keysmith Δημοσιεύτηκε January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 5, 2011 (edited) Ενα τηλεφωνάκι φτινό <50€ που ερχεται στα αληθεια στην ελλαδα (πχ eshop ot-355d, ot-255) http://images.e-shop.gr/images/TEL/BIG/TEL.007706.jpg Παίρνει δυο sim που λειτουργούν ταυτόχρονα (δεν μιλανε ταυτόχρονα) και εχει qwerty πληκτρολόγιο, 1.8 ιντσών TFT 65.536 χρώματα (128 x 160 pixel), fm, sd (οχι το 255), vga camera (μονο το 355) αυτονομια 430 ωρες. Τι αλλο θέλουμε από 40€ (ot 255) 50€ (ot-355d) σε μικρές διαστάσεις 103 x 58 x 12.1. Αν ειχε και java θα του βαζαμε και mini opera αλλά δεν εχει (όπως δεν εχει και bt).. :O Edited January 6, 2011 by keysmith Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 σωπα ρε φιλε! που το ανακαλυψες? και λιγοτερο απο 50€? ευκαιρια! θα το παιρνα μονο και μονο για το qwerty! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. January 6, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Αμα το πάρει κανείς ας μας γράψει εντυπώσεις.. Αν γραφει καλά ελληνικά, αν στελνει non-unicode sms (160chars/sms), ποσο αληθεια κραταει η μπαταρία και τετοια.. Ψαρωτικό! Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis99 Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 Dual sim κινητό χωρίς Bt δεν θα έπαιρνα ποτέ :cry: και δεν καταλαβάινω και τις εταιρίες που τα βγάζουν έτσι.. Παράθεση :X Ο πραγματικός χαρακτήρας κάποιου φαίνεται σε υπολογιστή με αργό ιντερνετ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irus Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 Το κινητακι ειναι σουπερ! Το πηρα προχθες! Η μπαταρια φαινεται πως αντεχει και τα πληκτρα πολυ ανετα στο να γραφεις μηνυματα. Η αληθεια ειναι πως δεν εχει bluetooth αλλα εχει ακουστικα που τα δινουν μαζι με το κινητο. Το μονο μειον ειναι πως στα ελληνικα το μηνυμα παιρνει 70 χαρακτηρες. Στο κινητο δεν υπαρχει καποια ρυθμιση που να το αλλαζει αυτο. Αν ξερει κανεις πως μπορει να γινει θα βοηθουσε. Πχ μια αναβαθμιση ισως; Παντως βολικοτατη και η διπλη sim! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. January 9, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 το περίμενα.. εχει unicode sms. Μια λυση ειναι τα απαίσια greeklish (θα εχει 160χαρ/σμσ). Αλλιως ψαξε για καμια ρυθμιση όπως τα nokia που αλλαζεις του χαρακτηρες. Στα nokia ειναι στις ρυθμίσεις sms και λέγεται καπως ετσι "πλήρες πληκτρολόγιο" (unocode, 70/sms) και "περιορισμένο" (GSM, 160/sms). Το ρυθμίζουμε σε περιορισμένο. Δες αν εχει κατι τετοιο και το 355. \ Μικρή πιθανότητα: Δοκίμασε με μονο κεφαλαία ίσως το καταλαβαίνει και το κανει GSM Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 πηρα κεγω απο eshop την εκδοση με την καμερα με 47,90. η ποιοτητα του hands-free μου φαινεται καπως κατα την συνομιλία ... δε ξερω μαλλον ειναι λογικο για ενα κινητο κόστους 50 ευρω. αυτο με τα μυνηματα και τους χαρακτηρες οντως δε βρηκα καποια ρυθμιση. κατα τα αλλα πολυ ομορφο και μικρο , για μπαταρια δε ξερω μιας και μολις το ανοιξα. :) Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 ας μου πει καποιος ποιο απο τα 2 εχει και τις 2 σιμ ταυτοχρονα και τη πιο καλη μπαταρια. ευχαριστω Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. February 10, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 ας μου πει καποιος ποιο απο τα 2 εχει και τις 2 σιμ ταυτοχρονα και τη πιο καλη μπαταρια. ευχαριστω Και τα δυο εχουν δυο λειτουργούντες ΣΙΜ. Λογικά εχουν και την ιδια αυτονομία καθως ειναι σχεδόν ιδια. Δεν την ξερω αλλα δηλώνεται 430 ώρες που ειναι πολύ ακόμα και για 1sim κινητό. Οταν λεμε ταυτοχρονες καρτες εννοούμε στην αναμονή (δουλευουν ταυτόχρονα). Οταν ομως μιλας με την μια (ή την αλλη) την στιγμή που μιλας ή αλλη δείχνει εκτός δικτύου (αμα πάς να την καλέσεις). Δεν μπορούν να χτυπίσουν ταυτόχρονα και τα δυο νουμερα, μονο ενα καθε φορα. Στην γνώση μου ολα τα dual sim κινητά ετσι λειτουργούν. Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 (edited) ευχαριστω. το πηρα το 355. νομιζα οτι παιρνει καρτα μνημης αλλα δεν παιρνει. οταν βαζω διπλη λειτουργεια σιμ μου δειχνει μονο τη 1η σιμ ενεργη στην οθονη. πως βαζουν και τις 2? ζαλιστηκα Edited February 11, 2011 by RAVEN_ Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 ευχαριστω. το πηρα το 355. νομιζα οτι παιρνει καρτα μνημης αλλα δεν παιρνει. οταν βαζω διπλη λειτουργεια σιμ μου δειχνει μονο τη 1η σιμ ενεργη στην οθονη. πως βαζουν και τις 2? ζαλιστηκα οποιος ξερει........ Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vigo Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 Πήρα το 255d από το Πλαίσιο στα 39 ευρώ, (υπάρχει και το 355 στα 49 και σ' όλα τα χρώματα). Πήρα το τυρκουάζ, είναι πολύ όμορφο πραγματικά, και εντυπωσιακό το πληκτρολόγιο του, πραγματικά γράφεις άνετα, τύφλα να χουν τα εικονικά πληκτρολόγια των smartphone. Kαι dual sim, value for money πραγματικό. well done Alcatel. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 λυση για τα sms βρεθηκε? εκτος απο greeklish Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bellatrix Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Καλημέρα παιδιά...είμαι καινούργια στο φορουμ οπότε συγγνώμη αν δεν κάνω κάτι καλά... την περασμένη βδομάδα έμαθα για το ot-355...ήθελα να ρωτήσω αυτούς που το αγόρασαν αν στα sms υπάρχει τουλάχιστον μετρητής χαρακτήρων (sms counter)...δηλαδή για να ξέρεις τουλάχιστον αν είσαι στους 70 ή 160 χαρακτήρες... και επίσης ήθελα να ρωτήσω αν ισχύει το 160χαρακτήρες/sms με greeklish και 70 χαρακτήρες/sms με ελληνικά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 και εγω πηρα το 255 για 40 ευρω, γραφει και μιλαει καταπληκτικα! Και με 2 καρτες σιμ. Αυτο ηθελα Για ολα τα αλλα προς το παρον δε με νοιαζει. θα πηγαινα στο 710 αλλα δε μπορω να γραφω σμς απο touch σε μη iphone Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 ποσο σας κρατα η μπαταρια? στο 355 2 μερες με μιση ωρα τη μερα τηλεφωνα Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alieus Δημ. March 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 Το πήρα χτες κι εγώ από πλαισιο 49 ευρω. Είναι πολύ βολικό. Δε με πειράζει που δεν έχει sd blouetooth κλπ, τα βαρέθηκα, ξαναγύρισα στην απλότητα με 2 σιμ, μια χαρά. Μόνο που δεν μπορώ να συνεννοηθώ με την Q card για ρυθμίσεις internet και mms. Μου στείλαν με e-mail, αλλά δεν ταιριάζουν. Όπως όταν ζήτησα από τους ιδιους πριν 2-3 βδομάδες να μου στείλουν ρυθμίσεις για galaxy 3 και μου στείλαν για wind αντι Q και μια βδομάδα παιδευόμουνα... αλήθεια, έχει κανείς Q με αυτό το κινητό για βοήθεια; Για μπαταρία δεν ξέρω ακόμα, όσο είχε από τη μάνα του την ξόδεψα για ρυθμισεις κλπ. Θα δούμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. March 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2011 Παιδια το ειδα και εγω σημερα στο πλαισιο εχει κανεις να μας γραψει εντυπωσεις ισως και ενα μικρο ρεβιου ? Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. March 15, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2011 τα ειδα και εγώ ήταν λιγο ψευτικα και τα πλήκτρα "λαστιχενια" με οχι πολύ καλή αισθηση. Νομιζω ομως οτι τα αξιζουν παρόλα αυτα τα χρηματά τους. Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipal Δημ. March 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 ισχυει οτι μεχρι 200 σμσ απο8ηκευει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_32 Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 Όταν η sim1 είναι σε λειτουργία και σε καλέσουν στην sim2 κτυπάει κανονικά η sim 2 η δείχνει ότι είναι κατειλημμένη ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moutzaxedin Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Επειδή ενδιαφέρομαι για το 255 θέλω να μάθω αν το ακουστικό του αξίζει..δλδ να σου μιλάνε και να ακούς σαν άνθρωπος, οχι όπως να ρημάδια τα SE...και από μπαταρία τι λέει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. March 30, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 Όταν η sim1 είναι σε λειτουργία και σε καλέσουν στην sim2 κτυπάει κανονικά η sim 2 η δείχνει ότι είναι κατειλημμένη ? Νομιζω το αξναείπαμε. Με αυτα που διαβαζω (χωρίς να το έχω) για αυτό ισχύει το τυπικό που ισχύεο σε ολα τα 2SIM Η δευτερη SIM ΔΕΝ χτυπάει οταν ΜΙΛΑΣ στην πρώτη. Ουτε δείχνει κατειλημμένη, για την εκρίβεια δείχνει "Εκτός Δικτύου", εκτός λειτουργίας. (σαν να εβγαλες την μλπαταρία από το κινητό). Δεν κανουν αυτες οι λυσεις για οσους μιλανε πολύ με το ενα νουμερο και το αλλο ενδέχεται να χτυπίσει. Για αυτούς η μονη λυση ειναι 2 κινητά απο οσο ξερω. Υπαρχει κατι άλλο? Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moutzaxedin Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 (edited) το πήρα και εγώ το 255..μια χαρά το ακουστικό του πολύ καλό, τα handsfree του όμως έτσι κ έτσι..δεν ακούς δυνατά δυστυχώς.Η μπαταρία κρατάει αρκετά. Πιστεύω για μια απλή συσκευή, ειδικά για κάποιους που χρειάζονται δεύτερη συσκευή είναι μια πολύ καλή λύση!! Edited April 16, 2011 by moutzaxedin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Να διευκρινίσουμε ότι πρόκειται περί δύο διαφορετικών κινητών τηλεφώνων. Άλλο το 255, άλλο το 355. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts