coffyman Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 Απορία: Στο ελληνικό 2.3.4 (αλλά κ γενικά...) βλέπω ότι οι εφαρμογές εγκαθίστανται στην εσωτερική μνήμη. Πως τις μεταφέρω στην κάρτα sd ? Στη διαχείριση εφαρμογών βλέπω μόνο την επιλογή "μετακίνηση στην περιοχή πολυμέσων" , ενώ δεν υπάρχει κάτι για μεταφορά στην κάρτα sd! κάνω κάτι λάθος; ΥΓ. Καινούριος στον χώρο των android... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 Για μένα η καλύτερη εφαρμογή για μεταφορά apps στην SD είναι το Link2SD. Δοκιμάστε το, είναι και δωρεάν. :happy: Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coffyman Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 Για μένα η καλύτερη εφαρμογή για μεταφορά apps στην SD είναι το Link2SD. Δοκιμάστε το, είναι και δωρεάν. :happy: Με άλλα λόγια δεν υποστηρίζεται απο το ίδιο το λειτουργικό? (2.3.4) Ευχαριστώ για την εφαρμογή που προτείνεις!! :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phocaea Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 Απορία: Στο ελληνικό 2.3.4 (αλλά κ γενικά...) βλέπω ότι οι εφαρμογές εγκαθίστανται στην εσωτερική μνήμη. Πως τις μεταφέρω στην κάρτα sd ? Στη διαχείριση εφαρμογών βλέπω μόνο την επιλογή "μετακίνηση στην περιοχή πολυμέσων" , ενώ δεν υπάρχει κάτι για μεταφορά στην κάρτα sd! κάνω κάτι λάθος; ΥΓ. Καινούριος στον χώρο των android... "μετακίνηση στην περιοχή πολυμέσων" = κάρτα sd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coffyman Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 (edited) "μετακίνηση στην περιοχή πολυμέσων" = κάρτα sd Σίγουρα είναι έτσι; Το ρωτάω γιατί ακόμη και όταν μεταφέρω με αυτόν τον τρόπο μια εφαρμογή, αυτή δεν "φαίνεται" μέσα στους φακέλους της κάρτας μνήμης. Επίσης, Το atrix στη διαχείριση εφαρμογών έχει το tab "όλες" και εκείνο που λέει "πολυμέσα". Στο "όλες" λέει για παράδειγμα ότι ο διαθέσιμος χώρος συνολικό είναι 1,8gb (περίπου). Στο "πολυμέσα" είναι 10gb. Δεν καταλαβαίνω καταρχάς γιατί αναφέρει για τις εφαρμογές ως διαθέσιμο χώρο 1,8gb. Επίσης, ενώ χρησιμοποιώ μια 16αρα sd, είναι λογικό να αναφέρει ως χώρο πολυμέσων τα 10gb? (συγκεκριμένα για την κάρτα μνήμης είναι συνολικά διαθέσιμα 14,8gb). Δεν καταλαβαίνω πραγματικά που αποθηκεύεται τι... :wacko::wacko::wacko: edit: απο αμερικάνικο φόρουμ χρηστών atrix "Atrix comes with internal phone storage and is configured to allow all apps to see that as the default SD card. An external SD card, when inserted in the microSD slot, shows up as a secondary SD card. Apps not adapted to Atrix's configuration will not be able to see and use the external SD card." Με άλλα λόγια το τηλ, απο μόνο του "καταλαβαίνει" την εσωτερική του μνήμη ως ένα είδος "κάρτας αποθήκευσης"... μύλος δλδ... Edited October 21, 2011 by coffyman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phocaea Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 Εσωτερικη μνημη κανει mount σαν sdcard. Η καρτα μνημης κανει mount σαν sdcard-ext. Αρα ειναι λογικο να βλεπει πρωτα την sdcard. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coffyman Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 Εσωτερικη μνημη κανει mount σαν sdcard. Η καρτα μνημης κανει mount σαν sdcard-ext. Αρα ειναι λογικο να βλεπει πρωτα την sdcard. Σωστό αυτό. Το θέμα είναι υπάρχει τρόπος να επιλέγεις που θα μετακινήσεις την εφαρμογή (την scard-ext) εν προκειμένω; Δύσκολο το βλέπω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QTiVoCo Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 Κάποιος που έχει το Ελληνικό με την 2.3.4 να μου λύσει την απορία... με το gps test https://market.android.com/details?id=com.chartcross.gpstest του δίνει ακρίβεια (accuracy) κάποια τιμή ή μένει στο μηδέν; Είναι κάποιο bug της 2.3.4; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coffyman Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 Κάποιος που έχει το Ελληνικό με την 2.3.4 να μου λύσει την απορία... με το gps test https://market.android.com/details?id=com.chartcross.gpstest του δίνει ακρίβεια (accuracy) κάποια τιμή ή μένει στο μηδέν; Είναι κάποιο bug της 2.3.4; μια χαρά φαίνεται να δουλεύει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QTiVoCo Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 μια χαρά φαίνεται να δουλεύει! Τώρα με έβαλες σε σκέψεις! Εμένα δείχνει να βρίσκει τους δορυφόρους κανονικά (και γρήγορα), άλλα το accuracy μένει 0! Στο maps για παράδειγμα, δείχνει τη θέση μου, άλλα δεν βγάζει τον κύκλο που λέει στο πόσο περίπου είναι η ακρίβεια... εσένα βγάζει κανονικά τον κύκλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evan66 Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 παιδιά με το lapdock πώς αλλάζουμε γλώσσα γραφής? χωρίς να χρειαστεί να αποσυνδέουμε το τηλέφωνο κάθε φορά? ctrl+ alt klp δεν παίζει πάντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titos18 Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Καλησπέρα ξέρω πως δεν είναι και το πιο σωστό tread για αυτή την ερώτηση αλλά εγώ θα ρωτήσω :) Στα ευρωπαϊκά μοντέλα ξεκλειδώνετε ο bootloader? (Αυτός δεν είναι, που είναι υπεύθυνος για το simlock?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdino Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Όχι, άλλο πράγμα το simlock και άλλο ο bootloader. Sent from my Atrix using smoke signals. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titos18 Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Όχι, άλλο πράγμα το simlock και άλλο ο bootloader. Sent from my Atrix using smoke signals. Δηλαδή για να βγάλουμε simlock μόνο με κωδικό από κάποιο site? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coffyman Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Παιδιά , απο θέμα αυτονομίας, σε τι επίπεδα βρίσκεστε γενικώς; Μέχρι στιγμής θα έλεγα ότι έχω ανάμεικτα συναισθήματα... Μια μέρα κ κάτι βγάζει το τηλ. με μετρια χρήση... Να ανησυχώ..;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dreamw Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Που θα βρω ρε παιδιά ένα μεταχειρισμένο Atrix για αγορα? Γιατί 500€ δεν μπορώ να δώσω. Το handtec.co.uk πια είδηση του Atrix έχει ? Αμερικανική, Ευρωπαϊκή ή uk version? και στην τελική ποιες οι διάφορες τους? Παράθεση -> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nsourm Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Που θα βρω ρε παιδιά ένα μεταχειρισμένο Atrix για αγορα? Γιατί 500€ δεν μπορώ να δώσω. Το handtec.co.uk πια είδηση του Atrix έχει ? Αμερικανική, Ευρωπαϊκή ή uk version? και στην τελική ποιες οι διάφορες τους? καινούριο από εδω 346€ http://www.simplyelectronics.net/ Εγω το έχω αγοράσει από το αυτό μαγαζί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dreamw Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 καινούριο από εδω 346€ http://www.simplyelectronics.net/ Εγω το έχω αγοράσει από το αυτό μαγαζί Ναι φίλε αλλα είναι AT&T με το logo επάνω ε? Παράθεση -> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DoctorM Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Ναι φίλε αλλα είναι AT&T με το logo επάνω ε? ναι φιλε μου, γραφει ειναι με logo και φυσικα δεν εχεις εγγυηση γιατι σιγουρα ειναι αμερικανικο , πρεπει να τους το στειλεις εκει κτλ.. Παράθεση Ειμαι gadgetakias και ειμαι καλα :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 Καλησπέρα και από μένα. Το έχει αγοράσει κανείς από πλαίσιο? Ποιά έκδοση φοράει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evan66 Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 αναβάθμιση τελικά θα υπάρξει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν το συγκεκριμένο μπορείς να το κάνεις root. Στους XDA υπάρχει για το 4G αλλά κάνει για την έκδοση που έχουμε εδώ στην Ελλάδα; ευχαριστώ Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdino Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 Ναι, γίνεται root. Sent from my GN using smoke signals. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 Καλησπέρα σε όλους τους κατόχους του Atrix, Θέλω να ρωτήσω 2-3 πραγματάκια εν τάχει μιας και με ενδιαφέρει η συσκευή : 1) Προβλήματα ή bug που έχετε διαπιστώσει. 2) Ποιά έκδοση 2.3 (δηλαδή 2.3.3 - 2.3.4 κτλ) υπάρχει επίσημα διαθέσιμη τώρα από την Ελληνική αντιπροσωπεία ; 3) Με την μπαταρία του έχετε αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα όπως για παράδειγμα συμβαίνει στη δική μου συσκευή Galaxy S, το λεγόμενο battery drain ; Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 Το δικό μου έχει την έκδοση Android 2.3.4 έκδοση συστήματος : 45.31.1.MB860.NonEFIGSRetail.en.EU Αριθμός έκδοσης : 4.5.2A-74_OLE-31.1 webtop version : WT-1.2.0-133_38 Δεν έχω κανένα θέμα... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts