλαει λογο τα 720p..

ενω το κινητο τα παιζει μονο τουλ αβιαστα..

γιαυτο πρεπει να βρουμε τροπο να κανει απλο mirroring με το καλωδιο hdmi..

ατιμο weeebbtoopppp!!!!

centarius εγω αλλαξα το λαπντοκ με doa οταν μου εκανε αυτο που περιγραφεις.

πιθανως η θυρα hdmi να μην καθεται καλα,υποθετω

Edited by mertaghon2

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Η έκδοση που αναφέρεις είναι επίσημη; άσχετο με το δικό σου θέμα άλλα εγώ έχω την 2.3.4 και γενικά δεν έχω γνώση τι γίνεται με κάποια αναβάθμιση.

Δεν θέλω να περάσω custom ROM πάρα μόνο επίσημες.

Κάποια βοήθεια;

Nαι η επίσημη είναι, πήγαινε στα settings->About Phone->System Updates και θα σου βγάλει αυτόματα ότι νέο υπάρχει...

Η Hdmi δουλεύει κανονικά αφου βγάζει το ΗD entertainment center, οπως και το Usb αφου φορτίζει και συνδέεται με το pc... Το lapdock απο την άλλη δεν έχει κάποιο λειτουργικό επομένος μάλλον κάτι απο το τηλέφωνο είναι το πρόβλημα...

Tελικά απο όσο και αν έψαξα (τόσο στο xda όσο και στο atrix forum) δεν μπόρεσα να βρώ τα αρχεία για το webtop... Επίσης διαπίστωσα το εξής παράδοξο... Στα applications του τηλεφώνου το webtop δείχνει να είναι version 1.0 και στο About Phone λέει 1.2!!! Καμιά πρόταση;

Edited by athanaso77
Δεν γράφουμε συνεχόμενα μηνύματα.

bsplayer για μενα..

γιαυτο πρεπει να βρουμε τροπο να κανει απλο mirroring με το καλωδιο hdmi..

ατιμο weeebbtoopppp!!!!

Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας όντως ο bsplayer είναι πολύ καλός

Η έκδοση που αναφέρεις είναι επίσημη; άσχετο με το δικό σου θέμα άλλα εγώ έχω την 2.3.4 και γενικά δεν έχω γνώση τι γίνεται με κάποια αναβάθμιση.

Δεν θέλω να περάσω custom ROM πάρα μόνο επίσημες.

Κάποια βοήθεια;

Η έκδοση που έχει είναι επίσημη αλλά είναι για το αμερικάνικο atrix για το ευρωπαϊκό atrix δεν έχει βγει ακόμα το συγκεκριμένο update σε 2.3.6

Edited by athanaso77
Δεν γράφουμε συνεχόμενα μηνύματα.

Να ρωτησω και εγω κατι πανω στα fruitcakes, τα fruitcakes εχουν μονο την rom του webtop η και την κανονικη rom του κινητου;

Επειδη μου κανει καποια προβληματα το webtop2sd σκεφτομαι να ξαναφλασαρω το webtop. Αν βαλω το ATT 2.3.6 Webtop [4.5.140] και μετα περασω κανονικα την NottachTrix4G θα εχω καποιο προβλημα;

Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας όντως ο bsplayer είναι πολύ καλός

Η έκδοση που έχει είναι επίσημη αλλά είναι για το αμερικάνικο atrix για το ευρωπαϊκό atrix δεν έχει βγει ακόμα το συγκεκριμένο update σε 2.3.6

καλος ο bs ναι,αλλα θυμισου να ενεργοποιησεις να βρισκει αυτοματα υποτιτλους σε οτι παιζει..

γιάυτο τον αγαπαμε:)

μπρε μην κοιτας τα buy now παναθεμα σε:p

αλλα 7-8 εχει με auction με τις καλες τιμες και αμεσως κοιτας το πανακριβο??:)

κανε bid και θα σαι οκ!

τελικα ειχες δικιο...το χτυπησα στα 31 ευρο!!!

Στο eBay ψάχνεις atrix work and play
Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2

Να ρωτησω και εγω κατι πανω στα fruitcakes, τα fruitcakes εχουν μονο την rom του webtop η και την κανονικη rom του κινητου;

Επειδη μου κανει καποια προβληματα το webtop2sd σκεφτομαι να ξαναφλασαρω το webtop. Αν βαλω το ATT 2.3.6 Webtop [4.5.140] και μετα περασω κανονικα την NottachTrix4G θα εχω καποιο προβλημα;

Είναι ξεχωριστό partition το webtop,και εγώ το 2.36 εχω

Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2

Δωστε ενα link βρε παιδια!!

http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-BOXED-MOTOROLA-ATRIX-WORK-AND-PLAY-KIT-/170815377779?pt=UK_Mobile_Phones&hash=item27c563d173

αν δεν προλαβεις την δημοπρασια,κοιτα λογικα θα εχει και αλλες,καλη τυχη!

Mε το Widget Locker (της Tesla Coil) που χρησιμοποιώ, το τηλέφωνο "ξυπνάει" και με τα κουμπιά της έντασης. Ή το αγοράζεις απο το μάρκετ...ή...!;) Είναι εξαιρετικό σαν σύνολο. Ενθουσιαστηκα τόσο πολύ από τη χρηστικότητα του που μετά από λίγο το αγόρασα.

εχεις δοκιμασει αν συνδιαζεται το fingerprint sensor αν εχεις ενεργοποιημενο το easy wake mode?

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

bsplayer για μενα..

Καταρχήν Dice player με tegra plugin, τέλος. Ούτε bs ούτε τίποτα μπροστά του. Αγοράστε το αμέσως! Κατά δεύτερον αν ψάξεις λίγο θα διαπιστώσεις ότι ναι το κινητό μας έχει specs αλλά το tegra μας τα χάλασε λίγο στο θέμα βίντεο και κινητά με πιο παλιά αλλά δοκιμασμένα τσιπάκια, πχ HD2 (omg!!) σε HD βιντεακια που το Atrix λαγκαρει ή δεν τα παιζει, αυτά δεν μασάνε. Αλλά δεν με καίει προσωπικά, ούτε αν το ήξερα προκαταβολκια πριν το πάρω θα ήταν deal breaker που λένε.

Ερώτηση.

Φόρτωσα μέσω windows media 2 φακέλους με mp3 files. (φάκελος και άλμπουμ δηλαδή) ΠΟΥ αποθηκεύονται έτσι ώστε να κάνω αλλαγές με το χέρι στα αρχεία ;;;;

Με το astro δεν μπορώ να τους βρώ πουθενά. :mad:

Δεν ελπίζω σε τίποτα.

Δεν φοβάμε τίποτα.

Είμαι παντρεμένος.

Καταρχήν Dice player με tegra plugin, τέλος. Ούτε bs ούτε τίποτα μπροστά του. Αγοράστε το αμέσως! Κατά δεύτερον αν ψάξεις λίγο θα διαπιστώσεις ότι ναι το κινητό μας έχει specs αλλά το tegra μας τα χάλασε λίγο στο θέμα βίντεο και κινητά με πιο παλιά αλλά δοκιμασμένα τσιπάκια, πχ HD2 (omg!!) σε HD βιντεακια που το Atrix λαγκαρει ή δεν τα παιζει, αυτά δεν μασάνε. Αλλά δεν με καίει προσωπικά, ούτε αν το ήξερα προκαταβολκια πριν το πάρω θα ήταν deal breaker που λένε.

αχα παω να το βρω το dice player,αλλα το bs το αγαπαμε επειδη αυτοματα

κατεβαζει υποτιτλους και δεν ψαχνουμε,οχι για τις φοβερες video playing δυνατοτητες του:p

Σιγουρα εχει ξαναειπωθει εδω μεσα, ξερουμε αν παρει τελικα την ice cream?

θα πάρει το τρίτο τρίμηνο του έτους!

κάλιο αργά παρά ποτέ ;)

αν δε βγει κάτι με qwerty πληκτρολόγιο, ίσως το ατριξ να είναι η επόμενή μου συσκεύη :D

Όταν για παράδειγμα πάω να δω ένα trailer από μία ταινία μέσω της εφαρμογής imdb έχει 3 αναλύσεις διαθέσιμες.

-standar resolution

-480p

-720p

στην standar όλα καλά. όταν πατάω κάποια απ τις άλλες δύο κολλάει και δεν μπορώ να το δω. μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει;

Guest alexmi900
τώρα με το ξεκλείδωμα του bootloader η εργοστασιακή rom έχει λίγη ram.κάπου στα μισά δηλαδή. :P

ναι. και δεν αξιζει να το κανεις

Μπορείς βέβαια να ξεπεράσεις το πρόβλημα της μισής ram, περνώντας άλλη rom/kernel. Ωστόσο και σε stock κατάσταση το κινητό πετάει πραγματικά!
Τhe end of an era...

έχω την rom που δείχνω πιο πάνω στην φωτό αλλά έχω και το συγκεκριμένο πρόβλημα. υπάρχει κάποιος τρόπος να το διορθώσω; και αν έχουμε και κανένα νέο απ την official ics θα το εκτιμούσα πολύ!! :)

Μου αρέσει πολύ εμφανισιακά η ics και δεν έχω κανένα άλλο σοβαρό πρόβλημα. Όχι ότι αυτό είναι τόσο τραγικό αλλά για το γα..το να έχουμε θηρίο και να μην μπορούμε να το εκμεταλλευτούμε στο έπακρο;

Μου αρέσει πολύ εμφανισιακά η ics και δεν έχω κανένα άλλο σοβαρό πρόβλημα. Όχι ότι αυτό είναι τόσο τραγικό αλλά για το γα..το να έχουμε θηρίο και να μην μπορούμε να το εκμεταλλευτούμε στο έπακρο;

Φλασαρε αλλον kernel.

Φιλιππος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Eμένα πάντως μου είχε φανεί τραγική η πτώση της απόδοσης όταν έμεινα με τη μισή RAM! :(

η μνήμη ram μου είναι 815mb με αυτή τη rom......

Φλασαρε αλλον kernel.

έχεις κάποιον υπ όψιν σου;

η μνήμη ram μου είναι 815mb με αυτή τη rom......

έχεις κάποιον υπ όψιν σου;

Τοτε μια χαρα εισαι. Τα 185MB ειναι για το Android OS

Φιλιππος

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Motorola ATRIX