artsol Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 γιατι λογω ταξιδιου δεν εχω χρονο να πειραματιστω κ οσο να ναι μια φωτο θα χρειαστει :p ωπα παιδες λετε για μια εφαρμογη που βελτιωνει την καμερα???:worry: Η στοκ εφαρμογή για κάμερα έχει πολύ καλή επιλογή για πανοραμική αλλά θέλει λίγο να την δουλέψεις για να δεις καλό αποτέλεσμα και να έχεις πειραματιστεί και με τις ρυθμίσεις. η vignette σου επιτρέπει να κάνεις εστίαση πάνω στο σημείο που θέλεις εσύ στο κάδρο και γενικά μαζί με τα εφέ έχει σπουδαία αποτελέσματα.δεν κάνω διαφήμιση, την εμπειρία μου παραθέτω. Έχω αλλά 2 αγορασμένες εφαρμογές και από τις 4 αυτή μου ταιριάζει περισσότερο ;) Παράθεση ---------------------------------------------- Samsung Galaxy S3 :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadowman1480 Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 καλα κανεις κ λες τη γνωμη σου, μας γλιτωνεις απο ψαξιμο. εχει το ατριξ κ καποιο αλλο κολπο που πρεπει να κανω με το που το παρω για μεγιστοποιηση αποδοσης κ χρηστικοτητας? θενξ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 το πηρα και εγω σημερα και το κιν. φυσαει!αψογο! θυμηστε μου...πως απενεργοποιεις να μπαινει ιντερνετ μεσο κινητης και να μπαινει μονο μεσω wifi,σκαλωσα! επισης υπαρχει τροπος να ανοιγει η οθονη χωρις να πατας το κουμπι απο πισω?πατωντας τα πλικτρα ηχου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 να'σε καλα! με το πληκτρο ξερουμε τιποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 να'σε καλα! με το πληκτρο ξερουμε τιποτα? μόνο αν είσαι root γίνεται αυτό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 vagelis da πες μας κι εμας την χακερια για το webtop!! για καλυτερες φωτο ποια εφαρμογη προτεινεις?? κατι αυτοματο σαν την στοκ εφαρμογη κατα προτιμηση. οχι πολυπλοκα πραματα ε:)!! Το webtop δουλεύει με μια εφαρμογή που λέγεται nebtop.αν την ψάξετε εκτός του μάρκετ θα τη βρείτε δωρεάν,νόμιμα.για την κάμερα πολύ καλη είναι και η lg camera,και η μαμά εφαρμογή από Droid 3 που έχουν οι πιο πολλές custom rom. Να πω την αλήθεια μου βεβαία,η μαμά εφαρμογή δε μου φαίνεται κακή. Και κάτι άκυρο που συνέβη... Πριν να πάρω το work and play kit,είχαν συνδεσει το κιν με την τηλεόραση και έπαιζε κομπλέ το webtop,μου ηρθε το κιτ,το βάζω το τηλ στο dock,όλα μια χαρά,αλλα ο ήχος ακουγόταν από τη συσκευή όχι από την τηλεόραση,ενώ πριν μονό με το HDMI καλώδιο έπαιζε σωστά. Ξαναβάζω σκέτο το καλώδιο,πακέτο,δεν βγάζει καν τις επιλογές για webtop,entertainment κλπ... Το θέμα χρήζει διερεύνησης :p υπάρχει και το θεματακι ότι αλλάζω τρεις ρομ τη βδομάδα και τα έχω μπουρδουκλωσει σχετικά με το πότε δούλευε τι... Ίδωμεν... Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epag Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 Ειμουνα για το sensation αλλα τελικα αλλαξα γνωμη και παω προς Atrix κυριως λογο τιμης. Εσας τι σας αρεσει περισσοτερο στο κινητο? Η οθονη ειναι καλη η εχει θεμα με τα pixel λογο τεχνολογιας? Βλεπω μεγαλες αυξομιωσεις στην τιμη στα καταστηματα. Ειναι το γνωστο φαινομενο παραεισαγωγης? Τα δεχεται αυτα στο service η μοτορολα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrkyriakos Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Λοιπόν παρακολουθώ το θέμα σχεδόν απο την αρχή , δεν έχω ιδέα απο Rom και απο Boot που διαβάζω εδω και αρκετό καιρό , έχω όμως μια απορία :όταν δέχομαι μια κλήση μου βγάζει 2 επιλογές : Αποδοχή και απόρριψη .Η ερώτησή μου είναι η εξής: μπορώ να κάνω την ώρα που δέχομαι εισερχόμενη κλήση, σίγαση του μεγαφώνου χωρίς να απορρίψω την κλήση; Εντάξει , πειραματίστηκα λίγο και το βρήκα, πατάμε το κουμπί της έντασης! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 να'σε καλα! με το πληκτρο ξερουμε τιποτα? Δεν χρειάζεται να είσαι root απλά καρέβασε το No Lock και είσαι οκ Επίσης για να απενεργοποιεις το κινητό ένα πολύ καλό widget χωρίς ρουτ πάλι ειναι το Lock & Screen Off Widget. Αποφεύγεις το σπαστικό πάνω κουμπί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 (edited) Δεν χρειάζεται να είσαι root απλά καρέβασε το No Lock και είσαι οκ Επίσης για να απενεργοποιεις το κινητό ένα πολύ καλό widget χωρίς ρουτ πάλι ειναι το Lock & Screen Off Widget. Αποφεύγεις το σπαστικό πάνω κουμπί τα δοκιμασα,ειναι καλα για να κλειδωνεις την οθονη αλλα δεν αποφευγεις το πισω κουμπι για το ''ξυπνημα''. Edited April 3, 2012 by ulvergr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 (edited) Το webtop δουλεύει με μια εφαρμογή που λέγεται nebtop.αν την ψάξετε εκτός του μάρκετ θα τη βρείτε δωρεάν,νόμιμα.για την κάμερα πολύ καλη είναι και η lg camera,και η μαμά εφαρμογή από Droid 3 που έχουν οι πιο πολλές custom rom. Να πω την αλήθεια μου βεβαία,η μαμά εφαρμογή δε μου φαίνεται κακή. Και κάτι άκυρο που συνέβη... Πριν να πάρω το work and play kit,είχαν συνδεσει το κιν με την τηλεόραση και έπαιζε κομπλέ το webtop,μου ηρθε το κιτ,το βάζω το τηλ στο dock,όλα μια χαρά,αλλα ο ήχος ακουγόταν από τη συσκευή όχι από την τηλεόραση,ενώ πριν μονό με το HDMI καλώδιο έπαιζε σωστά. Ξαναβάζω σκέτο το καλώδιο,πακέτο,δεν βγάζει καν τις επιλογές για webtop,entertainment κλπ... Το θέμα χρήζει διερεύνησης :p υπάρχει και το θεματακι ότι αλλάζω τρεις ρομ τη βδομάδα και τα έχω μπουρδουκλωσει σχετικά με το πότε δούλευε τι... Ίδωμεν... το dock κι εμενα μου κανει χαζομαρουλες.. δλδ αν βαλω ενα usb-flashaki και το βγαλω,μετα αν το ξαναβαλω δεν το καταλαβαινει. ισως να εχουμε ακριβως το ιδιο θεμα,γιατι κι εμενα με ανοιγοκλειμα του ατριξ δουλευει μετα.!!! haki παραπονιεμαι γιατι καλομαθα με το gs2. το μικρο-προβλημα των ατριξοφωτο ειναι σε εσωτερικους χωρους με δυσκολο φωτισμο, εκει μειονεκτει,αλλα θα δοκιμασω τη vignete που λετε:) ενταξει τωρα ψειριζω το κουνουπι ,αλλα δουλεια ναχουμε.. Edited April 3, 2012 by mertaghon2 Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Σχετικα μετο nebtop,από ότι έχω καταλάβει κι εγώ ,απλα ενεργοποιεί το webtop over hdmi,απλα επειδή εγώ του έχω πετάξει λίγο τα μάτια έξω,δεν ξέρω αν δούλεψε επειδή του εβαλα το nebtop?επειδή το έχει η ρομ που έβαλα από μονή της? Έπιασε κάποια από τις ματσακωνιες που έκανα?μόνο ο θεός ξέρει :p ενδεικτικά σας λέω ότι έχω 5-6 ρομ μέσα στο κιν και οποτε βαριέμαι λίγο αλλάζω κι από μια... Επίσης αν μπείτε στο webtopαπο εκεί μέσα κάνει και το fullscreen mirroring... Αυτά για μια κουβέντα που είχαν με το merthagon Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Σχετικα μετο nebtop,από ότι έχω καταλάβει κι εγώ ,απλα ενεργοποιεί το webtop over hdmi,απλα επειδή εγώ του έχω πετάξει λίγο τα μάτια έξω,δεν ξέρω αν δούλεψε επειδή του εβαλα το nebtop?επειδή το έχει η ρομ που έβαλα από μονή της? Έπιασε κάποια από τις ματσακωνιες που έκανα?μόνο ο θεός ξέρει :p ενδεικτικά σας λέω ότι έχω 5-6 ρομ μέσα στο κιν και οποτε βαριέμαι λίγο αλλάζω κι από μια... Επίσης αν μπείτε στο webtopαπο εκεί μέσα κάνει και το fullscreen mirroring... Αυτά για μια κουβέντα που είχαν με το merthagon το τρελανες στις ρομ βρε βαγγελη:p! ευχαριστω θα τα ψαξω πιο καλα τα web-nebτοπια !:) Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Λογικα μεχρι το τελος της βδομαδας θα εχω και το lapdock :D. Οποτε απο σημερα ξεκιναω διαβασμα για να δω πως περναμε custom apss η ubuntu. Αν το εχετε δοκιμασει στειλτε καμια βοηθεια, πιο πολυ με νοιαζει να μπορω να τρεχω τις εφαρμογες του κινητου μου σε μεγαλη οθονη και ξεχωριστα παραθυρα. Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Mε το Widget Locker (της Tesla Coil) που χρησιμοποιώ, το τηλέφωνο "ξυπνάει" και με τα κουμπιά της έντασης. Ή το αγοράζεις απο το μάρκετ...ή...!;) Είναι εξαιρετικό σαν σύνολο. Ενθουσιαστηκα τόσο πολύ από τη χρηστικότητα του που μετά από λίγο το αγόρασα. σε προλαβα και ηδη το εχω βαλει!οντως πολυ καλο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Mε το Widget Locker (της Tesla Coil) που χρησιμοποιώ, το τηλέφωνο "ξυπνάει" και με τα κουμπιά της έντασης. Ή το αγοράζεις απο το μάρκετ...ή...!;) Είναι εξαιρετικό σαν σύνολο. Ενθουσιαστηκα τόσο πολύ από τη χρηστικότητα του που μετά από λίγο το αγόρασα. haki πολυ καλο το locker. και ευχαριστω πολυ και για την προταση χαρτη το sygic:) Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epag Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Υπαρχει καποιο μαγαζι στην Αθηνα που να το εχει σε επειδειξη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest alexmi900 Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Υπαρχει καποιο μαγαζι στην Αθηνα που να το εχει σε επειδειξη? λογικα τα public και mediamarkt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 στο μαρουσι μεχρι πριν 1 εβδομαδα το ειχαν πανω σε Lapdock. υηλεφωνακι και πας:) Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaslious Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Παιδιά τι είδους αρχείο video πρέπει να βάλω στο κυνητο για να το διχνει με το hdmi στην τηλεόραση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Παιδιά τι είδους αρχείο video πρέπει να βάλω στο κυνητο για να το διχνει με το hdmi στην τηλεόραση αν δεν κανω λαθος δεν εχει σχεση το αρχειο αλλα ο player,δεν το εχω ψαξει αλλα τουλαχιστον avi σε εμενα εχει παιξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Νομίζω mp4 είναι η πιο σίγουρη επιλογή,για να στο παίζει και αβίαστα,τώρα οσο αφορά το μέγεθος για fullscreen σε tv μια δοκιμή μονό θα δείξει. Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Centarius Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Καλησπέρα στην παρέα! Είμαι κάτοχος ενός atrix εδω κ αρκετό καιρό και γενικά είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Την τελευταία εβδομάδα όμως αντιμετωπιίζω ξαφνικά πρόβλημα με το webtop...δεν φορτώνει καθόλου. όταν το συνδέω με το lapdock μου βγάζει να διαλέξω μονο 2 επιλογές το HD entertainment center και dismiss picker, άφαντο το webtop. Τσέκαρα τις εφαρμογες και διαπίστωσα οτι κατα την διαρκεια που κουμπώνει και το ανοίγω δεν τρεχει καν το webdock. έψαξα στο διαδίκτυο και σε φόρουμ αλλα δυστηχώς δεν βρήκα κάτι επι του θέματος. έχω κάνει 2 reset και άπειρες επανεκινήσεις ήδη χωρίς να αλλαξει κάτι . Η συσκευή φορτίζει και συνδέεται κανονικα με το usb καλώδιο στον η/υ. έχει κανείς καμια ιδέα/πρόταση? Το λειτουργικο ειναι android 2.3.6, System: 4.5.141 Att us, Webtop: 1.2 . Υγ υπάρχει η δυνατότητα να κάνω roll back με κάποιον τρόπο το webtop version, καθότι πιστεύω πως αυτό ευθύνεται για το θέμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Αν κοιτάξεις στο xda στον τομεα με τo atrix development,στο θέμα fruitcakes,έχει κάποια webtop που τα περνάς μέσω custom recovery. Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artsol Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Το λειτουργικο ειναι android 2.3.6, System: 4.5.141 Att us, Webtop: 1.2 .... Η έκδοση που αναφέρεις είναι επίσημη; άσχετο με το δικό σου θέμα άλλα εγώ έχω την 2.3.4 και γενικά δεν έχω γνώση τι γίνεται με κάποια αναβάθμιση. Δεν θέλω να περάσω custom ROM πάρα μόνο επίσημες. Κάποια βοήθεια; Παράθεση ---------------------------------------------- Samsung Galaxy S3 :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts