Jump to content

Motorola ATRIX

personGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

...

Πηρα μία universal Herbert Richter βάση για PDA η οποία μπάινει στις γρίλιες των αεραγωγών. Μια χαρά την κάνει την δουλειά του το πράγμα.

Για φορτιστή αυτοκινήτου έχω δει ότι αυτός της Samsung που έχω βγάζει κάτι m.Ampere λιγότερα από αυτά που έχει ο φορτιστής του κινητού της Motorola και το έχω βάλει πάνω. 2 μέρες κανένα θέμα. Λογικά θα παίζει κανονικά. Έχει κανείς κάποια πληροφορία πάνω σε αυτό για μή συμβατότητα?

Έχω το official Motorola car dock και αυτό γιατί δοκίμασα πολλά από ebay κι όλα είχαν το ίδιο πρόβλημα!!

Όταν άναβα πρόγραμμα πλοήγησης (Sygic, iGo, Google Navigation, Don't Panic) η μπαταρία ξεφορτίζεται κι ας δείχνει ότι φορτίζει !!!

Με της Motorola δεν το κάνει πάντα αλλά ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ! 850mAh είναι της Motorola

Σε παρακαλώ δοκίμασέ το και πες μου, να δω τι άλλο μπορώ να ελέγξω

Το κάνει σε όλες τις ρομ

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδια σκεφτομαι να το παρω μεταχειρισμενο.πως θα δω αν εχει γινει ροοτ?και αν εχει ξεκλειδωσει ο bootloader?και πως μπορω να το επαναφερω σε εργοστασιακη κατασταση?

Έχω το official Motorola car dock και αυτό γιατί δοκίμασα πολλά από ebay κι όλα είχαν το ίδιο πρόβλημα!!

Όταν άναβα πρόγραμμα πλοήγησης (Sygic, iGo, Google Navigation, Don't Panic) η μπαταρία ξεφορτίζεται κι ας δείχνει ότι φορτίζει !!!

Με της Motorola δεν το κάνει πάντα αλλά ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ! 850mAh είναι της Motorola

Το κάνει σε όλες τις ρομ

εχει μπαταρια πανω η official motorola?

Το κάνει σε όλες τις ρομ

Νομίζω ότι της Σαμσουνγκ είναι 700mAh και μέχρι στιγμής με την StockRom τα πάει καλα. Δεν έχω θέμα αποφόρτισης. Έχω το μπλουτουθ συνδεδεμενο, ακούω και καμιά μουσική. κομπλε όλα. Αν δω ότι αποφορτίζεται θα ενημερώσω.

Την οθόνη την έχω βάλει να είναι πάντα ον, 2G δίκτυο (όχι data), και φωτεινότητα στο Auto. Δλδ με κλήσεις και χρήση κανονική τηλεφώνου δεν καταναλώνω παραπάνω από 30 - 40 %

----------------------------------------------

Samsung Galaxy S3 :ninja:

Υπάρχει τρόπος να μην φορτίζει όταν συνδέεται με το usb στο pc?

Eχει δοκιμάσει κάποιος να κάνει root αλλά κυρίως unroot στην 2.3.4 με τα προγραμματάκια superoneclick η Pete's motorola root tools?

Υπάρχει τρόπος να μην φορτίζει όταν συνδέεται με το usb στο pc?

Eχει δοκιμάσει κάποιος να κάνει root αλλά κυρίως unroot στην 2.3.4 με τα προγραμματάκια superoneclick η Pete's motorola root tools?

Δεν νομίζω ότι γίνεται αυτό , δλδ να μην φορτίζει όταν συνδέεται. Για ποιο λόγο δεν θέλεις να φορτίζει?

παιδια σκεφτομαι να το παρω μεταχειρισμενο.πως θα δω αν εχει γινει ροοτ?και αν εχει ξεκλειδωσει ο bootloader?και πως μπορω να το επαναφερω σε εργοστασιακη κατασταση?

καμια βοηθεια??μεχρι παρασκευη θα το εχω.

1. Μόλις ανάψει, σε μαύρη οθόνη, πάνω αριστερά γράφει unlocked.

2. Δοκίμασε να τρέξεις κάποια εφαρμογή που να απαιτεί root, πχ titanium.

3. έχει αναφερθεί πιο πάνω, του περνάς το original firmware και ξανακλειδώνει.

Όπως αντιλαμβάνεσαι δεν έχει πολλή σημασία...

Η αγορά smartphone έχει πολλές ομοιότητες με την αγορά υπολογιστή...

Edited by orfeas76

αν βαλω official firmware θα ξανακλειδωσει ο bootloader?με ενδιαφερει ποιο πολυ για θεματα εγγηυσης.

δες Post #796

Mε RSD Lite 5.5.

Το .gz είναι κατάληξη αρχείου συμπίεσης και το αποσυμπίεσα με WinRAR. Το .sbf είναι αυτό που φλασάρεις. Κάνει αρκετή ώρα.

Τα ίδια έπαθες;;;

αφου εκανα την βλακεια και φλασαρα την #7 ,δεν ειχε data απο την εταιρια και ετσι αποφασισα να ξαναβαλω την οεμ με rsd αλλα μολις τελειωσε και εγραψε να το ξεκινησω χειροκινητα αυτο εμεινε στο σημα και εκανε να ξεκινησει αλλα μιση ωρα εκανε το ιδιο και δεν ξεκιναγε ,σαν ενα restart πχ αλλα δεν εφτανε να ανοιξει .το αφησα μπας και κανει κατι αλλα τιποτα και ξαναπερασα την #7,μπας και ξερεις τι γινεται? γιατι συνεχιζει να μην εχει data απο τον παροχο,εκτος και αν υπαρχει τροπο να περασω την οεμ με αλλο τροπο εκτος rsd.ευχαριστω.,

τελικα τα καταφερα αλλαζοντας pc ,μαλλον εφταιγαν τα windows 7 ,με xp ολα καλα

Edited by giorgosstamatis

με το που σεταρα το εταιρικο mail, σταματησε να δουλευει το no lock... το κινητο κλειδωνει συνεχεια.

υπαρχει καποια αντιστοιχη εφαρμογη να δοκιμασω?

Απο οτι βλεπω και στο delayed lock, υπαρχει θεμα οταν σεταρεται exchange account με pin.

"DOES NOT WORK IF EXCHANGE POLICY REQUIRES A PIN!"

Edited by razkal

Καμιά ιδέα για ποιόν λόγο το Atrix μου με την neutrino rom καταναλώνει υπερβολικά γρήγορα την μπαταρία σε idle mode?

Σε 2 ώρες έφτασα 77% απλά με ανοιχτά data από hsdpa. Κλήσεις δεν έγιναν..

71% έχει καταναλώσει το phone idle :ninja:

Θα με τρελάνει! Αν το βάλω να ακούω μουσική πρέπει να το φορτίζω 3 φορές τη μέρα!:blink:

EDIT:

Φτάσαμε αισίως στο 15% :P

screenshot-1328821045654.pngscreenshot-1328821024239.png

Edited by haris_led

Στο wifi μπορείτε να πιάσετε τα κανάλια 12 και 13; Αν ρυθμίσω το router μου σε αυτά τα κανάλια το atrix δεν τα βλέπει! Δεν θα έπρεπε εφόσον είναι ευρωπαϊκή έκδοση να τα επιτρέπει;

Το πρόσθεσα, έκανα και restart και δεν έγινε κάτι :/

στο τύπο apn χρειάζεται να είναι "internet" εάν δεν εμφανίζει την επιλογή με dropdown menu άστο κενό.

Εννοείται πως όλα τα άλλα είναι σωστα mcn κλπ.

Edited by squib

Να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να κάνει κανείς ένα backup στο κινητό χωρίς να είναι root? δλδ ένα αντίστοιχο σε χαρακτηριστικά backup σαν αυτό που κάνεις με το τιτάνιουμ αλλά 'οχι με αυτό μια και πρέπει να είσαι ρουτ.

Έχει η μοτορόλα μήπως κάποια εφαρμογή?

Να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να κάνει κανείς ένα backup στο κινητό χωρίς να είναι root? δλδ ένα αντίστοιχο σε χαρακτηριστικά backup σαν αυτό που κάνεις με το τιτάνιουμ αλλά 'οχι με αυτό μια και πρέπει να είσαι ρουτ.

Έχει η μοτορόλα μήπως κάποια εφαρμογή?

Eγώ που δεν είμαι ρουτ εχω κατεβάσει τo -my backup pro- δεν κάνει όσα το τιτανιουμ αλλα κανεις μπακαπ σε ολες τις εφαρμογές,τηλ, καταλογο,αρχεια,συντομεύσεις οθόνης,επειδή ομως δεν είναι ροοτ δεν μπορεί να κάνει μπακαπ στις ρυθμίσεις των εφαρμογών π.χ και διάφορα άλλα,την δουλειά του όμως στα βασικά την κάνει.

Unroot μηπως έχει κάνει κάποιος εύκολα με προγραμμα οπως το -one click?-

Ρουτάρισμα και ξερουτάρισμα έχω κάνει απλούστατα, πολλές φορές, με το Pete's Motorola Root Tools v1.07.

Ευχαριστώ για την απάντηση,μήπως μπορείς να μου πεις αν παίζει κάποιο ρόλο η έκδοση?εμένα ειναι 2.3.4 και κάτι αλλο, όταν ξερουτάρεις γυρίζει όπως ακριβώς ήταν πριν? γιατί το τηλ. είναι καινούριο και αν κάτι συμβεί -χτύπα ξύλο- μην χάσουμε την εγγύηση.

Δεν αλλάζει η έκδοση λογισμικού μετά το ξερουτάρισμα.

Mε συγχωρεις αν σε ζαλίζω αλλα μάλλον δεω το διατύπωσα σωστά και δεν με κατάλαβες,ενοούσα αν ειχε το τηλ. σου οταν εκάνες ρουτ και ανρουτ 2.3.4 έκδοση η ειχες φρόγιο (αν παίζει κάποιο ρόλο αυτό) και οταν κάνεις ανρουτ και χρειαστεί η εγγυηση θα σε καλυψει η εταιρεια? φαίνεται δηλ. οτι είχες κάνει ρουτ ή γίνεται οπως οταν το πήρες?

Σ'ευχαριστώ

Στον χρήστη δε φαίνεται αν έχει γίνει ρουτάρισμα και μετά ξερουτάρισμα και μετά τη διαδικασία είναι/φαίνεται σε εργοστασιακή κατάσταση. Η εταιρεία δεν ξέρω αν έχει τρόπο να το καταλάβει αλλά δε φαντάζομαι ότι θα κάνουν έλεγχο. Το δικό μου είναι "ελληνικό", οπότε φορούσε εξ' αρχής την 2.3.4.

Eυχαριστώ πολύ,με κάλυψες.

Συμπεραίνω ότι μετά το φλασαρισμα του στόκ .sbf, ο bootloader ξανακλειδώνει και το τηλέφωνο γίνεται πλήρως εργοστασιακό!

Είσαι μέγας πειραματιστής φίλε.μπράβο :) από βδομάδα θα ασχοληθώ όταν υπάρχει χρόνος να ακολουθήσω τα βήματα σου.

Εντυπώσεις /παρατράγουδα από cm7;

Edited by artsol

Αφού δε με άφησε να τη φλασάρω και επειδή δεν ήθελα να ξεκλειδώσω τον bootloader (λόγω του προβλήματος με την RAM των 384 MB όταν είμαστε ξεκλειδωμένοι και φοράμε στοκ ROM), ξαναφλασάρισα την εργοστασιακή!

Το ξεκλείδωμα του bootloader είναι το 1ο βήμα για να βάλουμε άλλες ρομ, άρα ΚΑΙ θεωρητικά μιλώντας δεν υφίσταται πρόβλημα ram αφού άφησες τη διαδικασία στη μέση

μηπως ξερει να μου πει καποιος γιατι μου βγαζει συνεχεια μια συντομευση στις αρχικες οθονες, ενα "search" μπλε εικονιδιακι? τις σβηνω και ξαναεμφανιζονται συνεχεια, μαζευονται απειρα αν δεν τα σβηνω, πανω απο ενα....

ξερει κανεις πως θα λειτουργησει το usb tethering χωρις να εγκαταστησω προγραμμα στον υπολογιστή.

ubuntu & sabayon συνδεθηκαν πηραν ip αλλα no internet.

γνωριζει κανεις τις ρυθμίσεις;

• The title was changed to Motorola ATRIX